Той няма пари! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той няма пари!
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 8464 пъти
Искам да споделя с вас нещо, за което може би мнозина ще ме упрекнат и нападнат, но това положение просто вече ми идва в повече и се чувствам напрегната...
Проблемът е следния: От доста години имам приятел, нещата криво ляво вървят, живеем заедно... Но не това е драмата.
Проблемът е в това, че той няма пари. Не ме разбирайте погрешно-като казвам, че няма, имам предвид, че няма даже за цигари. Постоянно ми се налага аз да му давам, трябва аз да издържам и двама ни, което според мен не е редно. Каквоот и да става трябва така да разпределя нещата, че да имам да му дам за цигари и храна на следващия ден.. И всичко това се повтаря вече години наред.
Има да ми връща доста пари, за които аз никога не съм споменавала и не съм го притискала, не съм ги искала, защото така или иначе знам, че няма....
Сега сигурно се питате-"тоя не работи ли"- работи. Обаче все му са малко и все не му стигат. Не мога да разбера той ли не си прави сметката както трябва или парите наистина са малко.
Не ме разбирайте погрешно, но аз съм свикнала на друг тип живот, родителите ми нямат милиони, но винаги сме живяли достатъчно добре. И сега изведнъж цялото това положение ми идва малко в повече.
Сигурно си мислите, че е някой келеш на 20 години... не е, той е на 33години.
Говори ми за деца, семейство, а аз не мога да си го представя това... Как да си го представя като му виждам полжоението?
Другото, от което ми е много неприятно, е че никъде не ходим. То вече е ясно защо, но на мен не ми е приятно това положение. Седя като затворник вкъщи...
И най-големия парадок е, и най-смешното е, че аз мога да си позволя екскурзии, почивки... но заради него не смея. Ако реша да ида някъде сама или с приятели той се сърди. И все ми повтаря, че още малко ще е така... Колко малко-вече 4 години го слушам това. Когато му предложа аз да поема разноските, той пак не иска... Знам, че може би така го комплексирам ама какво да направя???
Искам също така да ви помоля, да не си мислите, че съм някаква тъпа материалистка, на която само пари са й в главата. Не е така, напротив. Винаги съм се старала да търся други качества в хората, парите не са имали значение. Кактро виждате не ги избирам по банковите сметки, защото ако беше така нямаше все още да съм с този човек. Аз съм с него, въпреки всичко, но просто това положение ме натоварва доста.
Искам някой да ме посъветва как да постъпя... Моля..!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1d1a644c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така е, парите не извират, цигарите са скъпи, а ти искаш да чуеш "напусни го", затова искаш съвет тук, защото си сигурна, че ще го прочетеш. Няма пари, няма и любов.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9165709e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Повечко секс и нещата постепенно ще се оправят.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ae9760c3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам те мила. В днешно време е така - парите действително не стигат. Защо просто не му кажеш да се вземе в ръце и да си намери стабилна работа. Та той няма пари за едни цигари, пък е заприказвал за семейство, деца? ! Това е голяма отговорност. Аз лично ако бях на твое място щях сериозно да си поговоря с него да се стегне и да си намери хубава работа. Другия вариант е да го зарежеш. Не искам да звуча груба, обичаш си го предполагам, но ако нещата продължават така.. Ти да го издържаш. Замисли се- ще можеш ли да продължаваш по този начин? Все пак ти си решаваш. :)

- Meanie.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9586e2c353
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Явно му е много удобно да живее на чужд гръб. След като иска деца, накарай го да си намери работа.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5c5a3ce9c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Напусни вече жиголото и си търси мъж за семейство, мъж които може да издържа децата си.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fc916d544b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм в подобна на твоята ситуация, разликата е в половете. Но абсолютно никога не съм го имал за нещо нередно. Дори не ми е хрумвало да го споделям някъде. На приятелката ми ако й трябва нещо веднага съм на помощ.

Но явно ако е обратното (ако жената дава) е проблем. В такъв случай не трябва да има равноправие между половете. Мъжа трябва да печели повече, иначе се получава природно неравновесие и връзката между мъж и жена се разпада.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a817a52829
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Момче на 15г. До колко знам днешно време и със една заплата от 2000 лева няма да можеш да преживееш :).. Ако наистина на твоят мъж заплатата му е малка първо да си потърси по добре платена работа а после да напусне.. Моят баща също така първо намира после напуска и повече не се занимава със бивши шефове.. Ако на твоят мъж му е ниско образованието това ще е проблем за намиране на работа и не знам не мога нищо да кажа.. Но ако му е високо няма проблем да си смени работата със по високо платена аз препоръчвам да работи като Тираджия(Младши шофьор) Смисъл да пътува и да кара стока :) за 1 световен курс ще вземе към 2000 лева това ще види доста неща смисъл ще е така Хем работиш Хем ходиш на екскурзия.. Проблемът там е че ще го няма по цял месец може и повече... Но има и едно седмични пътувания във които и ти можеш да участваш :)

Късмет...
Хардкоре Синдроме (Neverfalldown)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a6ebd0ba4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Всеки сериозен мъж трябва да търси начин да успее в този живот. Щастието не се купува с пари ще кажете, ама не. Това е пропаганда на богатите за да може бедните да си останат бедни. Малко са начините човек да бъде успешен, но мисля, че ако той е достатъчно сериозен трябва да ги открие. Тъпото е, че вие жените сте свикнали или да си падате по най-пропадналите(защото са "лоши момчета"), или по най-успелите(заради парите им :) ).

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b6d6577831
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами остави го. И аз имах едно време един такъв. Че на всичкото отгоре като излезехме, ми искаше пари да си сложи в портфейла, че било грозно да гледат хората, че жената плаща. И аз му се връзвах... А неговите пари изобщо не ги виждах, даже за празниците ми купуваше някакви дрееебни нещица като гривна за 3лв., пък аз - парфюм, блуза.. И ми говореше едни хубави неща за бъдеще... ми то как няма, нали си е намерил кой да го издържа, та трябва да поддържа огъня, да ме залъгва! Две години издържах така. И една вечер седнах сама и си помислих, и реших да го оставя. Не се бяхме карали, всичко беше наред, но просто ми писна.
Молеше ме, заклеваше се, но не ме интересуваше! Реших, че щом след 2 години няма прогрес, то никога няма и да има.
Накрая се оказа, че и ми е изневерявал!

Остави го този твоя. Мисля, че неговото е не от неможене да се справи със заплатата си, а от неискане. И аз пушех по 1 кутия цигари на ден, ама като поскъпнаха ги намалих (защото обичам да пуша) и сега една кутия ми е за 4-5 дена.
Ако останеш с него, най-вероятно винаги ще си стоиш така в къщи, ще му купуваш цигари, ще го храниш, кой знае за какво още ще ти иска пари. Ми за какво ти е дете, той ти е детето. Остави го сега и си намери мъж. Хората на по 50 години (че и повече) откриват любовта и щастието, а ти, доколкото разбирам, си по-млада. Сама няма да останеш. Но със сегашния ще бъдеш самотна.
Успех ти желая!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2414b0df24
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Прочетена книга не се чете повторно, вълкът козината си мени, но нрава не. Както е тръгнало така и ще си отиде ам най добре го оставяй тоя, няма да се усетиш как ще ти минат младините до един чокек който те дърпа назад, без да си разбрала нищо от живота!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3c04c84008
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сякаш сестра ми го е писала това. И тя е с такъв, много пъти го зарязва, но все той се присламчваше и така... Дори сега са в чужбина и пак тя го издържа. Той ще стане на 40 г. и няма един ден трудов стаж в живота си! Подкрепям 11 - няма да се промени. Както са си го възпитали тяхните. Сестра ми обаче се омъжи за него, за да получил и той позволение за работа, защото това му беше оправданието - пак няма работа. Икономическа криза -)
И така, от криза на криза той все се измъква. Няма почивки, нищо за сестра ми. Сега вече остаря и няма начин - ще прави дете с този, защото може да остане и без деца заради възрастта си, ако чака повече.
Внимавайте, момичета, не си губете времето с хрантутници. Имате ограничено време (до 28-40 г) да родите деца, после край - ще раждате и ще ги гледате как гладуват по улиците, защото не сте гледали навремето, какъв мъж избирате.
Мързелът и глупостта не се лекуват, да знаете!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ce5f382d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Моят случай е същият. Аз издържам приятеля си. Само че той не работи. Ако не съм аз да плащам и за двамата, няма да можем да отидем и на една бира с познати, ще ходим по улиците като прошляци без да можем едно кафе да си купим. Все обещава, че ще почне работа и все не почва. Аз продължавам да бачкам и да му купувам. Не иска да му взимам дрехи и т. н. защото не се чувства комфортно жена да му плаща, но като мога да го облека например, защо да не го направя? И ние няма да можем никъде да мръднем извън града, ако не съм аз. От една страна не се оплаквам, щом има и за двамата, от друга обаче ми се трупа един скрит гняв защо само аз трябва да тегля като че съм мъжа във връзката!!! Плащам таксита, за храна, за цигари, билетчета, ток, вода, ваучери и т. н.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a4dfce4749
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Нали работи, неговите пари къде утиват?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: dd8d0db1d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Наи-грозното нещо е мъж да иска пари за цигари от жена. С такъв мухал не се занимавай изобщо. На 33 години мъж и да не изкарва достатъчно за да покрива собствените си нужди!? ! Намерил е лесното при теб и ще кара докато може. Това е мъж тип търтей, нищо че работи. Като работи, трябва да има ефект, а не да е залулдо работи, залудо не стой. Никой не ти казва, че си материалситка, Напротив, бъди малко по-материална, гледай малко повече собствения си интерес. Това не е обидно. Обидно е да позволяваш на един мъж да те използва, а ти да си мислиш, че ще създаваш с него семейство и деца с него. Не се заблуждаваи!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a4dfce4749
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Що ли си мисля, че авторката преувеличава нещата, той също работи едва ли работи за под 300 лв каквата и работа да е. Пари достатъчни да покрива ток, вода и някой разходи за ядене. Тока за 50 лв, водата да е 10-20 и пак му остават поне 200 лв да купува хляб и най-необходимите неща. Ти също работиш не виждам какъв е проблема? Едва ли твоя мъж си къта паричките под възглавницата с катинарче и не ти дава за нищо? Авторката да обясни по -подробно нещата, защото това е повърхносттно обяснение на една кифла. Друг е въпроса дали може да си намери работа за повече пари, ама като гледам положението не е толкова лесно в България.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d71b6c692d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Колко хубав и смислен живот живеем в днешно време да му се не види, Ако някой има пари, дори изкарани с продажба на наркотици, побоища, измами, то това не е от значение, не знам някой да е анатемосал друг, защото бил прецакал други хора, обаче има много, които казват че имал страхотни коли, обладавал много хубави жени и дефакто че е забогатял на гърба на народа, на никой не му прави впечатление. За съжаление такива консуматори станаха прекалено много, но пък вместо тях, страдат точно хората работещи за една мизерна заплата.
Това беше като увод, може и да не му обърнеш внимание, но горе долу исках да ти кажа, че може би очакванията ти са далеч от реалната ситуация, заради което обаче не е нужно да виниш него, а само себе си. Все пак никой не те кара непременно да си с него, това си е твой живот и предвид това, трябва да вземеш избор, или да го оставиш и да спреш да мрънкаш, или да си с него и да го обичаш въпреки всичко. Също така разказа ти звучи меко казано нелогичен, защото хем си стои у вас, хем работи, а нямал пари за цигари. Тази случка ми напомня на един мой приближен. Той завалийката каквото изкараше веднага го даваше в къщи, плащаше сметки, хранеше него и "нея" и нали заплатата не му беше висока, накрая на месеца едвам връзваше двата. Тя от своя страна вечно недоволстваше. не даваше нищо за общото им съжителство и точно като теб имаше самочувствие на много самостоятелна жена, която е над всички.
Разбира се не забравяй че написаното не е от значение, както не са важни и нашите отговори. Единственото важно нещо за момента е, да определиш какъв избор да направиш и не да виниш някой друг за собствените ти желания и мераци, а да приемеш че в крайна сметка избора си е твой.
След време.... година, две, пет... ще се разбере дали избора ти е бил правилен, сама ще го разбереш и ще го усещаш.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8e1fa6e502
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Аз съм на 25 години вероятно ще си помислиш "тоя пък какво разбира", но имах една приятелка в студентските години която беше все едно копие на това което си описъла по-горе само че в женския вариант. Еми честно казано писна ми един ден и й казах че и аз нямам нито за цигари нито да и плащам сметките по заведенията нито за нищо и ме заряза :) даже се радвам за което. 2 години ми са прави на много влюбена и само купи ми това купи ми онова и накрая като затворих кранчето и спря да ма обича... Така че моя съвет е да не се занимаваш с него мисли малко и за себе си, мисли за бъдещето. Намери си някой на твоето положение и си живей животеца защото времето си минава и ако не направиш нищо нещата си седят така и идва един ден в който ще се чудиш какво стана, не го позволявай.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9e3ef0644b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Не знам как си издържала цели 4 години в това положение.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a31215d860
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Извинявай ама и на мен нещо не ми се връзва историята ти. Хем те разбирам, защото и аз съм живяла такъв живот, в който не съм свикнала да се лишавам и да имам всичко. Хем нещата така се обърнаха, че въпреки образованието и знанията ми не мога да си намеря работа и сега много повече се лишавам, отколко си позволявам разни неща. От една страна разбери, че в момента наистина много трудно се намира работа, особено пък добре платена. Казваш, че приятелят ти работи, а пък ти му купуваш цигари? ! Ами явно дава парите за сметки или помага на семейство... знам ли. Включи се в темата и ни дай подробности.
Аз виждам нещата така- ти малко си започнала да се срамуваш от него. В началото влюбване, емоции... но сега вече тази ви социална разлика ти тежи. Ако наистина го обичаш, ако той полага усилия, но няма шанс и късмет, значи трябва да си до него и да го разбереш и подкрепиш. Но ако той самия не полага усилия и няма желание да промени нещо, а пък го кара така, защото му е по-лесно и удобно, тогава се разделете. Кажи му, че нещата за теб са се променили, че не вървят и късай. Живота е пред теб, най-добре бъди с някой, с който няма да имате такива фрапиращи социални и финансови различия..

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c798aaaaad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   18 хубаво си студент, но какво е това сА. Пише се и се изговаря сЕ, а не сА.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 20953ca7a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   В днешно време и в България е напълно нормално да се появяват периоди на " не можене" за всеки човек. Но твоя човек, мисля че далеч не е попаднал в просто период, той си те ползва за кредитна карта, в която после не смята да възвърне парите. Поне така изглежда от написаното.
От една страна, възможно е да се случи човек да не съумява да преживява с изкараното за по-продължителен период от време. Например, аз повече от година работех на минимална заплата, което стигаше за покриване на основни неща, но за да не карам на филии със сол през тази година, приятелят ми ме поддържаше. След време, когато аз си постъпих на краката, се случи така, че той остана без работа, но в рамките на няколко месеца. Както и да е, възможно е да се случи и за 1-2 години да си в неприятно положение, но от написаното от теб, човекът си те използва здраво и не е много сигурна неговата любов.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 960c7944f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   aко човек не може да си намири по добре платена работа или остане без работа и се започва ама разделете се, ама той те използва, ама тоя е боклюк -жалко много жалко, че любовта в днешно време се измерва в това кой колко пари е дал и за какво ги е дал.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f0db8565ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   разкарай го

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9e4cf9e5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Авторката:
Благодаря за отделеното време, за да прочетете историята ми! Благодаря и за коментарите, честно казано очаквах в голяма степен да ме нападнете, но виждам, че повечето от вас ме разбират и подкрепят.
На няколко пъти видях, че искате да поясня някои неща....
Ами случката е такава:Той си е в такова положение общо взето от самото начало. Тогава от срам не смееше да иска нищо от мен и искаше от други хора-близки роднини... С годините се събираха солидни суми, които така или иначе трябваше да им върне. Може би грешката е моя, защото на няколко пъти аз го насърчавах с това, че му казвах, че аз ще му дам, за да върне на родата, на приятелите (да не се излага поне пред тях и да го говорят)После е имало моменти, в които и аз съм нямала достатъчно, за да му дам и така той пак прибягваше към тях. Така се събраха няколко човека на които има да дава по 200, по 500 лв... И аз.
Отделно има и 2 заема от банки, които са общо около 500лв на месец.... отделя за банките всеки месец, задължително.... гледа да върне тук там на приятели, на роднини и познайте за него какво остава..
Та това е положението.
Още веднъж благодаря за съветите!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6365984c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   До авторката:

Написала си "Не мога да разбера той ли не си прави сметката както трябва или парите наистина са малко. "

Вие живеете заедно от 4 години... Някога двамата сядали ли сте за да обсъдите какво влиза всеки месец в къщи и какви разходи имате? Случвало ли ви се е изобщо да говорите по тези въпроси? Каква работа тук имат приятелите и роднините ако вие не си правите сметката - ясно ви е, че те няма да ви подобрят положнието? А заемите към банките - как ще вземеш два такива при положние, че трудно ще вържеш давата края на всеки месец? Или приятеля ти просто си е направил неговата сметката като те е включил за връщането без да те пита.

Ако той е на 33 и сте на това положние от 4 години а допускам, че ти си по-млада от него, то в този случай аз мисля, че ти си наивна, недалновидна и даже след толкова години ти си все още доста неопитна за да вземеш вярното решение. Но ако ти си по-възрастна от него, то тогава тези които отглеждат деца ще ти кажат - само наивник глупак ще вярва, че с такъв човек и вие ще отгледате деца.

Авторке, oт прочетения ти постер ми е трудно да допусна, че човек с интелек като теб ще пожелае съвети по тези въпроси от други хора.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7e60ebcdd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Чакай малко, 500 лева всеки месец говори за доста солиден заем. Тези пари той трябва да е вложил в нещо стабилно. Примерно имам приятел, който изтегли ипотечен кредит с приятелката си и сега плаща по 700 лева на месец. Цялата му заплата отива за погасяване на вноската, като дефакто приятелката му поема останалите разходи. Това обаче не значава, че тя го издържа, жилището все пак е общо.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5c5a3ce9c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Автгорке ако парите които е изтеглил от банка са за жилище, всичко е наред, той е мислещ и грижовен човек, обаче ако са за автомобил проблем.
От друга страна, ако изплаща жилище, докато ти го храниш и ти нямаш никаква част от това жилище, това е твой голям проблем. Защото винаги може да те изхвърли навън като мръсно коте, неговото жилище един ден ще си го изплати, ти твое жилище няма да имаш, а само ще помагаш за изплащането на неговото.
Не разбирам хора като теб, вие с него не говорите ли, не знаеш ли за какво е изтеглил заеми, не знаеш какви са доходите му, а живееш с него 4 години!? !? Как няма да знаеш малко ли са му парите или не може да си прави сметката?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fc54be36ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Да не би да си харчи парите по-ку*рви... пък теб само да те баламосва, че нямал пари? Прави ми впечатление, че много наивни жени има напоследък... чудя им се на акъла... :-)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 55953b9631
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   №8 на 15 години си, а доста изчисляваш паричките, че и чак с работата си запознат. Ами нека те светна. В България да си намериш държавна работа или добре платена работа се изисква да има някой отгоре да те дръпне, а ако имаш предвид за друга държава там важат условията започваш от най-ниската позиция, ако щеш и шеф да си бил, за да се издигнеш, това означава, че години наред мъжлето и ще се опитва да се добере до някое добре платено местенце, че да му стигат паричките за заемите, храната и цигарите.
Авторке, разбирам че ти е тежко да издържаш и мъжа си, и себе си, че и за деца да мислите. 4 години му влизаш в положението и за жалост още толкова ще трябва ти да покриваш разходите, но положението е такова просто. Парите на никого не стигат и всеки се чуди как да припечели, за да се издържа. В никакъв случай не искам да те нападам или да те защитавам, но ти от самото начало трябваше да знаеш, че това някой ден ще се случи и да избереш какво ще правиш. Единственото, което мога да ти кажа е да седнеш и да поговориш с него не за това, че ти е тежко, а да си направите сметката, така че и двамата да се чувствате добре и да му покажеш, че хората не зависят от месечния си фиш. Мисля, че така ще се почувствате и двамата по-добре, а и може би ще се съгласи да излизате от време на време и да се забавлявате по-често, от което ти явно имаш нужда.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6d9af18971
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Всеки човек на 33 г. би следвало да разчита основно на себе си. Аз лично предпочитам да се лиша, отколкото да взема заем. Човекът явно не се и опитва да си постесни разходите /цигари моля ви се, на гол тумбак и чифте пищови е сложил както се казва... - ясно ми е, че тук ще ме емнат пушачите, но и на тях е ясно, че съм права/. Като човек с 2 деца ти гарантирам, че родите ли си дете, съвсем няма да можете да се справите. Такава връзка е без перспектива не защото той не изкарва, а защото действа безотговорно. След като на теб сега ти тежи положението и го виждаш, че не опитва да се промени, помисли си за след 5 г. примерно - няма да издържаш вече, особено ако ти се е добавило и още едно допълнително дете, на което това, с което живееш се пада баща. Мъж или жена, които нямат достатъчно да си покриват разходите, си намират още една работа, оправят си заемите и продължават напред. Поговори с него в тази посока: ок, за да продължим и да имаме семейство, трябва да покажеш, че си отговорен и ще ме подкрепяш - като начало с ангажиране с втора работа, за да се оправим финансово.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 16ec018d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   С две думи, тоя 33годишен Х мъж е мързеливец и смотаняк, зарязвай го и си хвани свестен мъж, УСПЕХ :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: cfdc364470
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

35.   Добре де, много ми е интересно тези заеми дето имате да връщате по 500 лв на месец никак не са малко? Тези пари сигурно са вложени в нещо? Апартамент, къща, кола? Едва ли ги е взел да яде и пие? Ако изплаща жилище, е нормално да не ви стигат парите, НО ТОВА НЕОЗНАЧАВА, ЧЕ ТИ ГО ИЗДЪРЖАШ? Катого двама души са заедно се справят някакси заедно, не когато стане тежко положението единия да бяга. А защо той е длъжен сам да връща тези заеми? Според мен си просто една кифла, която се опитва да се изкара невинна, дано приятеляти-мъжа ти да разбере що за стока си по скоро и да те разкара.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d4341484dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Напусни го!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 22a51273c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Здравей, мила!
Ако беше материалистка нямаше да търпиш твоя приятел, толкова време и нямаше да му плащаш цигарите и сметките. Едно ще ти кажа само, ако един мъж не е способен да работи дори на две места, ако това се налага и да се грижи за семейството си и жената, която обича, значи с него бъдещето ти е никакво или поне ти ще играеш ролята на мъжът в къщата! Хайде стига от лигави и комплексирани мъже! не могъл д аработи тежка работа, не могъл това или онова, а може д апущши и д апие по заведенията и жената д апоема цялата тежест в/у себе си! Щом това продължава години, той няма и да се промени!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d11499e68e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Да спира да пуши и тоя няма ли родители който да ви помагат? И да почва втора работа

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker