Нараних го и се разкайвам от дъното на душата си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нараних го и се разкайвам от дъното на душата си
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 4600 пъти
Нека ви разкажа за него. Той винаги се е държал добре с мен и е проявявал разбиране. Знаех, че е готов да ми помогне във всеки един момент. Понякога въпреки че съм била с него, се е случвало някой друг да ме заглежда. Не се е стигало до пререкания и конфликти. След като забележеше, че съм обект на нечие внимание, той просто ме гушваше пред другите. Сякаш им казваше:, , Това е моето момиче''. Глезеше ме, угаждаше ми. В секса също се стараеше. Не гледаше да задоволи само собствения си нагон, но се притесняваше дали и аз се чувствам добре.
Нека ви разкажа за мен. Аз имам силни чувства към него. Радвах се, че ми обръща внимание. Но ме глождеше, че от време на време добавяше някое момиче към приятелите си. Чудех се дали и какво ли си пише с тях. Питах се дали не съм просто поредната бройка. В момент на слабост започнах да обръщам внимание на друго момче. Не сме били физически близки , но самото общуване между нас не беше на приятелско ниво. Имаше малко повече и това се усещаше. Имаше някакъв флирт, имаше закачки, излизахме много хора, а накрая оставахме само двамата, на партитата отново седяхме двамата. И не, не беше само приятелство, макар да е нямало секс.
След известно време приятелят ми започна да ме разпитва има ли някой друг, все още ли е единствен, дали няма да си намеря някой. Паникьосах се, издавах гузната си съвест и се стигна до края. По-лошото е, че не осъзнавах грешките си до скоро.
Размишлявах много. Защо го ревнувах от някакви момичета в интернет, нали искаше реално да бъде с мен? Нали когато срещахме наконтени момичета, той не се заглеждаше по тях , а целуваше мен? Защо той ми имаше доверие, а аз се занимавах с други? Защо до съвсем скоро гледах на себе си единствено като на жертва? Защо не осъзнавах, че имам вина?
Разкайвам се от дъното на душата си. Искам да го даря с цялата любов, която заслужава. Искам да види, че съм се променила, пораснала съм. Не съм онова глезено момиче, което си въобразяваше, че може да върти двама на пръста си, без да се размине безнаказано. Искам когато се успокои и поговорим, да ми прости. Страданието ми беше моето наказание, от което научих урока си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: a024fa4255
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хубава история и моята е същата и в моята прителката ми е виновна за това, така и никога няма да се съберем отново, но все пак ти желая успех, дано може да ти прости.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a6f9e6a0df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   никога няма да ти прости... аз неможах да простя...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2b8b281613
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Това нещо му го кажи директно в очите! Ще го направиш наистина щастлив! Така и любовта и секса ще вървят... От Радо!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0b5ee977a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей мило момиче! Историята ти ми прилича много на моята и затова се надявам със съвета си да ти помогна. Това, че е заглеждал други момичета не значи, че не те обича или че не държи на теб(предполагам, че вече си го разбрала). Говоря от името на момчето... Сега той не ти вярва за нищо. Седнете да поговорите. Приготви се психически - няма да е разговор за 20 мин. Кажи че осъзнаваш грешката си, че съжаляваш и другия не значи нищо за теб. Изтрий си контактите на другия-наистина-скайп телефон и поща. Не му пиши, дори и другия да ти пише не отговаряй. Повярвай абсолютно нищо друго не може да ти помогне, освен да започнеш бавно да връщаш доверието му. Постарай се да си повече време с него. Като се наложи да ходиш някъде казвай му къде и с кого си. Ако мислиш че той отново се съмнява звънни му небрежно и дай да чуе човека, с който си казала, че излизаш. Ще става бавно не очаквай за месец или 2 да стане. Може да отнеме 4-6 зависи колко е наранено момчето.
Казвай му всеки ден колко държиш на него, че значи много за теб. Ако работите звънкай му да го чуеш. Така ще покажеш, че мислиш за него а не за другия.
Ако ходите от скоро запознай го с родителите си(ако държиш на него и искаш да продължите). Това ще му покаже че си сериозна в намеренията си.

Искам да те попитам защо си си мислела, че си поредната бройка от колко време ходите с твоя приятел?

Това дали той ще ти прости зависи единствено от него и дали иска да продължите. След тази ти постъпка вероятно той ще се чуди дали ти си по принцип такова момиче - когато не му се обръща винаги внимание да тръгва да се сваля с други момчета. Повярвай ми ако мисли че си (и имал сериозни намерения към теб ще те отсвири). Никой(или са малко мъжете-не може да обобщаваме за абсолютно всички) мъж не иска в къщата си момиче което се сваля със всеки. Да спи с такава определено - ДА -всеки иска. Било то заради тръпката или друго. това е заради някакво чувство на собственост да не иска да. Ако смята обаче, че си свястна и си струваш ще ти даде шанс.

Ако всичко което ти описах, за теб са много усилия - това означава, че не желаеш наистина да си го върнеш. Обърни се и продължи с някой друг.

При всеки човек е различно-някой прощават други не. Както номер 2 е казал не е простил. Аз познавам 2 който са простили. Единия от тях живее с жена си и децата си сега. той прости от части заради децата си но и защото държи на жена си. Другия (беше момиче) нищо не я задържаше но тя знаеше, че гаджето и(което я изостави и тръгна с друга за 1 месец) е свестен и си заслужава да му прости. Всеки прави грешки. Ако мисли че си струваш ще прости ако не - това е бил повода да се разделите.
Най-важното е да вземеш решението си и да го спазваш до край. Не залъгвай нито себе си нито него.
Желая успех

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: abf850e48a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ти си си виновна. Това, че е взел момиче със себеси, не означава, чи има симпатии към нея. Както ти го описваш, просто си загубила едно свестно момче. Да си намериш принй, който да те обожава, а ти да го захвърлиш ей така, заради някакви неоснователни съмнение - не може да излиза с другия пол ли???
Аз бих обаче простил такава постъпка, защото не си го направила умишлено, а в момент на отхлабени чувства. Поговри с него и му каажи всичко.
Аре и успех :)
М, 36

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 228e30424b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Жалко е, че когато загубим някого го оценяваме. Факта, че си погледнала друг, означава, че не сте били един за друг. Може би понякога е най-добре всеки да си върви по своя път, и да бъде щастлив без другия.
Но ако чувствата и на двамата са прекалено силни, не бъдете крайни, а щастливи :) Ако той намери силите да ти прости цени шанса си, защото може да е последен.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2570b41462
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6 мислиш първично и си изчопляш от пръстите отговори, които да завоелират гузната съвест, за съжаление не работи, точно като при авторката.
Тя погледнала друг, значи не били един за друг? Сериозно ли? :)
Истината е, че когато някой има слаб ангел, никой не може да му помогне. Тя авторката като теб, направила белята и чак тогава навързала нещата какво правил той, за да измисли разумно оправдание за самата нея. Също така е широко разпространена версията че едни кой си не обръщал внимание на половинката си, за това тя му сложила рога.
Истината е че мъжете като че ли започнаха да проглеждат и да отсяват плявата на лъжите, съответно да не вярват на думи а на действия.
За това авторке, този го отпиши, той няма никакъв вариант да се набута съвсем съзнателно в кръговрата на лъжата, едва ли вижда смисъл да го прави, като има толкова много момичета, които биха му дали далеч по добро отношение.
А ти си вземи поука и просто се постарай да имаш воля, иначе в бъдеще едва ли ще те чака нещо добро.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: debcd8a5f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Дано момчето нети прости! Дано след време дасе влюбиш наистина и приятелчето ти да направи същото с теб! Ьените незнаете какво изкате еи!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: dabd232d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Просто си много неуверена, заради това и си търсила под вола теле, заради това и си искала и чуждо внимание. За да продължиш и да бъдеш щастлива, независимо с него или с някой друг, първо трябва да пребориш комплексите и това, което те кара да си толкова неуверена. Поработи върху характера. Може и просто да не сте били един за друг, приеми че понякога нещата не се получават така както искаме...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2b8b281613
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря, че пусна този пост! Той казва всичко!!! Това което мога да ти кажа е че ревността убива партньора! Колкото до това, че приятеля ти целува само теб и ти казва, че те обича, мисля че трябва да кажеш окей!
Нормално е жените да ревнуват, някой повече, други по-малко, но всичко е от вътрешната нагласа. Малцина са тези, които не го правят! Кардиналните знаци (без везните) телеца, скорпиона и рибите (т. е повечето от "женските знаци") са типичен пример как можеш да ревнуваш партньора си с и без повод, т. е колкото повече имаш тези вътрешни качества като индивидуалност, толкова по-силно ще го проявяваш!!! Това, обаче показва в повечето случай, че си влюбена и/или го обичаш, което също е доказателство за преданост.
Кажи му какво мислиш директно в очите и той вероятно ще те разбере!!! Радо

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0b5ee977a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ако искаш да си го върнеш единствения начин е както казва 4. Има обаче нещо което е много важно:Не само да му казваш, че държиш на него, но и да го показваш. Не може да му кажеш че държиш на него и същия ден той да има проблеми в работата, а ти да отидеш на мол с най-добрата си приятелка. Ако той е умен ще знае, че думите не значат нищо ако не са подкрепени с действия адекватни на тях!
Решението дали той ще иска да се върне обаче отново е изцяло негово. ако той не иска да чуе, каквото и да правиш е безсмислено ако той не желае да ти прости.
Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker