Sims 3 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Sims 3
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 3827 пъти
Здравейте, искам да попитам как да инсталирам The Sims 3 Deluxe Edition 5. 5 Свалих си я от Zamunda и следвам инструкциите за инсталиране, но не става. Аз нямам програмата Demon Tools, но си свалих чистата Sims 3 без допълнения. В инструкциите, които са в Zamunda пише, че не ти трябва Demon tools, но пак немога да си сваля допълненията. Някой може ли да ми помогне?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: e9651c6f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз играх СИМС преди време. Искам да ти кажа само едно. Зарежи тази игра и излез навън. Явно изпитваш някакъв дефицит в реалния живот, но живеейки във виртуалния свят няма да оправиш положението си. Повярвай ми, ще съжеляваш за загубеното време. времето е нещо ,което каквото и да правиш не можеш да върнеш! Часовете ,които ще изгубиш в СИМС може да ги уползотвориш по много други начини. В крайна сметка ще порастнеш и ще осъзнаеш ,че реалните хора около теб са от значение и правят живота ти интересен ,отколкото симсчетата. Ще съжеляваш, че вместо да се самоусъвършенстваш и да наредиш собствения си живот, ти си редил нечии чужд "живот", и то не истински!! Именно реалните хора и ти самия ,чрез твоите избори ,градиш бъдещето си. Сядай си на д.пето и не се превръщай в самотник и робот

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 942067c16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма как, трябва да си свалиш deamon tools, да пуснеш играта оттам и да си я инсталираш по обичайната процедура.

Но номер 1 има право, не позволявай на играта да ти стане 2 живот. Помня, че по едно време и аз се бях зарибила много, нямаше какво да правя из нас и си я свалих, с часове съм играла с виртуални хора. Глупаво е. И интересното е, че дори не осъзнаваш, колко си се вманиачил, докато някой не те повика навън, а на теб не ти се излиза защото искаш да играеш още... Просто внимавай, губи се прекалено много време с играта, че и става неусетно и после само те е яд, че не си бил навън с приятели, че не си чел книга, че не си си оправил стаята, че не си се разходил сам из природата и прочие нормални занимания.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ad6d32ff77
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   До коментар номер 1:Аз играя СИМС половин час преди лягане, докато приятелят ми е в банята, или докато чакам някой сладкиш да се изпече. Това, че ти си загубил/а ценно време в глупости не ти дава право да ръсиш мъдрости из сайтовете. Сайтовете! Ако толкова осъзнаваш колко е важен животът навън, какво правиш онлайн!?
По темата: пробвай все пак с туулс-а, може да стане.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5a094955f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Без dаemon tools не става

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5f775fbce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Омг, номер 1, ти в ред ли си? !? !!? Детето иска да поиграе какво лошо има в това? ! И от къде си сигурен/а че изпитва дефицит в реалния живот, а? Просто иска да си поиграе, симс е много яка игра. Аз съм на 16 и всеки ден играя симс 3 обожавам тази игра. Имам вече няколко поколения от семейства. Какво лошо има да играе симс, нали играта е, за да се играе. Може пък да иска вечер да си седне и да си поиграе на симс. Може, когато някой ден не излиза пак да поиграе! Симс не я/го отдалечава от външният свят, ясно ли ти е? ! Май не се мисли много....

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 73b746be46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Вие момичета не сте в час. Визирам 16-годишната N:5, и N:3. Тази игра води до пристрастяване и Номер 1 и 2 са си напълно прави. За какво ви е да подреждате нечии чужд живот и къща. Защото самите вие в реалния свят няма и да притежавате такива къщи ли? Може да го изживеете единствено виртуално. Защото ако искате да постигнете нещо подобно и да го усетите и изживеете истински, това става с много труд, а не с губене на часове пред игричките. Тези игри са създадени са зарибяване. Като искате да се разсеете и да отпочинете, Номер 3, докато си печеш сладкишите, защо не седнеш да прочетеш някоя книга, която ще ти даде много повече? Но няма как да го осъзнаете. Жал ме е и за вас и за дъщеря ми. Явно ние сме виновни, че сме ви възпитали вместо да посегнете към книгата, да посягате към компютърните игри. Вместо да посягате към ябълката, да посягате към чипса и вместо да спортувате да се зомбирате пред компютрите и т. н и т. н.
Да не говорим, че и секцията "Любов и изневяра" не е и за подобни неща. Направо се чудя как са ви одобрили темата. Един съвет, отидете си в секцията "Тинейджърски" и там пишете за Симс и прочие. Неуместно е тук за подобни теми, така, че недейте да недоволствате, че някой се впускал в обяснения, разсъждения и съвети. Този сайт е за това. Ако искате нещо друго, има геймърски форуми достатъчно, за торент сайтовете да не говорим.
Точка

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a6bf8a6ebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Значи аз си изтеглих симса заедно с всички допълнения от замунда вместо с daemon tools с Virtual CloneDrive - много готина програмка много по-лесно е отколкото с daemon tools инсталирах играта за няколко минути без никакви проблеми, а преди карах брат ми да ми я инсталира с даемон тоолса защото нещо не ми се поличаваше с нея :Д. Както и да е изтегли си Virtual CloneDrive от замунда и после за нула време ще си инсталираш и симса, освен това е лека и не заема памет, нито води до забавяне на компа, перфектна е!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: db22fdbac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Има нещо вярно в първия коментар. Не е толкова страшно да поиграеш, но тази игра може да бъде доста обсебваща, тъй като всяко нещо в нея изисква точно определено време, като например, не можеш да накараш едно дете да порасне за 2мин, трябва да играеш за да го видиш пораснало. Имаш чувството, че правиш нещо, че имаш прогрес, а когато станеш от компютъра, виждаш, че единственото прогресирало до неузнаваемост нещо е времето! Не си заслужава.

Sage

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a14cfb2f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Много назидателно, №1! Играх SIMS веднъж около месец, докато карах хепатит - не трябваше да се срещам с никого и бях като в затвор вкъщи. От играта дори се запалих, намерих рецепта и се научих да правя Chili con carne... отделно дето се забавлявах докато играя и почти не усетих как мина тегавото време. И сега какво - социопат ли съм или дефицити някакви имам?!

Играта си е игра, животът си е живот. Обикновено човек се вживява в живота и се забавлява с играта, но понякога може и обратното - за разнообразие :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bd04500c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Другите игри не зарибяват, само Симс...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker