Влюбен е в мен - мъж скорпион? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен е в мен - мъж скорпион?
преди: 11 години, 22 дни, прочетена 24830 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 23 зодия рак. Нежна, крехка, романтична... Прекъснах една връзка, заради насилие и не съм и вярвала, че само след 3 месеца ще срещна един много стойностен мъж с 2 години по-голям от мен. Той е от столицата, а аз от малко градче. Определено има привличане между нас, стойностни разговори, еднакво мислим. И двамата сме водни зодии и сме мн емоционални, Той е много добър с мен, но се страхувам да го допусна до себе си! Моля ви, дайте ми съвет какво да очаквам от такава връзка? За 1-ви път виждам мъж с толкова еднакво виждане за живота като мен. Мъжете скорпиони във връзките какви са и в секса?
П. С. Докато писах се сетих за песента на Глория и бившия й мъж - Рак и скорпион :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 22 дни
hash: 34520a07de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом толкова се вживяваш в зодиите и трепериш с трепетите на Глория, значи едва ли си срещнала стойностен човек, понеже самата ти не се занимаваш със стойностни неща.
Мъжете-скорпиони във връзките си и в секса са като Човека-паяк - с опашки с отровен шип накрая!

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 9485c08e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Aко ще се занимаваш с мъж скорпион слагай бронята.. не случайно самото животно скорпион има опашка с острие накрая.. има и отрова.. боли.. понякога наистина много.. трябва да знаеш че те са винаги хора на крайностите.. силно обичат но и силно мразят.. ако ти се страхуваш той два пъти повече ще те изпитва и ще те подлага на тестове.. скорпиона не избира ей така.. това са хора които знаят какво искат и ако не отговаряш на критериите ще излезеш само наранена от тази игра... имай в предвид че това са хора на крайностите

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: 9485c08e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако очакваш да ти сваля звезди.. забрави.. те са непредсказуеми.. днес ще си най-красивата и най-обичаната на другия ден може да е толкова студен и да се чудиш има ли чувства въобще :)те си имат свой свят.. много трудно се отпускат да го споделят.. но са истински.. там няма клюки, интриги и задкулисни изпълнения.. истината боли но предпочитат да са искрени от колкото лицемерни.. бъди себе си с този човек.. и му позволи да бъде мъж.. те са лидери

 
  ... горе^
преди: 11 години, 21 дни
hash: bb84e0e227
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Аз досега съм имала две връзки - едната дългогодишна, другата е от няколко месеца, но е сериозна - и двамата са скорпиони. :)
Те са интересни като личности, не избират човека до себе си просто така (чувствай се специална, хе-хе).
Е, наистина се говори, че са опасна зодия, може и такива да са. Според мен са просто много справедлива зодия - ако нещо не им харесва, ще го заявят (може понякога да звучи малко крайно), ако им харесва - то ще си покаже.
Говори се, че са отмъстителни - това си е донякъде вярно, но не винаги, зависи - хора различни.

Истински са, верни приятели и доста искрени. Когато са влюбени - изключително мили, внимателни и ще те накарат да се чувстваш специална.
Това, което той ще изисква от теб - да си му много вярна. :)

Хора на тръпката, приключенията и емоциите са. Много страстни натури. Може много да ти е интересно, но и също малко трябва да се внимава. Въпреки че аз смятам, че хората много преувеличават, когато казват, че това е най-опасната зодия.

Винаги абсолютно винаги (без изключение) се смятат за прави. Мненията са две според тяхната философия - тяхното и грешното.

В секса... казват, че са най-добрите любовници. ;)

Така де... не се влияй особено на тези зодии. Аз също смятам, че има доста истина в тях, било ми е интересно, а и аз намирам доста истина за мен според зодията ми (телец), но всичко си е до характера и т. н., но ми се струва глупаво да се преценяват така хората.

Щом ти е хубаво с човека, няма значение. Аз, именно защото се убеждавах, че скорпионите са най-"опасната" крайна зодия и не исках да съм с такива. Е, само на такива попадам... :D И винаги ми е било сигурно и хубаво - стига те наистина да са влюбени и да те обичат.

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: 1680347eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Повечето ми връзки са били със скорпиони, определено са темпераментни хора, има нещо в тях което ме привлича, познавам ги оъ разстояние. Странни характери са, хора на крайностите, лично аз не мога да им имам пълно доверие

 
  ...


...
преди: 11 години, 21 дни
hash: 0499ce45a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Не му давай поводи да те ревнува основателно. Обичат другите да харесват половинката му, но не и половинката да харесва друг освен него. При вторият вариант са безкомпромисни. Обичат умният събеседник. Много са властни. Ако не ти харесва ролята на подчинен не се захващай с тях. Аз съм жена скорпион и никога няма сериозно да се събера с такъв мъж, защото и аз съм властолюбива. Мъжът ми е козирог и си пасваме почти идеално... като изключвам интимната част:( Скорпионът е малко груб и много страстен (не е развратен). Мога да пиша много за скорпионите, защото съм имала 3 гаджета с тази зодия и доста приятели. Питай нещо конкретно, ако те интересува.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 21 дни
hash: 9047a823bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиче, ти добре ли си??? Как може да избираш мъжа по зодията му? Че и въпроси задаваш по разни сайтове относно това? Леле, вие жените съвсем не сте добре. Горкото момче ако знае каква откачалка си...

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: ce65b9f6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Реално, от когато са създавани зодиите доста време е минало и има разместване. Звездите се движат около центъра на галактиката и една спрямо друга. Слънцето прави една обиколка в галактиката ни за 250 млн.години със скорост около 220 километра в секунда заедно с планетите. Звездите от съзвездията също се движат, всяка по своя орбита. Звездите образуващи едно съзвездие въобще не се намират в близост една до друга. Всъщност само изглеждат от тук, иначе са на огромни разстояния една от друга. Дори и да е истина това със зодиите, от времето, в което са описани до сега всичко се е изместило. Реално поне с една зодия всичко се е изместило. Нощно време небето не изглежда същото, както е било преди. За да отговаря на реалността /ако изобщо отговаря/ трябва да се преизчислят всички зодии спрямо изместването, което е факт. Да се вярва на зодии, които са писани преди толкова много време и не са съобразени с цялото това изместване не е правилно. А дали реално можем да вярваме кой човек какъв е от положението на звезди намиращи се огромни разстояния една от друга и спрямо нас? Ще посъветвам авторката да не гледа само зодията, защото не са презчислени, което е грешка и има доста различни хора от една и съща зодия. Със сигурност възпитанието и ген-а играят важната роля. Да слагаш всички хора по света под общ знаменател през даден месец е нереално. Те еднояйчните близнаците се различават като характери, а какво остава за хора с расли с различни възпитания, различна обстановка и родители. Мисли трезво авторке.

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: d0f5e3aeba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   По-добре лъв, поне са истински мъжкари, а не хилави момченца. Родените през зимата имат слаби кости...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 20 дни
hash: 5eea5bb406
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Отново се начетох на простотии относно зодия скорпи...
Ами аз съм скорпион и какво да ви кажа.
Бях влюбен в момиче зодия близнаци ( и още съм)... любовта много на вътре я приемам и за това - и много страдах. И така. :p Не сме властни, ами душички златни. ;Д

 
  ...

...
преди: 11 години, 20 дни
hash: 8096f1ef0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   №7, астрологията е сериозно нещо, съществуващо от хиляди години. Не ти говоря за зодиите от вестника сутрин. Вземи се пообразовай малко по въпроса и тогава квалифицирай хората като откачалки. А на авторката препоръчвам книгите на Линда Гудман -сериозни и същевременно много забавно написани. Но това са общи неща, всеки човек си се развива сам за себе си независимо от звездите, макар и под тяхното влияние, което си е неизбежно. И двамата сте водни зодии, което предполага съвместимост най-общо.

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 0ab21f09fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Зодията не определя човека, колкото и сериозна наука да е астрологията както каза номер 11. Всеки човек е различен - дядо ми аз и татко сме козирог и сме адски различни като хора - постоянно се караме.
Нищо което съм чувал за зодията ми не е определящо за мен.
Нагоре четох абсурдни твърдения - лъв -истински мъжкари - познавам хора с зодия лъв и повечето са страхливци а единия от тях е най мързеливият човек който познавам- нищо общо няма с великото животно лъв нито пък с мъжкар.
Скорпионите били хора на крайностите... сестра ми е скорпион и е доста уравновесен характер.
Авторке недей да взимаш важни решения на базата на абсурдни неща като зодиите :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 19 дни
hash: 0d6a2d24e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мъжът скорпион е страстен, романтичен, много добър любовник, верен приятел и изключително ревнив. Ако обичаш свободата, този мъж не е за теб. Прекалено обсебващ е за свободолюбивите хора. Но все пак не всички мъже от въпросната зодия са еднакви. Опознайте се и сама ще си направиш изводите. За какво ти е мнението на другите? Този мъж е до теб. Анализирай го сама. Никой не знае по - добре от теб, как той се държи спрямо теб. А това е най - важното.

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: bb7eacffca
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Отлична съвместимост в тригон 5-9!!! Ако асцендентите ви допълват хармонията то няма от какво да се притесняваш!
Ракът е романтичен изискващ и кардинал! За него секса е в любов любовта е на първо място! Най-женската от всички зодии!!! Обича децата животните и природата повечето неща в сферата на окултизма и астрологията го привличат! Всъщност могат да са най-добрите в тази насока- имат силно 6-то чувство!
Скорпионът е много сексуален а за него любовта е секс и е на първо място! Магнетични хора но трудни за разбиране!!! Трудно можеш да влезеш в мислите им! Не им личи кога са влюбени защото са доста хладни но вероятно много дълбоки!
Вие си пасвате страхотно! Не се тревожи, мисля че ще се получи... има отлични предпоставка затова!!!

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: 0499ce45a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Номер 14 можеш ли да ми кажеш за комбинацията между жена скорпион и мъж стрелец и същата жена с мъж козирог, защото имам странни колебания с кой ще съм по-щастлива. Ще ти бъда много благодарна, защото наистина ми е много гадно и не мога да спя даже. Щом опрях до зодиите можеш да си представиш, че не мога да намеря друго решение:(

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 9e3496f9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   До 15! Ако трябва да избираш дали да си с козирог или стрелец, то определено първия е доста по-добър вариант! Причината е, че с него образуваш "3-11"(секстил), докато със стрелеца 1-2!
Стрелецът е доста понякога отвеян човек, но вечно позитивно настроен, освен, ако "Марс" или асц. не са се намесили, не си подбира думите, които казва на приятели или на непознати и почти винаги има чувство за хумор! С него е винаги приятно, но са доста подвижни и големи флиртаджии!!! Много трудно може да изгради стабилна връзка, освен, ако партньора не е подобен типаж! Скорпиото, ако е "типичен" не търпи такива и нищо чудно накрая стрелеца да се чуди от къде го е огряло!
Козирогът е стабилен партньор, ако има и земна луна такава, само за работа ще говори! По принцип са кариеристи (свързани са с 10-ти дом)! Скорпионът е постоянен знак и му допада това поведение!!! Казано накратко, ако говорим само за слънца, това е страхотен тандем!!! Познавам дори такава връзка и имат дългогодишен брак, който е сполучлив!!! Единственият му, но това е сериозен проблем на козирога е, че много бързо се пали, ревнив е и най-вече да подчертая, че когато говори хората почти винаги разбират, че нарежда заповеди (т. нар според мен военен режим), дори и да не е имал такава цел! Хладни хора са, трудно се усмихват, работохолици, но предани! Отличниците за скорпиона!!! Можеш да си направиш изводи. От Либра

 
  ...
преди: 11 години, 12 дни
hash: 0499ce45a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   От н. 15 към н. 14/16 - Благодаря ти от сърце:)
Аз иначе живея с Козирога (Асцендента му е Стрелец, а луната му е в Овен. Моят асцендент е Рак, а луна във Везни), който наистина е работохолик и ми е предан, но някак си няма страст в него. В леглото е като един безчувствен робот и това ми убива желанията към него:(.
Стрелецът пък е пълна негова противоположност (това, което ти каза за него е 1 към 1 истина), но някак ме кара да се чувствам жива. Толкова е страстен и див. Понякога твърди, че ме обича и има сериозни намерения към мен, но на другия ден все едно не ме познава. На третия ден пак ми говори, че е луд по мен. Толкова е непостоянен и неукротим, че не съм предприела никакви действия спрямо него досега. Аз се държа студено с него, но всеки път като го видя получавам ускорено сърцебиене и понякога не мога да се контролирам да не се усмихвам. Моля те помогни ми да си го избия от главата, защото мисълта за него ме погубва и не съм щастлива във връзката си с Козирога. Просто този Стрелец ми пречи да бъда щастлива:(. Най-лошото е, че зная, че няма да съм щастлива със Стрелеца (не допускам несигурност, непостоянство и флиртаджийство), но продължавам да си мисля за него с напразната надежда да го укротя:(. Чувствам се слаба и глупава, когато си мисля за него:(.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bd1c88282f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   И ние с моя сме така, аз съм рак, той скорпион.
На него мога да разчитам по всяко време и за всичко.
И аз прекъснах старата си връзка заради насилие, и този мъж скорпион ми спаси живота и ме научи на много неща. Научи ме и да се преборя със страховете си, да съм по-самоувервена в себе си, да се защитавам, да се уважавам.. на много други неща също. Мъжете скорпиони са най-страстните любовници. И като се влюбят в жена правят всичко възможно и невъзможно тя да е щастлива. Много са ревниви и имат чувство за собственост върху жената, но до него се чувстваш закриляна, обичана и щастлива. Веднъж влюбиш ли се в такъв мъж, ще го обичаш до края на живота ти. А скорпион и рак са най-подходящата връзка за мъж и жена. Внимавай, скорпиона има и тъмни страни... едни от тях са, че са много умни и интелигенти както и наблюдателни и винаги те хващат в лъжа и ако реши да те накаже скорпиона, то ще е с мълчание и пренебрежение, от което най-много боли.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f9efab55bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Зодиите са една голяма измислица и нищо повече. Колкото повече човек чете хороскопи, предсказания, описания и т. н, толкова повече несъзнателно възприема подобно поведение. Всяка една зодия представя притежателят й 99% в добра светлина, втълпявайки една илюзия за качества и поведение, които доста често реално отсъстват. Гледайте реално какъв човек стои пред вас, а не каква зодия е, защото характерът му може да няма нищо общо с глупостите, написани в хороскопите.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4f56a48eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До номер 9!

"9. По-добре лъв, поне са истински мъжкари, а не хилави момченца. Родените през зимата имат слаби кости. "

Напротив точно обратното... защото са калени.... ама и ти една разбирателка се извъде.... ама явно толкова ти е и опита в живота...!

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9c65c5db21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   До 19! Съгласен съм с написаното!!!! НЕ зодията определя човека, не случайно се казва този и онзи какви хора са, а не под кой "слънчев знак" са родени", но знака предразполага какваи цели имаш в живота, с какви слаби и силни страни се характеризираш!!! Личността е компонент от много фактори и по-точно ще разбереш каква е като направиш личен хороскоп и/или общуваш по-дълго време с нея!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3119f4d757
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Здравейте, и аз имам нужда от малко инфо за скорпионите.
Влюбена съм в скорпион, аз съм стрелец.
Първоначално не го забелязах, но след това установих колко настойчиво и свалящо ме гледа. Наистина има магнети4ен послед.
Внезапно се влюбих, дори първа му намекнах за чувствата си, той пожела да излезнем. Аз се държах приятелски и мн позитивно, той ме целуна първи, беше адски неочаквано за мен и много страстно и против моите принципи си легнах с него на първата ни среща. Беше невероятно.
Но постепенно започна да се държи по-хладно с мен, а доста освободено с другите жени, с мен не разговаря, само от време на време ми хвърля някой мил поглед, а с другите момичета е много словоохотлив. Потаен е и когато си иска си тръгва изведнъж без никакво предупреждение.
Не иска да се виждаме често. Не ми се обажда, а в същото време е галантен с мен, отваря ми вратата, държи се като иситнски джентълмен.
Бих искала да попитам как да се държа, за да го привлека към себе си, да го търся ли аз или да оставя инициативата на него. Как да го накарам сам да поиска да бъде с мен, без да го притискам.
Моля пишете ми, защото съм като обсебена от мисълта за него!!!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ee090b8b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Време е да му се обадиш! Той ще бъде изненадан!!!! Това е първи признак, че го харесваш! Грешка е, обаче че си правила секс още на първата среща! Поправимо е (дддд), но ще трябва време! Докажи му, че си точната жена за него! Либра

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: bd1c88282f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   №22... Казах ли аз, че ако се влюбиш в скорпион, то ще е до живот... Да, те са такива, настойчиви. Естествено, че трябва да оставиш на него да те търси и са не му досаждаш. Но те необичат и наивните, глупави и страхливи жени. И... такива са да, те са потайни. Ако той не пожелае, ти няма да разбереш никога и нищо за него, и не се опитвай да го контрилираш и да му държиш сметката, дори и не смей да проявяваш ревност.. след това може да приключи връзката ви.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 7fa1a8e99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Имах и аз връзка със скорпион. Потаен, ревнив.. много сдържан, но в същото време се вижда, че в него бушуват много емоции. Обича справедливостта и правилата. Пасивен. И тук се разминахме. Аз съм стрелец и обичам движението, обичам приключенията.. а той да си мълчи и да стои вкъщи.. че и секса не обичаше. Не мога да кажа, че е нещо особено в секса.. сравнение с девата, с която бях преди това.. :) Кой както прецени.. но мен тази пасивност и потайност ме изнервиха.. и това сляпо спазване на правилата.. скука

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3119f4d757
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Искам да Ви благодаря за отговорите! Опитвам се да му покажа по всякакъв начин, че аз съм точната жена за него, струва ми се, че той го знае, но емоционално се отдръпва от мен, каза ми вече няколко пъти, че не е готов за сериозна връзка, а и не можел да си го позволи, каквото и да означава това, все пак аз не искам да се женя за него или да живея с него, а да излезнем просто на втора среща, защото след онази първата мина един месец!!! Казва ми, че иска да се видим, но не можел да отдели време, толкова бил зает. Сега аз не съм на 16 г., че да се вържа на това, когато човек иска, намира начин, знаете.
Обадих му се - и двата пъти аз. Не че за мен е от значение кой се обажда пръв, не си водя статистика. Попитах го, искаш ли да се чуваме, да си пишем, защото си имаме fb, той ми каза - да. Изясних, че ако не иска няма да го притеснявам, все пак не съм някой предследвач. Проблемът, е че той ми да смесени сигнали и това ме влудява. Искам да съм наясно и или нещо да започне да се случва между нас, или да спра да се унижавам и да го търся, като някоя влюбена тинейджърка. Относно онази нощ, никога през живота ми не се е случвало и едва ли някога ще го повторя, просто... страста беше толкова силно влодяваща, чувството беше връхлитащо и всепоглъщащо и аз не можах да се възпря. Може би и за това се влюбих, като прибавим и това, че на моменти е толкова горещ, а по-често студен към мен... нещата си следват логическия ход и като всяка жена, аз се влюбих. Пиша му във fb, но като видя, че ми отговаря вяло, спирам, отдръпвам се за 3-4 дни, през това време той... нищо. Казва ми, че няма време да се видим, но иначе искал, а в същия ден излиза с приятели на кафе - кофти ход!
И още нещо, към се държи резервирано, а с другите момичета флиртува и е доста комуникативен. Но коагто говори с мен по телефона, усещам че наистина се вълнува, макар че се опитва да го прикрие. Постоянно ми дава обяснения, макар че не съм му ги искала. С две думи, много объркващо, ако можете да му разтълкувате това скорпионско поведение, ще съм много благодарна. Съжалявам за дългия пост, дано някой има търпение и да го прочете :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: afca698e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Либра виждам че следиш темата. :) Аз съм зодия стрелец и съм влюбена в мъж зодия овен. Как се сваля такъв мъж? Съвместими ли са двете огнени зодии?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 8496a552d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Виждам, че темата е стара.... но ще напиша мнение. Мъжете скорпиони са ужасни! Аз съм с асцендент скорпион(жена съм) и знам за какво става въпрос. Властващи сме, налагаме се, супер страстни и супер емоционални. Една връзка с скорпион може да е адски страстна, но настъпиш ли го, ще ти го върне тъпкано. Скорпионите сме говеда.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 44edb66b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Имам връзка с мъж Скорпион. Аз съм Телец.
Връзката ни е от около 6 години. Аз бях инициатор за нея,
защото взех, че се влюбих в това Скорпионче.
Не беше лесно от началото. Той не се беше напъвал за тази връзка и най-напред не я ценеше достатъчно. Беше изключително потаен и аз изобщо не знаех какво мисли, какво чувства, какво съм аз за него? ... Това ме измъчваше много. Понякога умишлено вършеше неща, които ме нараняваха, сякаш ме изпитваше, за да види до колко мога да понеса... Прощавах му невероятни простотии, но не съм си премълчавала
Казвах му всичко в очите. Когато направеше някоя гадория, му я натривах на носа и изобщо не му мълчах.
Например той много обичаше в мое присъствие да зяпа след други жени и то го правеше показно, така, че да ме дразни. После гледаше реакцията ми и сякаш се забавляваше. Аз не съм ревнива по принцип, но неговото поведение си беше чисто провокативно. Дразнеше ме нарочно. Спеше с мен, а зяпаше след другите така, сякаш жена не е виждал и езика му ей сега ще се проточи след някоя като на разгонен пес... Но това не е всичко, имаше и още простотии... Както и да е.... Имаше моменти, в които бях готова да си тръгна и да зарежа всичко, но той сякаш прочиташе мислите ми и започваше да ме търси и да се извинява. После пак ми сервираше нещо друго пък... Казват, че всеки луд е с номера си, а той имаше цяла програма... Доста тръни ми извърша на главата от най-различен характер, явно не съм му била достатъчно ценна на онзи етап... Осъзнавах го и ми беше мъчно, защото наистина много силно го обичах и за това изтърпях всичките му гадни номерца, но не се примирявах с положението си... Борех се, за да го накарам да ме оцени и да осъзнае какво има и какво може да изгуби, ако продължава да се държи като кретен... И о, чудо! Случи се!!!
Не стана изведнъж - стана бавно и полека. Шлифовах го бавно, както капката дълбае скалата...
Лека, полека скорпиончето се превърза към мен и свали гарда. Свали желазната маска и махна желязната завеса. Отвори сърчицето си, довери ми се...
Започна да ми казва и показва, че страшно много ме обича и много държи на мен... Гледаше ме с нежност и любов... Престана да зяпа като разгонен пес след всичко женско що се появи пред погледа му...
Сега се радвам на пълноценна връзка, изпълнена с обич и доверие, само, че ми трябваха няколко години за да го постигна. Обаче както знаете Телеца е търпеливо добиче, дори по някога повече от колкото трябва, щом е за любимия човек... И аз имах търпението да премодифицирам моето скорпионче. Не ми беше лесно, но успях...
И така - характеристика на скорпиона - трудно се доверява, изпитва дълго другите преди да им се довери, доста е потаен. Веднъж довери ли се обаче е предан, точен, праволинеен, не обича шикалкавене, обича нещата да са ясно поставени, работохолик е, отговорен, прозорлив, сякаш има трето око и може да прочита мислите ви, преди още да сте пристъпили към действие.
Доминантен тип е, но е грижовен и любвеобилен. Когато отвори сърцето си за вас, това значи, че можете изцяло да да разчитате на него и да му се доверите.
Това са моите 6 годишни наблюдения върху характера и поведението на Скорпиона.
И... понякога жилят лошо. И това се случва. :)

Късмет на всички и щастива Нова година. :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6fb8efc128
гласове:
1 2 3 4 5
  (56 гласа)

32.   Боже колко мъка има по тоя свят Боже... млади момичета пишат и вярват на такива глупости, срамота....

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ee090b8b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   До 28!!! Страхотен "тригон" (5-9) и напълно съвместим във всеки един план! Отлична ПРЕДПОСТАВКА за връзка! По-добра алтернатива за стрелеца са само водолей и везни, защото образуват секстил (3-11), но общо взето между "секстила" и "тригона" има съвсем малка разлика. Tя се изразява в това, че при "тригона" характерите са по-сходни, докато при "секстила" се покриват! Повтарям... , тук говорим САМО за слънцата ви! Ако НЯМАТЕ противоречиви аспекти в хороскопите, то връзката би била чудесна! Либра

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 41dd3ad97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Либра, здравей! Аз съм раче родена съм на 6. 7. 90 флиртува с мен един друг рак 8. 7. 88 каза ми "Не забравяй, че и аз като теб търся истинската любов и мога да обичам, дай ми шанс! " Дали сме съвместими, да опитам ли с него? Все ми прави комплименти и е мн внимателен като приятелче. Все пак аз съм и без опит в секса и не зная дали ще се радва на това? Ще чакам отговора ти и мн поздрави от мен! Анджи :))))

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4520e4dd5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Либра аз съм жена на 23 зодия рак, а той на 25 мъж зодия риби. Подхожда ме ли си, тъй като знам, че мъжът риби е нерешителен и дали може да е стабилен в отношенията си?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 39c902820d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Прочетох всички коментари с огромен интерес:) Какво да кажа, скорпиона си е скорпион... ако искаш закрила, уважение и чиста обича просто се довери. Никога не злоупотребяват с доверието ти! Имах фатална връзка със скорпион, мислех, че никога няма да обичам по-вече така, но съдбата ми подготви най-голямата изненада:).... Бягайки от скорпиона попаднах пак на него, но този е съвсем различен... сега сме заедно от година и мога да кажа, че по-прекрасен приятел, довереник и любим не съм имала. Хубаво е да имаш волеви мъж до себе си!!! Понякога се изненадвам как си четем мислите, имаме еднакви идеи, развиваме се заедно и градим заедно. Пожелавам на всяка жена ценяща стойностното да погледне по-внимателно мъжката страна и особено скорпитата:)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 399e0017a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   Внимавай да не ти направи вуду магия.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 26867ffddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Да, и аз прочетох всички коментари с огромен интерес. Установих, че има много хора, които живеят в зоопарк, а някои в "Междузвездни войни".
Аз пък съм влюбена в мъж - човек. Чудя се дали с него си подхождаме, след като и аз съм от вида "човек". Някакви идеи? Къде бих могла да прочета дали ще му харесат палачинките, които смятам да направя утре за закуска?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 34520a07de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Номер 43, +100!
Остави ги зоолозите да си живеят в зоопарка, а джедаите - по планетите. Ние ще си обичаме хората и ще им правим палачинки, а дай Боже с тях и по-големи съвместни неща да направим (дом, семейство, деца...).

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9da296fe1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (162 гласа)

47.   Не се притеснявай и не обръщай внимание на тези, които пишат, че ще те нарани и да не обръщаш внимание на зодиите. Аз също съм зодия рак и много се интересувам от зодии, като най-вече от моята и от зодия скорпион. Според наученото ми досега рак и скорпион са създадени един за друг. И двете зодии са водни, изпитват много силни чувства, прикриват ценната си същност и показват само на заслужилите тази награда. Между тях има страхотно и обсебващо привличане. Зодиите са добри в секса, най-вече скорпион и си пасват отлично. Рака няма начин да изневери, а ако скорпиона наистина те обича той също не би те наранил по никакъв начин. Много често скорпионите биват привличани от раците, както и раците от скорпионите. Рака е слабост на скорпиона, тъй като има здрава, непроницаема и хитинова черупка, която скорпиона не може да пробие със своето жило, колкото и коварна зодия да е, пък и не би искал. Заедно рака и скорпиона се прераждат. Връзката им е наситена с топли и силни чувства. Тази двойка би била готова на всичко, за да е заедно.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9e398796e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

48.   Привет на групата!
Астрологията е наука все пак - това за неверниците го казвам, но наистина хората са не само родени еди кога си, ами и съвкупност от възпитание, среда и себеопознаване..и реализъм в това себеопознаване. Аз съм Скорп, с асцендент Скорп и луна в Овен. Отвратителна конфигурация, според мен, защото съм жена(:
Няма зодия (мъж), с който да имаме хармонични отношения. Трудно ги изтърпявам (:


Благодаря!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker