Страхувам се от бившата приятелка на мъжа, когото обичам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страхувам се от бившата приятелка на мъжа, когото обичам
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 3656 пъти
Винаги съм се чудила, защо след като вече са се разделили някои хора продължават сексуалната си връзка. Обикновено за да се разделиш с някого, особено ако сте живяли заедно дори и без брак и/или деца, това означава, че има несъвместимост и някакава непоносимост. как е възможно да мразиш някого или някоя обаче да правиш секс със същия този човек, особено ако вече си се "врекъл" в беззаветна любов на друг?
Аз започнах настоящата си връзка много горещо и силно с мъж, който твърдеше, че е свободен. Е, спомена нещо за скорошна раздяла с много негативи, но аз тогава не се замислих. Просто повярвах, защото поведението му беше като на свободен човек - прекарвахме много време заедно през деня и през нощта, запозна ме с майка си...
След около 6 мвсеца попаднах на обяви във вестник, в които беше цитиран неговия адрес, телефон и име и телефона и името на жена на същия адрес- адреса, на който живееше с родителите си и където аз гостувах по 1-2 седмици. Обявата беше с дата от времето, когато вече бяхме " заедно" и когато ме беше попитал искам ли да прекарам остатъка от живота му с него!!! Копирах името и телефона на жената и го поставих в Google. Оказа се, че има адски много снимки на тази жена, безбройни профили регистрирани на това име във Google, Facebook, Twitter, Elmaz. com, Sibir. com, Zaka4ka. bg и къде ли не още, а също така и много обяви за продажба на продукта на семейния бизнес на моя възлюблен. някои от снимките й бяха правени у тях. Убедих се, че това е въпросната бивша, с чието име случайно или не майка му понякога се обръщаше към мен. Явно не можеха да я забравят. Поисках да разбера зашо.... , а и.... какви са отношенията им и... какво да очаквам. веднъж, докато бях у тях ми се наложи да седна на неговия стационарен компютър и отваряйки Google chrome горе в десния ъгъл лъсна нейният профил със снимка правена точно в стаята, в която седях. Той дори не беше си изчистил компа от НЕЯ! Направих мъжки профил във Facebook сложих снимка на мъж, който прилича на моя човек, поисках приятелство.... и тя ме прие. Започнах да й правя комплименти и.... тя захапа.
Месеци наред търпеливо и постъпателно спечелих доверието й и тя започна да ми споделя неща за връзката си с моя човек, които ме смразиха.
Оказа се, че когато съм се запознала с него и сме се виждали всеки ден и сме ходили през уикендите заедно на почивки тя все още е живяла у тях. без брак, работела е заедно със семейството. Но точно по времето на най-интезивната ни любов се е усетила, че той пише и получава много смс-и, чака я да заспи и сяда на чат в Скайп. Някй от приятелите му й е казал, че той не ходи за риба с приятели в събота и неделя, а има друга жена. Врътнала му скандал. Изпокарали се и той й събрал багажа. Закарал я при сина й. Но тя не взела целия си багаж, защото "нямала къде да го държи". При едно от гостуванията си поразгледах гардероба му в спалнята й видях блузата, с която тя беше на една от снимките и други женски дрехи, за които той твърдеше, че са на майка му. Нищо не му казах. Продължих да я разпитвам до момента, в който тя сподели, че в началото на кореспонденцията ни тя и той "от време на време", по 1-2 пъти в месеца правели секс, по негова инициатива. тя не отказвала, защото това били "познати ласки и нежност"! Но после някой й казал, че той си има стабилна връзка и тя го подложила пак на разпит. Признал, че има приятелка, с която се виждал "понякога". Мили Боже-та ние почти живеехме заедно- и двамата не работехме и прекарвахме повечето време у тях или у нас!!!
не издържах... определено не издържах, въпреки, че междувременно вещите и изчезнаха от гардероба му и "онези" рафтове ми бяха предложени за да разположа своите неща. Не го направих-всеки път, когато бяхме у тях, багажът ми беше в чантата-готов за евакуация :-)!
След около 8 месеца разработване на въпросната дама, тя спомена в един чат, че след около 5 месечно прекъсване на "свижданията" им, той отново й пуснал смс с текс "Искаш ли да пием кафе ДОВЕЧЕРА? " и то в деня, в който си тръгнах от тях, защото исках да си пооправя някои неща в къщи, нито сме се карали, нито сме имали някакви противоречия-напротив!
Е тогава вече полудях и го попитах кога възнамерява да си изясни отношенията с всяка от нас.
И знаете ли какъв беше отговора?
В началото, след раздяла им ходел да спи с нея по инерция!!!
А последният смс за кафето "ДОВЕЧЕРА" бил, защото тя му дължала пари. Не, че не ги бил прежалил, но сумата била значителна!
Каза ми, че тя непрекъснато го търсела, обаждала се на майка му, на баща му, на братовчедките му, искала да си изясняват отношенията, заплашвала го, че аз ще го зарежа и ще остане сам...
И я оплю безогледно, но... горчивината остана.
да, да.... моли ме на колене, кле се в детето си от единствения брак, който е имал... сваля ми звезди, предложи да се срещнем с нея за да й докаже, че... ето.... аз съм избранницата...
Но.... горчивината, разочарованието... съмнението... останаха!
по време на разговора той ми разказа, че живота с нея е бил труден, че била комерсиална и елементарна и не се вписала в семейството му. Иначе работела като вол. Преди да се съберат, семейството му и дало голяма сума пари за да изплати някакъв тежък кредит, а след това 2 години, докато живяла у тях са я хранили и обличали. Когато тръгнал с мен поискал разговор насаме с родителите си и им обявил, че най-после е срещнал жената, за която от дете е мечтаел и иска да накара жената, с която живее у тях да си тръгне. Родителите се стъписали, но се съгласили. Единственото, което ги притеснявало е, че тъй като онази жена нямала нищо и била от доста отдалечено село, в което не искала да се връща, а нямала къде другаде да отиде, тя може да стигне до някаква крайност и те да бъдат обвинени за това. Измислили план. Той казал, че ще замине за чужбина, а майка му й съобщила, че докато той е в чужбина тя няма място у тях. Разразил се жесток скандал, защото жената имала информация, че той има друга връзка, но успяли да я успокоят и така.... си я закарали при сина й. След известно време някоя от братовчедките му го издала, че си е в България. И на рожденния си ден тя му се обадила и го попитала защо се крие. Той се стъписал, но понеже по това време не бил сигурен още в мен и не ме познавал добре й предложил среща, която познайте как завършила. По същото това време аз имах тежко възпаление на ишиалния нерв и бях почти обездвижена на легло. В интерес на истината се чувствах много зле и няма да ви обяснявам какво се случва със секса при такова състояние. И така, тя продължила да го атакува по телефон и в Скайп и да му вменява, че аз се преструвам на болна, защото сигурно искам само да се възползвам финансово от него. Да вметна само, че финансово съм доста по-добре от него. И така... докато той ме опознал и разбрал, че няма да го оставя и... бла... бла!
След този разговор той ме увери, че отдавна е прекратил всякакви отношения с тази жена и е прежалил парите, които му дължи. Междувпрочем същото твърди и тя във Facebook, където си я преслушвам редовно :-)!!!
Нещата като, че ли се поуспокоиха, но аз винаги имам едно наум.
Тази жена живее на квартира в моя град. Той е от друг град и планираме ( уж) да се съберем да живеем заедно в едно жилище, което все още строя, но... имам чувството, че докато тя не се махне от тук, непрекъснато ще ми виси като домоклиев меч над главата. тя е в безисходица, без образование, работи като чистачка, парите не й стигат. Непрекъснато се оплаква на "имагинерния" си виртуален охажьор във Фейсбук. Опасявам се, че низките й сексуални атаки може да се подновят. Не е комуникативна. По скоро е темерут с беден речник и с голямо самочувствие и претенции и започвам да губя надежда, че някой ще я "вземе', защото и на външен вид е доста пестеливо изваяна.
Страх ме е от нея и не знам какво да правя, а не искам да му говоря повече за това!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 9d7d0d6b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужас! Не ти е проблема "бившата му". А настояшият ти!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2aee438d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моята история е точно копие на твоята! Дори начинът му на изразяване е същият. В случаят и аз бях материално по добре. Не е необходимо да се впускам повече в подробности, просто сме едно към едно! Исках да запазя тази голяма любов и дадох максимумът от себе си за да бъда над нещата, премълчавах, наблюдавах, изчаквах удобен момент за да решим заедно проблема. Понякога изморена и отегчена от лъжите и изплъзванията му го отстранявах от пътя си и не желаех контакт с месеци, но той беше безкрайно упорит и настоятелен и аз прощавах и се връщах. Така изминаха 3 години. С времето разбрах, че голямата му любов към мен се дължи единственно на материалните облаги и това е поводът да не желае да ме загуби, но същевременно желаеше да има и своето пространство на действие. Огорчена най вече от себе си и собствената си наивност го оставих да продължи пътя на успеха си, не отговарям на телефонни обаждания нито на каквито и да било възможни покани за отношения с него! Възстанових си душевната хармония и бягам като дявол от тамян от подобен тип хора!
Изводът го оставям на теб, виждам, че си интелигентен и разумен човек. Никой не се променя! Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2305fe429a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ако аз съм на твое място не мога да му имам доверие на този човек. Ти как му вярваш? Проблемът не е в тази жена, а в твоето гадже, не разбираш ли?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: b3eedcb329
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Историята ти е дълга, може и да съм пропуснала, но той какво ти каза относно сексуалните им отношения?? Иначе останалите неща не би трябвало да те притесняват. Но това, че е поддържал интимен контакт с нея докато сте били заедно не го приемам. А и честно казано ти като анонимник от интернет нали не очакваш на научиш пълната истина. Разбира се, че тя ще гледа да представи нещата от нейната гледна точка и с позитиви за нея...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 14a4c08cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не прочетох историята ти докрай, но според мен те все още се виждат, или най-малкото поддържат контакт. Много тъпо е постъпил като те е излъгал, че тея дрехи са на майка му. Щом още в началото те е лъгал, и за в бъдеще ще го прави.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 95da8aa87a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И моята история е подобна. Никога няма да се промени, дори да миряса, пак ще ти изневери след време.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 24c901eefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   за такива един термин - хроничен лъжец.
Лошото при тях е не толкова, че изневеряват, а начина по който гледат на всичко. Защото извинявай много, но в такъв не може да има и капка отговорност. Те са се научили не да приемат достойно последствията от решенията си, а да гледат да ги прикрият, че хората да не разберат.
С годините дори вината е отпаднала. Те не се чувстват виновни, че лъжат, че се спотаяват, а всъщност са толкова слаби психически. Живеят постоянно в затвора на собствените си слабости.
Защо си позволявам да пиша с такава убеденост?
Защото три години обичах такъв. И до днес това е силната моя любов, но днес, от разстоянието на времето и вече щастлива до истински човек, осъзнавам, че моята голяма любов не е бил човек, който може да създава семейство. Че е бил повърхностен, несериозен и страхлив, че аз едва ли щях да съумея да изградя с него спокоен живот.

Някога вярвах, че силната любов може да промени такъв човек. И може би може. Но жестоката истина е, че подобни промени се извършват следствие на огромна болка. Едва когато всичко познато, изградено с лъжи рухне, те се осъзнават.. ако имат късмет.

Аз за себе си избрах да обичам себе си и да спра да бъда силна и търпелива заради човек като него. Днес имам друг мъж до себе си и ясно виждам какво съм щяла да изпусна ако бях продължила да затъвам в онази безумно силна, красива и болезнена история.

Моят съвет е да избереш и ти за себе си решение, което ще те направи щастлива.

Успех!

Искрено съчувствам и на теб и на онази жена, а и него съжалявам. Лошото на таклива е, че са просто болни, те са продукти на нашето лицемерно общество, преситено със секс, стрес и пошлост.

Пожелавам ти душевен мир, за да усетиш правилното решение

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f1614c3fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм изживяла същата история. От Стара Загора съм... Понякога се чудя измежду всички коментиращи момичета, дали някои от нас не пишат за един и същи мъж?
Аз вече си казах от кой град съм. Мъжът до мен ме лъжеше с едно момиче, точно както авторката.. После тя си намери приятел.
Аз все още съм със същото момче.. И тя ме лъжеше, че не поддържали връзка. Той беше лъжеца, но тя беше по-влюбената. При мен действието се разви около 2005/2006, и май не спря докато тя не си намери някакъв.
Макар да не ме е лъгал оттогава, съмнението остава завинаги.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0fbeadf988
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 9, поздравявам те за поста. Всичко от първата да последната дума е самата истина. Болезнена, но истина. Надявам се авторката да го прочете. И то поне няколко пъти и дано да и в помощ мнението ти.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0fbeadf988
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей мила,
преди малко написах мнението си за коментара на номер 9, но ми се прииска да ти разкажа накратко моята история, за да обясня защо мисля така. Дано да помагаме, а да не те обезсърчаваме. И аз като някои от хората, писали по-горе мисля, че неправилно те е страх от бившата приятелка. Не е тя опасността, нито проблема в твоя случай. Проблемът е самия човек, в когото си се влюбила.

Аз живея с такъв човек повече от 20 години. Затова ще ти разкажа накратко. Когато се срещнахме бяхме много млади и двамата. Случи се веднага. Такава искра пламна между нас, че сякаш всичко наоколо беше изчезнало и времето спря. След години сме си говорили и двамата сме си споделяли, че от първия миг всеки е почувствал някакво предопределение, карма, че това е неговия човек. Бяхме неразделни, търсехме се постоянно, неможехме да дишаме един без друг. Въобще... приказка. Имало е случаи дори близки приятели да ни завиждат и подсъзнателно съм изпитвала страх. Не вярвах, че се случва на мен. В предишните ми връзки съм била наранявана много. А аз съм наранявала хора до мен. Живот.
Сега - на външен вид и за пред другите няма голяма разлика, още доминира илюзията за перфекната двойка и перфектното семейство. Но какво е вътре, само ние си знаем. И двамата минахме през ада, а и още сме там. Изпитахме болката и отчаянието на това да си разлюбен, пренебрегнат и отхвърлен. Аз от него, той от друга жена.
Виждах признаците още в началото на връзката ни, но ги пренебрегвах. Виждах, че е от типа женкари, че флирта му е в кръвта, но го обичах толкова много, че пренебрегвах камбанката в главата си, която алармираше. Вървяхме заедно ръка за ръка, беше трудно, бяхме упорити. Изградихме дом, създадохме дец

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0fbeadf988
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Втората част беше по-полезна за авторката. Не я пуснахте. Защо.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2aee438d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Алооо модераторът ,това е сподели нет ,а не съкрати нет!Защо съкращавате по ваше усмотрение?!Къде е втората половина от споделеното на номер 13 ????!

/Модератор7 - Алооо номер 15. Що за възпитание и обръщение? Както и да е, не сме тук да ви превъзпитаваме как е редно да се държи човек, но сме тук за да се спазва в сайта добър тон. Модераторът не е само един, ние сме екип. Не знам защо колегите са изтрили част от коментара, но ако прочетете правилата на сайта - в правото на модераторите е да трият и променят коментарите по тяхна преценка. Това е работата на модераторите. Щом колегите са изтрили нещо е имало защо. Може да се пренапише изтритата част с добър тон, без обиди и тогава няма да има причина някой да я изтрива.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 32242fb286
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   До модератор 7. Номер 13 съм. Във втората половина на поста ми няма нито една обидна дума. Няма нито едно изречение, което да нарушава правилата на сайта. Допускам възможността да е техническа грешка, защото изречението е прекъснато по средата. Но каквато и да е причината -не мога да възстановя написаното. Все пак тук не си водим предварителни записки и да изчакваме удобно време да ги постнем. Пишем това, което ни диктува сърцето в момента.

 
  ...
преди: 11 години, 23 дни
hash: 3b5ddcd3eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   ОТ АВТОРА:
Мили момичета (защото знам, че само момичета са коментирали) :-)! Благодаря на всички, които сте отделили време да прочетете написаното от мен! Благодаря и за съветите! О! как бих искала да ги последвам тези съвети! Но, нали.... животът е сложно нещо! набъркахме с този мой любим един билюк хора в нашия свят: родители, деца, роднини приятели.... Не е лесно така изведнъж да прекратя нещата. между другото с всеки изминат ден се убеждавам в двойнственността на неговата личност. Скоро бях в командировка в много далечна държава-в Южна америка и понеже ми беше скучно по цели нощи ровех в интернет. Не знам дали съм късметлийка или "получавам сигнали от кораба майка"... ха ха ха... но му хакнах основната пощенска кутия! Просто отгатнах отговора на тайния въпрос и то "от раз". Лелеееееее... как се изкефих! А пощата.... чиста като сълза. Само писмата от мен запазени в една папка! Романтично, но... подозрително! Осъмних се аз, Томата Неврни в тази стерилна картинка и му хакнах алтернативния мейл чрез смяна на паролата през пощата, в която бях вече пробила. И.... "Те ти булка Спасов ден! ". оказа се, че в другата си пощенска кутия, моя човек, скоро след скандала от горната история, си е прехвърлил всички "дамски" адреси на е-мейли. А в интернет сега нищо не остава скрито: поразрових да видя поне какви са девойките и се оказа, че всичките са или във Фейсбук или в Еламз... а... имаше и една в Сибир. най-смешно е, че успях да хакна и пощата на една от тях и Скайпа й и се оказа, че малко след скандала, който му врътнах за "бившата" той е възстановил стара-стара кореспонденция с нея. Да ви кажа честно... потресох се от вулгаризмите, които са си разменяли в писмата и в Скайп. Поизчаках 2-3 седмици, след като се върнах от екзотичната дестинация и една вечер на опитите му за интимен контакт отговорих с думите на въпросната дама. остана като втрещен! Тогава му казах, че има право на избор, но ако продължава да "е избрал" мен, трябва да заживее с мисълта, че винаги и всичко знам, защото имам хора навсякъде! Е.... естествено последваха клетви и сълзи... ха ха ха... сега вече започва да ми става смешно! Реших да оставя нещата такива каквито са! нямам време и сили за повече драматизъм, а и.... мъжете на този свят не са свършили. Щом трябва и щом той ми се прави на интересен.... ще му покажа колко интересна мога да бъда аз! само да вметна, че моят любим не е кой знае какъв.... нито красавец.... нито любовник. По-нисък е от мен и определено не прилича нито на Брад Пит, нито на Пиърс Бронсън, а и финансово не е добре. даже четейки еротичния му чат с медицинската сестра изпитах съжаление, когато той й е писал, че се налага само да си пишат за еротичните си фантазии, защото нямал пари за бензин и хотел! Душички! Да, но аз пари за хотели и бензин си имам!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker