Дамите са гадни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дамите са гадни
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 1808 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 21 и имам проблем с другите момичета и жени. Работата е там, че винаги, когато си харесам някое момче и се сприятеля с него, идва някоя и ми го взима. Момчетата изобщо не ми обръщат внимание след като дойде и друго момиче. Преди това ми обръщат. Хиляда пъти съм мислила за самоубийство, не мога да живея повече така. Винаги момичетата забраняват на гаджетата си да говорят с мен. Боли ме. Липсва ми мъжка подкрепа, постоянно съм заобиколена от жени, които постоянно ме питат как поддържам форма. Обяснявам им диети, движение. Да, имам хубава фигура, но за какво ми е след като момчетата дори не я забелязват? Вече ще се откажа от гимнастиката и ще се храня с каквото си поискам. Не ми трябва повече слаба фигура. В трудни ситуации никоя приятелка не се сеща за мен. Сещат се само, когато имат нужда от нещо. Дори понякога се държат грубо с мен. Самотно ми е и ме боли. Не знам какво да правя. Просто реших да споделя, защото съм много самотна и няма кой да ме разбере и с кого другиго да споделя. Мола Ви мили модератори, публикувайте историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9b3c2aed72
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, спри да мислиш постоянно за гаджета. поддържай хубава фигура заради теб самата. Ако я поддържаш само заради другите, няма смисъл. Трябва ти да се чувстваш комфортно в кожата си. Започнеш ли да се харесваш, ще започнеш да излъчваш енергия, която привлича подобните на теб. Защото сега ги отблъскваш с болезненото си чувство на липса. В това състояние няма да привлечеш човека, от когото се нуждаеш. Човек, за да срещне половинката си, трябва да е самодостатъчен. Това означава, че трябва да си се приела такава, каквато си и да се чувстваш завършена и пълноценна. Помни - ние не сме съвършени, но сме пълноценни, с всичките ни недостатъци и странности. Ако ти се обичаш такава, каквато си, започваш да излъчваш положителна енергия и този, който излъчва подобна на твоята енергия, ще бъде привлечен от теб.
Това отчаяние, което излъчваш се усеща от другите на подсъзнателно ниво и те се отдръпват. Никой не иска партньор, в който усеща отчаяние и неистово желание за нещо...
Да мислиш за самоубийство на 21 г. е най-малкото неразумно. Сега всички врати са отворени пред теб. Не си слагай сама бариерата на безизходността. Можеш да имаш всичко, което пожелаеш. Само си го пожелай силно, без необуздани емоции, трезво и целеустремено. Не можеш още да осъзнаеш силата си, но дано успееш. Все пак това е животът - израстване и осъзнаване.
Желая ти успех от цялата си душа.
Една жена, започнала живота си отначало на 36 г.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5375436561
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Понякога се случва така че се страхуваме от красивите и затова гледаме да имаме връзка с някоя не толкова красива.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 217d8d53cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Завиждат ти, щом момичетата са забранили гаджетата им да говорят с теб. А и щом момичетата не те търсят - 'начи ти завиждат. От опит ти казвам. Женската завист няма почивен ден. Ще те изядат, ако си по-хубава от тях. Свиркай си и да не ти пука... в днешно време истински приятелки няма да намериш, точно защото си заплаха за другите!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 52e3fd4ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мога да разбера, защо чакаш някой да дойде при теб? ! Като си харесаш някого, отиди при него, покажи му го, ако щеш го сваляй. Аз не съм видял някога мъж да отреагира лошо на вниманието на жена, ако ще и грозна, и глупава, и проклета да е.

Те момчетата затова отиват при други. Може ли да знаят, без нищо да казваш, дали ги харесваш? !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker