Искам повече секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам повече секс
преди: 11 години, 29 дни, прочетена 4895 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 23г. имам приятелка на 20г. Заедно сме вече година и половина. Сексът с нея е страхотен, но се случва рядко. Правим секс по 3 дни в седмицата, а на мен толкова ми е недостатъчно. И в тези 3 дни сексът е само по веднъж. От продължителност и качествно съм доволен, както аз така мисля, че и тя. 25-30 мин. , смяна на няколко пози, любовна игра преди това(френска за мен и за нея). Винаги я изчаквам тя да свърши първа или свършваме заедно, после почивка известно време и аз пак си искам, но тя казва, че и било достатъчно, че се чувствала задоволена и не можела повече. Даже някои пъти ми споменава, че я боляло и затова не иска повече. А преди не беше така. В началото доста често го правехме по 2 пъти поне. Сега от половин година не иска вече... На какво може да се дължи това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 29 дни
hash: 9f23a1c06e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен тя не обеча секса толкова колкото ти.

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 79aa9d1f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не вярвам и приятелката ти да знае, на какво се дължи това, но според мен най-вероятно просто пълната ти програма ? идва доста изтощителна. 99% съм сигурна, че дори симулира оргазми, за да я оставиш накрая на мира. За жената достигането на оргазъм не е толкова просто. То и не е задължително - жената си забременява и без оргазмите. Женският оргазъм е нещо вълшебно, но не е нещо, което ТРЯБВА да го има при всеки полов акт. В определени дни от цикъла си (периодът между първите дни на две поредни менструации) дори повечето жени не стигат до оргазъм. Такива дни могат да са дните непосредствено преди или след менструация, след оволация почти при всяка жена. Да не говорим, че стресът, диетите, времето, недосповането също могат да затормозят достатачно. Мъжете не можете да го разберете, но за да си сексуално задоволена като жена не ти трябва винаги оргазъм. Дори най-сексуалните жени се наслаждават на първо време на интимността с партньора, после се радват на оргазма си и ако не го получат си знаят - и утре е ден.
Твоята пълна програма мисля, че никоя жена не би искала да я има всяка вечер. В днешно време едва ли има всеки 1 час на ден за секс. Почти съм сигурна, че ако не проявиш инициативата, тя няма и да обели дума за секс. Пробвай - и три пъти секс няма да имате, ако не проявиш инициатива. Дори е възможно да си казва „Оттървах се“, защото си превърнал секса ви в програма и фитнес упражнение.
Как да промениш това - първо, вкарай разнообразие в секса ви - не само позите са важни, но и мястото, ситуацията. Не сменяй повече от 2-3 пози на акт и нека не всеки път има орална любов - имаш и ръчички, освен ако жената не настоява де. Не я карай всеки път да те задоволява орално. Ти за Quickie да си чувал - това е спонтанен полов акт от 5-10 мин. Харесва се на 70% от жените, особено ако е на някакво „забранено място“. Такова може да е дори кухнята ви, входа, пейката в парка, колата и т.н.
Бъди по-спонтанен. Покани я например събота и неделя на някакъв излет и гората/морето/ливадите са си ваши. Ухажвай я!
За болката използвай лубрикант, ако въпреки лубрикант я боли - да отиде на гинеколог, може да им инфекция.
И най-важното - стига я натиска да свършва преди, след или по време на теб. Вземи си първо твоето удоволствие, ако трябва, после се посвети на нея, но ако забележиш, че тя леко се дръпва - продължи с ласки, леки целувки и подготовка за сън. Не е длъжна да ти свършва всеки път. Добър е и един масаж, може и нееротичен... така ще се отпусне.
Кажи ?, че за теб сексът с нея е вълшебен, независимо дали ще свършва или не. Не искаш тя да се насилва и да прави Олимпияди по оргазми, да си казва, какв ? е приятно.
Увеличи честотата на секса, ако такава необходимост имаш, но нека да не е всеки път пълна програма. Понякога простият секс преди сън без всякакви очаквания, дълги прелюдии и оргазми за жената си е по-добрият варянт. Събота и неделя пък можеш да си наваксваш с програмата. Не вярвам да ти откаже, ако ти искаш повече секс, но не я насилваш за оргазми и многочасово мачкане. В началото може да ? е странно, но апетитът идва с яденето - ако имате всяка вечер секс, тя ще си свикне и ще си ? стане нещо нормално, но пак казвам - пълна програма не всеки път, освен ако видиш, че тя иска още.
Сутрин обикновено жените не са толкова сексуални за разлика от мъжете. Нашият мозък има нужда от поне 15 мин. да се събуди, докато вие тогава получавате цялото количество тестостерон за деня и много ви се прави секс. Ако ти се прави секс сутрин, навий часовника поне 30-30 мин. по-рано. Да си добър любовник значи и ти самият да изпитваш удоволствие в секса. Секса не е Олимпияда, няма определен начин, в който да протича и правила кой кога и как да свършвал. Бъди спонтанен, бъди себе си и ще видиш, че и тя ще се отпусне. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 31e5b4aa84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Свиквай :)... и аз бях с такава. В началото по 2 пъти на ден след това по веднъж на 2 дни след това по веднъж в седмицата и след това по веднъж в месеца :))). Накрая се разделихме след година и половина.
Със сгешната ми даже се зачестява секса, след една година връзка и тя го иска повече от мен даже.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 29 дни
hash: 51905a4b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   След първите няколко изречения написани от номер 2, спрях да чета. Пълни глупости!! Женския оргазъм не бил задължителен, не трябвало да го има на всяка цена. Да, бе, да! Супер примитивно мислене и мнение. Аз съм на 29 години, водя полов живот от 16 годишна. От 17-18 годишна получавам редовно оргазъм и изключително рядко ми се е случвало да имам полов контакт без да свърша. И ако такъв липсва обикновенно не се чувствам напълно задоволена. Всички останали твърдения са измислени от жени, които не познават тялото си за да не обидят мъжете с тях или пък от мързеливи мъже, които не познават женското тяло.
По въпросите на автора: Има няколко причини за да не иска много секс. Първата, за която се сетих е че може да изпитва някакъв дискомфорт по време на секс. Казваш, че ти е споделяла, че понякога я боли. Проверете защо я боли- може да не се овалжнява достатъчно. Това не винаги е свързано с възбудата, просто някои жени не се овлажняват обилно. Купете лубрикант. Поговори с нея откровенно. Може някои от нещата, които правиш да не й харесват и да й е наудобно да ти сподели. Може да си по-груб например и заради това да изпитва болка. Разнообразявайте се. Правете го спонтанно, на разлини места, по различни начини... Измисляйте си някакви игри и сцени. Жените също обичат разнообразието.
Ако тези неща не подействат значи просто момичето е по-малко сексуално от теб.

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: e33a3eb6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   При мен е обратното, мъжа ми все е изморен от работа, правим го към два пъти седмично.
Когато заговорим за това, той се оправдава, че съм ненаситна.
И всеки ден от работа вкъщи, от вкъщи на работа.
Аз имам чувството, че когато не е толкова изморен ro правим по-често. В повечето случаи, става когато той поиска.

 
  ...


...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 9a5161dc6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Има различни жени... Повярвай ми има такива, на които им стига и след първия оргазъм, вече се чувстват изтощени и не искат повече. Иначе 3 пъти седмично е сравнително малко... секс трябва да се прави всеки ден, освен ако не си неразположен, боли те глава и т. н... Опитай да предразполагаш повече приятелката ти, опипвай я и т. н

 
  ... горе^
преди: 11 години, 29 дни
hash: fe53346e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък съм жена на 27 и искам по-често секс от мъжа ми. И аз се чудя как вече да го провокирам поне по един път на ден да го правим, а не има-няма веднъж-дваж на седмица и то само по веднъж...

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: d831d49b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Еми, и аз искам повече секс и повече пари, но няма нито едното, нито другото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker