Любов ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов ли е?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2269 пъти
Здавейте, моята история е стара като света, но имам нужда от съвет. В началото на януари месец се запознах с един мъж, който веднага ме плени само с поглед. Започнахме да си пишем във Фейсбук по цял ден и по цяла нощ. Видяхме се няколко пъти и се влюбих адски много, дори в момента като пиша това и като се сетя, стомаха ми се свива на топка. Той постоянно ми казваше, че много ме обича, че иска да прекара остатъка от живота си с мен, но аз усещах, че има нещо което крие от мен, защото няколко пъти ми направи впечатление, че отказва да се видим по странни причини и естесвенно бях права. една вечер ми каза, че има приятелка от 8 години и не е искал да ми каже в началото за да не ме загуби. Заболя ме много, но той ми каза, че всичко между тях е навик и просто да имам малко търпение и ще се разделят. Аз му повярвах, но изпитвах страх от това да не бъда наранена. И така до ден днешен, виждаме се, но някак си той изведнъж спря да ми пише толкова често, а това ме съсипва, защото го обичам много. Ядосах се два пъти от този факт и му казах, че ако не ме обича няма смисъл изобщо повече да ми се обажда и че предпочитам всичко да свърши, но той ми казва, че ме обича и иска да бъде с мен и това се повтаря постоянно, но на мен това ми тежи много и не знам какво да правя. Дали да чакам да се разделят, дали да говоря директно с него отново, или просто да спра тази връзка??? Все пак аз съм на 27години и искам да създам семейство и усещам, че това е моя човек, но дали аз съм неговият, не знам!!! Моля ви дайте обективно мнение, имам нужда от това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: d480567ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам дали е любов, но определено онази е надушила за аферката ви и му е вдигнала як скандал и затова мъжлето ? сега се крие... като се успокои женка му пак ще те потърси.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 04e0b5d31a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е твоят човек? !
Я се стегни, бе, жена!
НЕ Е ЛЮБОВ ТОВА.

Приятелката му може да му е омръзнала, но явно иска да е с нея, явно си има причини, ти си му просто за развлечение и не си единствената най-вероятно.
Това ли искаш - мъж, който изневерява, не поема отговорност, крие се от истината?

И на теб ще изневери, ако се съберете (което няма да стане), а и както казах и в момента най-вероятно не си само ти, а флиртува на воля и с друга.

Това е "психологията" на този тип мъже.
Тук разковничето е в това, че той НЕ НАПУСКА приятелката си вече близо 5 месеца... лъже, маже и гледа на него да му е гот.

Не мерси, не мисля, че това е твоят мъж, дано намериш някой сериозен, а не такъв путьо маринкин.

Успех!


- Еделвайс

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 701b86a2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Боже за какви работи си тръгнала да се оплакваш! Да ти имам проблемите! Бе ти не разбираш ли колко самотни хора има, а ти тук от какво се оплакваш - имаш с кой да си пишеш нали? Някои цял живот остават сами, тя тръгнала лиглата да се оплаква!

Съветвам всеки да гледа сериала Малки жени по Диема фемили или Нова ТВ. По Нова скоро свършва, а е много хубав. Историята на сестрите, които се справят сами с трудностите ще промени изцяло представата Ви за живота и ще видите какви трудности може да се справи човек, стига да иска. На фона на драмите в живота на героините в сариала, оплакванията ни тук в сайта изглеждат меко казано смешни. Замислете се!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0c8cd22195
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   hash: 701b86a2c6 : Не знам за какви филми говориш, но ти ако една седмица живееш моя живот ще ти се иска да не си жива, повярвай ми! аз се справям сама от малка с абсолютно всичко, баща ми почина когато бах на 15, майка ми я няма, грижа се за брат ми, плащам всички сметки и наем, защото преди 6 месеца ни взеха апартамента от банките. Работя по 13 часа на ден като имам един почивен ден в седмицата, така, че не ми казвай че съм лигла за това, че искам единственното хубаво нещо което ми се е случвало последните години, а именно този мъж да остане до мен. Не искам да изпадам в подробности за живота си, но това което написах е само една малка част от него! Така, че ако нямате съвет към мен по въпроса, не желая да обсъждате живота ми. Просто искам обективни мнения, тъй като ми е трудно да взема решение сама какво да направя.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cb9e4d33f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Като оставим на страна злобните коментари, които чета, мисля че трябва да говориш с него и да си изясните всичко. Аз съм в подобна ситуация и много страдам от тази неяснота. По-добре е всичко да се знае и да вземете окончателно решение.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f3acadbbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Знаеш ли според мен как ще се убедиш дали той е твоят човек... просто си отиди от него без да поставяш условия. Кажи му, че такава връзка не искаш да поддържаш, че не искаш да си втора цигулка и му пожелай всичко най- добро с приятелката му. Направи го, колкото и да те боли и задължително без сълзи и сцени. И наистина си тръгни, не омеквай ако ти каже че те обича, приказките са лесно нещо, но остави го да го докаже. с действия. Ако не тръгне след теб и не остави приятелката си в името на това да е с теб, то просто наистина той не е твоят човек! Простичко е, само трябва да бъдеш силна и да си готова да си тръгнеш от там. Така или иначе не си щастлива.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3fe14c697a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   скъпа моята история беше абсолютно същата само, че не си писахме в нета, а смси и връзката му беше 5 годишна. Та и той така казваше, че са по навик заедно и т. н... но аз не му повярвах и прекъснах всякакъв контакт с него. След 4 месеца той дойде и ми каза че не може да живее без мени иска да започнем начисто без да си спомняме колко сме страдали през тези 4 месеца. Е верно, че бившата много пъти ми се заканваше и тормозеше, но той си ме защитаваше и така 2 години и половина вече сме заедно. Отдръпни се, а ако те обича ще го осъзнае и ще те потърси

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0c8cd22195
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ок, благодаря ти за съвета.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker