Просто ми е интересно мнението ви по върпоса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто ми е интересно мнението ви по върпоса
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1923 пъти
С вече, така, бившият мми приятел, връзката ни започна адски страстно и така продължи, до неочаквания край.. От момента в който се запознахме не ни трябваха повече от няколко часа, за да разберем, че има нещо м/у нас.. От първата целувка треперехме.. и целувките никога не ни стигаха.. От тогава половин година до сега всичко беше така през цялото време.. Най-малкото докосване от моя страна го влудяваше и беше готов за подвизи още и още.. Да, сексуално привличане, но то няма как да е безпочвено! Докато в един слънчев мартенски ден, той реши да ми каже по-най тъпия възможен начин, че просто нямал чувства.. при положение, че предната вечер той полудяваше.. Някак сиии.. не ми е много ясно! А на вас? Първият ми път беше с него, ако това има значение, но за мен няма, защото аз се чувствах уникално, чувствах се добре, мина по-добре от както си го представях и едва ли с някой друг би било така. Така че затова не съжалявам!! Просто да кажа, ако има някакво значение.. Интересно ми е мнението ви въпроса като цяло?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 48d3cd69f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А освен, че няма чувства друго обяснение не ти ли даде? !
Според мен не можеш да питаш непознат какво мисли за твоята връзка (настояща или минала), това си е твоята връзка, ти си говорила с него и отново ти си тази, която трябва да знае защо така се е получило. За година и половина не го ли опозна добре, че да не можеш да му интерпретираш действията?
Не го приемай като нападка, нямам това за цел.
А евентуално ако искаш мнение разкажи по-подробно как са стояли нещата между вас и как точно ти е казал, че повече не иска да сте заедно, и поведението му докато ти го е казвал. По твоето обяснение не смятам, че някой може да ти даде обоснователен отговор, може само да гадае.

Т.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7667ca007e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моето мнение е, че това са били просто бушуващи хормони. Всичко, което описваш, е физическо привличане. Той треперел, ти си се чувствала страхотно, но никъде не става въпрос, че на душите ви е било хубаво заедно, а не само на телата. Че сте си говорили по много въпроси, че сте се разбирали. Това е много важно. И след като е задоволен физическия нагон, отдолу просто няма нищо! Това е! Това значи, че няма чувства. Той го е казал ясно. Когато връзката между двама души е само секс, логично е всичко да свърши така.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6e9f52f30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За съжаление той просто те е използвал за секс. Не може той уж да е лудо влюбен в теб и на другия ден интересът му към теб да е изчезнал. Трябва да знаеш, че един мъж е "влюбен" в една жена, когато тя му даде да правят секс. След това... Разбира се има и изключения.

Мария

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: da2ce6a1da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3, Какво значи "използвал само за секс"?! Другата страна не получава ли секс? Или тя дава нещо повече от това (пари?), което после не получава обратно?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 844e6978c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   4 е прав:-) никога не съм разбирала това поставяне в ролята на жертва, използвана играчка, "даване" и пр. Нали това е идеята на секса: всеки да използва партньора си за удоволствие и за двамата:-) друг е въпросът ако има някаква принуда.
авторке, ние няма как да знаем защо е станало така, ти трябва да анализираш нещата. ти пишеш само за секса, но не може за толкова време да не ти е давал сигнали, че нещо не е наред в отношенията ви. явно връзката ви е била предимно на сексуална основа, поне за него.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a1d38fc7af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ОТ АВТОРКАТА: Определено не мисля, че "използвал за секс" е точния израз.. Ако беше това, нямаше да ме чака изобщо, щеше да иска само това, нямаше да ми помага във всяко едно отношение. Когато бях с него бях най-сигурна и спокойна. Помагаше ми винаги, във всякакъв аспект.. От физическа до психическа помощ. Ако има някакъв проблем, той беше човека, който ще ме успокои, който ще реши проблема, който ще ми каже най-правилните думи.. Аз също съм получавала секс.. не само той! Да не прави само той секс хахах.. На мен също ми беше хубаво.. Да го приемем ли тогава, че аз съм го използвала за това?? Просто начина по който ми го съобщи това, не беше на живо.. И това беше най-тъпата постъпка, която можеше да нарпави и да коменсира всички други добри!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fc80717f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тук може само да се гадае.. може да се е появила друга, може да се е изплашил от чувствата, които изпитва или да се е изплашил от факта че пеперудите в стомаха лека- полека стихват и да си мисли, че не това е любовта. Факта, че ти е помагал във всичко и е бил винаги до теб противоречи на начина, по който е постъпил с теб. Наистина странно, но защо вместо да гадаеш, просто не го питаш човешки какво в него се е пречупило и какво е предизвикало тези му действия. Не да изискваш да се съберете, а просто да го попиташ и да му кажеш че искаш да си обясниш действията му, за да се успокоиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker