Може ли щастливо женен мъж да изневери? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121258)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18542)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може ли щастливо женен мъж да изневери?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 11451 пъти
Малко ми е трудно да започна историята си. Предполагам, че ще започнете да ме критикувате, но много си падам по един женен колега.
Той е на 34, сериозен и доста привлекателен мъж. От доста време имам голямо влечение към него, но имам чувството, че дори не ме забелязва. Когато останалите колеги говорят за връзките си той просто казва, че е щастливо женен.
Проблемът не е в мен, защото съм привлекателна жена. Една друга колежка също му се увърташе, но без никакъв резултат. Не ми се вярва да е толкова смотан, все нещо трябва да му привлече вниманието.
Започвам да се отчайвам, съпругата му е хубавка, но е доста кльощава, прилича на анорексичка. Не трябва ли жената да има месце, да има къде да пипне човек? Пък и винаги съм си мислела, че по-зрелите мъже предпочитат жени с повече опит, какво може да му предложи една 23 годишна кльоща?
Хах, някак си нереално е през остатъка от живота си, той да не погледне друга. Съмнява ме да има такъв мъж въобще.
Знам как да флиртувам, но с него не се получава. 15 минути го следих с очи, а той ме погледна два пъти и ме попита "проблем ли има? " пред останалите хора в офиса. Явно яко съм хлътнала, защото от близо 2 месеца не съм поглеждала друг мъж. Имала съм доста възможности, но си стоя на сухо. Не знам, няма ли някакъв начин той да изневери на така любимата му съпруга? Да го примамя с нещо?
Само не искам да ме критикувате. Фалшивите ви ценности няма да ви носят удоволствие в леглото. ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 64

преди: 11 години, 2 месеца
hash: f6f144e8ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отговорът на въпроса ти е КАТЕГОРИЧНО НЕ!!!
Спри да се излагаш и да се предлагаш на човека, падаш не само в неговите очи, но и в тези на колеги и приятели.
Аз бях 6 г. любовница на женен мъж и много добре знам, какви проблеми имаше този човек в брака си. Никога не съм го сваляла - напротив - той ме пожела и преследва дълго време. Днес сме щастливо женени, но инициативата винаги е била от негова страна и 100% съм сигурна, че не би ми изневерил - има иначе хубави секретарки, колежки и познати, но съм напълно спокойна. Приеми просто, че има щастливи семейни двойки и си гледай своя си живот без да се излагаш така друг път.
Незабавно промени поведението си, защото рискуваш името си и да се изложиш непоправимо - дори да загубиш работата си

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 50750f557b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е много долно.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b7d3646dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   ее, мила, имаш доста високо самомнение:-) мъжете не са играчки или кученца, които да вземеш когато си поискаш:-) приеми, че не можеш да въртиш всеки мъж, който си поискаш - някъде номерът минава, другаде - не. няма жена, която да може да свали всеки мъж.
не знам защо намесваш ценности, просто може да има много причини, за да не ти обръща внимание:
- обича жена си
- не иска свалки на работното място (много основателно)
- не те харесва
и още много други.
а опитите да опишеш жена му в кофти светлина не ти правят чест - човекът си я харесва и щом стои с нея, явно намира нещо.
във всички случаи по-добре се откажи, защото там работиш и си вадиш хляба. щом ти е казал "проблем ли има" пред всички, явно не се интересува от свалки, колкото и да си привлекателна. спри се, иначе ще изглеждаш жалка да тичаш след него.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fce8f1048c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо, недей коментира и обижда някоя друга жена. За него си тя е перфектна, а ти не си, защото, както виждаш, не ти обръща никакво вниамние. Пък и тя е млада, а ти.... И не го казвам, за да те обидя, ама ми е адски неприятно някой да коментира друг. Някои ще те счетат за красива, други - не. Всеки с вкусовете си. И не - няма да стане между вас. Сама виждаш как те е отрязал, пък и щом е на мнение, че жена му е прекрасна - просто не се намесвай, за да не направиш някоя беля. Нали не искаш някой ден, когато ти си омъжена за някого, той да ти изневерява...
Съжалявам, че отговорът не е Да, но....
Аре успех по - нататък с дугите
М, 36

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a74a4730a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   съмнявам се да си толкова "хубавка" колкото се описваш...
просто разбери, че това няма да ти отвори всички врати!
успех

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2de2f04b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как би се почувствала ако твоя съпруг ти сстори това, защото някаква разгонена лигла не може да си намери някой свободен? Ама то в тоя живот всичко се връща!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b8ec61eea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен този мъж обича жена си и едва ли ще и изневери. Спри да го сваляш... той вече е забелязал, че го харесваш и се опитваш да го сваляш, и с пълния игнор, който ти дава ти показва, че го дразниш с това поведение. По всичко личи, че няма да изневери на жена си, или поне не с теб.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a576722471
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Съгласна съм с номер 1. Най-малкото заради работата си ако искаш да те уволнят после да те гледат в лошо око и да се шушука за това каква си сто си ако мъжът подаде няма да се чувстваш монго комфортно и бих казала че сама ще напуснеш. Доста си груба месо да пипне слаба като анорексичка какво вижда в 23 годишна. Ами може да е слаба но човекът наиситна да се я обича все нещо има в нея стом за заедно и стом е верен вида не е всичко. Виж не се правя на морална или нещо такова просто не си засулжава да си усложняваш живота заради единия секс увлечение остави си човекът на мира смисъл той като не ти отвръща на флирта и не само на теб това красноверичо говори че не е някой коцкар и наистина държи на жена си и я обича. Не ставай кучка да го примамваш готвиш някакви капани интриги, измами само и само да ги имаш. Ти не познаваш жена му а толкова грубо говориш за него. Колкото и да не ти се вярва има такива мъже които не изневеряват на половинките си. Моля те за бога не им разваляй семейсния живот не им се бъркай в щастието не мога да разбера такива хора егоисти които гледат себе си а не мислят за дургите какво ще им причинят с действията си а гледат да си напарвят густото си и не изпитват никаква вина нищо не ги човърква от вътре че даже и планове и консперации правят. Ще усложниш живота на всички и на теб включително доста проблеми а наиситна не се заслужава. Смисъл писна ми да сулшам един път се живее и какво ми пука че си има пирятелка или че е женан искам да правя секс с него подявлите та ти дори нямаш по сериозин чувства към него само секса и превличането. Бъди разумно засурлжава ли се да загубиш работат си хората там да разберат посотянно да слушаш сусукане коментари всякакви проблеми от друго естество. Има много сексапилни свободни мъже остави го този мъж не сткавай не кучка а злодей защото това си езлодейство да се мъчиш даго не прелъстиш а да го вкарваш в някакъв капан. Голяма жена си не си пикла

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a576722471
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И в какъв опит говориш сексуален. Мила малко ограничено мислиш смисъл дадения човек може да 2 години примерно но да има далеч повече опит в живота да се е сблъскал с всякави неща и в леглото да има благодарение на партнорите си от предишните връзки или партньора си. Мъжете почти всички заглеждат но колкото и да ти се вярва не всички от тях биха изневерили. Виж ти ми правиш отратително гадно впечетление няма да се правя на съдник или моралитска при положение че като по-малка стях да се забъркам в разни истории драми добер че нищо не се случи но просто отратителна мми са твоите мисли за интриги които мъчиш да го вкараш жена си на възраст предполагам а мисленето ти е като някоя разглезана разгонена пубертетка. Ако наистина имаш някви чувства а не само заради секса или някво увлечение остави човека на мира дръж се нормално не го съблазнявай бъди пирятелка просто с него говорете нормално и квото стане. Смисъл има случаи коит хората се развеждат и да смисъл така да се развият нещата както искаш ти но не по такъв долен начин. И един съвет стига да обиждате съпругите им които не са лоши хора не са вещици да речем а така злобно да ги казвате кви са сто са колко са слаби какво намира в клощава кано нея и прочие ужасно е и ме вбесява това наиситна това го казваш с злоба и яд ми се струва не толкова от очудване.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 18f1b7e3b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Съгласна съм с последното ти изречение - "Фалшивите ви ценности няма да ви носят удоволствие в леглото. "
Същото се отнася и до теб. Фалшивите ти стремления няма да ти донесат удоволствие в леглото. Или ще донесат максимум едно еднократно удоволствие.... по-вероятно с друг някой :)

По темата ти - имам чувството, че някой е писал фейлетон, толкова е самоиронизиращо на места. Младежът в прав текст ти е показал, че не просто е верен на жена си, ами и ти не си негов тип, а ти продължаваш да се излагаш. Да, сигурно е фейлетон, щом като свой неоспорим плюс отчиташ, че си по-стара и по-пълна от жена му.
Освен това тя сигурно е нежна и чиста душа и именно това й харесва. Явно не е умрял за опитни и покварени.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7788b68e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък много мразя нахалници като теб... Къде ходиш да се вреш, при положение, че човекът определено не се интересува от теб?
Аз пък искам да удариш на камък с него, че да те видим тогава....

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7788b68e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Има такива двойки... и колкото и да се овърташ около този човек, той просто няма да подаде....
Явно си предпочита 23 годишната "кльоща" пред теб-нагла и вероятно по-възрастна:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 304057594b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Просто си отвратителна! Отвращавам се от долнопробни същества, като теб. Колкото до "23 годишната кльоща" - яд те е на нея, защото явно е всичко, каквото ти не си!
Колкото до месцата - нека те открехна сестро! Мъжете си падат по хармонични и стегнати тела, целулитните задници и желираните шкембета са на почит единствено в арабските култури.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 040ee531f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   За Бога! Имай малко достойнство!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4484e9b9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Отговорът на въпроса ти е- да, може да изневери. Никой не е застрахован. Но един път направи ли го, вече няма да е щастлив. Така че ако зададеш въпроса си по друг начин: Ще продължи ли да бъде щастлив, мъж, който е щастлив в брака си ако изневери? Тук вече отговорът е: не, няма.
Всички ще си навлечете проблеми, разбирам, че явно като си набележиш някой мъж, искаш да го имаш на всяка цена, но това, което трябва да разбереш, е че това твойто е мания, и самата ти си вредиш като търсиш щастието на неправилното място.
Все пак си голям човек и би трябвало да носиш отговорност за постъпките си и да предвиждаш последствията. Ти избираш сама как ще живееш, но знай, че освен това да си търсиш удоволствието, има и по-важни неща като достойнство. Удоволствието за сметка на вреда, не е достойно.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 21bd435ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   .... ''може ли щастливо женен мъж да изневери''... да, може... но с коя точно e въпрос на негов собствен избор.... ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9a5c77d053
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Всеки може да изневери, дори да е щастливо женен, но в случая май просто не се интересува от теб, когато човек има някаква симпатия към някои това се забелязва, независимо дали е женен или не, така че ако досега не си забелязала да се интересува и малко поне от теб значи просто не си негов тип жена... фразата "Щастливо женен" е просто клише, с което иска да държи на страна жените, които не го интересуват... :)))

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4743b68b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Хе-хе, чудесна си. Една от онзи тип жени на които им приляга определението "кокошчица". От начина ти написане разбирам че си с ограничено мислене. Не се заяждам, просто всеки има право на мнение в създаата се нова тема.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ffe697aa13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   предполагам че може но щом има хубава жена и я обича и е щастлив за ко да рискува да загуби всичко това за едното ч.... не няма смисъл заради разни еднодневки да прецака щастието си

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bc495e04f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Мога само да направя едно голямо евала на този мъж. Трябва да има повече като него на този свят, които да поставят прекалено повярвали си женички като теб на мястото им.
И междудругото, бас държа че "23-годишната анорексичка" е 100 пъти по-готина от теб... и на външен вид, и като характер.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5548e5970e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Май изобщо не ти пука за колегата, а само за собственото ти его и нереализирани болни амбиции да го свалиш. Приеми, че не всички хора са като тебе - с бръмбари в главата, и на света съществуват хора с много по-високо ниво от твоето!
Щастливо или нещастно женен - човекът може да си има съвсем други приоритети от това да дупчи всяка срещната навита му пача. Може дори да е гей, който използва жена си само като параван за пред хората - къде си ти в схемата тогава?!
С две думи - забрави! Да не говорим колко грозни и пошли са замислите ти, погледнати отстрани. Има една приказка - не прави на другите това, което не искаш на тебе да ти се случи! А ти се опитваш да направиш точно това (и не само се опитваш, ами и недоволстваш и тропаш с крак като не става на твоето!). Я се постави на мястото на жена му? Която каквато и да е, е все пак човек - точно като тебе... Или я си представи, че е гей, и се погледни през неговите очи колко безинтересна, жалка и нагла си?
Forget and forgive...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0c6e6fa692
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Такааа, съвети много, повечето в една посока - не го прави. Ама хора различни и при едни действа, при други - не. От това, което си написала, се вижда, че емоционалната връзка с жена му не е увяхнала, както се случва след време... Него не можеш да го прелъстиш, поне докато той е още влюбен в жена си. Не забравяй, че колкото хора има по този свят, толкова видове любов, общото е, че любовта е много силна :) Пиша ти само от моята гледна точка и не искам да ме възприемат като коректор, все пак житейски опит имам... да, доста... също така ми се струва, че имаш нужда да излезеш и да се запознаеш с нови хора, дано са приятни!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9027dd8e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Всички те укоряват и те заклеймяват като някоя вещица през Средновековието, обзалагам се, че и клада ще ти издигнат за 5 минути:)
Всъщност от написаното от теб разбирам, че си млада жена, търсеща личното си щастие, очевидно непостигнала го, вероятно поозлобена от предишни неуспешни връзки, а може би по-скоро обръгнала, вече невярваща в позитивните емоции, в любовта като такава, разчиташ на по-повърхностните нещица, които могат да се докоснат и вкусят. Да, имаш пълното основание да се осланяш на тях, те са по-истински от възвишените думи, които нерядко бързо биват забравяни, докато добрият секс сега и веднага си е добро изживяване за момента, нали така, топлината на тялото на партньора е за предпочитане пред топлината на евентуалната емоция, която предизвикват несигурните трепети. Ами права си за себе си, разбирам те.
Но пък защо ти е да се вманиачаваш точно по този човек, който не проявява интерес към теб? Не става дума дали е висока топка за теб или не, ама дали пък няма някой друг човек наоколо, който няма да ти свърши същата работа и то с охота? Дори може за разнообразие да ти попречупи закърнелите усещания и освен добър секс да получиш и нещо повече:) Пък и не всички сериозни и привлекателни мъже на 34 са безнадеждно обвързани като твоя блян:)
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f6f144e8ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   М34 /номер 27/, не съм съгласна с теб - чисто по мъжки гледаш на нещата. Изобщо не са ти ясни правилата в живота на една жена. Най-важното - НЕ СЕ ПРЕДЛАГАЙ САМА НА МЪЖ. Това правило става още по-страшно, когато става дума за обвързан. Такава жена пада в очите на всички и бива заклеймена като к.. ва, каквато и най-вероятно е. За мъжете си е желано и нормално да поемат инициативата, но такава жена изглежда жалка и действително е такава.
Пак казвам (н. 1 съм) не можеш да съблазниш мъж, който е щастлив с друга жена. Изобщо не можеш да съблазниш който и да е мъж, ако не ти е навид и ставаш жалка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e14e0d2f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Това е измислена история, която има за цел да събира мнения и коментари. Само че е написана прекалено плоско и жената умишлено е представена като глупава и лека п*ча.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5548e5970e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   №29, не бъди сигурен! В момента интелектуалното и духовно ниво на повечето от живеещите в България хора в трудоспособна възраст е такова, че мани-бегай!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e5c7fba309
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   28, какви са тези остарели разбирания и то в 21 век? ! Кой има право да заклеймява и съди другите? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 66e48d15a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Ох, изкарахте ме стара и дебела - колко сладко само. Всъщност съм на 27 години, с добро телосложение. Не съм с
тресящо се шкембе, отпуснат задник и другите му екстри. Но не съм и другата крайност - като избягал концлагерист.
Да, поглеждам как съм написала нещата и наистина звуча грубо, но поне съм искрена. Да не е по-хубаво да съм лицемерна? !? Няма угода в този живот...
Първият коментар ми направи силно впечатление: значи... ти си била любовница 6 години. Съпругът ти е изневерявал на бившата си жена, но ти си изключителна персона, просто няма шанс той да го направи отново? Не вярваш в кармата? Добре, а друго, което също твърдиш: Дърпала си се в началото, сигурно си смятала, че е нередно, може да има и други причини, не знам. Колегата ми (който днес е в много добро настроение, между другото) също не се хвърля с главата напред, но това не означава, че няма да "поддаде".
14 коментар си беше... Уау! Честно казано и завиждам само за мъжът, който е успяла да докопа неясно как, но като почне да и хойка, тогава ще е интересна.
29 коментар - Браво, разкри ме! (надявам се да схванеш сарказма).
Да, като цяло стана това, което предвиждах. Масово съвети "откажи се". Смятам да не го правя, защото в този мъж виждам нещо различно. Няма да навлизам в подробности, но точно личността му ме влече толкова. Но да, лесно е да съдите отстрани. Затова като погледнах някоя друга тема тук "аз съм любовница, аз съм с обвързан". Сега всичките се извъдихте моралисти.
И пак във връзка с някои от коментарите: преди години имаше човек, който въобще не забелязвах. За мен си беше убитак, досадник, но точно този човек беше много напорист и му дадох шанс, точно с него бях най-щастлива... така че да, веднъж колегата ми постъпи като дебил, но това далеч не е повод за отчаяние. :)
Е, изживявайте си живота както си знаете. Щом е о. к., да съдите другите, а да не виждате собствените си каши - добре. Толкова от мен, аз ще си действам както знам.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9027dd8e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   28, по-скоро ти не си права:) Не това е критерий дали една жена е курва или не, ако това беше основният критерий, то всички жени би следвало да бъдат курви в един или друг период на живота си, а някои през целия:)
Мисля, че разбираш какво имам предвид. Обективно погледнато жените решават дали да бъдат с един мъж или не, решат ли го, планини ще преместят, особено в конкуренцията на друга жена, но ще бъде тяхното, ами да, предлагат се неистово в този период, предлагат всичко от себе си - и това, което са, и това, което не са:)
Мъжът стои отстрани, премигва на парцали и не знае какво му се случва, всъщност ако е достатъчно умен, най-добре е да изобличи вещерството и да палне собственоръчно кладата, но къде толкова акъл в един обикновен мъж? ! :) Нищо, бъдещето му вече е един невероятен микс на Ад и Рай, в който няма вещици и курви, а просто горчиво познание, получено по трудния начин, не просто от яденето на забранени плодове в Едем:)
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9027dd8e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   28, само да отбележа за протокола, че не аз давам ниска оценка за мнението ти, напротив, уважавам го, макар и да не съм съгласен с теб. В предходният си коментар съм ти казал и защо - просто всички жени се предлагат по един или друг начин, скрито, привидно, открито, това не е от такова голямо значение, така е устроен животът - търсене и предлагане на всичко, вкл. на тела и чувства.
М, 34

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c4aeb3a114
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   А на теб, авторке, с какво точно ти боде очите семейното щастие на въпросния мъж, че на всяка цена искаш да се вклиниш между него и жена му? Която той очевидно обича. И не желае да жертва семейството си и да нарани нея заради някакви, решили, че трябва да имат точно тоя мъж? Че я изкара и анорексичка, и не знам още каква. Каквато и да е, той си я обича и си държи на нея. Евала на такъв мъж и дано стават повече такива като него. Тогава светът ще стане едно по-добро място.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9027dd8e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Гледайки отговора на Авторката май е време да отстъпя, преди да пострадам в епичната битка на Титани, която се задава - няма нищо по-опустошително от женската агресия и желание за себедоказване:)
От друга страна е хубаво, че жените съвсем неоправдано виждат в нас мъжете от време навреме по нещо "различно", заслужаващо си лютата битка, лошото е, че е от време на време и обикновено след постигната Пирова победа, се оказва, че е и за кратко:)
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f6f144e8ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Браво на Авторката, че се обади.

Казвам ти - не знаеш, с какво се захващаш. Дори да ти пусне въпросният, какво мислиш? Самата ти казваш, че си била най-щастлива с мъж, който се е стремил към твоето внимание. Ако сама се стремиш към някой мъж, ако му се предлагаш така, той ще те изконсумира и какво?
Лошото е, че е и твой колега. Цялото ти име на работата ще е руинирано. Не го и знаеш, какви ще ги наговори пред мъжете колеги за теб. Животът си е твой, само ти казвам, че последиците също си оставят за теб, а това да сваляш открито женен мъж на работното място може да те руинира.
Иначе позна - не вярвам в кармата, защото съм християнка. Сигурна съм във вярността на съпруга си. Няма да се впускам в подробности, но едно ще ти кажа - има много голяма разлика между връзките на един мъж с различни жени. Така е и при теб сигурно- с един си била щастлива, с друг по-малко. В брака нещата са подобни, но имаш и отговорности, задължения и повече рискове. Предишният брак на съпруга ми беше буквално ад - тормоз у дома с меркантилна жена, настройване на децата против баща им заради ревност от нейна страна към тяхното внимание към него, изневери от двете страни.
С мен това няма как да се повтори, защото не съм нея, затова и отношението на мъжа ми и начинът му на живот са други. Искам просто да те предупредя като бивша любовница и днешна омъжена жена за щастливо женен мъж - не се излагай да сваляш такъв, защото може накрая не само да останеш с празни ръце, но и името ти да бъде руинирано и да трябва да си търсиш нова работа. Стъпваш по много, много тънък лед. Внимавай!
П.П. Съвсем добронамерено ти го казвам това, защото виждам, че си поела към пропастта. Изобщо не ти желая злото - напротив. Искам да те предпазя, но ти сама накрая си знаеш - жовотът си е твой.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fbab5f9819
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   според мен ти искаш да се доказваш. може би някакви комплекси избиваш, не знам. с какво жена му е по-добра един вид, искаш да доказваш как ти си по-по-най. и какво ще спечелиш, като преспиш с него? освен после да ти се изсмее, друго нищо няма да получиш. не отговаряш на въпроса - ти как би се почувствала, ако на теб ти се случи това и мъжът ти спи с колежка, която вместо да работи, се чуди как да си начеша егото, а и други неща. противоречиш си. говориш за карма, а си тръгнала да се вреш между шастливо обвързани хора и да им причиняваш нещастие. хубаво е да имаш самочувствие, но твоето май е в повече. и не си мисли, че наистина може да излезе нещо сериозно, защото си тръгнала по много много грешен път - сама да се предлагаш. в някои случаи жената прави първата крачка, но не и по такъв груб начин. тя не се предлага директно и не се държи пошло. и защо изобщо пишеш в такъв сайт, след като не приемаш различни гледни точки? аз също имам публикувани истории тук, но съм отворена за всякакви мнения, защото отстрани нещата може би изглеждат различно. ти какво очакваше? потупване по рамото? жалка си...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f6f144e8ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   До м34
„Мисля, че разбираш какво имам предвид. Обективно погледнато жените решават дали да бъдат с един мъж или не“
Да, това е така, но това не значи, че жените са инициаторките и свалячките. Поне не в нашето общество. Има неписани правила за поведението на една жена и просто това не е прието. Жената избира активно, но предлагащият АКТИВНО е мъжът по принцип.
„решат ли го, планини ще преместят, особено в конкуренцията на друга жена, но ще бъде тяхното, ами да, предлагат се неистово в този период, предлагат всичко от себе си - и това, което са, и това, което не са:)“
Явно имаш късмет да си търсен мъж или да си с разни предлагащи се жени около теб, но това е изключението. За нормалните хора - мъже и жени - нещата не стоят така. Определено жената може да даде разни сигнали, но авторката говори за активно сваляне и преследване на дистанциран мъж, което няма начин да доведе до нещо добро за нея. В най-добрият случай въпросният ще се възползва от тялото ?, за да я окачи като трофей на стената на похожденията си и до тук. Мъжете ловуват, не обичат да бъдат ловувани.
Не знам ти, м34 с какви жени общуваш, но нито аз, нито приятелките ми се продаваме наляво-надясно. Не случайно има изрази като „лека жена“, „лесна жена“. Такива са неписаните правила на играта, ако щеш - предлагат мъжете, ИЗБИРАТ жените. Мъжът е ловецът, жената гледа да е дистанцираната и мислеща страна.

И докато в определен контекст е възможно да е желано и търпяно и друго поведение на жените - да кажем в дискотеката или в нощен клуб - то на работното място просто е контрапродуктивоно да сваляш щастливо женени мъже. Ако въпросният се опъне и авторката стане по-настойчива - и на най-слепият ще му станат ясни нещата и името на авторката ще е съсипано. Ако пък човекът „има добро настроение“ и я опъне - последиците могат да бъдат и по-лоши и да се стигне дори до мобинг и групава подигравка на „лесната“ жена. Нещо повече - всички колеги-мъже могат да решат, че имат шанс с нея и ще бъде залята с неприлични предложения и неприлично поведение от тяхна страна и после трябва да си търси нова работа
Така погледнато си прав - победата на такава жена винаги е Пирова.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 18f1b7e3b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

40.   Битката е предварително изгубена, много глупаво си изглеждала, втренчена 15 минути в него, вместо да си вършиш работата.
Достатъчно, за да се запечата нелепото ти изражение в ума му завинаги :)
Вече знае, че с такъв умствен багаж можеш да му създаваш само проблеми.
Всички твои опити ще са увенчани с неуспех, защото той вече е развил предпазливост и непоносимост към теб - това, подобно алергиите не се лекува.

И да, знам какво ще стане през следващите дни :) Ти ще пуснеш измислено продължение тук - как си спала с него - само и само да затвориш устите на всички, защото вече много, ама много те е яд.
Но аз отсега не ти вярвам :)))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 098e560fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Няма мъж който да не подава. Има няколко варианта. Или е незрял и напълно застрелян, нищо че е на 34. Някой мъже се развиват бавно. Или е педал, или е извънземен. За едно си права. Никой не харесва кльощави или дебели а секси тип. Малко съм скептичен, когато една жена казва че е привлекателна, така че може и да не си и това да е причината.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9a5c77d053
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Ако неможеш да го впечатлиш с визия, опитай се да го направиш с характера си, опитай се да му станеш приятелка... разбери какви жени харесва, защото ако си пада по "кльощи" като моя приятел, който що е само кокал и това е най- яката мадама... няма как да му се харесаш на твоя колега ако той харесва такива, а ти не си.... така че вариянта за приятелсто е също начин да се сближите, хубавите неща стават бавно...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2dfa0582cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Не излагай женското съсловие по този начин. Имай малко достойнство. Много ниско си паднала. Явно не ти е за първи път да не ти обръщат внимание.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0c5f2fb1d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   41 коментара и Имате само един пропуск връзката на мъжа с жена му не е само сексуална, каквато би била с авторката.
"Щастливо женен" съвсем не означава само сексуално задоволен. Тук става въпрос и за емоционално задоволство и за други предимства. Нито килограмите, нито възрастта на съпругата, не влияят на тези й качества да омагьосва мислите на мъжа си.
Затова авторката няма никакъв шанс. Мислите на даденият мъж са заети изцяло с жена му и само ако тя направи крачка в страни ще има място за нова дама.
Това доказва само, че мъжа е влюбен в жена си и това съвсем не го прави гей или незрял. На влюбен мъж ако щеш и с кран му го дърпай не можеш му го вдигна, камо ли да те поиска сексуално. Той ако те срещне гола ще ти обуе гащи вместо да се възбуди.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e14e0d2f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   от 29 - щом не съм те разкрил, толкова по-зле за теб. Ти си дала шанс на бившия ти, защото е бил напорист, но това е качество, което се цени у мъжете, а не у жените. Ако ти си напориста ще изглеждаш нагла, отчаяна, лесна, дори опасна. И така и така казах опасна - скоро ще забележиш, че тоя мъж ще ти обръща все по-малко внимание, защото мъжете знаем, че женската хитрост/злоба е неограничена и може да го вкараш в жестоки проблеми с жена му без той да те е погледнал дори. Защото слуховете и лъжите тръгват много лесно.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9d636a429b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

46.   1-во това, че си "хубавка" не винаги е достатъчно. Всички мъже харесват "хубавките", но има такива, които са вдигнали летвата малко повече и освен това търсят и нещо друго.
2-ро това, че жена му е на 23г. и е кльощава не ми звучи като такъв сериозен недостатък, че човека да тръгне да си търси други или в случая да се занимава с теб - 100% си по-стара и по-дебела от жена му, а щом той си е избрал да се ожени за нея предпочита този тип жени.
3-то щом е щастлив с жена си и го казва явно, силно ме съмнява да предприеме поне на този етап стъпка към изневяра, дори и да има помисли и фантазии към други жени, това е нормалната човешка природа, но контролът също е в човешката природа
4-то Леле, следяла си го с очи 15 мин и той те е питал "проблем ли има? " - УЖАС, не се ли засрами поне малко??? Липса на всякакво чувство за достойнство...
5-то - Къде по дяволите се навираш? Толкова ли си зле, че не можеш да си намериш твой си мъж, а си стигнала до там, че да зарибяваш чуждите??? Но съдейки по поведението ти от описаното от теб силно се съмнявам, че можеш да намериш такъв, който да е само за теб, просто защото едва ли някой би искал ти да си негова. Късмет все пак в ролята на жалка флиртаджийка с женени мъже. И дано не попадаш на някоя като мен, която направо ще ти съсипе животеца жалък, ако се опиташ да се навираш на моя мъж!!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2dfa0582cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Като кажете в кой век живеем. Какво му е на века. Дайте тогава голи да ходим по улиците. Тогава вече ми се струва, че няма да има проблеми кой с кого...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 11dd30981a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   Давай смело скъпа! Харесвам такива жени. Иначе живота щеше да бъде пълна скука. Който може да си вземе това което му се иска, да го взима ако може. Според мен ти си си напълно в ред, но явно човека към който си се насочила, нещо му има. А за реакциите от женското съсловие... хаха... напълно нормално да те изкарат най голямата к*рва. Пазят си положението и искат да те удавят в помия. Ако бяха толкова сигурни в мъжете си, какво им пука че си пожелала един от тях, но понеже не са, ще те изядат. И ако недай си боже го прелъстиш, няма да си ти виновна а неговата половинка, и знаеш ли защо, защото, тя е различна от теб. Генетично във всеки е заложено, да не се задоволява с това което има и не морала ще го спре, а страхът или посредственоста. Така че, ако не се получи, значи не те заслужава. Или е страхливец или е посредствен. П. П. И няма такъв израз, щастливо женен. Щастието е времено явление и без наличието на промяна става ежедневие и еднообразие.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 11dd30981a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   44! Ти направо ме разсмя. Да не би да си извънземна. Предполагам, че си твърде малка, за да вярваш в идеали, които не се връзват с реалност или си доста обиграна, за да излизаш с номера за морала и моралните цености, с които искаш да се защитаваш. Да не би да вярваш в приказки. Един мъж, няма да погледне друга жена, само ако в момента е влюбен. Той е сляп за всичко останало. Само че любовта и слепотата, траят от 3 до 7 месеца и след това идва прооглеждането. Въпрос на време е, кога и с кой ще изневери, освен ако не е с визия на крокодил и просто няма да му се случи и не защото не иска, а защото не може. И да те осветля за нещо. Само жена може да започне връзка, която не започва със секс. За мъжът връзката започва след секса. Само жена може да държи на някакви стойности, които слагат сексуалноста на заден план, защото тя винаги подхожда с някакви интереси. А за голата, на която ще и сложа гащи, направо се смея с глас. Ще и ги сложа, но на по късен етап....

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c92e1675fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Хаха 44, и мен ме разсмя. Влюбен невлюбен, мъжа може да го вдигне с всяка, стига само да е на точното място в точното време. После може да е гузен, но вече ще е станала работата. Надявай се ти, че като е влюбен, не може да кръшне.. не съм чувала за такъв мъж, ако го срещна направо ще си го заплюя, ама няма да стане в този живот :D :D

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0c5f2fb1d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   №49 Правилно говориш, но за времената преди 30 годинки, когато жените стискаха бедра.
Съобрази коментара си с днешно време, дашни жени колкото искаш и още толкова. Вече младите мъже се пазят, май не аз съм малка ми ти си дрът и не би отказал на никоя.
Едно време преди 30 годнини беше това на крокодила да му нанижеш кисия на главата и да действаш, сега има избор между доста квасиви предлагащи се жени и това променя начина на мислене у младите мъже. Толкова много секс имат от малки, че като са вече на 30 търсят друго във връзките си.
Рейтингът на секса е доста нисък! Вече той не покачва качеството на жената. Красивото дупе не означава, че жената ще е желана от всеки.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b611fa176b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   за да се случи любов или секс са нужни поне двама души,
останалото е фантазия,
надявам се коментара няма да пречи на удоволствието в леглото,
пипай се сама и бъди в мислите си с него

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c4aeb3a114
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Мен 48 ме разсмя. Дощя ми се да видя реакцията му, когато неговата мацка се насочи към друг мъж.
Между другото, за да има един мъж тежест, той трябва да пази положението, тоест, семейството си. Човекът от историята прави точно това.
И не, за да не поддаде даден мъж, той не е страхливец или посредствен. В тия категории са именно поддаващите - страхливи са, защото крият от половинките си, уж да не ги наранят, а са посредствени, защото непрекъснато търсят и все не намират това, което търсят. И накрая вземат, та останат и без човек до себе си, и без онова, дето търсят, па макар и те да не знаят какво е.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 11dd30981a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   . 53. Няма как да видиш физиономията ми разочарована. Аз съм от тези, които се радват на края, защото идва по хубаво начало, а и аз не съм вързал нито една. Нейно право е да си тръгне когато иска, проблема е че никоя не иска и се смята за даденост. Ако настоящата си тръгне, следващата е в очакване. Защо ме слагаш в стандартите с които ти живееш. Това към което ти се стремиш, мен не ме интересува. А относно мъжете:Грешно тълкуваш думичката посредственост(типично по женски). Посредствен е този, които се задоволява с това което има и го е страх да предприеме нещо, за да не загуби и сегашното си положение. Само страхливеца си пази положението и си придава тежест, а мъжът с главна буква го притежава и излъчва. Ако някоя не го оцени, напуска длъжноста и освобождава място на следващата.... А човека от историята, мога само да коментирам, на база предположения. Без да съм видял влюбената му колежка няма как да съм сигурен, дали е левак или тя не е привлекателна. 48

 
  ...

1-50 от 64
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker