Ето я и моята история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ето я и моята история
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2926 пъти
Със моята приятелка сме заедно от 11 години. любовта беше голяма. и за двама ни докато седеше и ми обясняваше че всичко е супер. един ден избяга и си остави 2 златни деца момче и момиче на 8 7 г. избяга без нищо да каже издирвах я с полиция. мислех че и се е случило нещо лошо. децата плачеха за нея аз седях безмълвен и потресен и осъзнавах че е при друг. полицията нищо не я откриха и 2 месеца след изчезването и потърсих помощ от един приятел. работи в данс. и след 5 часа ми каза къде се намира и при кой живее. бях при нея но тя се скри. говорих с бащата на момчето с който живееше. той ми обясни че му е писнало и от двама им. и каза че няма да гледа чужди деца, аз си тръгнах. след 2 дни тя ме потърси да си поговорим но ме излага не дойде, 4 месеца по късно я осъдих и и взех децата. а за нея остана да плаща издръжка. сега след 8 месеца ми плаче по телефона и иска да вижда децата да се грижи за тях, но на мен ми е ясно че няма с какво нито да ги гледа нито да идва да ги вижда. няма пари казваше ми че много искала да сме приятели и че трябва да поговорим за случилото се. но само ме лъже утре ще дойда на тази дата ще дойда и нищо не идва. и издръжка не плаща аз силно се надявам да се върне да гледа децата. защото е пагубно за тях без майка. а като се върне дали пак няма да избяга тогава ще е още по лошо за децата. хем искам да се върне хем не мога да я гледам след това което направи. тя е 28 г. и живее в момента с 22 г. кажете ми кой нормален човек ще си остави децата и ще избяга.. дали ще се върне или не...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2d05267efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „ след изчезването и потърсих помощ от един приятел. работи в данс. и след 5 часа ми каза къде се намира и при кой живее. “
МУХАА, много напред тези бе! А аз не вярвах на последните инсинуации по медиите. Евала, имаме яки служби, само така!
Колкото до останалото - не се надявай тази „майка“ да ти гледа децата. Избързали сте леко със семейството, но лошо няма - сега ще си имаш дечица да гледа. Който не мисли на 20, ще мисли на 30 - тали така?
Търси майка на децата си в лицето на друга жена, но става трудничко, чесно казано, защото тези скоро ще почнат да пубертирясват и става страшно за нова жена в живота ти - действай преди това, докато са още сладички и мънички. Мисли малко с главата, ти тези деца трудно сам ще отгледаш, а има жени в трудно положение, млади жени без деца, които биха направили всичко да се махнат от родителите си. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТЪРСИ БЕЗ ДЕЦА. Ръчкай по мрежата, пълно е с такива мацки.
Забрави за твоята кифла. Осъди я за издръжката!!! Дай я на съдя изпълнител ако трябва.
Така е като не си мислил и не си избирал подходяща майка за семето си. Сега поне мисли с тиквата си за подходяща гледачка с перспектива за повече. В началото да не я изплашиш и да не стресираш децата - предложи ? само място като гледачка, но ако ти хареса и хареса на дечицата, взимай я и си я гледай, защото такива жени са домакини, благодарни са за шанса да живеят в града и независимо и не хойкат като... Твоята кукувица я забрави - за доброто на децата!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 465a187fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   абе номер 1, кво даваш акъл без да знаеш що е избегала тая жена, коя ще е тая жена къде ще му гледа децата по добре от собствена майка ти добре ли си. Автора нека сам си прецени, какво да прави защо пък не да не се сдобри с жена си всеки има право на прошка хора сме не мислите ли, може пък жена му да си е взела поука и да спре с глупостите

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2d05267efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   „хем искам да се върне хем не мога да я гледам след това което направи“
ЕЙ ЗАТОВА НОМЕР 2. Забрави - няма да се получи и не заради това, че е избягала с друг - каква майка е това, която не се обажда на децата си? Която просто изчезва и ги зарязва, а после изобщо не се обажда? Сега да си играем на тука има-тука няма? Я се появи тази, я не - я остане 1 месец, я не и ще разстройва само децата с нейните идиотщини. По-добре хиляди пъти сам баща, отколкото с такава „майка“. Каква прошка за тази?
Можеш да простиш изневярата, но да си зареже една жена децата? Да има среща са виждане и да не се появи? НЕ, ТАЗИ НЕ ЗАСЛУЖАВА ПРОШКА, А СЪДЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ ЗА ИЗДРЪЖКАТА!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2b3a2646e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За едно си безкрайно прав, тея деца не може да живеят без майка и то не коя да е, а истинската им майка, може да живеете съвместно и в същото време да си имате други, но в никакъв случай децата не трябва да разбират за това, прав си и че тя не може да ти бъде нищо вече в този живот освен майка на децата ви, така и би трябвало да е, все пак тя е живяла с друг, другото което е и се радвам че е станало така е че трябва да плаща издръжката на децата си, никаква милост, ще работи или ще проституйра тая издръжка трябва да се плаща, лесно й е било да те напусне без да каже нищо, сега да си я плаща, да е мислила, тея пари от родителите й или от ония 22 годишния ще ги иска да не те бърка, а и ако не работи да се хваща на работа. Успех ти желая и отново те поздравявам за думите ти в това което сподели!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 99646320b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

5.   За мен няма смисъл от тази жена. Дори и да се върне при теб и децата, можеш ли да и имаш доверие? Или постоянно ще трепериш да не хукне след поредният? Според мен е по-добре да си намериш друга жена за теб и за децата. В началото ще е трудно, но ще се справите, стига жената да е свястна. Стискам ти палци!
Белатрикс

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4b201f607e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Курва и свлачище тръгне ли, нема спиране! Брато, радвай се, че си се отървал от такъв боклук и още повече се радвай, че си взел децата, аз не успях. Твоята е хептем боклук, не че моята бивша не е! От това, което знам е, че повечето жени бягат и заради пари! Намерила е някой балък, сега той я е разкарал и ще тя вие, ще те лъже и т. н. Всъщност давай и да вижда деца, все пак им е майка, но да ти ги гледа такава кукувица не допускай! Не я приемай обратно. Запази себеуважение, изобщо не се надявай, да се върне при теб и ако го допуснеш ще страдаш пак. Разбери, че в днешно време жените се интересуват само от себе си, дори децата понякога не ги вълнуват.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2165b46832
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам да ли е ти си нормален защо се занимаваш с курва. Ми и аз имах текава любовница която се чукаше с мен а мъжът и ликуваше нейните изневери като се оплакваше и чудеше какво даа прави. Просто има жени който мислят само за секс и кинти има и достойни за уважение който държът на семейство и тн. Аз съм мъж на 31 а жена ми е на 26. Знам че ми е кръшкала както и аз на нея но семейството си е наше и никой не може да ни го отнеме. ЗНАМ ЧЕ ТИ Е КОФТИ НО МОГА ДА Е ПОСЪВЕТВАМ ДА ЗАБРАВИШ ЗА НЕЯ.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6682dc1ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Господа благодаря на всички за съветите. но тези деца не могат без майка. сега реве и иска да се грижи за децата. аз и казах че ще и позволя да се грижи за тях. но нищо повече и издръжка няма да и искам иначе ако се мярка 2 пъти в годината само да ми психясфа децата няма да го допусна. ще и позволя да се грижи за тях. но се съмнявам че има други планове според мен тя е решила да ползва децата за пред текст за да се върне при мен, но я усещам че няма очи да ме погледне но стигнели до там да ме моли да се връща което е на 100% ще му мисля тогава. но разберете едно силните прощават стига да си заслужава. а никои не знае дали си заслужава. всеки бърка далеко сам да я оправдавам аз и на нея казах мога да простя всичко което направи с мен но това което направи с децата никога няма да ти простя. и няма да ти простя също че ще поискаш да се върнеш при мен, но повярвайте има коренна промяна тя ме търси моли да види децата само да е блъф но не трябва по никакъв начин да я спирам да се грижи за децата. може наистина да е проумяла какво направи. но не мога да повярвам но времето ще покаже все пак децата са и нейни... сложна много искам просто мнения. ще и дам шанс да ми докаже първо как ще се грижи за децата и ако ми докаже чак тога ще и дам да се грижи за тях и да ги вижда все пак всички бъркаме някои много някои по малко но вината и е голяма. силните прощават слабите бягат от проблема. благодаря ви предварително за мненията ви...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6682dc1ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Момчета разберете че в България данс. мвр. нсбоп. всичко става под масата ако имаш човек ок ако нямаш. умираш България батко

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2d05267efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, съжалявам, че животът ти е пълен хаос, но не виждам с какво държавата ти е виновна, че не си гледал, каква жена си взел. Какво искаш - Б. Б или Царят да дойдат и да ти изберат жената ли? (дори май Костов е бил тогава на власт)... Връзки-мръзки...познавам хора без всякакви, които са си взимали децата без проблем и са осъждали половинките си за издръжка. Твоята кокошка и без ДАНС щеше да се обади, какво мислиш?
Стегни се. Самият факт, че са ти дали на теб детето е показателен. На Запад бащите не ги имат за нищо. Там при развод няма и понятие „вина“ (то така е и по-добре) - децата се присъждат ВИНАГИ на майката. Бъди благодарен, че си в Бг-то с две думи, защото сега ти щеше да се молиш по телефоните, не бившата ти жена!
Иначе - слаб човек си и ставаш за смях пред обществото, ако прибереш тази жена отново в дома си. Да, не я разделяй от децата, но тя деца, ако е искала - нямаше да ги зареже на първо време. Тя иска удобства и ще ги има, а ти ще си просто поредният рогоносец, зад които се подиграват кварталните клюкарки. Лошо няма...

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6682dc1ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Да бе приятел държавата не ми е виновна просто написах че ако нямаш връзки и приятели. нищо не става в такъв смисъл. за моята кокошка както се изрази меко казано. кокошка е малко да я наречеш. на всички ни е ясно че рано или късно ще се появи и ще реве но няма да има на кой. и наистина сам благодарен на нея. че ми остави децата те са ми всичко. и брато не можеш да ми кажеш че съм слаб и ставам за смях на хората. далеко сам от тая мисъл да си я прибирам, по горе написах че мога да и простя какво направи с мене. но това с децата няма как а и няма да и простя че ще иска да се върне при мен. и все пак жена и овца не се избират каква ти се падне. колко и да я избираш кат и текне нещо няма спирка. жени колко искаш с лопата да ги ринеш. и децата не искат да имат такава майка повярвай но те имат нужда от нея постави се на мое място като ти плачат децата и ти казва тате вземи я... обяснявам и но те я търсят и като гледаш децата как страдат ти се къса душичката за тях. и я сега ме посъветвай какво да направя. не искам да я взимам в никакъв случаи а като гледам децата искам да са ми спокойни като станат по големи те ще тръгнат по своят път и пак ще ме оставят. и сега ако я прибера тая кокошка после ще съжалявам но пак не съм сигурен. посъветвай ме... БЛАГОДАРЯ ТИ ВСЕ ПАК..

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: fef5622f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Забрави я, намери си някоя свястна жена, която да приеме децата ти и да се грижи за тях, но тази-майката на децата ти, не е никаква майка и съвсем скоро децата сами ще го осъзнаят това!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker