Връзка с богаташ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с богаташ?
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 4758 пъти
Здравейте.

Ето че реших да споделя с вас и моята история. Дали за съвет, упрек или просто да ми олекне... не знам.


Започна миналото лято, когато за сезона работех като сервитьорка в един ресторант. Студентка съм в София, но съм от по-малък град и лятото обичам да съм вкъщи при родителите ми- в тишина и спокойствие. Случайно намерих тази работа и реших да изкарам някой лев.

Започнах работата и там се запознах с хората, които са собственици на заведението, даваха го под наем на местен жител. Семейсто, което не се оплаква от имущество: хотели, дискотеки и пр. Бащата беше починал скоро и синът му се грижеше за всичко. Той идваше често и постоянно ме заприказваше, но до толкова. Мина сезона и аз се прибрах в София. Един ден си отворих профила в социалната мрежа и видях покана за приятелство, именно от него. Започна да ми пише, иска ми номера и аз някак си се стресирах от всичко това а и оставих нещата така. Ние жените сме наивни, а колко ни трябва да се влюбим в красив и умен богаташ. Спрях да му пиша и да му отговарям.

Мина се време, дойдоха празници и аз отново се прибрах вкъщи. Един ден отидохме до въпросното заведение с приятелки и той отново беше там. Поздравихме се и той дойде, започна да ме разпитва как съм, до кога съм си тук, защо не му отговарям. Казах му, че нямам време и че ще остана още около седмица. Вечерта получих съобщение, започнахме да си пишем, на следващата вечер пак и така месеци. Искаше да се видим, аз все отлагах. В крайне сметка започнахме и да излизаме. Държи се добре с мен, интересува се от всичко, което е свързано с живота ми. Всичко хубаво, само че ме притеснява факта, че ще спя с него и всичко хубаво ще свърши. Както всеки мъж, на който му се е отказвало се нахъсва и получи ли това, което иска и... край.

Случи ми се веднъж, не искам да се повтаря. Виждам колко ангажименти има и постоянно е зает. Не му е лесно и до колкото виждам не мисли за серииозна връзка. Каква роля ще играя аз в живота му. Пак ли ще стане така...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 079bd1c4a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имам усещането, че не си студентка а на около 15 години, такива терзания имат на такава възраст.
Аз лично нищо не мога да те посъветвам, много си незряла и нямаш никакъв опит за годините си. Имаш много да учиш за живота и да трупаш опит. Сега който, каквото и да ти напише ти ще си мислиш каквото си мислиш и ще си дълбаеш. Все пак ти пожелавам успех.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 14100047af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен е хубаво да му се довериш това че е богат не означава че ще те ползва за една вечер и до там

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8d072ab5fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   ... ще преспиш с него и всичко хубаво ще свърши - да, ако преспиш с него точно това ще стане.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a75dab5294
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, странна философия... как пък прецени, че няма намерение за сериозна връзка? Кой ти каза, че богатите нямат сърца и не могат да имат сериозни чувства? Нещо много филми гледаме, май? Това дали ще си еднодневка за него си зависи само от теб. Личи си, че вече си готова за леглото. Не говориш за дълбока, трайна връзка, за силни чувства от твоя страна, но вече знаеш, че ще легнеш с него. Показваш се като много повърхностно момиче. Още повече, че това вече ти се било случвало. И уж се предполага, че би трябвало да си си направила някакви изводи. Тази твоя лекомисленост ще е причината, ако те изостави, а не това, че е богат. Я, ако знае, че се е борил за теб, че трудно е постигнал близост, дали така ще направи, а? Как мислиш?

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e2767adb9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Това пък с края на връзката след секс, как ти го роди мозъчето? А уж си студентка, а не някаква тиинейджърка? От настойчивото му поведение, трябва да ти стане ясно, че ти за него не си просто поредната. Иначе не би се морил толкова време да се сближи с теб! Сигурен съм, че само при вида не неговите кредитни карти, доста хубави момичета не само биха си разтворили краката, но биха си ги качили и на врата даже. Так че, дай му шанс! Доста щастливи бракове са започнали като флирт, а и не си дете и е съвсем нормално в една връзка между млади хора да присъства и секса. Единствено времето ще покаже, дали си е заслужавала връзката ви или не!

М28

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4c4c233e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Човека си търси булка да му роди дете според мене.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4765486ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Аз пък смятам, че разсъжденията на авторката са напълно логични и аргументирани. По-скоро инфантилно е така да я нападате без един аргумент, номер 1.
Авторке, според мен трябва да му разкриеш тревогите си, това ще покаже колко е сериозен - или ще си подвие опашката или ще се ожени за теб.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c55bf094aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Подкрепям номер 8. Защо нападате така момичето? Тя ако е повърхностна и вече е решила да спи с него едва ли ще я мъчат тези терзания. Много добре си разсъждава за годините, вас не ви ли е страх впускайки се в нова любовна авантюра, като преди това сте били наранени. Авторке, пусни се по течението, пък каквото сабя покаже. Имай достойнство, но не пропускай любовта

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 3c210dbb07
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   мен честно казано едно ме озадачи хубаво че се интересува ако ти помага също е хубаво ама защо се налага сега да спиш с него че ти не си длъжна да приемаш ако за това настоява отказваш всичко ако поддържа връзка с теб и без да спи добре явно иска да ти помогне по някакъв начин ама да спи не се налага ако ти не го искаш аз лично бих отказала

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: eaf2a68eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   За мен ти си много сериозно и почтено момиче, което ти прави чест, защото днес не са много като теб. Някои си позволиха да те нападнат и критикуват, но аз като мъж пък мога да кажа, че бих уважавал повече жена, която не скача в леглото още на първата седмица. Когато започнах да ходя с жена ми, тя ми пусна чак след 2 месеца и това само затвърди доброто ми мнение за нея.

Според мен ходи с него, но просто изчакай месец-два, преди да си легнеш с него. Хем ще го опознаеш малко по-добре. Ако той има сериозни намерения, не само че няма да те зареже, ами ще се издигнеш в очите му, ако пък няма сериозни намерения, ще си тръгне, като разбере, че не може да си получи неговото.

vova4ka

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 91952ce5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това - шубето, е голям страх! Продължавай в същия дух - не вярвай в нищо хубаво, а вярвай във всичко гадно, и ще преуспееш в живота!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: acaadd1aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Подкрепям №8

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: bb71389531
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Според мен пък вариантите са два и са на кантар - може да се случи това, което подозира авторката, а може и момчето наистина да има интерес към нея и точно за това да я търси и да иска да осъществи някаква връзка с нея, дори след месеци.
Моят съвет е, ако ти харесва момчето нищо не ти пречи да опиташ. Не искам никой да ме разбира погрешно - не агитирам ''Спи с него и да не ти пука какво ще стане... ''! Но съм убедена, че ако не предприеме нещо авторката още дъъълго ще се терзае и когато на човека му писне да я търси и спре, на нея ще и останат съмненията ''Ами какво ли щеше да стане, ако... ''.
Авторке - нищо не ти пречи да си пишете в нета, да се чувате по телефоните, да се виждате, когато си във вашия град и така да се опознавате. Ако видиш, че еднозначно ти говори или намеква само за секс е ясно, че няма смисъл да се занимаваш с него, след като ти искаш друго. Но ако ти е приятно с него, защо да не пробваш. И няма как да знаеш дали иска или не сериозна връзка. Въпросът е да мислиш по-малко, да действаш в правилното време и ако евентуално се разочароваш да не ти пука толкова. Голям човек си, имаш право и акъл да правиш каквото си поискаш, а и несполуките в любовен аспект трябва да ги приемаш като горчив опит. Явно до сега не си се сблъсквала с такъв и за това, това ти се вижда като голяма дилема.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d0dc463faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   И какво като е богаташ голяма работа все едно, че не е човек. Много се дразня като кажете "богаташ".... толкова ли не можете да разберете, че не всички сме еднакви. На вас ще ви е приятно ли, ако аз или някой от "богатите хлапета" пуснем тема със заглавие "Връзка с бедняк" много сте ми интересни защо поставяте всички под общ знаменател парите не правят човека. Като толкова ни мразите и ни мислите за такива просто не общувайте с нас.



До авторката: - И той е човек ще те разбере, ако му кажеш какво мислиш не вярвам да те изяде. Нищо няма да ти стане. Късмет и да знаеш това (заглавието) е обидно!!!! Но няма нищо никой не може да се нарече беден или богат за това стига с тези прякори кой изобщо ги е измислил. И вече започвам да се дразня.



Падналото ангелче :*

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e078ababc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз мисля, че имаш изключително правилно мислене! Може би защото и аз разсъждавам така.... Не знам, но подкрепям мнението ти.
Щом имаш такова усещане е най-добре да се довериш на себе си. Ясно става, че не си момиче, което търси просто секс за една вечер. Също разбирам, че си доста влюбчива:) и накрая оставаш наранена....
Ако искаш започни нещо с него, но бъди наясно, че може да получи от теб това, което иска и да изчезне.. Ако си готова на тоя вариант-действай.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 60a0861da1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Здравей! Аз съм жена на 25 години, ако има значение. Имах такава връзка две години и половина. Останала съм само с добри чувства и спомени. Той ми беше първия... Сега като се замисля, се чудя как изобщо сме били заедно. Аз съм съвсем обикновенно момиче, от скромно семейство. Той можеше и МОЖЕ да има всяка. Както и да е. За отношението му към мен изобщо не мога да направя забележка. Към другите беше арогантен, циничен, високомерен, а с мен - мил, грижовен. Никога не съм била с него заради парите му, не съм се и възползвала. Ходех си на работа, учех си задочно и сама се издържах. Тогава и сега съм абсолютно независима финансово. Хубавото е, че той го знаешеи парите му не бяха проблем във връзката ни. Разделих ме се, защото той искаше сериозна връзка, не че не си беше такава за две години и половина. Започнах връзката си с него, когато бях на 18. С времето той искаше семейство, деца. А аз бях само на 20 години. Не че е нещо страшно. Просто не се чувствах готова за такава отговорност. Затова съм съгласна с №7. Лично мое мнение, че донякъде тези мъже се комплексират от парите си. Повечето си мислят, че жените са с тях, само заради това. И не ги виня. Сами виждате на къде отиват днешните момичета - чичко паричко. Не ми е било и никога няма да ми бъде цел в живота. Не съжалявам, че съм била с него, не съжалавам и че съм прекратила връзката. Не поддържаме контакти в момента. Вече е женен и има деца. Така, че авторке, дори и да е само секс, не виждам нищо лошо. Щом се харесвате и привличате, давай! Живота е един. Опитай от всичко, за да не съжаляваш после. Освен, ако ти самата не влезеш с друга нагласа за връзката, нещо по сериозно. Поздрави и пиши от време на време какво е станало, ще следя темата с интерес.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 91952ce5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   17, какво означава "той можеше и МОЖЕ да има всяка"? Нали от тая "всяка" все една конкретна трябва да избере? Радвай се, че това си била точно ти!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: fddef90b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   А приказката една патка чакала, чакала и накрая се удавила, знаеш ли я?
Най-безинтересните жени са тези, които много увъртат сучат и си мислят, че докато свят светува трябва да им се свалят звезди за да им се пъхнеш една педя под пъпа.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4a485ee959
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Ама, как звучи само " богаташ"...." богаташ" ....)))))

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 26e3e4130c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Разсъжденията ти са за извън контекста. Отношенията между хората не са математика и не съществува формула, която да пресмята, че ако човекът X e толкова богат, то той не би имал сериозни намерения към човека Y, който е небогат. Ясно ли ти е, че това си зависи от твоите качества, дали допадаш на този човек като личност, като интереси, а не само сексуално? Но в твоя случай, най-вероятно е само второто, щом разсъждаваш така, макар че ние няма как да ти кажем със сигурност. Като цяло, според мен е тъпо дори да наричаш въпросния човек богаташ (истинските богаташи са по Америка и някои други страни), той чисто и просто си има собствен бизнес, и е финансово стабилен, а ти като студентка, ако успееш да се реализираш, един ден можеш да бъдеш една успяла жена, която да може да има всеки мъж, който поиска. Ситуацията ти е идентична със ситуациите на много други студентки, и не знам защо се притесняваш за някакви глупости, вместо да решиш сама да си постигаш нещата, вместо да разчиташ някой друг да те обгрижва финансово. И една моя любима мисъл: '' Защо би очаквала мъж да ти построи живота, създай го сама! ''.
А ако искаш да бъдеш нещо повече за някой мъж, освен само секс, трябва да имаш какво да предложиш повече. А за да го имаш, трябва да се докажеш с професия, с работа, с труд, с усилие, с умения, с виждания за живота, с ценности, които притежаваш. Друга истина няма.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8c484ee6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   къв е проблема дори и само заради единия секс да сте заедно ако ви харесва що не мани парата настрана само за секс говора що да си ненаправиш хубавото

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 38c970317e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Прави са тия, които твърдят, че доста детински разсъждаваш. И интуицията, здравият разум ми нашепват, че изобщо не си привлечена от пича. Може да се чувстваш поласкана от вниманието на "красивия богаташ", може да го смяташ за добра партия за сериозна връзка и евентуално брак, но не ти е тръпка. Струва ми се, че това ти е основния проблем, а не онова, че щял да те разкара след пъврото чукане. Последното може да се случи, ако си пълно дърво в кревата. В твоя случай това не е изключено, доколкото онзи грам не ти въздейства и най-вероятно ще си легнеш с него доброзорно. Единственият ти шанс е, ако се окаже твърде неопитен или загорял, за да не забележи крещящата липса на мерак от твоя страна.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 3e0e3039e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Мисля, че 21 и 23 са се изказали изчерпателно и все пак не трябва да съдим много строго момичето, все пак е доста младо, още студентка, вероятно до 22-23 години. На тези години практиката показва, че повечето хора - мъже и жени са доста повърхностни, малцина изпъкват и постигат нещо истинско рано в житейския си път. Да е жива и здрава авторката, пък останалото ще се нареди някак си, но като всеки разумен човек трябва да помогне на съдбата и мисля, че 21 е посочил/а много точно пътя, ще си позволя цитат: "А ако искаш да бъдеш нещо повече за някой мъж, освен само секс, трябва да имаш какво да предложиш повече. А за да го имаш, трябва да се докажеш с професия, с работа, с труд, с усилие, с умения, с виждания за живота, с ценности, които притежаваш. Друга истина няма. " Бих добавил, че от голямо значение е и външността, поне за посрещането:)
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 619853d07a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Много, много си наивна и много по детски разсъждаваш- от там най-вероятно могат да ти дойдат проблемите, а не от това, че този е богаташ и иска да те изч*ка и зареже. Всъщност секса е едно съвсем естествено продължение на това между вас. А дали ще се получи нещо.... ами никой не знае. Нито той, нито ти. Може след като се опознаете повече да не си допаднете, може ти самата да откриеш неща, които не харесваш в него... Стига с тия филми от 19-и век- няма как някой само като те погледне и вече да е готов за сериозна връзка и брак. Тези неща стават постепенно и с времето. Пробваш, внимаваш... и така. А това, че някой си в миналото се е възползвал от това, че си била наивна и лековерна е само в твой плюс- станала си по-предпазлива, внимателна.. порасваш и съзряваш. Не живей във филми обаче!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5bcc81c3dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Пускай му се смело и след секса гледай да не го раздаваш комплексарски (ти си богат, аз не, мрън-мрън), дръж се като равна, животът ви се е развил по различен начин, защото най-вероятно е започнал по различен начин, но това не означава почти нищо. А да, и не му споменавай за онзи път, когато не ти се е получило:)
_Az_

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker