Как да се отърва от това усещане - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се отърва от това усещане
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2353 пъти
Здравейте,
Знам че много от вас ще ме осъдят, но моля преди да съдите да помислите какво бихте направили в подобна ситуация.
аз на 34 г. семейна жена от 8 г, с две прекрасни дъщери и още по-прекрасен мъж. Проблема е че преди известно време срещнах отново човек с който преди повече от 10 г. имах сексуални отношения. Тогава отношенията ни не можеха да се нарекат връзка в най-чистият и вид. Преди около година се видяхме случайно, той ми се обади вече не си спомням по какъв повод, мисля че беше служебен. Уговорихме се да се видим, да поговорим, не се бяхме виждали от години. Говорихме за всичко около нас, всеки от нас имаше какво да разкаже... Сближихме се повече от преди, станахме приятели, той ми споделяше всичко около него, а то около него има доста за споделяне, една невъзможна любов, която той не може да има, една приключила връзка... при него е доста сложно.

Проблемът е че наред с много доброто ни приятелство между нас има и много силно сексуално привличане, което повярвайте ми се опитвах по какъв ли не начин да туширам, уви не се получава. След дълги месеци на вътрешна борба в един момент се отдадохме на това усещане... След това разбира се изпитвах огромна вина спрямо съпруга си, просто не можете да си представите колко виновна се чувствах, та той с нищо не го беше заслужил защото е страхотен човек... Сега от вече почти 3 месеца нямаме сексуални отношения, само приятелски, но привличаането между нас изобщо не е намаляло. Виждаме се, говорим, приятеели сме, но имам чувството че това е бомба която рано или късно отново ще се взриви... Не искам да го губя като приятел, но и ми е трудно да му бъда само приятелка. При него нещата са същите като при мен. Понякога си мисля, че ако се отдам на това то рано или късно ще се изчерпи и ще приключи, но как да причиня подобно нещо на съпруга си както и на себе си. Да се крия, да лъжа, да се чувствам виновна от постъпката си. Аз лично вече незнам какво да направя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 40f409e324
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ... Защо за начало не прекратиш връзката с този човек? 10 г. си живяла без него, ще можеш и следващите да го сториш.
Спри да лъжеш себе си - ако искаше приятелство с него, нямаше да си разтвориш краката. Гледай си семейството или си гледай нагоните. Не става и двете, а и да твърдиш, че не искаш да лъжеш, да се криеш. Кое ти е по-важно в живота - семейството ти или катеричката?
Какво ти пречи да си начешеш крастата със собствения си мъж? Какво ти пречи да работиш над връзката си с него, над приятелството ти с него, вместо да ходиш с чужди мъже?
... на лъжата краката са къси. Рано или късно ще излезе всичко на яве и ще загубиш всичко. Може би така е по-добре. Мъжът ти действително не заслужава такова отношение

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 36ba4d1caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много правилно ти е казал(а) номер 1. Ти можеш със здрав разум да си надделееш чувствата, но вероятно не искаш и позволяш на себе си да си в такава ситуация.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5720e76cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Преди време имах почти същата случка, но малко по различна. Имах съсед, които ме харесваше, говорили сме си пред блока почти всяка вечер, когато в един момент аз го поисках сексуално и той много ясно не ми се дърпаше кои знае колко. Така с месеци правихме дих и страстен секс, но аз тогава бях свободна както и той и никой не ни пречеше, но никога не сме говори за нещо повече, никой от двамата не е говорил за чувства. Минаха може би 2 години, нещата небяха бяш същите той може би беше срешнал вече друга жена или и аз незнам, както и да е той утиди да работи в Англия. Аз пред това преме срешнах сегашния си приятел с които съм вече 3 години и мога да кажа, че го обичам повече от всичко. Въпросния съсед отново ми се обади, но аз естествено послушах съвеста си и не пребързах. Исках да зная дали някога е имал нещо към мен повече от секс, но непосмях. Просто му казах че не може така, че аз съм омъжена жена вече въпреки, че не бях и че не го искам въпреки че вътрешно знаех че е го искам повече от всякога. Както и да е приключих с него, макар че доста дълго време си мислих за него вечер. А от цялата тази работа прехвърлих цялата енергия върху сегашния си приятел правех с него страхотен секс и с времето го обичах повече от всичко. Никога не съм му изневерявала и няма да го направя. Предпочитам съгурна и спокойна връзка, от колкото пламенята и накрая потушена. Почти съм сигурна че тази ти твоя страст към мъжа, които не си била срещала толкова години, е само временно и нищо няма да се получи. Вярвай ми той ако е държал на теб и е искал нещо от теб нямало е да те остави за толкова много години. Нямало е да си сега със сегашния си съпруг, аве общо взето нещо, което е приключило някога рядко може да бъде продължено. Мисли преди всичко за детето си. Но ако пък толкова много пък си нещастна със сегашния си мъж, заради този другия може да опиташ известно време докато страста отчуми и отново да си бъдеш същата, но рискуваш мъжа ти да те хвани и да си развалиших семейството. Мисли с главата си, преди да мислиш за нагона си.
Слъчно

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 318de5a862
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Повече от ясно е, че те боли, че никога не си го имала. Никога не сте имали връзка, и е нормално след като пак се е появил в живота ти - да искаш да направиш всичко възможно, за да си с него. Сама казваш, че между вас има силно сексуално привличане... хубаво, но сигурна ли си, че ТИ към него изпитваш само сексуален интерес? ! Защото той може да те желае, но нали се сещаш, че може да има още 10 жени, с които да спи? Ще те заболи ли, ако е така? Помисли си, преди отново да си скочила в леглото му. Такава "неизживяна любов" като вашата, по-точно като твоята към него, обикновено се превръща в най-големия ти кошмар в живота. Помисли трезво... той няма да ти отвърне с същото, гарантирам ти го. Ако изпитваше нещо към теб, щеше да ти го заяви директно, не само да спи с теб. Съветвам те да прекратиш всякакви взаимоотношения с него, ако искаш да си останеш семейна жена... макар че никога не е късно да станеш за резил, ако се раздрънка въпросния. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4054602599
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мноого пъти ми се е случвало в живота ми да изникват хора от миналото, които преди време не са ме поглеждали а аз съм умирала за тях.. знаете как е да гаснеш по несподелени любови. Но аз съм жена с гордост и продължавам напред без да се обръщам и за миг назад. Който не е могъл да ме оцени в миналото поради една или друга причина, няма място и в моето бъдеще. Много бързо обръщам гръб на хора, които преди време не са ме оценили и може би затова досега съм нямала сериозни емоционални разочарования. И винаги ми е било чудно защо хората не умеят да оценяват нещата, когато им е момента, а го правят когато вече този момент е пропуснат и вече е късно? !

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 99ea830413
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не се занимавай с него. Не казвай на мъжа си! Щом до сега си била с мъжа си и без него значи не ти е липсвало нищо (или поне нищо съществено) Само неприятности ще имаш ако продължаваш а и децата ти ще патят. Може да не ти харесва отговора ми, но ако продължиш ще си навлечеш неприятности.
Желая успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker