Проблеми с бивша - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблеми с бивша
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1999 пъти
Здравейте
Не знам какво да правя и направо ми иде да се пръсна, разделих се с бившата си приятелка по нейно желание след 6 години съвместна дружба. По малко от седмица след раздялата ни, и аз срещнах много добро и красиво момиче, както и да е заживяхме заедно и бившата ми не спира да злорадства то по общи приятели, по комшии стигна до там че колата ми е надрана цялата! Няма кои друг, мога да и върна но вътрешно знам че по умния отстъпва, и все пак не мога да се събера в кожата си! Има ли хора сблъсквали се с подобни ситуации.?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: a67cedb197
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти имам и проблемите! Всяко чудо за 3 дни. Паркирай колата другъде или направо си смени номерът (цвета). Иначе тя ще говори-говори и какво?
При мен е по-сложно. Мъжът ми има бивша жена, която в началото действително успя да настрои всичките им семейни приятели собствените му деца против него, но хората не са прости. След известно време всеки сам си прави извод кой прав и кой крив. Ти просто не падай на нейното ниво. Представи новата си приятелка пред приятелите си и не се колебай да разясниш на най-близките си приятели и семейството си точно как стоят нещата. Остави бившата да се пържи в собствените си сосчета. Злобните хора накрая винаги остават без приятели и среда. Просто не падай на нивото ?! При нас поне се получи. В рамките на година хората разбраха, какво се е случило в действителност и дори порастналите деца на мъжа ми предпочитат да идват през свободното си време в нашия дом - просто злобният човек не е добра компания.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 35cccdcf54
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така е брато. Бившата ми прелюбодейна жена се разведе с мен, заради един цървул и въпреки всичките свинщини, които натвори дори още докато никой не знаеше за изневярята и ме чернеше пред хората и общите ни приятели, кумове, роднини ме гледаха като престъпник. Помията по мой адрес продължава и до днес - 6 месеца след развода, а дори на детето промива мозъка, но рано или ксъно на такива хора бумеранга им се връща... Запази спокойствие, пази си колата и ако я хванеш на местопрестъплението и натроши курвенските ръчички! Не и давай да ти вземе страха, щото курвите точно това искат! При теб още по-лесно, нямаш дете от тая пача.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a912ebbbf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами по принцип тя се унижава. Най-добрия ход в случая е пълен игнор- прави се на ни чул ни видял. Не се оправдавай, мълчи си... Но пък защо има толкова насъбран негативизъм и злоба към теб, дали не си го заслужил по някакъв начин? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2176cf71c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към 3. Ако беше лош или е бил лош към нея, на дали сега щеше да е занимава с него. Просто бившата ще трябва да преглътне хапа и да продължи. Аман от комплексарки.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 02babde52b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това е удар по егото и. След 6 години съвместна дружба я забрави и замени за по-малко от седмица. Може би е очаквала, че ще се "бориш " за нея, а ти просто си я заменил. Нормално, че се е озлобила, даже може би в главата и са се зародили филми от рода на, че ти през цялото време си я лъгал, изневерявал... бе тежко е да си жена :-) Не се притеснявай ще оправиш колата, приятелите ти нали са ти приятели и те познават и знаят, че не си такъв какъвто бившата те маскари и с времето на бившата ти ще и писне като види че не и обръщаш внимание или си поговорете спокойно ако и стиска да си излее мъката в очите ти

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 54fd38b1ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абе айде бе... Аз съм една бивша. Защо си мислите изобщо, че е от голямата загуба. Всичко е яд, че си си загубил времето и нищо повече... :Д Обикновено колата я е купена благодарение на нечия подркрепа, разбирай на половинката, наеми, квартири, обзавеждания и идва една приклепваща, която се настанява наготово и започва "Много добре се държи с мен... Направо.... " Цитирам, за да разберете капацитета. А мъжа се мисли за много оценен. хайде със здраве. А на дамите, които се водят ''изоставени'' - от какво /не от кого/ сте изоставени, мили дами :) Да бъдем малко над нещата :) Не се занимавайте с ''неща''.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker