Има ли още надежда за нас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли още надежда за нас?
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2260 пъти
С бившия ми приятел се разделихме преди 3 месеца, това ни е поредната раздяла, този път обаче за пръв път инициирана от мен. Бяхме заедно 4 години, през какво ли не минахме - той загуби един от родителите си, работата си и не успя да намери нова почти година, колата, моите родители се разведоха, разболях се и ми отне месеци да си стъпя на краката, но въпреки трудностите, се сгодихме. Обичахме се безкрайно и си бяхме упора един на друг. За съжаление обаче всички тези неволи ни промениха до голяма степен, аз се затворих в себе си, прекъснах повечето си отношения с други хора, докато бях болна разчитах предимно на него и може би до голяма степен направих грешката да смятам, че той винаги трябва да е там, до мен, а аз безгранично мога да го ползвам за душевен отдушник, така както постъпваме с приятелките си. Започнахме да се караме, докато в един момент вече не можехме да говорим нормално. Стигали сме до безобразни скандали, предизвикани от нещо толкова елементарно и незначително като "защо това е тук, а не там". Усещах, че нещата не са добре, все по-рядко бяхме интимни, което само задълбочаваше неразбирателствата ни. Опитите ми да поговорим за интимния ни проблем завършваха със скандали. Един ден след поредния скандал го помолих да си тръгне, не можех вече да се карам с него и вярвах, че това е единствения начин скандалите да спрат поне на първо време. Разделихме се, развалихме годежа. Дълго мислих над себе си, поведението си, грешките. Не плаках, а обмислях какво се беше случило. И когато разбрах, го потърсих, разказах му къде съм бъркала, къде сме бъркали и двамата и попитах за един последен шанс. Не получих конкретен отговор, нещо от сорта на и да и не, защото се страхувал да не се караме като преди. Поиска време, обещах да му дам. Спрях да го търся, той ме търсеше. Всеки път като се видехме, беше като първата ни среща и въпреки всичко приключвахме в леглото. След това той си тръгваше без да се чуем или видим със седмици, до следващата среща. След няколко такива той поиска да сме приятели, защото това го обърквало. Съгласих се. Разбира се и така не се получи и пак нещата стигнаха до секс. Реших, че е време да поговорим за това, какво се случва между нас. Отново не получих категоричен отговор. Обича ме, липсвам му, но на този етап не е готов да се впуска във връзка ми каза. От тогава насам прекратих отношенията си с него под всякаква форма. Той доизнесе вещите си, върна ми ключовете, върнах и пръстена.

Ще се радвам да разбера как всичко това изглежда от страни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2ef9625c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Май сте станали трима.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b647f001d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имайки опит с мъж, който също така не искаше секс и на който също не можех да разчитам във важен момент, ще ти кажа, че си направила най-хубаво че си се разделила с него.
Неговият интерес към теб е припламнал, когато вече си спряла да бъдеш негова.
А докато си негова и си му сигурна, нито секс ще видиш, нито подкрепа.
Един мъж, който може, но не ЖЕЛАЕ да люби жената, която уж обича, нито е мъж, нито обича.
А ти се опитай да се отърсиш от този грозен навик да го търсиш.
Той ти се обажда, правите секс и изчезва, това какво ти говори?
Вижда се с теб колкото да го начука на бившата и после всеки по пътя си...
Можеш да имаш нормална връзка с мъж, който те желае и е до теб, когато имаш нужда.
За какво ти е в такъв случай някаква подметка, на която нито можеш да се опреш, нито да си задоволена...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f1e1dd4021
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Изглежда сякаш ти си прибързала, а той само това е чакал. Явно му се иска да продължи напред без теб.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 591f54d532
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Ще изкажа своето мнение по въпроса, дано да бъда полезна. Според мен е нормално след толкова тежки моменти да се промените и двамата. Мисля, че щом любовта ви е била толкова силна, не бива да я захвърляте, понякога, когато хората се отдалечават един от друг се опитват да запълнят нещата със секс, но това не подобрява отношенията, не ви трябва физическо помирение, а духовно. Знам, че може да ти е трудно, но се опитай да му звъннеш, кажи му, че искаш да се видите и се опитай да поправиш всичко, помисли за прекрасните моменти, които си изживяла с него и му ги припомни, накарай го да поиска да се чувства както преди, направи някакъв жест за него и му покажи, че може да ти има доверие.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 409a52848e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Никой не може да каже със сигурност. Според мен има някоя друга, с която нещата му не са сигурни и без теб ще му е по-лесно да прави опити да е с нея, но и не те отрязва окончателно, за да те запази поне известно време като резервен вариант, при който да се върне, ако не му се получат нещата...

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 47eb416e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Промени начина си на мислене и ще промениш отношението на хората към теб. Всички неща, които ти са се случили са посявали негативна енергия в подсъзнанието ти и си започнала да я предаваш, а това най-много се е отразило към твоя любим. Малко или много с времето и той е станал проводник на енергията ти, но и на собствената си както каза, че е починал негов родител. Така започва депресията, негативното мислене, лошите емоции и така се излъчват към останалите хора. Започни да мислиш и да се чувстваш конструктивно, визуализирай какво правиш заедно с приятеля си, как се чувстваш в присъствието му и най-важното е да вярваш, че вече е станало (като сегашен момент). Важно е да си търпелива, за да има резултати. Успех!
Zake

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 0409186629
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съжалявам, че го казвам, но и според мен им друга. Не се знае на какъв етап са оношенията им, но определено вече не сте само ти и той. Ако мислиш, че той е човека продължавай да се бориш, но това е вече една отровена любов и най-добре ще е всеки да си тръгне сам по пътя. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker