Аз съм любовница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз съм любовница
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3624 пъти
Здр реших и аз да напиша своята история в СПОДЕЛИ. НЕТ
бих искала да ми кажете какво да направя защото съм адски объркана а времето лети и няма връщане назад.
Аз съм на 20 год. той е на 39 год заедно сме от 3 години вече. Той има жена има и дете на 2 год и половина прекрасна красавица:). Излизали сме заедно с малката красавица, толкова е красива като майка си :))
Той ми помага в всичко... в трудните моменти, в миговете когато съм се чувствала сама той е идвал посред нощта....
Толкова съм объркана че дори не знам какво да напиша и в всеки ред написан аз плача....
Аз съм от С. той също виждаме се.... Но в седмицата 1-2 пъти спи при мен а през останалото време при жена си (където си му е редно :Д ). Обичам го навярно и той мен щом сме толкова време заедно и мами жена си, поне трябва нещо да му препне за мен.
Но всяка вечер плача ЛИПСВА МИ, аз съм на второ място а не КРАСИВАТА МУ ЖЕНА :)


Какво да направя да приключа ли с него?
Не мога той е всичко за мен... ;(
ВСИЧКО

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9297be557e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   МИСЛИ!!! Откажи се от него. Първо едва ли ще зареже жена си, все пак има дъщеричка :). Второ, на тебе ще ти е супер приятно, ако някой е с тебе, през това време да ходи и с друга.
АКО (макар да съм 100% сигурен, че няма да стане) ви се отдаде да се съберете (едва ли :( ) да знаеш и че теб ще предаде - веднъж го е направил, ще го направи още пъти. Чисто и просто казано - ОТКАЖИ СЕ ОТ НЕГО!
Аре и успех :)
М, 36

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: dd81bbe9fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Странно, защо много млади момичета на 20 тръгват с мъже на 40, макар и женени?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: beb748f590
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Май не съм най-подходяща да ти давам съвети, защото и аз на твоите годинки бях точно в тази ситуация, но поне те разбирам и на сто процента мога да разбера, колко задушаващо се чувстваш - от една страна не искаш да разваляш семейството на човека, от друга страна си влюбена и сама в тази си любов и в живота си.
Не мога да ти дам съвет, защото и аз както ти казвам бях в твоята ситуация и явно не съм била на по-голям акъл на твоите години. И на теб сигурно това е първият мъж. Поне при мен беше и е така. Никога не бях имала нормална връзка и тогава не осъзнавах, колко много същност изпускам в живота и колко празна е била тази връзка... Как постъпих точно на твоите години - ами просто си казах, че ще се отдам изцяло на следване, работа и образование, ще се наслаждавам на малкото откраднати мигове с Него и ще се правя пред близки и приятелки, че съм щастлива млада жена, която има прекалено големи претенции и за това не може да си намери приятел. Истината беше, че избягвах дори да излизам в парка или на други места, където се събират влюбени двойки, защото сякаш нещо ме душеше тогава.
От една страна знаеш, че нямаш никакво право да си с този мъж, от друга страна - не можеш без него.
И така... годинките се нижеха, а с тях и живота ми. Докато бях заета с учене и работа през 2/3 от деня, нямах някак си време да мисля. Не исках да мисля. Живях ден за ден. Минаха още 3х3 годинки. Завърших си, подредих си на пръв поглед живота и... точно тогава се сринах физически и психически - напълнях с 12 кг. за 2 месеца, спрях да спя, почнах да треперя, да имам паник атаки и да не мога да излизам от жилището си. Със триста зора излизах до магазина за храна, защото нито приятели, нито семейство ми бяха останали (бях се изолирала от всички, за да не научат тайната ми... тайната МУ и да не му застрашавам семейството)... бях стигнала до там, че можеше да си умра сама в жилището си и да се вмериша преди някой да ме намери.
И в този момент теглих чертата. Стегнах се. Моят човек изобщо не беше забелязал какво се случва с мен. Идваше и си отиваше от живота ми - взимаше и оставяше просто празнота в жилището и сърцето ми. Бях като изтръпнала. И така... момичето стана жена буквално за 1 ден и 1 нощ. Реших да си търся усилено работа в чужбина (имам много добро образование, стаж, препоръки и знам езици). В един хубав ден си събрах куфарите и напуснах страната. Хвърлих си СИМ-картата и почнах нов живот...
...
Няма да Те отегчавам повече, Авторке, но точно в този момент - след почти 10 г. живот в сянка Той избра мен все пак точно тогава, когато бях готова да живея без него. Не само на думи, а действително бях преодоляла онази задушаваща зависимост на влюбената глупачка. Намери ме, разведе се и в последствие създадохме свое семейство. Знам, че съм голяма късметлийка, знам че се случва 1 на 1000, но не е невъзможно, но знам, че бих могла да живея и без него. Ситуацията ми беше направо идентична с твоята на 20 г., но години по-късно ми беше дошъл акълът. На него също.
Какво е най-правилното нещо, което напарвих - да се отдам на учене и работа до средата на 20-те си годинки. Ще те посъветвам да постъпиш като мен, защото само, ако си заета и работиш над себе си един ден поне ще имаш хубава реализация и бъдеще, а и уваженеито на този мъж. С две думи - порастнах и надминах жена му по всички възможни параметри. Какво ще се случи с връзката ви - това само Бог знае, но не прави грешката като мен - не се отказвай от приятели, хобита, семейство, за да пазиш неговия брак. Живей пълноценен живот.
Ние днес често ходим в парка и правим всичко, което правят всички влюбени и женени хора, но чак след като се разведе и избра мен разбрах, колко много съм изпускала и от какво съм се лишавала през почти цялата ми младост. Ако преди това бях имала друга, нормална връзка, едва ли бих издържала и 1 седмица като любовница!
Решението е твое!
Няколко практически съвета все пак
1. ДИСТАНЦИРАЙ СЕ ОТ БРАКА МУ възможно най-много. Не се виждай с детето му и НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ да ти говори за семейството си и ДЕТЕТО СИ. Аз например си бях въобразила, че той не ме обича, а обича жена си и ме използва, но се оказа, че просто е таил всичко в себе си и не бил искал да ме товари - бракът му през цялото време бил пълен кошмар и само чрез моята любов, която взимал през малкото часове заедно, е успявал да се прибира у дома и да поддържа статуквото. Бяхме година вече женени, преди да тръгне да ми разказва за ужасите от първия си брак - караници, скандали, обиди, тормоз, унижения. След като съм си отишла например не е намерил сили да се прибере и да живее в този фарс повече. Сигурна съм, че и бракът на твоя човек не върви, но не иска да ти дава надежди и няма да ти говори за проблемите си в брака. За теб е значи по-здравословно да е забранена тази тема както и темата за детето, защото каквото и да си мислиш сега - твоите собствени деца винаги ще са най-сладките и най-умните - запази това специално място в сърцето си за тях. Заслужават го те и само те! Неговото дете винаги ще си има друга майка. Само на твоите деца ще си майка, не го забравяй!
2. Ти самата си дете, ще го разбереш като остарееш и порастнеш, когато станеш жена.
Аз лично не съжалявам за нищо, защото поне не смених десетки мъже като познатите си, а имах и имам само един мъж в живота си - в добро и зло и цялата ни история в крайна сметка ни закали връзката и постави основата за един много хармоничен и дългогодишен брак и спокоен, изпълнен с любов дом за децата ни. Можеш и ти като мен да му дадеш повече време, но задължитело си постави някакви граници - колко години ще го чакаш например и задължително се бори с чувствата си, докато не си достатачно независима емоционално от него, че да можеш не само на думи, а и на дела да живееш без него. В този момент той ще реши коя от двете ви ще избере, но не прави грешката да не се бориш със зависимостта си от него, защото ще увиснеш, ако все пак избере жена си - можеш и да увиснеш в прекия смисъл на думата /на някое въже - знам, че мисълта не ти е чужда/ и по-добре още от сега се бори с чувствата си, което не значи да не го обичаш - просто си намери свои си методи да умееш да живееш и да дишаш и без него.
Много успех и ментална сила ти желая. Ще ти трябват.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7526f02065
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моята история наподобява на номер3 и аз в моментаа съм в етапа с израстването завършвам магистратура, уча втори език и съм се отдала изцяло на това. Аз съм на 24 той е на 43 женен с две деца с разпаднал се брак заради изневерите на жена му. Всичко е луда история, но аз бих ти казала ако го Обичаш бори се със зъби и нокти!!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fdaaeeb807
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хубаво е поне, че не си полетяла високо из облаците, изказваш се добре за жена му и детето, но замисли се..

Не дали ти е нужен такъв човек, а дали този живот заслужаваш.. И вече цели 3 години.

П. С. Не се напъвам да пиша, щото е излишно. За толкова си се оценила, за толкова живееш. Не си мисли, че те ругая или целя да те обидя, най-малко защото си любовница, ами защото пилееш младостта си. Това няма да се пише на неговата сметка, той може да си кара и така, както в момента, факт. Но ти? !

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fdaaeeb807
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И като цяло е лошо всичко от което си зависим!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 524d980f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Преминах през една такава любов. Честно - бях повече щастлива, отколкото нещастна. Никога не съм се отчайвала като теб, и не съм се навивала "сега защо съм втората" "защо само две вечери" и т. н.
Минаха така три години. Събирахме се, разделяхме се, разбираха за нас, карахме се, обичахме - обикновените неща.

Каквото и да решиш да правиш... съвета ми е да не приемаш чак толкова емоционално нещата. Имаш връзка със женен мъж - ок. Не си първата, няма да си последната. Колко е морално, правилно и т. н. - всеки сам за себе си задава своите си граници.

Трябва да си наясно обаче с това какво искаш ти.
Аз не исках (и днес много ясно го разбирам) този мъж за съпруг. Той е женкар, егоист и страхливец - за какво ми е такъв партньор, какъв баща щеше да е. И връзката ни беше много страстна, много красива, с много чувство, приятелство, и прекрасни моменто. Но още в началото, аз ясно си заех своята позиция - Не искам да се развеждаш заради мен!
Исках да го наобичам този човек, да го изживея.
Днес не съжалявам - имах нещо наистина много красиво, огнено и прекрасно.
И така.. изминаха три години. После аз го оставих окончателно и реших, че вече е време да потърся своя си мъж. Намерих го. Заедно сме от една година близо и правим планове за сватба.

Какво се случи с другия? Чу се, че ще се развежда, след което неговата съпруга се появи пак бременна в обществото - явно така са опитали да спасят брака си. Седмица след това той ме потърси, за да възобновим отношенията си, но аз отказах.
Сега не го знам какво прави. Пожелахме си щастие и любов и се разделихме като сърдечни приятели.
Сега съм щастлива с друг, който е много по-отговарящ на идеала ми за партньор.

Няма правилно и неправилно в подобни ситуации. Няма мерило и рецепта. Животът ти ще е такъв, какъвто ти си го направиш. Гледай само да се чувстваш спокойна и действията ти да не са насочени умишлено във вреда на друг.

И дерзай.
Животът е низ от грешкли и нови опити и от чудеса.
Успех

Плам

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 50df3e7e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен ти, мило момиче, си много наивна. Което предвид възрастта ти е простено. Този мъж, с който се виждаш си има нещо младичко, да си чука. Не казвам, че не го е грижа за теб или не би ти помогнал. Но толкова, колкото ако му се обади и някой приятел през нощта... Разбираш ли? Разликата в годините ви е огромна. Той е семеен.. Има си забавление извън семейството, малко момиче, което е влюбено и готово на всичко. И се възползва. Използва се!
Просто той не може да ти осигури никакво бъдеще. Моя съвет към теб е да започнеш да излизаш с прителки, по заведения, забавлявай се. Запознавай се с нови момчета, флиртувай. Дай шанс на някой, който има интерес към теб и е по-подходящ.. Не бъди толкова наивна и остави тези драми, за каква обич и любов изобщо говориш тук. Мъжете на 35-40 години винаги си мечтаят за някоя 17-18 годишна. За него е лесно, защото може да контролира емоциите, но ти- не и съвсем нормално- си се влюбила. За мен тоя човек не е много стойностен. Най-добре ще е да събереш сили и да се махнеш от раз. Но без тия ревове и драми, защото той пак ще те убеди да си с него. Излъжи го, че в живота ти има друго момче, кажи че не искаш повече да си любовницата и приключи с него! Не виждам за какво ти е и какво толкова ти дава, освен секс от време на време...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 097ccf3553
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   №2, никак не е странно даже, особено като имаш предвид съвременните млади "мъже" на какво приличат и като какви се държат.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a4d3dc1faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъж късметлия с детенце, жена и играчка.

 
  ...

...
преди: 10 години, 25 дни
hash: 12ff8ed1d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Любовницата НЕ е играчка, тя дава на един мъж НЕ САМО СЕКС но и емоции, разбиране и подкрепа, които явно при жената са липсвали, затова мъжът ги е потърсил при друга!

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 174d9864e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Към 12-Боже мили, колко сте наивни.... емоции, разбиране и подкрепа, които не намирал при жена си... разбира се, че не е това. Просто при любовницата всичко е по лесния начин-няма сметки за плащане, разправии за пари, ремонти, болни деца и възрастни родители.... абе с две думи-борба с живота. А задавали ли сте си въпроса вие, тъй наречените любовници дали съпругата му получава от него емоции, разбиране и подкрепа.... като по-слабата във връзката, като жена да кажем... едва ли. Много по-лесно е да намериш някоя глупачка, пред която да се правиш на неразбран и ощетен... И да се обърна към авторката-прави и чест за достойното отношение към семейството му. И един съвет, ако позволи-банален, но единствено правилен-бягай, момиче, бягай от този човек. Не ти харесва, но абсолютно правилно го е казал№10-ти си играчка за него. И колкото по-рано го осъзнаеш-толкова по-добре за теб...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 14 дни
hash: a6976b85f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Намирам се в преходния момент на номер 3, аз също дълги години прекарах в подобна " връзка ", но пак с ясната мисъл, че човека не става за мен. Имаше си своите силни и слаби моменти връзката, важното е да се осъзнаеш навреме и да не се лишаваш от собствения си живот. Това, което той ти дава сега, със сигурност няма да ти е достатъчно, когато мине време... А и с годините приоритетите ти ще се променят. Вярвам, че ще успееш да се измъкнеш от ситуацията, но наистина са редки случаите, в които подобна връзка завършва с щастлив край.
Надявам се и аз да си простя някой ден и да намеря щастието в друг..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker