Изравняват ли се везните при разлика от 10 год ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изравняват ли се везните при разлика от 10 год ?
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 3641 пъти
Здравейте! Как един мъж гледа на жена по-млада от него с 10 год ? Относно перспектива , цел на връзката ? И съществува ли момент , в който мъжът ще усети жената на едно равнище с него , или дори само заради разликата в годините , мъжът винаги ще се чувства доминантната фигура? Какво е мнението ви по въпроса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: b0d2fe158f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако положението не е 14-годишна с 24-годишен, а нормална разлика (20-годишна- 30-годишен да кажем) ще се чувства леко по-опитен, но едва ли чак доминантен. 10-години са си една чудесна разлика. Единственият проблем, който може да дойде (от личен опит, за съжаление, го казвам) е ако на него вече му е време за деца, а пък жената е още прекалено млада/учеща се/тепърва развиваща кариера и не мисли още за семейство. При това положение целта и перспективата на връзката леко избледнява.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8edcc76e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 каза всичко, аз няма какво да добавя.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5b9e7aa2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   С моя приятел имаме разлика точно 10 години. Запознахме се когато аз бях на 20.
Бързо си проличава кой има сериозни намерения и кой е с теб, ей така за спорта. Когато нещата станаха сериозни между нас, аз усетих, че той ме приема като равна. Никога не ми е позволявал да се чувствам като по-малка и неопитна.
Сега говорим за брак и деца(вече съм на 24) и усещам как везните са равни. Винаги съм го усещала и годините никога не са били пречка.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2757a88ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако жената е на 20-25, мъжът на 30-35, разликата не изглежда толкова плашеща както при примера на номер 1. Според мен по-важни са притесненията дали една такава връзка би била ползотворна и за двама ви. Имам предвид, че ако ти караш 30тте или ги наближаваш - според моите разбирания и като погледнем момичетата в днешно време, мал е шанса едно младо момиче да ти роди дете на тези години, в които още нищо не е видяла и животът и тепърва предстои. Ако караш 30-те, според мен ако си търсиш нещо сериозно не го търси при по-малките, защото може й да не случиш на жена, готова за семейство... а ти си в такъв период, в който е добре да мислиш за семейство, а не за мимолетни връзки.... давам пример просто, понеже не си споменал годините си :D.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8b88bd7359
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Зависи кой какво търси в подобна връзка, но като цяло - не мисля че проблемите й ще са много по-различни от проблемите на всяка една връзка... Понякога дори при партньори-връстници разликата в интелектуалното ниво и житейския опит е катастрофална. Друг път - при партньори с много голяма възрастова разлика, другите различия са незначителни... №1 засяга един сериозен проблем - като цяло, житейските планове на двамата трябва да съвпадат, а и да имат едно поне 10 години заедно, в което и двамата да са относително млади и активни (примерно - 20 годишна и 50 годишен е вече малко под съмнение работата, макар че и такива връзки има).
Напоследък е явна тенденция млади, образовани и способни жени да се хващат с доста по-възрастни партньори, като причината за това не е дори финансовият фактор. Причината е в рязкото спадане на качеството на младите мъже (особено след отменянето на казармата), които масово са или гейове, или мамини синчета, или се дрогират, пият, мързи ги да гледат и т.н. Младите жени от своя страна инстинктивно търсят сигурност, стабилност, човек до себе си, на когото да разчитат в съвременното нестабилно и покварено от материализъм, простотия и първосигналност общество. А защо не и кавалерство.
10 години е чудесна разлика, която покрива почти всичките тези критерии.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 1001ca011c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Зависи на каква възраст са се запознали. Ние имаме такава разлика, но аз бях на 14 като се хванахме, вече сме над 10 години заедно, но все още виждам как той не ме възприема като равна, а като дете. Не уважава мнението ми за даден въпрос - аз му кажа нещо, той не го има предвид, но ако някой друг му каже същото, вече го слуша него. И много пъти ми е казвал, че за него съм още "глупаче" - ами обидно е, защото не се възприемам така. Според мен е от възрастовата разлика. Помисли ти как би гледа на момиче с 10 год. по-малко от теб - покровителствено, с нагласата винаги да й даваш акъл и да я учиш, защото няма опит и прочие. Така и ще си остане.
Едно нещо съм научила - ролите в една връзка се определят още в началото и си остават такива.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ed89e1cff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Твърдо НЕ. Казвам го от опит, винаги има разминаване в интересите, на една по-млада възраст ти се правят неща, които на по-зряла -не. Примерите са много, но зависи най- много от характерите на хората.


Ж27

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: df1c36f312
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всичко зависи от хората. Ние сме от 8 години заедно с разлика 10 години- той е на 37, а аз на 27. Номер едно обаче е права. Идва момент, в който ако мъжа няма търпение да изчака за деца може да възникнат много комфликти. Аз слава богу нямам такива проблеми. Учих висше 6 години и едва сега получих и годежният си прсътен мислим за деца и все пак не бързаме... Няма проблем в такива връзки, ако има консенсус между двамата и мислите еднакво за бъдещето си. Разли4ията не зависят от възръстта само, може да бъдат поредени и от интелектуалното ниво на двамата, а може и от малката възраст. Все пак мъжете са различни в мисленето си от жените и по-късно узряват за деца.... и пак всеки си е индивидуален. Успех от мен... имали разбирателство всичко е ок!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker