Любовта се превърна в болка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта се превърна в болка
преди: 11 години, 22 дни, прочетена 2366 пъти
Здравейте! Казвам се Вики и съм на 18 години. Ще карам направо защото иначе историята много ще се удължи и дори няма да ми стигнат думите за да я разкажа цялата.

Повече от година бяхме заедно с моя бивш приятел. Преминавали сме през много неща заедно, както хубави така и лоши моменти сме имали. Справяли сме се със всичко заедно. Давали сме си съвети един на друг и винаги сме си помагали. Както той, така и аз съм правила грешки. След 9 месеца от както бяхме заедно, видяхме, че нещата не вървяха на добре, много започнахме да се караме и като че ли да си омръзваме; разделихме се за известно време, това беше миналото лято за около един месец. Една вечер се сетих за него и не знам както ми прещрака и му се обадих. Видяхме се, поговорихме си, изяснихме си някой неща, казахме си други които останаха недоизказани.

Пак се събрахме. Във втория етап от връзката беше много по-цветно и хармонично всичко, може би защото се познавахме добре и всеки беше осъзнал своите грешки. Но след няколко месеца се сдърпахме за нещо глупаво както винаги се случваше, аз много бях запалила фитила и се скарахме по телефона. След половин - един час след като се бяхме скарали (по телефона) аз му се обадих да оправим нещата както винаги правех и се оказа че е бил на кафе вече с, цитирам, "една приятелка". За пръв път изревнувах да си призная и тай като аз бях тази която всеки път преглъщаше и първа се извиняваше, този път реших да видя какво той ще направи по въпроса. Нищо естествено, прекара повече от 3 часа навън и дори не се обади. Много се ядосах, обадих му се и му казах че ако не се прибере да говорим изобщо не искам да го виждам и той явно избра второто. Така се разделихме за 2-ри път.

Тъй като бях ядосана за това че никога не си мърда пръста лесно го преживях. Първия месец от както се бяхме разделили ми беше ок, докато не разбрах че си е хванал приятелка само 1 седмица след като се бяхме разделили. От тогава се разболях направо. Само за това мисля. Последните няколко дни обаче нещата взеха да загрубяват. 4 дена подред го сънувам. Нямам апетит и не ми се яде; само плача. Много съм се депресирала и усещам как съм на дъното на много дълбока дупка вече. От 3 месеца сме разделени а аз все още не съм го виждала, при положение, че живее в блока отсреща. Споделих вече с приятели и не ми олекна, тъпча се с хапчета, и от тях не ми олеква... Един добър приятел ме посъветва да му се обадя и да разговарям с него и по този начин да си дам мира на душата. Много ми липсва. Липсва ми погледа му, допира му, ласките му, устните, миризмата... Липсва ми всеки един момент прекаран с него, дори и лошите... Моля ви се, дайте ми съвет какво да правя. Дали ще е добре да му се обадя? Ние си дадохме дума че дори и да сме разделени, ако единия има нужда от другия може да му се обади и да се разреши проблема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 22 дни
hash: 47e51a6542
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се занимавай продължи напред!

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 72ca9e5cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила не знам не мисля че трябва да продължаваш да го търсиш. Това момче щом една седмица по-късно си е хванал приятелка прави си сама изводите. Разделяли сте се няколко пъти не мисля че трябва да продължаваш да го търсиш. Времето лекува :). Продължи живота си няма смисъл да се тормозиш заради него. Ще намериш човек с които ще си прекарваш добре. Ще си прекарвате весело. Знам че още го обичаш но мислиш че щом ти винаги си се извинявала и преглъщала всичко и на пук след като сте се скарали е излязал с друго момиче ти му се обаждаш казваш му да се прибере да поговорите и да оправите проблема или предпочита да те остави... е решил е да те остави аз те съветвам да помислиш и да си отвориш очите :)

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 0b09136bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Абе дали сте си дума. Хората си казват такива неща, за да им е по-леко, то е абсурдно да си мислиш, че ще ти стане по-добре на душата от човека, който те е наранил. Срещни се с този добър приятел, срещни се и с други. Имай волята да не търсиш човека, който те е наранил. Няма смисъл.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 22 дни
hash: 1b761e49be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   http://vbox7.com/play:ad90438d?p=collection&id=641796&order=date

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: ab57d3b075
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен трябва да смениш обстановка, атмосфера.. ако можеш замини някъде. Не се връщай назад, няма смисъл. Не може винаги да отстъпваш в една връзка, това не води до нищо добро... Дори в момента отстъпваш, търсейки контакт с него. Пълни глупости са това, че ще останете приятели, винаги ще си помагате... Ти си на 18 години, тепърва има да се разочароваш и да научаваш уроци. Не чувствай вина, че си направила нещо грешно... , най-вероятно не си. Опитай се да не се концентрираш върху хубавите моменти в миналото... защото те са минало. Гледай в момента какво се случва:той е с друга, прекратил е с теб по телефона и не показва елементарно уважение. Лично аз никога не бил допуснала такъв човек отново до себе си...

 
  ...


...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 05d37a028c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мила, нормално е да страдаш и да те боли. Знам, ужасно е, но моето лично мнение е да не го търсиш. След като си е хванал приятелка, това достатъчно говори. Той знае къде живееш, знае номера ти, т.е. винаги може да те потърси ако желае. Събери сили в себе си и се опитай да го забравиш. Ще видиш как в един прекрасен момент от живота си ще срещнеш човека за теб! Успех и стискам палци всичко да се нареди!
Ж.,20.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 22 дни
hash: c315c20375
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дали ще е добре да му се обадиш? Не. Дори да го сториш и да се съберете, вие никога няма да бъдете истински заедно, задълго. Той трябва да покаже, че му пука за теб. Ако ли не, просто продължаваш напред, колкото и да е трудно. Знам, че е клише, но просто нямаш друг избор.... Който да ти донесе удовлетворение и щастие....

Дръж ни в течение :)

Алекс, 19 г.

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: b3146447a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Случило ти се е нещо хубаво, поне така го виждам аз. Е, вярно че с този човек никога няма да може да сте заедно, дори да опитате, винаги ще остане едно съмнение, което ще надделява над желанието да сте заедно, но поне ще знаеш за напред, че за да имаш връзка, не е достатъчно само емоция, ами трябва да направиш така, че да не се наранявате и да не си причинявате болка, за да може да ви е лесно.
Другия път, преди да се разделиш с някой, се сети какво е станало с този младеж и ако държиш на него, брой до 101 преди да кажеш силни думи.

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 6ace8caaca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторката. Онзи ден когато бях най-афектирана и в пика на депресията, написах на един лист това което мисля и чувствам и го прибрах. Днес, 5 дена след това, го прочетох отново и мисля, че си струва той да го види, защото наистина може да му е от полза и за напред. Все още се колебая дали да се видя с него. Когато съм депресирана много не мога да контролирам действията си, но все пак не му се обадих. Сега когато съм по-стабилна психически, обмислям този вариант. Искам просто да му дам листа и той сам да си прави изводи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 19 дни
hash: c8217663ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила изживявам същата история отново и отново вече 5 години. Всеки един ми казва да го зарежа, колко още ще подценявам себе си с него. Работа е там, че не е толкова лесно, когато сърцето иска него. Преживяла съм какво ли не-бившите му, обидите му и какво ли още. Прощавах-казвах си.. Човек, ако обича истински прощава и така години наред бях в един “омагьосан свят“.. Той правеше грешка след грешка, след което ми се обаждаше разплакан. Как съжелява, как аз съм единственият човек до него(моменти на кратък проблясък) и естествено аз му прощавах. Докато един ден не ми писна вече и си казах-КРАЙ. Не го търся вече, не му вдигам. Да още го обичам, но искам да се осъзнае, че аз не съм му даденост. Просто ти сама трябва да си помогнеш, но не бива да позволяваш да потъпква и гордостта ти.

 
  ...

...
преди: 11 години, 18 дни
hash: 4e00b081ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не му се обаждай за нищо на света. Всъщност, ти си знаеш. Но написаното от теб е важно за теб, а не за него. Не мисли, че той ще го възприеме по начина, по който очакваш. Ще те огорчи и ще се почувстваш още по-зле.
Сега ти е болно, защото той е с друга, а не защото не е с теб. Преди си смятала, че е достатъчно да мине малко време и може пак да се съберете, но неговата нова връзка не ти дава шанс и ти се струва, че го обичаш. Не вярвам да е така. Просто не можеш да го имаш и усещането за безвъзвратност е болезнено.
Преодолей го..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker