Да и кажа ли ,че знам ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121258)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18542)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да и кажа ли ,че знам ?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2201 пъти
Историята ми е следната. Заедно сме вече повече от година, като цяло перфектна връзка обичаме се, разбираме се, всичко е супер. Наскоро разбрах, че докато съм бил в чужбина ( за 3 месеца ) си е имала някаква зайгравка с момче от нейния град. Не са правили секс само целувки и флирт за 2-3 дни. След като разбрах за това доста побеснях, че аз за тия 3 месеца не съм погледал друга там. Вдигнах и скандал не и се обаждах 3-4 дни. След като се оправихме сега я чуствам, че е 2 пъти по-добра от преди, глези ме, изпълнява ми някви желания и т. н. (минали са около 40 дни от тогава. Преди 2-3 дни разбрах, че на някакво парти се е целувала с някакво друго момче, пак без секс и без друг контакт с него след случката. Партито е било преди 4 месеца. Като цяло било е одавна. Искъм да се обърна към ваз и да ви попитам как бихте реаргирали вие? Въобще има ли смисал да споменавам , това че знам какво е станало?
И да и кажа нищо между наз няма да се промени най-много да се скараме ( все пак немога да я зарежа за това, че се е напила и се е целувала с някой, и аз съм ги правил тия глупости 1-2 пъти ).
Напоследък нещата ни вървят перфектно научих я да прави и хубав секс (аз съм и нещо като първия успешен секс без болка )
М23, тя е на 20

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 73991d08b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Да и кажа ли, че знам? "
...
"И да и кажа нищо между наз няма да се промени най-много да се скараме... "
...
Отговаряш си сам на въпроса, тъй като явно ти предварително си си направил тази констатация. Ами според мен трябва да й кажеш. Без значение дали това ще я стресне и ще се вземе в ръце. Ако премълчиш, се настройваш мазохистично, тя ще продължава да излиза с разни типове и да прави подобни неща. Един себеуважаващ се мъж не би го толерирал. Кажи й, че знаеш и ако трябва й дай да разбере някакси, че ако не се владее, връзката ви може да приключи. Вече тя да си го приема както иска, дали заплаха, дали друго. Може много да се обичате, но ако не понасяш лъжите, си длъжен да я поставиш на място. Флиртовете и целувките са си чиста изневяра ако питаш мен, без да се е стигало до секс и без значение дали ги е правила на трезва глава или на пияна. Човек трябва да си знае границите.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 63c2d940a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има заченки на недоразвит интелект в теб. Тоест имаш заложби, само че не се знае на къде ще поемеш заради емоции.
И да прав си, файда от разговори няма, най-много да се оправдае или да каже че няма нищо такова, нали все пак не си я хванал на място. Тръгнеш ли да и казваш, нещата между вас никога няма да са същите, само че тя ще те обвинява за всичко, само защото си споменал всички тези факти. Замълчиш ли, нещата също няма да са същите, освен ако не си решил да го играеш мъж под чехъл занапред. Описаното ще се повтори в хард вариант така или иначе, въпроса очевидно е, кога ще си командировка или извън града :)
Сега вече сам трябва да прецениш ще я разкарваш ли, ще си я отглеждаш такава ли или какво :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 238b1d1333
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ще продължава да ти изневерява.

Просто има хора, които не могат без това.

Проверено.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 28c61242e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въпроса е, че откакто и казах че знам за оня когато ме е нямало, тя коренно се промени. Разбра, че ако се повтори ще ме загуби. Просто за случата след това ( когато вече съм си бил в България разбрах наскоро ), както казах и аз съм го правил 1-2 пъти и вообще не се чуствам под чехъл. Вие бихте ли зарязали някой, който обичате заради няколко целувки?
От автора

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 73991d08b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Еми авторе - аз бих зарязала, да. :) целувките са изневяра, откъдето и да се погледне. Без значение дали е една или 10. Не е нужно да се е случвал сексуален контакт, че чак тогава да се брои за грях. Факта, че е позволено да се пристъпи към това, означава, че любовта ви е лъжовна. Свикнали сте прекалено много един с друг и сте склонни на мазохизъм и търпение, за да не се изгубите един друг. Много ясно, че би се стреснала, че ще те загуби, ако й кажеш, че знаеш. Но това, че ги е правила неведнъж тея работи, ме съмнява да спре в бъдеще. Някои хора се плашат временно, после пак си подновяват авантюрите. Щом за тебе са безобидни ''няколко целувки'' и не би зарязал заради тях, какво тогава ни ги пишеш тея теми? ти сам си питаш и си намираш решението. Изходите са ясни - или свикваш да е както досега, или й пускаш ултиматум, че ако се случи още веднъж, късате. Няма какво да се мисли.

 
  ...


...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 50a75a25d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щом не се е поучила от грешката си, значи е тъпа и проста или не и пука за тебе. Тая е все едно оная "ковра" Рут от къртицата хахаха.
Добре де що се е напивала? !? Че ти ако сега пак заминеш на някъде тя пак ще скокне по-други. Ти от къде сисигурен, че не ти е изневерила?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker