Възможно ли е да се разведат заради мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121463)
 Любов и изневяра (29775)
 Секс и интимност (14398)
 Тинейджърски (21912)
 Семейство (6485)
 Здраве (9615)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18594)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е да се разведат заради мен?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 4668 пъти
Здравейте! Пиша ви с очакване да не ме нападате и съдите, а да ми помогнете, който иска все пак, защото сайтът е за помощ. Надявам се някой е компетентен т. е. го е изживявал. Та...
Не много отдавна се запознах с прекрасен мъж, идеален за мен, но... той е женен. Нищо очудващо, но аз нямах планове с него, след няколко по- дълги срещи и излизания аз започнах да се влюбвам, започнах да изпитвам влечения към него. Но все пак- той е женен и като добавка към написаното - има и дете. Млади са като семейство, но разликата в годините ми с него е голямошка от където и да се погледне. Правим секс, аз смея да твърдя, че съм влюбена в него, за него обаче не знам. Той не ме търси само за секс, а ме търси постоянно и обича нещата, които му напомнят за мен, видимо е. Лесно го възбуждам.
Въпросът ми е- Според вас има ли някаква опасност да се раздели с жена си, защото сякаш натам отиват нещата, тя не знае, но го предполага от месеци и се карат... та, има ли опасност той и жена му да се разделят, а той да предпочете мен? И ако има- каква е според вас възможността?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 846959e73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чисто статистически само 10% от разводите в Западна Европа (за България няма изследване) са заради любовница. 70% от разводите са инициирани от жената. Вероятността значи той да поиска развода са много малки.
Дори и след такъв развод само 1% от мъжете остават с любовницата си...това е голямо изпитание, което не всяка връзка може да устои.
С две думи - вероятността за общо бъдеще е малка...
НО, винаги има едно НО - това не значи, че няма такава възможност. Аз самата съм пример за това - омъжена съм за такъв мъж, който се разведе, за да се ожени за мен. Важното е самият брак да има проблеми и брачните да не се обичат от години - тогава и твоят шанс е голям. Нещастният съпруг не стои дълго при жена си дори да няма любовница. Не насилвай нещата. Остави ги просто да се случат и не бързай с ултиматума. Първо бъди сама сигурна, че искаш да бъдеш с този мъж, после кажи „Тя или аз“. Сега се съсредоточи към по-важните неща в живота - образование, кариера, хубава работа. Времето ще покаже как ще се развият нещата с този мъж. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e451354a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   на въпроса "възможно ли е? " отговорът е "да, възможно е". друг е въпросът, че е малко вероятно. номер 1 е права, не насилвай нещата, остави времето да покаже дали този мъж е за теб или не.
но все пак не чакай прекалено дълго. ако връзката стане монотонна, не търпи развитие, остави го.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f74caa41d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   но аз нямах планове с него, след няколко по- дълги срещи и излизания аз започнах да се влюбвам,

Защо забога си започнала да излизаш с него, че и да признаваш, че си влюбена след като си знаела, че е женен, всяка уважаща жена себе си, няма да позволи да стане нечия любовница, че и най-нахално питаш нас дали той ще се разведе. Жено вземи се акъла в главата и да те няма, нямаш ли малко срама, че може да разбиеш нечие семейство с дете?

Не ме разбирайте погрешно -не казвам, че само тя ще е виновна за раздялата им, той като мъж би трябвало да носи отговорност към семейството си, но ти ще си основната причина за раздялата им.

Защо има хора, които се женят за някого като после му изневерявате, проблемите с любовници ли се решават?
Изкренно се надявам този мъж да се откаже от теб, да си гледа семейството, много се съмнявам, че можеш да бъдеш щастлива с него. Много малко мъже предпочитат любовниците си пред жените си, според мен само те използва.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8a6aedf81d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Само да те питам информативно - за пръв път ли влизаш в този сайт и като цяло изобщо никога ли не си чувала за истории като твоята?
Да, би зарязал жена си и ще предпочете теб... до следващата. Ако изобщо се реши на тази крачка (защото на мъжете може изневярата да им е силна страна, но взимането на такива тежки и съдбовни решения - не). Изобщо нищо от написаното не ми клони да е в твоя полза, а и като цяло нищо не те отличава на типа жени, които наричам с една кофти дума. Не знам защо си решила или си си помислила, че заради теб човека ще си зареже жената и детето. Знаеш ли, че работя в една доста голяма офис сграда, където шефът на едната фирма има връзка със секретарката си от 2 години. За никого не е тайна, постоянно движат заедно, пътуват и т. н. Жена му е невероятно красива, интелигентна и класна жена, с бизнес не по-малък от неговия (съответно не го търпи, заради парите му). Обича го, той също я обича (това пък го знам покрай тяхна близка семейна приятелка) просто човекът си има някакъв комплекс, около 40те години са и двамата и може би иска да се доказва в очите на младата си секретарка. И с нея знам, че се отнася много добре пък и ние страничните хора го виждаме, но човекът си е просто класика в жанра - съпруга и след време по-млада любовница. И тя си вярва, че след като вече се знае, той ще зареже жена си и детето им, ама това няма да стане. Истории като твоята се съчиняват ежедневно, коя от коя по-цветни. Но за 99% от тях, краят обикновено е един и същ - трагичен за ''другата жена''. Замисли се над тази дума ''другата'' и ще откриеш много повече отколкото си мислиш. Ти си друга за всичко, независимо, че правиш секс с него. А той как ще те омае и как ще завърти нещата, че да си помислиш, че ''имало опасност да остави семейството си'' само той си знае как да го направи.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3cb90ee554
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Според мен нямаш шанс. Търси си щастието другаде.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4dc289a33b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти казваш има ли опасност. След като те е страх да не се разведат, защо се натискаш там. Разликата в годините ви била голяма, а секса бил страхотен. Не можах обаче да разбера дали ти искаш той да се разведе и да сте заедно, или само секса ви харесва. Какво ще стане с детето? Ще се грижиш ли за него когато е при баща си? Явно не, защото за теб баща му е само секс. Според мен си жена без скрупули, на която и е все едно само и само да има секс. Що за мислене?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1c3d1c5ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   От Атора: Към номер 4 и 7- Не влизам в сайта за първи път. Не съдете дали съм жена без скрупули, не съдете действията ми, защото не знаете мотивите ми! Питах за съвет, но ако не можете да бъдете полезни с такъв- не правете опити, аз достатъчно се съдя за постъпките си, въпреки, че имам мотиви, за да направя това нещо. Излязох с него, защото бях свободна, а той в отпуск, жена му на работа- скука в общи линии. Излязохме да пием по нещо и не е първият мъж, с когото излизам, за да поговоря. Излязох с чисти намерения, но се влюбих след няколко срещи... А относно дали ме е страх, че ще разваля нечие семейство- ако жената не беше се занемарила отвсякъде, ако не правеше скандали само и ако не му отказваше постоянно секс, да, тогава щях да внимавам с постъпките, но той сам ми каза как е занемарена от както имат дете, колко скандали вдига, не го оставя да диша и му отказва секс. Следователно не се чувствам виновна, не може така да задържи мъж. Особено в момент, в който е разбрала, че той има любовница, трябва да е по- внимателна и да прикове вниманието му, а не да вдига още скандали. Искам да предпочете мен до толкова, че да съм с него, а за жена му не ми е жал, тя си е виновна... ЕДИНСТВЕНОТО нещо, което ме кара да се чувствам виновна е това, че има ДЕТЕ. Само него виждам като фактор. На другите благодаря :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0c3f4c2015
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако той наистина предпочете теб пред нея и детето и е такъв смелчага - има вероятност. Но ако изобщо не е такъв - няма никаква вероятност!!! Но виж, друг е въпроса, ако жена му разбере за теб и си предпочете свободата пред мъжа й. Тогава ще не ще, мъжа й ще изтича при теб.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c27ed88c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Дори да се случи желаното от теб, пак няма да си щастлива. Тогава изведнъж ще започнеш да търсиш някакви неща които са табу. Всъщност няма да се изненадам ако именно тази за момента невъзможно-споделена и отдадена "връзка" те привлича толкова, не самият човек.
Разбира се въпросите ти са достатъчно глупави за да ти бъде отговорено на тях:
Ще се раздели ли с тях? - Времето ще покаже.
Ама дали ме обича? - Вероятно и жена си е твърдял че обича.
Ама ще ни бъде ли заедно? - Колко време, до кога, знае ли се, не се ли знае...
Ама аз това ли искам? - Знае ли се ква муха ще ти влезе в главата утре, по скоро се знае, макар че е относително.

Дадох ти все отговори за лабилни и непостоянни хора, каквато мисля че си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 05486c8695
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ей това жените са ненаситни, егоистични същества. Как може да развалиш семейството, поне да беше само прелюбодейка, а ти разваляш семейство, ще ти тежи цял живот, оставяш една майка и едно дете, сами и без баща. Бъди щастлива с тази мисъл, цял живот, ще те грее много.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3cb90ee554
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   от №7- Естествено е за мъжете да оплюват жените си за да вкарат другата в леглото. Може би си чувала как казват хората - първата магарица, втората царица. Какво значи занeмарила? Много е лесно човек да изслуша едната страна и да си направи изводи. Аз не те съдя авторке. Господ е този, който ще те съди.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: be3cfb4c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Защо ставате жертва на такива егоистични използвачи? Той ще си кара паралелната връзка с теб, отлагайки раздялата с жена си, докато може, твоите години ще текат, в един момент той ще се насочи към друга наивница и така. Не жертвайте младостта и живота си с такива хора - щом са стигнали дотам, да лъжат жените си и да рискуват семействата си, ще постъпват по същия начин и с вас.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f74caa41d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Авторке той тоя мъж може да ти каже много неща, за да те вкара в леглото си, много мъже свалят звезди пред женети, ама малко мъже казват истината. Аз се съмнявам нещата да са баш така. Много се чудя кога мъжете имат време да се срещат с други жени без съпругите им да разберат. Ти вместо да се занимаваш с този мъж друго занимание нямаш ли?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1c3d1c5ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   ОТ АВТОРА: Имам занимание- уча в СУ медицина за съдебен лекар и мисля, че не съм лицемерка и каквато още ме нарекохте. Аз поне за тези години на този свят се научих да чета и да пиша, ако не друго... Помолих без емоционални изблици, сайтът не е за критика, казах и че нямам нужда от такава, поисках съвет дали би станало нещо и ако е възможно според вас колко! Държа на кариерата, приятелите и семейството си. Мъжете ги вземам на шега, освен ако не докажат, че могат да са сериозни дадените индивиди. Рядко харесвам някого, а когато го харесам е силно и за дълго. Уважавам мнението ви, че съм лесна, без скрупули, жалка и какво ли още не. Не излязох с този мъж на вечеря, за да си легна след това с него, а за да се запозная с някого и нямах претенции дали ще е жена или мъж или дете... просто ми е самотно и исках да говоря с някого. Това, че стана така е съвсем друг въпрос, който не подлежи на критики от хора, които нямат бегла представа. Предложих такова количество информация, че да разберете за какво става въпрос и отговор на кой въпрос очаквам от вас. Има много подробности, които не са изяснени, но не мисля да ги изяснявам, защото те са между нас. Помолих за мнение, а не за критика. Благодаря на всички отговорили, без значение как. А относно No 13 - атеистка съм. Възгледите ми са основани на наука и ако вярвам в нещо то това са собствените ми сили и чувства. За мен Господ е измислица на слаби хора, които нямат на какво да се оповават и на кого да вярват, хора, които нямат кого да обвинят или имат, но не искат да обвинят себе си за собствените си грешки, а в хубавите моменти са също тъй слаби, за да си кажат, че ТЕ именно са постигнали еди кое си... Както и да е. Може би ще получа по някакъв начин това, което заслужавам, но нека не намесваме тези неща. Който може да бъде полезен относно въпроса ми- нека пробва. И както казах- професията за мен е важна на този етап, а мъжете не толкова, но за да стигна до сайт за откровения, в които никога не съм задавала въпроси, а само отговори и съвети съм давала, значи има нещо, което ме вълнува. Това, което ме вълнува, е че за първи път от годииииниии, ама годииини насам се влюбвам и имам страшно много ухажори, с което не съм горда, защото няма смисъл да ги имаш, когато не те правят щастлива, а тези ми ухажори изобщо не ги виждам. За първи път чувствам това, което чувствам към жененият момък Х и това ме накара да се замисля защо точно той, какви биха ни били шансовете и т. н.... много неща. Детето без майка НЯМА да го оставя, няма да позволя. И не, не ми е проблем да отгледам детенцето, то е на 7 и по- лесно ще се приспособи, а не бих го отделила от майка му в никой случай!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 93292735f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ще ти пиша като дете на разведени родители. Нашите си изневеряваха.. Постоянно баща ми си пишеше с други жени, докато майка ми беше в същата стая. Разбира се, тя най-накрая разбра. Много се караха. Не мога да ти опиша как се чувствах. Беше ужасно. И сега, докато ти пиша, плача. Нищо, че са минали 4 години, пак е гадно. В началото си мислих за самоубийства, бягания от вкъщи и други глупави неща. Бях силна, защото от малка съм свикнала с гадните неща, не направих тези простотии. Но дали това дете няма да го направи?? Постави се на неговото място. Как ще се чувстваш? Ако имаш поне малко душа мисля, че ще помислиш и за детето и ще поговориш с този мъж, като му кажеш това, което сама си почувствала, като си се поставила на мястото на детето (ако си го направила де). По-добре си търси любовта другаде. Той вече си е създал семейство, не го проваляй.
Момиче на 13г.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f74caa41d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Имам занимание- уча в СУ медицина за съдебен лекар и мисля
-Повечето хора с тази професия, докато учат и се остановят оставят любовта на заден план, защото тази професия е една от най-трудните. Но според мен нищо хубаво няма да се получи с този мъж.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4a5e0b75a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Всички прелюбодейци (и мъже и жени) за да оправдаят гнусното си предателство представят собствения си съпруг/съпруга като лош/лоша, представят брака си като безнадежден, считат, че си имат причините и извиненията за своето прелюбодеяние. Обикновено когато започнат аферата си, прелюбодейците гледат да окалят законната си половинка пред любовника/любовницата и най-малките недостатъци представят по такъв ужасен начин, че хората започват да и/му съчувстват и дори да оправдават постъпките и/му. Когат пък настъпи разрушение на семейство заради подобна афера, прелюбодейците с още по-голямо настървение изливат помия и кал върху потърпевшите си мъж/жена. Изживял съм го на гърба си и знам за какво става дума дума. Мъж съм на 30 години и това което причинявате вие любовниците е жестоко и нечовешко. Разбивате семейства, карате деца да плачат и вярвате или не вярвате един ден ще отговаряте за всичко! Помислете за невинните детски очи и сълзите в тях, причинени от вашия нагон и неморалните ви действия! Ако не за друго, поне заради дечицата се трогнете и спрете! Ако не мислите за мъжа/жената на вашето гадже, то помислете за децата, защото те с нищо не са виновни. Дори и един брак да е в тежка криза, той може да бъде спасен, но изневярата го убива.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3cb90ee554
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   ... Всичко, каквото видя или чуя при изпълнението на своята професия или извън нея и което не бива да се разправя, аз ще го пазя в тайна и ще го смятам за нещо свещено. Това е част от Хипократовата клетва. Но на клетви е едно, а на действия друго. Коя нормална майка ще даде детето си на друга жена да бъде гледано и то от любовницата. Що за мислене...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e24b87e62d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   №19, така ще се пенявиш до момента, в който не попаднеш в положението на "всички прелюбодейци и гнусни предатели"! След което ще запееш същата такава ентусиазирана песен, но с обратен знак!
Като краен резултат - ако имаш ум в главата, ще се научиш ДА НЕ СЪДИШ ХОРАТА, защото не знаеш изобщо на кой какво му е - какво го ръчка отвътре и тормози да постъпи така или иначе...
Помни ми думата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker