Една трудна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една трудна любов
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2029 пъти
Здравейте, искам да споделя моята история и да получа от Вас съвети които наистина биха ми помогнали да изляза от бездната в която съм.... Запознах се с едно момче преди повече от 5 години... в началото излизахме уж като приятели всичко обаче се превърна в любов.... той се бори за мен 2 години аз все не се давах накрая не издържах и аз бяхме заедно 3 години преди месец се разделихме.... Имахме много трудности моите родители в началото бяха против неговите в един момент всички се примириха с нас.... бяхме заедно нямахме проблеми всичко си беше по мед и масло... не сме си изневерявали не сме се наранявали... заживяхме заедно майка му обаче реши че трябва да ни раздели просто не ме искаше.... не само мен и бивши негови приятелки е гонила и така... не ме изгони но започна да го навива деноношно против мен започна с тънки намеци че не сме един за друг че нямало да се получи... аз правя нещо тя винаги намира за какво да се хване.... оправям леглото тя го оправя след мен постоянно беше в крачките ни само дето не спеше при нас.... сгъвам дрехите прането тя го сгъва след мен.... винаги се заяждаше и за най малкото от 9 кладенеца вода вади и успя.... започнахме всеки ден да се караме заради нея беше ми писнало тотално само чаках да ме остави мислех си че ще ми е лесно.... и така стана един ден каза аз немога повече майка си няма да я оставя след като не се разбирате няма да се караме заради нея нашите проблееми няма да спрат разделяме се и толкова.... разделихме се в началото не спря да ме търси сао искам да те видя само да те гушна трудно ми е тежко ми е искам да измислим нещо.... и така нямаше какво да измислим защотото той беше против да се отдели от нея... в момента в който разбра че наистина всичко е приключило и спря да ме търси тогава на мен ми стана нещо започнах аз да го търся но сякаш не беше той когато се видехме всичко беше страхотно но за час два.... сега разбрах че излизал с друго момиче... сринах се... просто немога да повярвам че всичко приключи.... мнгоо ми е тежко и гадно неспирам да мисля и да плача чудя се за какво ли толкова преживяхме защо се срещнахме защо стигнахме до тук и да се откажем изведнъж.... казва ми че ме обича че не ме е забравил но и че никога повече няма да сме заедно какво да правя хора.... неискам друг мъж искам си моя.... не искам да свиквам с някой и да го губя не искам да страдам не искам да плача но и немога да бъда с него вече какво да направя как да си кажа " КАРАЙ" каквото е било в миналото е..... . чувствам се все едно влак е минал през мен не съм спряла и за миг да го обичам.... а си мислех че ще ми е лесно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6ff3fc005a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз също бих те зарязал, нищо лично.
За мен жена, която цени себе си, която има самочувствие, която има ПРЕТЕНЦИИ, би трябвало да има поне минималното покритие. Ти не можеш да пишеш на Български език, неграмотност до шия, та какво остава за всичко останело?
За себе си не можеш да направиш нищо добро, не се и уважаваш, щом за толкова години не си се научила да пишеш грамотно, та какво остава да уважаваш или да цениш някой друг. Колко мъка те чака само ако знаеше.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: cd5165bfcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аман от такива майки, които се бъркат там където не им е работата. Авторке, щом приятеля ти не се е отделил от нея въпреки че е виждал, че не се понасяте и майка му се опитва да ви раздели, и на всичкото отгоре и излизал с друго момиче - защо продължаваш да се измъчваш? Той типичното мамино синче, а майка му е типичната "лоша свекърва"... така че, недей да изпитваш чувство за вина и да се обвиняваш за това, че майка му не те харесва. Остави го да излиза с които си поиска, отначало винаги всичко е мед и масло, нали знаеш... после ще видиш как една по една ще се разотидат, познай заради кого - заради майката. Иначе предполагам как се чувстваш... гадно ти е, че връзка, която би могла да е хубава, се е разпаднала... и то по този кофти начин. Явно той не те е обичал достатъчно, щом е виждал, че не се понасяте, и не е направил нищо по въпроса. За съжаление явно наистина не е имал сериозни намерения към теб, или е изстинал напълно. Щом излиза с друга, направи и ти същото, започни наново.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker