Той ме излъга по най-гаден начин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме излъга по най-гаден начин
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 4088 пъти
Добър вечер на всички!
Преди всичко благодаря на всеки отделил време да прочете историята ми, или да ми помогне със съвет...
Живея в чужбина, работя и съм с амбиция да уча(на 22 години съм). Преди около 2 месеца се запознах с момче на моята възраст. Той поиска номера ми и започнахме комуникация. Аз около месец избягвах да се виждаме, но ужасно много го обикнах изглеждаше толкова различен от другите. После се видяхме допаднахме си много и като характери.... започнахме и "връзка". От началото ми направи впечатление, че той много прибързваше на втория ден от връзката ни ме запозна с майка си, а на третия с цялото си семейство, после пък ми съобщи че иска да се преместя в неговата къща. Признавам, че бях изненадана, но мислех че след като търси нещо сериозно няма причина да отлага.... това бяха и думите му. Разбрах и че съквартирантката му го харесва, но той и казал, че иска да бъде с мен това още повече затвърди очакванията в мен. Казах му, че след като той ме запозна със семейството му, е редно и аз да го запозная с моето. Той каза ЧЕ НЯМА ТЪРПЕНИЕ ДА СЕ СРЕЩНЕ СЪС СЕМЕЙСТВОТО МИ! Попитах го многпкратно сериозен ли е в думите си, и потвърди, че никога не е бил по сериозен в целият си живот. Преди няколко дена ми се обажда да ми каже, че някаква си от миналото се появила в живота му и бил объркан... няма да споменавам, че много ме нарани това. След половин час ми се обажда, и започна да ми се извинява и да ми обяснява, че съм единствената в живота му, и обръща нова страница. Хора.... днес сутринта ми съобщава, че не е готов за сериозна връзка защото АКО СЪМ МУ ПРИЯТЕЛКА МОЖЕ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА МЕН, А АКО Е С МЕН ЩЯЛ ДА МЕ НАРАНИ... не мога да спра да плача цял ден и то не зареди него, а защото ми е обидно, почувствах се толкова глупава, че оставих някакъв който незнае какво иска в този живот да се подиграе с мен. Вече незнам дали мога да се доверя на мъж, но засега гледам напред с амбиция защото аз за разлика от него знам какво искам... не търся съвет какво да правя, тъй като нямам какво да сторя. Просто ако някой е минал по този пък ако може да ме посъветва.... как да се справя с болката?

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: b483c95751
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Попаднала си на използвач, бягай далеч, защото ще иска да те врътка на пръста си когато си му удобна, на такива мъже им се вика пичеловки и са страшни курвари. Най-лошото е, че в последствие разбираш как се е хвалил пред всичките си познати и приятели какво е правил с теб, каква си, колко струваш... Един мъж не си ли държи на думата си е просто една п. тка. Не се занимавай с недорасляци, защото те и на 20 и на 40 все си остават путьовци.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 703340c1ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 22 едва ли и ти знаеш какво точно искаш, ама айде...
Давай смело напред към следващата сапунка!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 343513a639
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ха все едно за мен говориш. 1 година обяснения в любов, планове за деца и сватба от негова страна, запозна ме с всичките му близки, които знаеха за мен, предложи ми да живея при него и бум изведнъж спря да ме търси и то с месеци и се правеше, че не ме познава като ме види... Уау беше ми странно... Намери се повод да го питам защо не ме търси вече, а отговора му беше, че му е минал мерака и тръпката към мен (въпреки, че си няма друга)... Ми хубаво... аз се зарадвах, шото ако това се беше случило след като бяхме създали семейство щеше да е страшно... Така, че се радвай и бягай от такива фалшименти ;)... Доверие на никой...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e259d62817
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Болката ще си остане така или иначе, но може да се постараеш със следващия които ще си, не давай воля на чувствата си преди да си напълно сигурна че той е човека за теб. Така ако ти се случи отново това, ще си човек без чувства и няма да загубиш нищо, а и няма да те боли както сега. Горе главата на 22 живота е пред теб, някои ден ще намериш човека които те заслужава :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: adbe7fffa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката:Преди малко ми се обади, и ми призна, че е било зареди друга;( Бил влюбен в нея преди това, ама тя пък била с друг после 1 седмица след като започнахме да излизаме, тя му се била обадила, че вече била свободна, и дали искал да бъде с нея? !? ! И нашият вече много объркан незнае какво да прави... а тази другата му е съквартирантка, и я виждах непрекъснато там! От обида място не си намирам плача цял ден и то не зареди него, амк зареди накърненото ми достойнство... започнал да излиза с мен за да я бил забравил.... Господи мили Боже не мога да си обясня цял ден днеска.... защо човек постъпва така... след като имал чувства към онази какво по дяволите е търсил при мен пък че и нагло да тръгва със сериозните намерения към мен?

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: adbe7fffa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката:Номер 2 аз за разлика от него знам какво искам, а ти как разбра че аз незнам какво търся, не разбрах?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: dff79415ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   № 2 аз вярвам, че човек може да знае какво иска на 22! Зависи от човека. Авторке, много е банално знам, но е истина времето ще те излекува. Преследвай своите цели и не се оставяй някакъв "пичеловко" да те отклони от целите ти. 22 години без него си се справяла успешно, какво са два месеца? Подкрепям №1.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: adbe7fffa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката:Обидно ми е зареди това, че се оставих да ме излъжат, и се влюбих. Не мога да повярвам, че предната вечер правих вечеря, и той ме помоли да оставим и за нея, тъй като щяла да се прибере изморена от работа!!!! Това си е жива подигравка за мен, и накърняване на достойнството ми....

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3b31c7219c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Поздравления за коментара на номер едно, просто изпълни сърцето ми, Особенно новата дума която научих-пичеловки. Ще я използвам в най-скоро време, има кого да нарека така

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: db64f291d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, така е. Но той има сложен психологически проблем, в който ще остане завинаги. Ако това ти е някаква утеха, затваряй страницата и излизай навън на разходка :) Мен лично това ме утеши :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b483c95751
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря ти за поздравленията номер 9. Имам още много бисери в запас и всички продукт на житейския ми път.

А ти номер 2 защо съдиш по себе си, аз и на 18 знаех какво искам.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f7540c68f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тоя е абсолютен мухльо! махай го и не се занимавай, само себе си нараняваш така, а тоя да си гледа селските пръчки от миналото и да си *** майката! :Д ГОРЕ ГЛАВАТА!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: adbe7fffa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 11 и аз на 18 години знаех какво искам, за съжаление много голям процент от мъжете на 22 гпдини са си все още дечковци...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6f7dfcac56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторке, мисля че се досещам изобщо защо си стигнала до такава ситуация да се занимаваш с такъв смешник. Спомена, че си в чужбина, най-вероятно ти липсва семейството или се чувстваш все още самотна в новата държава. Виж, аз също не живея в Бг, но едно ще ти кажа- по-добре сама отколкото с неподходящия! Няма страшно да си сама известно време, да работиш върху себе си, да си имаш интересите, а хора има колкото искаш по тоя свят. Няма да изчезнат и мъжете! Разбирам, че вероятно, не мога да знам със сигурност, си искала разнообразие от сивото ежедневие, и си срещнала някой, на когото безрезервно си повярвала.
Разбира се, че нормален човек няма да се кълне в любов така бързо, няма да те запознава с родителите веднага и изобщо поведението на този е нелогично и неотговорно! Той самият е объркан, импулсивен и емоционално нестабилен!!!! Разбира се, че си наранена, ще ти мине. Това че те е наранил не означава, че трябва да позволяваш това да се случи отново. Просто го разкарай. И още нешо- като го гледам, той пак ще те потърси, игнорирай го, защото ако му се отдадеш пак, той ще знае, че може да си те играе на малкия си пръст.
И знай, че всеки е бил нараняван в един момент от някого, болката трудно се преглъща, но е необходима. Тя е най-вече опит, от който действително се учиш! И ето сега в твоя случай, ако наистина си нямаш вземане- даване вече с този, след време като се появи някой друг, който прави пак такива номера, с лекота ще го премахнеш, именно заради опита. В такъв смисъл, болката е предпоставка да намериш човек, който си заслужава!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: adbe7fffa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   14 евала ти правя, виждам че си човек, които знае как да преценя хората!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker