Срам ме е от себе си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Срам ме е от себе си
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2711 пъти
Аз съм момиче, което харесва момчета обикновено. Когато се разминавам с високи, стройни, красиви момчета, аз винаги ги съглеждам. Почвам да си представям как сме заедно с харесаното от мен момче, но това винаги е кратък период. По-скоро момчетата ги възприемам като подкрепа, приятелство, такива каквито винаги ще те пазят. Но никога не съм страдала заради момче, странното е, че заради момиче съм страдала. Наскоро срещнах едно момиче, и си помислих, че може да се запознаем, защото нямам кой знае колко приятели, и съм по-самотна. Първо си мислих да сме приятелки и не знам какво ми стана, но нещо ме караше непрекъснато да я преследвам. Не говорих с нея, защото се съмнявах, че се случва нещо странно с чувствата ми и се срамувах адски много... С времето започнах да си я представям все повече, да ставам и лягам с мисълта за нея, тя стана единствената ми цел. Не знам какво ставаше, но разбрах, че може би съм влюбена - в момиче! Ужасно беше, мислите ми не ме оставяха на мира, направих какво ли не, за да спра това, но не става. Заобичах я дори да не сме си говорили и един път. Представях си как се целуваме и се прегръщаме, нищо повече. Но пък като си помисля за секс с момиче и не ми става особено приятно... Не бих го направила. Моята любов към всеки попринцип е платонична-без секс, само целувки и прегръдки. Но откакто се влюбих в момиче, мина една дълга и трудна година, сега нещата приключиха, но колкото и да болеше, защото аз на никого не бях казала за чувствата си, още ми се иска да съм влюбена, но в друго момиче. Не знам защо се получава това, изгарям от желание да срещна момиче, което да ме обича истински и аз нея... Знам, че съм би, но нека тук да пишат хора, които няма да се подиграят на това, защото все пак аз да отида да си прережа вените, за това, че съм бисексуална?? Срам ме е от себе си страшно много, затова не мога да се отпусна лесно в женска компания, защото знам каква съм, но на никого не бих казала. Не съм луда, но много пъти ми се е искало да целуна човек от моят пол, сякаш ми е страшно любопитно. И никога не ми се е случвало да треперя и сърцето ми да бие силно когато видя момчето, което харесвам, но с момичето ми се случваше всеки ден. Никога не бих притиснала някое момиче да се натискаме, но пък като се замисля, ако ми предложат, не бих отказала, стига да харесвам и момичето, защото си падам по синеоки хора... Някой изпадал ли е в такава ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 146993f24a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "И никога не ми се е случвало да треперя и сърцето ми да бие силно когато видя момчето, което харесвам, но с момичето ми се случваше всеки ден"

... Тогава защо мислиш, че си би? Или просто за утеха пред това, че не можеш да се приемеш като лесбийка...
Не казваш и на колко си години, а именно възрастта ти ще покаже дали се заблуждаваш или става въпрос за истински чувства...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: aae5bc7528
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   луда работа

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c26ce2f7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Кажи на колко си години. Според мен всичко опира до психиката. Ако започнеш да си мислиш, че си би ти наистина ще бъдеш. Няма нищо срамно в това да си би, но си мисля, че ти не си. И с мен така се е случвало, но и за миг не съм си помисляла, че съм би. Имам предвид, че срещнах едно момиче. С такъв копнеж чаках всяка среща с нея, но знаех, че просто я чувствам толкова близка и затова се чувствах по - специална. Не се отчайвай, а кажи на колко години си! И главата горе! Никога не бива да те е срам от това, което си! Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 16c709ee4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се притеснявай. Незнам дали си би или просто объркана. Когато бях на 15 г. също харесвах едно момиче.. Фантазирах си разни неща.. Никога не й споделих. После излизах с момчета, но винаги заглеждах гаджетата им.. Никога не съм правила секс с жена, нито съм се целувала, въпреки че ми се е искало. Но знам аз не съм нито би. Мен мъжете си ме привличат повече... Е, поне не съм си фантазирала за жена секс сцени, а с мъже съм.. Към днешна дата все още си заглеждам по-често жени.. а иначе всички ме мислят за любовчийка и флиртаджийка. С мъжете съм по смела... незнам.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a1647c0684
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какво значи "аз съм би"? Не си никаква би, а търсиш нежността и любовта от друго човешко същество, което е напълно нормално, но за съжаление вече на изчезване чувство.
Щом нямаш сексуални апетити към твоя пол, не се поддавай на това. Всеки човек е роден да обича и да бъде обичан, това е нормално. Не се поддавай на заблудата, че трябва да бъдеш сексуално с човек от твоя пол - ето това е ненормално. Секса да не се бърка с любовта - истинската, която извира от сърцето на човек(така е заложено). Всички сме имали приятели или приятелки от съответния пол с които сме се чувствали прекрасно и сме били неразделни(като сестри или братя), делели сме едно легло и всякакви радости и несгоди, но без никакви сексуални привличания и злоупотреби - просто друго човешко същество на което можеш да разчиташ за всичко. Не се поддавай на любопитството да опиташ противоестествени неща, а вярвай, че когато му дойде времето ще срещнеш истинската си половинка от противоположен пол - и дай Боже да да разбереш истината.
Човек съжалява за допуснати грешки в младостта си, но ако имаш воля можеш да устоиш на "съблазните" и да следваш истината.
С други думи - ако те е срам от тези ти мисли или действия - просто не ги прави и другите няма да ги одобрят.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2c5e4487b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами някои жени които наистина не знаят какво искат нищо чудно да го срещат това често. Аз питам защо с жените винаги трябва да е толкова сложно? Като ви предложат нещо на вас или ви допада или не, защо казвате кочети винаги обратното хем ви се иска хем казвате не искам и после "защо". А колкото до това да се правите на недостъпни и после да се питате, той защо не беше по - упорит аз го харесвах ама той се отказа много бързо, вие от каде да знете коя по ред сте дето го реже и на човек му писва. Една ще са прави на недостъпна, втора, трета, четвъртата ще се върже и това е. После само няма да твърдите глупости от сорта на "свестните мъже изчезнаха", и свестните са си тук и различни селяни са си тук и всичко си е същото, но вие не давате шанс на свестните мъже да се докажат като такива.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f91b5f67a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На 15 съм, но не съм лесбийка, защото съм се влюбвала в момче. Но същото ми се е случвало и с момиче. А тези странни чувства към моят пол се появиха скоро и много ме е страх от това... Никога не бих правила секс с жена, това не ме привлича, по-скоро ме отблъсква, но в същото време не съм против целувките и прегръдките.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker