Имам най - ревнивата приятелка на света! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам най - ревнивата приятелка на света!
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 3134 пъти
Здравейте!!!

Знам, позната история, но не точно. Наистина нямам време да споделя всички неща, а и пиша бавно, затова ще карам накратко.
С приятелката ми живеем отделно, обичаме се, но е болезнено ревнива... :(
Говорим си постоянно по телефона, по цял ден, понеже съм на сметка и имам един неограничен номер. Всеки ден се караме, всеки ден. Само се заяжда с мен, а въпроси от типа на, , Кога изключи компютъра снощи? " и, , В колко часа заспа? " са малка част от ежедневните ми изпитания...
Преди време излизахме заедно да оправим едни документи, наредихме се на опашка, а тя като започна да вика защо съм гледал някакво момиче.... направо ме хвана срам от хората... при това, че не съм се заглеждал в нея.
Знае ми паролата във ФБ, чете ми съобщенията, понеже няма какво да крия от нея, но пак всеки ден продължава -, , И какво, хареса ли ти да си пишеш с тази.... хайде, пиши си... няма лошо.... да не ти преча случайно... или.... блокирай я тази и такива подобни. Преди няколко месеца й казах, че искам да се разделим, но тя направи опит за самоубийство с едни успокоителни и алкохол. Вече всеки път, когато се караме ме е страх да не направи нещо... :( Не ме разбирайте погрешно, обичам я, но в същото време ме изкарва извън релси всеки ден. Според Вас това възможно ли е и какво мислите за нея? Ако има коментари и имам време по натам, ще Ви споделя и още неща. Благодаря Ви!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: b623b81c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Прати приятелката си при психолог, не можеш да ? помогнеш, тази жена е нервно болна.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5e5a7ac0cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Добре де това си е за психиатър щом не можеш да говориш с нея опитай се да го направиш с родителите й ако са по-разбрани :)) Късмет !!!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: aca9311cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Въобще такава приятелка не ти трябва, като има такива психологически пробелми нека се лекува при специалист.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0521c32140
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Не си длъжен да бъдеш с такава жена. Тя никога няма да се промени. Повярвай ми - живяла съм с такъв мъж. Скъсай с нея и со намери момиче, което няма да те излага пред хората.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ace92f0a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Прати й линк към тази тема й и кажи, че ако наистина иска нещата между вас да вървят гладко, да не си втълпява някакви неща, без да е сигурна или без да е станала свидетел. Е... не може да ревнува от нищото... но като за начало - изтрий си профила в фейскбук и навсякъде другаде, където имаш профили... Наистина не разбирам защо обвързаните двойки все още се регистрират по някакви сайтове с цел да си просят коментари или да се зарибяват с някой.... явно е, че половината от тези двойки не изпитват истински чувства едни към други.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 12eb4ec53e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Бягай! Гадно е, но това е положението, тя няма да се промени. От опит ти казвам, с такъв човек не се живее. А, това със самоубийството, тя те манипулира просто. Тези хора са инфантилни, досадни и не се променят.
Със здраве. Ели

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 88d15d341a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Прави всичко това да те манипулира, моята е същата но просто не и стиска да го направи наистина, само търси внимание... вече един път се опита да кривне от пътя (хванах я лично с другия преди действието... това след като видя, че с опитите за "самоубийство" няма да мине), правеше ми все сечено. Глупостите за паролите по сайтове и прочие ги има и при мен до днешен ден, но като покажеш, че не ти дреме и можеш да и биеш шута да видиш как ще ти ходи по гъза. От както и обявих, че при следващата сериозна глупост от нейна страна ще и тегля чертата (вече един път го направих, защото не издържах като теб) се промени сериозно, пак си ги има ревностите но не в толкова параноични размери. Така че умната и си опичай акъла.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b85cdc45a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Оооо я късай с тая не ти и трябваш а психолог как може да те заплашва с това изобщо не я мисли ако искаш да си щастлив бягай на далеч от тая

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: a41832352f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не се заблуждавай, това е болест и няма оправяне. Не се обвързвай с психично болен човек, чака те АД. Бягай! Далеч! Ще си спомняш думите ми. Дано не е късно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2d55d50db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Автора:

Здравейте! Вчера пак ми е влизала в профила във фб и започна да се заяжда, , защо съм писал пръв на една приятелка"... писна ми.. при всичкото отгоре си е сменила нейната парола. Затворих й, блокирах я от фб, блокирах я от скайп и сега не й вдигам телефона. Най - трудно е обаче да я блокирам от живота и мислите си :(((( Много се притеснявам за нея.... и ме е страх, но наистина ми писна, не мога да живея така... от една година сме заедно. Не мога само да давам, без да получавам... :(((((

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f016c8f211
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Заглавието трябва да е : Имам приятелка която ме обича ужасно много!!

Щом човек ревнува, значи обича. При всеки ревността е малка или голяма. Де да имах и аз такава приятелка като твоята :( Просто не и давай причина поради която да ревнува ;pp

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 09950450ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това че те ревнува от всичко и всички е добре, но само донякъде. Такава няма как да те зареже. Въпроса е, ти дали ще можеш да и издържиш. Имах такава връзка и мога да кажа че беше близко до перфектната жена, но ревноста и беше непоносима. Ако се усмихна на келнерката, търси телефона и отзад на сметката. Ако кажа добър ден на някоя, отново уреждам среща зад гърба и. Ако съм командировка в друга държава и не съм се обадил преди лягане, получавам смс със съдържание:"приятно чукане". Всеки път след такива изцепки се обсъжда и се стига до извинение... но до следващия път(а той не е повече от 3 дена)Не издържах и и дадох почивка от един месец, която продължава и до днес. Тя ме мрази а аз съм свободен(като личност). Обикновено такива жени са твърде красиви и самовлюбени в себе си(сутрин казваше на огледалото:"Добро утро съвършенство)и не могат да допуснат че ти можеш да ги замениш с друга. Приемат те като тяхна собственост, която е само за лично ползване и ако им се водиш по акъла трябва наистина да станеш вещ , която притежават.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 158c689566
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   А защо си тръгнал с нея? тя била ли е в началото такава?

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d9ffefaffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Mомичето е неуверено и с много ниско самочувствие. Това, разбира се, е възможно и самата тя да не го осъзнава. Но първо погледни себе си и ако не откриеш там вина, тогава вини себе си- правиш ли й искрени комплименти, караш ли я да се чувства единствена и желана като жена? Може би ти звучи глупаво, но женската природа е малко по-различна. Ако наистина държиш на нея и на връзката ви най-добре е да поговориш сериозно с нея. Не я нападай, а просто я питай директно какво я кара толкова много да се съмнява в теб, какво й липсва, какво не й даваш. Опитай да промениш тактиката и ти. Не й позволявай да навлиза чак толкова в личното ти пространство. Не се обезличавай като човек. Тия опити за самоубийство много пъти да просто начин да манипулираш хората, което е постигнала и тя. Ако разговорите и смяната на тактиката не помогнат и не дават резултат тя да се осъзнае, тогава наистина я напусни.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 16580cbe7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Бий й шута.

Позволил си й да стигне твърде далеч. Как така ще ти чете личните съобщения и изобщо ще ти държи сметка кога дишаш, кога си лягаш... Вкарал си се в някакъв ад, това не са нормални отношения. Разкарвай я.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 158c689566
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ако наистина няма причина това е супер глупаво. Но аз се държах по г/д същия начин с бившия ми, но в нашия случай беше, че разбрах, че е изневерявал на абсолютно всичките си гаджета и е правил какви ли не неща.. и просто загубих доверие в него.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: a41832352f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Авторе, как не усещаш, че вече си станал зависим? Знаеш ли колко страшно нещо е това? Това значи, че вече не си себе си. Не мога да повярвам, че така те е стегнала в обръчите си. Хем не можеш да дишаш от нея, хем пък се тревожиш какво щяло да стане. Каквото и да стане, ще стане, защото тя те изнудва, рекетира. Не е за вярване, че позволяваш това. Бедна ти е фантазията какво те чака, ако, не дай си Боже, решиш да се обвържеш с тази жена или пък се поддадеш на рекета и. Много добре си направил като си я изключил отвсякъде, сега остава да спреш да се терзаеш. Даже и да посегне на себе си, ти нямаш нищо общо с това, разбери го. Такива хора са болни и поведението и е осъдително и възмутително от всякаква гледна точка. Късай и хвърляй и не се обръщай, ако си искаш живота обратно. Не са се свършири нормалните момичета, холан.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: caea734994
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Такива хора са наистина с ниско самочувствие, както е казал някой по-горе. Те са неуверени в себе си, оттам идва и страхът де не бъдат изоставени. Започват да тероризират човека до себе си като го обсебват, дишат във врата му и никакви доказателства за вярност и любов не са им достатъчни. Проявяват тотална липса на доверие, което направо си е обидно. Абсолютна грешка е да си даваш паролите на скайп, фейсбук, пощи и др. Всеки човек има нужда от лично пространство и време САМО за себе си, което включва излизане с приятел или приятели без гаджето да е вечното присъствие. Опитай пак да обясниш как разбираш нещата, как се чувстваш, какво очакваш от една пълноценна връзка и какво всъщност представлява вашата. Моето мнение, в резултат и на личен опит е, че такива хора трябва да се консултират от психолог. Травмите им са от ранно детство или копират поведение, видяно вкъщи и без квалифицирана помощ не може да се мине. Ако не се съгласи да се подложи на терапия, я напусни. Никой не заслужава подобно отношение и никой не може да изтърпи до безкрайност подобни изпълнения. А тези, които си мислят, че това е любов, са в абсолютна заблуда. В случая говорим за патологична ревност, което си е чисто заболяване.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ff1b9362e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Не прочетох всички коментари и може да повторя вече казаното, за което съжалявам...
Съгласна съм с номер 5 напълно! И аз не разбирам защо обвързани хора си правят и поддържат профили във всякакви сайтове... аз като цяло не бях ревнива, даже прекалено :)
Но след почти година заедно с приятеля ми разбрах, че има профил в сайт за запознанства, в който си влиза редовно, не знам пише ли си или не и какво прави (нито му имам паролите, нито искам да ги имам - това за мен е глупаво, както и аз не бих си дала паролите на никого)... но факт е, че се беше писал, че е сам и си търси жена и тн и тн... много тъпо и болно някак ми стана... говорихме разбира се, защото аз не мога да мълча, а и не бива!! Изтри си профила , даже и фейсбука след това, въпреки че не съм искала това от него, тъй като и аз имах и все още си имам фейсбук... но оттогава започнах да ставам много по - подозрителна за всичко! Не му пиля на главата нон стоп за всичко, в никакъв случай, но все повече ми прави впечатление с кого и как си общува, в кого се заглежда и тн., докато преди това изобщо не ми е минавало през ум!!
Пък за мен да му ровя из телефона и подобни такива са недопустими действия...
Така че може би момичето е имало някакъв повод в началото или не знам.. не искам да я оправдавам, но ако все пак няма сериозни присически проблеми, то може и да е имала повод! Но пак казвам, трябва да се говори и обсъжда всичко, без нерви и крясъци, особено ако са безпочвени! :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d365e60da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Приятелката ти е неуверена.. Прочети десетките истории тук от рода на "детската ми любов се сбдна, заедно сме 8 години, но сега се появи друг и се влюбих в него". Твоята мацка от това я е страх. Че един ден ще се появи друга, с която да я замениш. Единственото решение е да я караш да се чувства спокойна и сигурна. Никакъв повод не й давай за ревност, а когато някое момиче започне да флиртува я отрежи по най-категоричния начин. Така приятелката ти ще е спокойна, а и ако не си способен или не искаш да го направиш, значи просто не я обичаш толкова силно

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: cddfd54568
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Чакай малко и ти имаш нейната парола на фб ама като тя я е променила и ти си я изтрил от всякъде. Мисля, че не само тя има проблем с ревноста. По добре се разделете, дайте си време и то много връзката ви не е хубава и няма да става се по хубава, но тя заслужава обяснение защо си я блокирал от фб и защо не говориш с нея.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 244fec3d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Има някаква граница между ревност и професионален шпионаж, нали? Щом някой ти досажда дотолкова, че не може да имаш що-годе нормална връзка с него - АУТ. Тя има някакво психично заболяване, две мнения нямам, ама защо ти трябва да си и буфер и на теб да си изкарва лудостите. Зарязваш я и това е. Помни - с нищо не си виновен ти, а близките и. Защо не и помагат ако е психично болна. Ще я пратят в някой санаториум, да се обвързва с някой кактус там и да го наблюдава цял ден ако иска.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker