Бременна жена - защо е тъжна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бременна жена - защо е тъжна?
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 4746 пъти
Аз съм мъж, надхвърлил 30-те, имам приятел от детските години, който сега ще става баща и е много щастлив. Проблемът е, че приятелката му.... сякаш не е така щастлива. Отидох една събота сутрин у тях да ги поздравя, тя беше сама и се притесни, обърна се за малко уж да свърши някаква работа, а като се върна, се беше разплакала. Попитах я защо плаче, а тя ми отговори "Не знам, просто не му казвай за това". Беше много разстроена, плачеше с искрена мъка.
Опитах се да разбера дали детето е от него, дали е здрава да го износи, дали е сигурна в себе си, но тя нищо не ми каза. Обещах й на тръгване, че няма да казвам на приятеля й, което малко я успокои. Само че тази случка не ми излиза от главата, това момиче носи детето на най-добрия ми приятел и не искам нещо да се обърква и той да остане наранен. Плюс това и двамата живеят добре, разбират се, нямат финансови проблеми, няма нищо, за което да се сетя да е причина тя да реагира така на бремеността си.
Според вас какво може да е станало и трябва ли да говоря с най-добрия ми приятел? Ще съм благодарен за мнения и от мъже, и от жени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4fe7a745fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Може да няма никакъв проблем, а да се дължи единствено на хормоните при бременните. Доколкото съм чувала бременните може да се разплачат от най-малкото нещо, но зависи все пак от жената как и понася бременността.
В чужда къща никога не се знае какво им положението, навън пред приятели и родните да изглеждат влюбени и щастливи, а когато се приберат в тях да настава меко казано малък ужас.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c406299b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Нещо не ти е правдоподобна историята, да ме извиняваш.
Някакъв приятел, някаква негова жена, при това бременна, някакъв плач, па чак те помолила да не му казваш и на базата на всичко това ти хрумна невероятното прозрение че може да е бременна от друг :) При това мъжа и го нямало, смао двамата сте били и изобщо какво да кажа, освен да съчиниш или да напишеш истината за това, което те мъчи :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c543c7d3c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Според мен е невъзможно точно аудиторията да каже каква е била причината, тя да е била тъжна. Причините може да са хиляди, дори може да е незначителна като депресия в следствие на бременността и съответните хормонални дисбаланси. Например жена ми когато беше бременна, също ту плачеше без причина, ту се смееше, но това са нормални за бременността неща. Така че може пък и да не е нещо сериозно.

Относно това дали да му кажеш, аз лично не бих се месил по какъвто и да е начин на техните взаимоотношения, защото утре може да излезе, че ти си виновен за нещо. В смисъл може и да се изтълкува като тенденциозна намеса с някаква цел.

Те са си партньори и следва сами да си решават проблемите (ако има такива), без да им се меси никой. Не знам колко правилен съвет ти давам, но аз така бих постъпил.

vova4ka

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: cfaad1a469
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Емоционални промени

Емоционалните промени ще се появят, когато хормоните ви започнат да се променят, за да задоволят, както нуждите на вашето тяло, така и тези на бебето. По това време ще станете по-чувствителна и лесно ще се разстройвате. Сутрин може да се събудите на върха на света и след половин час може да бъдете обляна в сълзи и то без причина. Емоционалните промени са нормални и полезни, тъй като спомагат за освобождаване от стреса. Не се изненадвайте, ако се чувствате добре и в следващата минута ви се иска да крещите по някого или просто да се разплачете без причина. Някой жени има разстроен и неспокоен сън. "

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 69ba0f886e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Бременните жени са по-нервни и чувствителни. Често се разстройват и изнервят от най-дребни и незначителни неща. Сестра ми се разплаква даже на песни. Какво да ти кажа нормално е, не създавай интриги и мисли глупости

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 93ac989f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Офффф много си зле бременна е! Хормони бушуват, менят се настроенията... както преди менструация може една жена да плаче и в следващия да се смее. Остави я да си плаче и не се меси в чуждия живот!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 75427ffb95
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Попринцип жените сме доста по-емоционални. А бременноста умножава това по 100. Хормоните ни разбутват тотално организма и можем да се мятаме между различни емоционални състояния непрекъснато. Може това да е проблема. А може и девойката да е уплашена. Децата са огромна отговорност и променят целият живот. Ако не е сигурна, че е готова за дете може това да и влияе зле на психиката. Не е задължително да имат проблеми във връзката си или детето да не е негово.
Ако тя не иска да говори с теб няма да го направи. Може да е казала нещо на свойте приятели, но няма да го каже на най-добрият приятел на гаджето си. Особено ако не иска гаджето да разбере.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1c5dad7678
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Е, така са бременните жени, понякога плачат и не знаят от какво. Цялата им хормонална система е нагоре с краката, ще мине. Интересното е, че не плачат, защото са тъжни. Аз имах периоди като бях бременна - плачех и се хилех едновременно и нито ми беше смешно, нито тъжно. Така че не се притеснявай. Тя може би самата няма обяснение и не иска да плаши и мъжа си. Това е нормално.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 846274ad6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Незнам какъв, може да е случая. Бременните жени са под въздействието на много хормони и са много чувствителни така, че може и да не е нещо сериозно. На твое място бих постъпил по същя начин както посттъпваш ти. Дано всичко да е наред.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4719176d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не винаги това, което изглежда отстрани е истината... Той ти е приятел и ти се притесняваш за него, но не знаеш какво става между тях двамата. Не знаеш какво всъщност се случва. Аз също съм бременна, а съм нещастна. С моя приятел изглеждаме като мечтаната двойка, но... лъжите му ме карат да съжалявам, че сме заедно. Постоянното му висене в сайтове за запознанства и за компаньонки ме кара да се чувствам унижена, нещастна и тъжна. И от там идват и скандалите и желанието ми всичко да приключи. Може би момичето не иска да ти каже, защото си негов приятел и ще застанеш на негова страна.
Другото, което е хормоните й са доста объркани в момента и на нея и е доста трудно да се справи-а може и да не получава разбиране от другата страна. Може и да не е готова за това бъдеще...

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9dd8cb54e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   О, със сигурност трябва да говориш с приятеля си. Недопустимо е да имате "ваши" тайни с това момиче - Това е все едно да предадеш приятеля си. Разкажи му случката. Той вероятно ще й каже после, че знае, но така тя пък ще разбере, че по-добре да не те занимава с такива неща и да си оправя семейството без да те натоварва с пазенето на тайни. С което пак казвам, ти все едно предаваш приятеля си като не му казваш - какво сега? - неин приятел ли си или негов? Аз мисля, че негов..

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 897f9f4126
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Объркани хормони, неразположения, страх за плода, депресия, получена от липса на омега 3, което плода е изсмукало. А той... детето не било от мъжа й. Мъже...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9e284548b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Хормони, приятелю, хормони:) Точно тези хормони превръщат жените в толкова непредсказуеми, нелогични и същевременно така привлекателни за нас създания...
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 26f3f5aa14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Може да е изпаднала в някаква депресия,или просто да не се чувства готова за бебето!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6b55e41eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   И аз смятам, че е от хормоните. Майка ми като навлезна в критическата правише тези номера. Един път не издържах и ? казах - ако на теб човек и пръст ти покаже, ти ще се разревеш!
Показах и пръст и познайте - разрева се. После се спукахме да се смеем на тази случка, тя ревеше и се смееше едновременно. Мъжете не можете да си представите какво е да си под въздействието на женския хормон.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e950afcef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Здравейте, бременна съм с второ дете и да ви кажа има моменти, в които просто ти се реве. Ще се смеете ако ви разкажа за какво съм ревала-филми по Дискавъри за майка октопод, за малко хипопотамче, върхът беше, когато ревнах, че анимационното филмче 'Камбанка' по Дисни свърши.... (дъщеря ми на 9 г. се смая чак), а когато бях бременна с нея помня, че ревнах на някаква реклама. Лошото е, че когато ревнеш много трудно се спира и пръст да ти покажат може пак да бухнеш. Осъзнавам го, но това са хормони, които не мога да контролирам и когато вълната премине си давам сметка, за каква глупост съм ревала....

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 819f5ce998
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Аз съм автора. Сега като ви чета коментарите, си давам сметка, че сигурно съм се разтвревожил твърде много и може наистина да са хормони. Наясно съм с промените по време на бременост, но бях много притеснен и за това се обърнах към този сайт и към вас. Благодаря ви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker