Не знам как да разреша проблема си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как да разреша проблема си!
преди: 11 години, 14 дни, прочетена 2030 пъти
Здравейте!
Реших да споделя тук проблема си и се надявам да получа полезни съвети от вас.
И така... На 39 години съм. Омъжена съм от доста време. Отношенията със съпругът ми не винаги са били от най-добрите, но напоследък са доста трагични. проблемът ни е най-вече в секса. Той обича да гледа порно, даже доста често и си пада по тези неща, а аз харесвам по-традиционния секс. Въпреки, че не ми харесва по този начин се опитвам да му угодя, винаги когато мога, но има моменти когато нямам желание да го правя. Рядко се случва, 2-3 пъти в месеца, но има и такива моменти. Все пак имаме дете, ходя и на работа и не винаги съм във форма. И тогава започват проблемите. Той мисли, че ако го обичам, това, което той харесва и на мен би трябвало да ми хареса. Наистина ли е така? Не съм пожелавала друг, опитвах се да разбера това което той иска и поне малко да ми хареса, но не се получава. Той казва, че ме обича, старае се да прави всичко за мен, но очаква това да бъде оценено на момента и по начина по който той иска. Дали наистина ме обича? Напоследък е станал доста агресивен. Притиска ме от всякъде, каквото и да направя, каквото и да кажа, все не му харесва, винаги е недоволен. Удрял ме е два пъти, нарече ме шибана к**ва и още други такива. А не съм му изневерявала, не съм му дала и повод да се съмнява в мен. Винаги знае с кого съм и къде и винаги може да провери, ако иска, знае всичко за мен, нищо не съм скрила от него. Уфффф, притеснявам се, че след тези случки и обиди, вече не чувствам същото към него. Имам чувството, че живея с напълно непознат човек, който не искам даже и да ме докосва. А не искам да търся други. Най-лошото от всичко е, че обвинява мен за това положение. Може и така да е, може аз да съм виновна за всичко, но в момента съм толкова объркана, даже и малко депресирана, че не мога да разбера къде съм сбъркала.
Ще се радвам ако може да ме посъветвате и да разбера, дали и къде бъркам. Знам, че ще има и подигравки, но се надявам да има и повече стойностни хора. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 13 дни
hash: fde37a5540
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи, напълно е ноемрално да ти харесва едно, а друго не. Сексът е удоволствие и ВСИЧКО е готино, нормално и красиво, когато харесва и на двамата. Ако на единия му е некомфортно, тогава връзката между тези двама души е обречена. Както, ако той те кара да правиш нещо, което на теб не ти допада, така и е безсмислено, ако женбата иска нещо от мъжа, което той правейки го, не се чувства комфортно. Елементарно е.
Другото, обаче е по-страшно. Много по-страшно. Как ще те удря, ще те нарича "шибана к.. ва" и други подобни" и ти ще го търпиуш. Че се чудиш как да му угодиш. Абе я се махай от тоя, бе! Ако ли не, търпи и си трай. Тъпанар! (откачам, като чуя, че мъж е ударил жена и тя стои при него) Я марш, да си преосмисли поведението, ако ли не - прав му път> Няма да се учудя, ако си има и любовница и да те кара да правиш нещата, които прави с нея

 
  ...
преди: 11 години, 12 дни
hash: 778d0eca12
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За мен отговорът се състои само в едно -удрял те е???? Какво общо тогава има тук порното и всичко останало. Мислех да ти отговоря, защото съм на твоята възраст и има какво да кажа, но не бих стояла и миг с човек, който ме е ударил и веднъж! . Съжалявам, че ще го кажа, но този човек едва ли прониква само в теб, замисляш ли се? Той те удря и обижда с цинични думи, а ти се тревожиш, че не му даваш достатъчно? ! Как изобщо се отдаваш на изрод, извинявай, ако те обиждам, но как гледаш детето си в очите, щом баща му те удря???? Нямам повече никакъв коментар. Проблемът е в теб и е много дълбок, сериозен и страховит. Ти вероятно дори не осъзнаваш какво се случва???

 
  ...
преди: 11 години, 12 дни
hash: 778d0eca12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "Имам чувството, че живея с напълно непознат човек, който не искам даже и да ме докосва. А не искам да търся други. "
Ако беше някоя 19годишна щях да те разбера, но зряла жена на 39? Обясни на четящите тук защо не искаш да търсиш други и трябва ли изобщо да търсиш други? Няма ли при кого да се изнесеш, за детето ли се притесняваш? Мъжът ти ти изневерява, което е сигурно, още колко ще търпиш и защо? Не си толкова стара, вземи си детето, има центрове за помощ, намери приятели и се отърви от него, започни нов живот, не е невъзможно. Нямаш ли право на нормален секс и уважение, на обич? Всички се караме със съпрузите си, неизбежно е, но бой и обиди на мен лично са ми вече в повече. За твое сведение много двойки гледат заедно порно и правят чудесен секс и се обичат и уважават, не се бият и обиждат! Не в порното е проблемът, дано го разбираш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 12 дни
hash: 778d0eca12
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам колко трябва да съм виновна, че някой да си позволи да ме удря! Ако пък съм толкова виновна, например мъжът ми хваща с любовник в семейното ложе, просто си събираме багажите и си казваме чао като евентуално се обиждаме малко. Но бой, не разбирам? Какво търсиш при тоя още?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker