Трябва ми помощ за софтуер - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трябва ми помощ за софтуер
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2474 пъти
Здравейте!

Ще опитам да бъда кратка. Преди няколко дни разбрах, че съпругът ми ми изневерява от месеци и редовно прави онлайн видео секс и то с жени от България. Няма да изпадам в подробности за това защо се е стигнало до тук, но ще кажа че се чувствам предадена по една единствена причина. Знам, че напоследък му липсва секс, но това е защото аз имам здравословни проблеми, с които УЖ заедно се борим. Явно всичко е само на ужким. Разбрах, че ползва табът за анонимно сърфиране на браузъра Опера, а още когато у мен се родиха някакви подозрения аз инсталирах програма за проследяване на дейността на компютъра му.
Въпросите ми са а. Как да проследя историята на този скрит таб? Изчетох много в английски сайтове и излиза, че е възможно но се изискват явно някакви по-големи компютърни умения.
б. От скоро програмата, която инсталирах на лаптопа му не се отваря и тъй като е скрита навсякъде не зная как да я намеря. Може би съпругът ми я е намерил и изтрил, но щеше да ми се похвали. Някой знае ли как мога да я намеря? Казва се КГБ нещо си.
Благодаря ви много предварително!
Съсипана съм и едвам се сдържам, а трябва да ходя на работа. Животът ми изглежда изгуби смисъл за броени дни. Искам да разбера всичко, което е крил от мен и да си тръгна може би без достойнство но с гордо вдигната глава, защото съм надвила опитите му да скрие тайнственият си живот от мен.
Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: b655527449
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   здравей,
най-добре си плати на човек който разбира - да дойде у вас докато съпругът ти го няма и да инсталира нужния софтуер...

може като тоидеш във фирмата да попиташ: "дали може да се инсталира програма с която да следиш какво търсят децата в интернет"

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 90da094195
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Говори с него открито и го питай. В никакъв случай не се рови в неговия компютър. В мойте очи изглежда доста нередно (във всеки случай аз не бих била с човек, който ми рови из компютъра - нямам какво да крия, но принципът е важен). Наистина за мен най-правилно е да седнете, да му кажеш за съмненията си и какво ги е породило и да се разберете.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: af10de3042
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Keyloggers (съкр. от keystroke loggers) - така се наричат програми, които следят кои клавиши се натискат. Хакерите със завидни умения и лоши намерения ги използват за разбиване на чужди пароли и крадене на кредитни карти (от въвеждането на номерата им в интернет пазаруването), но тези програми са незаконни, ако хакваш чужди компютри за целите, които изброих горе.

За твоя случаи има съвсем легални програми, с които да следиш това, което се случва САМО на компютъра, на който са инсталирани (в твоя случай - лаптопът на мъжа ти). Една програмка, която аз знам е Award Keylogger. Скриваш я и тя действа. Не само, че се записват клавишите, които мъжът ти натиска, но можеш да я настроиш и така, че да снима екрана всеки път, когато той кликне с мишката. По този начин хем ще му знаеш паролите и изобщо ще видиш какво пише (въвежда в Google, чати с непознати жени), но ще виждаш къде "ходи". Тези "архиви" се складират във файлове и вътре съвсем лесно можеш да прочетеш хронологично всичко, без да се изисква да си компютърен гении. Можеш да настроиш тези файлове да се складират в различни папки, а може и да направиш така, че да ти ги праща по e-mail. Само да не забравиш като инсталираш програмата да дадеш all users, защото иначе ако лаптопът има няколко потребителя, ще следи само този, в който е инсталирана програмата.

Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 51bdca70eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Заради подобни мисли, намерения и поведение са ти дошли до главата здравословните проблеми, миличка.
Бъди чист човек и не съди другите, вместо да ги дебнеш, и ще се оправиш!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: cd408d24bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Тъй ли? Да не съди другите? Че това е мъжът й и той й изневерява! И не ми казвайте, че това не е изневяра. Нещо повече - това е предателство!! Какво да прави тази жена? Да не обвинява съпруга си и да бъде чиста и мила, и да го остави да си ходи? И да не се интересува, да не дебне, въпреки, че е усещала, че нещо се случва? НЕ! Нека Авторката да вземе решение дали е готова да прости и да остане с мъжа си или не би простила това и иска да се разделят! Не разбирам защо ти е да го следиш още! Нали си го "хванала"? ! Ако искаш да си тръгваш, казваш му и си тръгваш. Не е необходимо да му представяш доказателства, че си разбрала какво прави. Бъди с гордо вдигната глава, защото нямаш от какво да се срамуваш - той те е предал, а не ти него. И не се чувствай виновна за това, че си го дебнала - дето има един лаф "Обичам те, ама мене си обичам повече и затова проверих".

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6e1973b0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   цъкаш на бутон "старт", после командата run и после пишеш
runkgb
и цъкаш enter

така се стартира. много ясно че е скрита, ти да не очакваше шорткът на десктопа? :)

/Модератор7 - KGB Keylogger-а по подразбиране не се намира инсталиран.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: b8e4bb0e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Към номер 6 и авторката:

Не виждам къде е големият проблем. Авторката сама призна, че има здравословни проблеми и за момента секса липсва на съпруга и. Ние мъжете имаме физическа нужда от сексуално задоволяване! Човека е избрал възможно най-безобидния начин да си задоволи нуждите без да изневерява на съпругата си. Мастурбиране в банята не е много вълнуващо и се изчерпва бързо. Секс чата е като гледане на порно, но може да насърчаваш отсрещната страна какво да прави. При временна липса на секс със съпругата, не намирам задоволяването с секс чат за нещо шокиращо. Нека погледнем реално на нещата. Човека може да си намери нещо странично или да започне да посещава проститутки, но явно държи на жена си и не иска да изневерява.
Съветвам авторката да говори с съпруга си открито, но да не го обвинява. Както тя има нужда от емоционална подкрепа за да се пребори с здравословните проблеми, така и той има нужда да задоволи сексуалното си желание.

Аз имам познати, двойка на почти пенсионна възраст. Жената е инвалид от години, а мъжът е неотлъчно до нея и всеотдайно се грижи за нея всеки Божи ден. Хората се обичат и уважават и са пример за подръжание като семейство. Може би заради тези мои наблюдения бях изненадан, когато мъжът ми сподели, че редовно посещава проститутки. Като мъж го разбирам, но въпреки това бях много изненадан. Когато го попитах, дали се чуства виновен, той ми каза, че няма за какво да се чуства виновен. Каза, че са имали откровен разговор с жена си и са го решили заедно! Това направо ме шокира, но после като се замислих, ситуацията си е напълно логична. Най-интересното от цялата история е, че даже жената понякога избира при коя проститутка да прати мъжа си.

Желая успех и крепко здраве на авторката!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6edb22aaa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Инсталирай Beyond Keylogger v data. bg Има опция за снимане на висичко което е на екрана. запаметява пароли и имена и всичко което се пише по клавиатурата. Може би е друго име не програмата на номер 4. Само внимаваш на опции я скрий от долния десен ъгъл в Options някъде беше. Желая успех.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f0bf06b1e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря ви! В такъв момент човек се радва и на подкрепата от непознати.
Все още обаче нямам отговор на конкретния въпрос - как да стигна до историята на този скрит таб в браузър Опера?

Аз обичам мъжа си и го разбирам. И благодаря на Бога, че прави онлайн секс в чат, а не истински. Но въпреки, че ние говорим много и въпреки, че се обичаме много - по всичко личи, и въпреки че той винаги ме уверява, че друга няма, преди година намерих дамско бельо на балкона. Не беше драма, почти сигурно е, че е паднало от горния етаж след силния вятър, но част от мен пази този спомен и си има едно на ум.

Как да зная, че той не си урежда срещи в този скрит таб? Как да зная дали си няма любовница, с която си пише?
Разберете ме, аз обичам мъжа си и знам, че лишението е причината да търси секс другаде, но какво ще стане ако освен секс намери и любов? Къде ще отидат всичките ми усилия?

Благодаря ви отново! След тези 3 месеца, които минаха от първото ми съобщение, знам че той ме обича. Но съм напълно наясно, че ме лъже. Без да правя драма от това.
Искам го за себе си, искам да знам какво е ставало зад гърба ми. Как да открия историята на проклетия таб?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 84e56cb051
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А защо искаш да се ровиш в миналото. По-добре помисли какво ще бъде занапред. И какви са тия здравословни проблеми. Сексът е в главата, не в тялото. Просто ми е интересно каква може да бъде причината. Нещо лекарска забрана за вълнения ли/

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e2b7d92600
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 12 е много прав! Какво ще постигнеш, като изровиш кирливите ризи на мъжа си? Всички си ги имаме - дори и ти!
Ако наистина го обичаш, постарай се да му бъдеш приятелка, а не враг - разбирай го и му помогни да превъзмогне глупавия си навик.
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 08f29711a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Като не му пускаш какво очакваш, здравословния проблем е само оправдание от твоя страна, по често лягай без гащи или го задоволявай анално, орално и тн. Акл и това не можеш остави човека на мира аман от такиви като теб

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker