Чувствам се много обидена! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се много обидена!
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 3352 пъти
Наскоро бях писла тук, но ненамерих решение на проблема. Аз съм на 21, а той на 26 от 3 години сме близо заедно. Наскоро се бяхме скарали заради това, че заглежда и коментира другите жени и ми се извинява, че не го е правил за да ме накара да се чувствам зле както и да е ненаправих голям проблем. Вчера бяхме на разходка в друг град от този в който живеем, бяхме с наши познати там, дори ме беше хванал за ръка и както си вървяхме той започна да коментира и да гледа дупето на друга жена, че му харесва. Аз се почувствах унизена и обидена от това. Старая се да изглеждам добре, да му се харесвам, а той отново гледа други жена. Не можеше ли поне да не го коментира пред мен? Няма ме уж сексуални проблеми, но аз си мисля, че е в мен проблема. Когато му казах, защо отново го прави това като знае, че не ми е приятно, той ме изкара параноичка и едва ли не това е нещо нормално. Като не съм искала да го прави да съм си намерила друг дето няма да го прави. Какво очаква да се примирявам с всичко, което не ми е приятно, да си мълча или и аз незнам. Но се чувствам много зле от това и съм на ръба да си тръгна от тази връзка и да му покажа, че не е незаменим и че не съм длъжна да му търпя селските манталитети. Заслужавам ли това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 71a6f8040e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Мъжете са си мъже. Очевидно не можем да ги променим - у един такъв инстинктивно си е заложено да се захласва по жените, без значение дали е обвързан, или не. Неговата грешка е обаче, че допуска да приказва пред теб за чужди жени, и по-особено за формите им. Аз като жена не бих се примирила да имам такъв необузданник за гадже. Бих му била шута и като иска, да си ходи на воля да зяпа, коментира и пипа дори. Която има самоуважение, няма да търпи :) подкрепям те, затова по-смело и не се чувствай гузна. Какво нахалство - да те нарича параноичка. Параноичка щеше да си ако без видим повод постоянно го задушаваш и го подозираш. Той не е много деликатен като гледам.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a089b81f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не си параноичка! Това, че си обидена е съвсем умишлено според мен. Оставяй го... той вече(преди не знам как е било) се заглежда по други жени, коментира ги пред теб, а и пред когото и да било, според мен не е уместно, след като е обвързан, или може би той вече не се чувства такъв? Щом си позволява такива неща пред теб. Естествено, че не заслужаваш това, никоя жена не заслужава да бъде с мъж, който не си знае мястото и не знае защо е с нея. Зарежи го, защо го търпиш? Не се опитвай да го променяш - няма да стане, зарежи го.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 90ad16426e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ти абсолютно по никакъв начин не го обичаш този човек. Направи услуга и на двама ви и прекрати тази връзка.
Той заслужава нещо по-добро от теб и ти заслужаваш нещо по-добро от него.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: d3d18021db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Я му бий шута, що за мъж!!!! Ясно е, че го обичаш ама айде стига от такива мишоци. Това е момче с комплекси. Няма човек, който да не се заглежда, но поне пред половинката си трябва да е внимателен и да не парадира така. Зарязвайго, особено щом ти говори така!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 47fccf2e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Поне споделя в теб, а не да си крие душата и да изневери : ))
Мъжете са си такива, като започне да обсъжда дадена жена го избъзикай нещо, смени темата. Иначе ако му мрънкаш той пак ще си я обсъжда, ама така тайничко и може да стане по-лошо.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a089b81f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Абе номер 1, стига с тези клишета... Мъжете били такива, защото са мъже, било им заложено... И к'во, като им е заложено, значи трябва да приемаш всяка тяхна изневяра ли? Всеки поглед, всеки коментар, тези неща не те ли унижават? Абе той и жените имаме очи и п*тка за ч*кане, ама не се слагаме на всеки... не че не можем, просто си имаме някакво достойнство, за разлика от мъжете, които не им трябва много, за да се съгласят с всяка втора срещната. ИМА мъже, които не са такива, каквито ги описваш. За жалост обаче, стойностните хора са станали голяма рядкост. Не казвам, че няма интелигентни и възпитани мъже, но да си интелигентен и в същото време ПРОСТ е напълно възможно, дори понякога вървят ръка за ръка. Така че... просто се дистанцирайте от подобен тип мъже, които не искат дълготрайни връзки, освен ако не са с една единствена цел - секс.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 84d989fc87
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3 как разбра, че точно аз не го обичам, заслужавал нещо по добре щото е голям мъж уж.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 87b24e9086
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Интересно..
Глупаво е да се обиждаш от подобни неща. В крайна сметка и ти харесваш как изглеждат някои мъже/жени, нали така? все има поне един индивид още освен приятеля ти, който да те привлича сексуално...
ако няма - жалко за теб, защото с такова поведение ще си умреш сама.
Никои не харесва някои да преиграва в живота. Не и в дългосрочен план, не и стойностните личности.

Та вземи си изчисти главата от глупости. Какво толкова като е казал че му харесва друга жена (сексуално).
Не е казал че ти си грозна, или че не го привличаш.


За нещастие още от детска възраст обществото заражда неправилни модели в главите ни. Само от нас зависи в последствие да го осъзнаем и изтрием.
От това зависи щастието ни и прогреса на обществото

:)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 193e28ce36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Отдавна е спрял да те обича, ама нали си наивна...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 84d989fc87
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8 може и да харесвам още някой ама не го коментирам в негово присъствие и да се захласвам по пътищата като видя нещо по добре изглеждащо. Въпрос на уважение и на възпитание е според мен.
Авторката

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2ecdc95216
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Да ти имам проблема. Моя мъж го правеше същото, но го приемах на бъзик и когато виждах, че заглежда някоя било по телевизия или на живо, винаги излизам със "много е готина" или нещо подобно(зависи къде гледа). Може би в тона ми е усетил, че се дразня, защото вече не го прави. Много рядко като види някоя по телевизията ще изкоментира нещо и аз се съгласявам, но гледам да си го върна като непропускам да отбележа някой хубав мъж. Не е нужно да дигаш скандали за всяка дреболия и да вземаш всичко толкова на вътре. Убедена съм, че и ти се заглеждаш, но разликата е там, че не го казваш на глас.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker