Реших просто да споделя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Реших просто да споделя
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 1923 пъти
Това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало и е последното такова. :

С приятелката ми се запознахме преди 1 година и 7 месеца. Около 1 година само контактувахме като приятели, но много се харесахме и в това време само се опознавахме. Аз определено не съм от момчетата, по които тя си е падала, но надхвърлих всичките и очаквания дори. Тя от своя страна е най-прекрасното, най-умното, най-красивото, сладко и.. тя ми е Всичко. Всичко, за което съм мечтал, всичко за което някой, някога, някъде може да си мечтае. :)

Заедно сме от 8 месеца, прекарваме си страхотно, не мога да си представя да не си кажем "Обичам те" 5/6 пъти в рамките на 20/30 минути. Запознах се с техните и съм прекарвал време с тях, както и тя с моите родители. Ииии понеже сме от различни градове тази година съм студент в нейния град и възлагахме много надежди за бъдещето и това, че ще сме си заедно и след всички трудности край кандидатстването - безпаричие от моя страна, както и лошите оценки аз успях, приеха ме! Сега идва моментът, в който аз нямам пари за да се запиша (600/700 лв. ), но не това ме тревожи.. Работата е там, че нея я скъсаха на изпита й за един много труден и престижен университет СЛУЧВА СЕ НА ВСЕКИ! Но техните реагираха много лошо, побеснели са, искат да я пращат в Германия, за да работи 1 година и после направо там да учи. Тя изобщо не го иска, казала им е го, но хората не зачитат мнения и желания... през колко трудности минахме и винаги "най-близките" ни хора ще се опитат да ни НАЕ*АТ отзад и да се опитат да ни разделят. Нашите се опитаха да си наложат волята, но ясно им казах, че нямат нито думата, нито мнение по въпроса, а сега и техните. Най-близките ни слагат съвсем умишлено рогата и правят всичко ввъзможно да ни обърнат срещу тях. Когато двама души са щастливи заедно, независимо на колко години са - оставете ги намира и да си се радват един на друг и това е. Та ние чакахме с нетърпение есента, нямах търпение да съм си с нея и през 4-те сезона.. , представях си как пазаруваме вечерта в някой голям супермаркет и се прибираме към общежитието ми с покупките, гледаме филмче, веселим се, както винаги - както само ние си можем. А днеска ми се обажда моето Най-Мило, плачейки, понеже техните искат да я пратят на ''фронта''...

Благодаря на модераторите, ако са одобрили написаното. Не го пиша с някаква цел или замисъл, просто исках да я напиша някъде, някой да я прочете, защото няма на кого да я разкажа така, както е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 759f1593e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Иди с нея в Германия или където и да е там. Мъж си, действай.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 73bd8a1cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нима? Случва се на всеки? Момичето не се е подготвило добре, не споменаваш изобщо приели ли са я някъде, но дори и да са, то това не е желаната и престижна специалност. Наистина не е краят на света ако тя си вземе поука и бъде по-сериозна занапред относно отговорностите си. Родителите и с право са загрижени за нея, ти какво можеш да и предложиш за в бъдеще? Сега знаем, целувки, подкрепа, прегръдки, но мили мой, животът не е цветя и рози, представям си ви след няколко години, когато сметките ще ви чакат, а записали някакви посредствени специалности, едва ще свързвате двата края. Тогава, повярвай ми, всичката тази любов, която изпитвате, ще се изпари като дим, щом не можете да си позволите и една нормална екскурзия донякъде, едно излизане, и тн.
И това твойто не е любов. Не е защото ти мислиш само за себе си, как тя ти е необходима, за да си щастлив. Да има секс, да има кой да е в прегръдките ти.
Мога да ти кажа, че аз лично познавам двойка, живеещи в различни държави и вече 4 година поддържат отношения. Така че ако толкова държиш на нея, просто я остави да замине и не я тегли назад. Само времето ще покаже дали тази любов е трайна и дори можеш да заминеш при нея, но според мен ти трябва да поработиш върху себе си и да бъдеш по-упорит. Дори да не си споменал, от историята ти става ясно, че сте млади, наивни, незагрижени за бъдещето си хора. Най-вероятно тя дори не е учила, защото се е виждала с теб, но тук това си е вече нейна грешка. Връзка и учене могат да вървят ръка за ръка когато човек си разпределя времето добре. Но това момиче не е твоя собственост, щом я желаеш толкова много, се потруди да си осигурите приличен живот! И тя също!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker