Висока цена, но ужасно много го обичам, въпреки цялата горчилка и обида - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Висока цена, но ужасно много го обичам, въпреки цялата горчилка и обида
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 4188 пъти
Никога не съм се чувствала толкова излъгана.
Преди 4 месеца се запознах с едно момче и се влюбих както никога до сега. Бях в много лош период и той се появи точно на време.

Всичко вървеше чудесно, не съм имала по-гладки отношения с друго момче до тогава. Запознах го с родителите си, но те бяха категорични, че това " не е подходяща компания за мен". Доводите бяха, че не е продължил образованието си, няма работа, няма никакъв план за живота си и контактите ми с него ще ме "демотивират".

Разбира се, не прекратих връзката.
След няколко седмици разбрах, че има възможност да замина за дълго и му предложих да прекратим отношенията си. Отговорът беше ... "Ами знаеш ли и аз се усещах така, с теб нещат не вървят добре, семейството ти постоянно ни се бърка, я си запази добрите отношения с тях. Пък и бившата ми се обади, че се връща от Америка за Коледа и не исках да се получи грозно. Сега ти отделям време и когато се върне и ми се обади щеше да стане тъпо да те лъжа."

Дори не попита, защо искам да се разделим и каза, че е много щастлив, че ака се е получило. Аз само мълчах и се усмихвах.. какво да кажа? Накрая се разделихме с предложението да се виждаме от време на време, за да " ме чука"!

Може да съм наивна или криво да разбирам света, но не бих направила подобно нещо и дори това да е истината, не бих я изрекла с тези груби думи. Още повече, че се кълнеше в любовта си до преди ден..
НЕ разбирам и силно се надявам, че не всички са така добри лъжци.

Най-жалкото е, че се замислям дали да не поддържам връзка с него, дори да е само сексуална.. ако това е цената да го виждам. Висока цена, но ужасно много го обичам, въпреки цялата горчилка и обида.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: dce535bc4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, няма да ти кавам, че разбирам как се чувстваш, но определено съм минала по този път и ако сега трябваше отново да преживея това..за нищо на света нямаше да го направя!

Ситуацията има две страни..едната е, че след като толкова искаш да си с него дори за малко..затваряш очи, забравяш всичко около теб и се отдаваш на моментите ви заедно.

Другата е да вдигнеш високо глава и да му покажеш, че ти не си стока, не си предмет, който може да използва при нужда. Според мен поведението му, когато си му предложила да се разделите не е на влюбен човек :( И ще е жалко за самата теб да си му винаги в резерва, докато той се изживява като несравним и незаменим!

Но пак казвам това е мое мнение..отговора се крие в теб самата, в твоите чувства, емоции, желания. Но не позволявай този етап от живота ти да те завладее изцяло. Всяка раздяла си носи болката и иска време за да се забрави или поне да избледнее. Успех!

Криста

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: b0ea97b5cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Аз имах почти същия случай като твоя...ТОЙ се появи в труден за мен момент,,тръгнах с голямо доверие-абе същата история-с тази разлика че половин г след като бяхме заедно аз поисках да го почерпя за рожденния си ден,а той изведнъж ми каза че не билл хлътнал по мен..не ставало насила..и т.н..бил влюбен в друга ама тя била женена и нз какво още,,,а преди това всичко Беше перфектно..много ми липсва ...ти най-добре разбираш..прав е номер 1-ние стоим като резерви..като подлоги...свестни момичета ама наивни ..всеотдайни...явно просто сме им омръзнали...явно и в твоя случай , както и в моя става дума за комплексиран тип-ти си с по-добро образование-друга среда...той не се чувства добре при теб-той ще се чувства пълноценен при някоя посредствена жена-мога да изброя професии и начини на живот/но не искам да засегна никого.../-разбираш ме, нали>?

Aа и друго-супер нагли са...твърдят че са 4естни и че не са те излъгали за нищо нали??? виж този какво ти казва....''
Ами знаеш ли и аз се усещах така, с теб нещат не вървят добре, семейството ти постоянно ни се бърка, я си запази добрите отношения с тях. Пък и бившата ми се обади, че се връща от Америка за Коледа и не исках да се получи грозно. Сега ти отделям време и когато се върне и ми се обади щеше да стане тъпо да те лъжа." ...много хитро..казвам ти го защото аз бях в същата ситуация....
ставаш като момиче на повикване...все по-лошо става..ако иска6 може да си попи6ем някой път...успех...И ЗАПОМНИ:
СПРИ СЕ-АКО МОЖЕ6 И АКО ЩЕ ТИ Е ПО-ЛЕСНО -НАМЕРИ НЯКОЙ ДРУГ....ЗАЩОТО ПРОДЪЛЖИ6 ЛИ-ЩЕ ПАДНЕШ МНОГО НИСКО...

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 4de6e92066
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Предпочиташ загубата на собственото си достойнство?
Не се подвеждай!
Никой не заслужава такава висока цена. Щом той не държи на теб, защо ти трябва да го правиш? Защо ти трябва да се унижаваш и на практика да стъпчеш достойнството си.
Не е честно,спрямо теб.
На мен, би ми било адски обидно и честно казано след такива думи, този човек бих го изтрила от живота си.
Помисли кое си струва и кое не.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 20547e0938
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче, не забравяй, че ТИ си му предложила да се разделите.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: c53c5805ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря много ! Наистина ми тежи, много ми тежи.. Мислех, че съм горделива, но се оказа,че съм бъркала. Много имах нужда от тези ви думи. Няма на кого да споделя, не мога да поискам съвет от никого и искрено благодаря за коментарите!

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: c7a243aa24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   С 2 думи ще кажа,ти не си за него и той не е за теб.Спри да търуваш и си намери друг приятел който да ти отговаря на умствения багаж,морал,разбирания и тн.Не се превръщай в моми4е на повикване.Ако на теб ти се прави секс можеш да си намериш мъж по всяко време.Но не позволявай да те правят на идиотка.Горе главата и смело напред..........
П.С.съжелявам ако има правописни грешки,пиша на фонетика.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 00fbd1030e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Попаднала си на неподходящия, не е гаранция, че и занапред няма да попадаш на такива. Ако си е търсил само нещо за чукане - успял е, добре че рано се разделяте. Гледай да не стане поредният и не се унижавай да продължиш да се виждаш с него и да се чукате само за да го виждаш. Преглътни, колкото и да е трудно и карай напред. А познавам и двойки, които се събират само за чукането, но те са си изяснили въпроса предварително и всичко е уредено - сръдни и обиди няма.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: caf008bec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Момчето е явно с достатъчен умствен багаж. Много хитро е постъпил, защото така или иначе ще се разделите. Сега е прехвърлил топката у тебе, разпалвайки известна доза ревност. Така, той е повече от сигурен че ще му се обадиш. Просто един добър тактичен ход и както казах е достатъчно умен за да прецени обстановката и да реагира адекватно. Доста ще ти е трудно да го задържиш за в бъдеще. Той винаги ще е с един ход напред.
Юли Костов

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d38c090a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Смяташ, че това е постановка? Едва ли е толкова обигран на тази възраст.
Притесняваме една случайна среща - остава ми известно време в страната, но вероятността да се видим, дори в този кратък срок е голяма. Не знам как да се държа, как да реагиам..

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 52799dae3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ето, това не ми беше минавало през ум. Искам да се уважаваме и след прекъсването, но как точно... "Здравей, здрасти..." Ако сме сами, може да се държим всякак, можем и да си припомняме, че жсичко е преустановено, но ако сме с новите си половинки...Не съм автора, но ако има някой преодолял синдрома "Искаш със теб да останем добри познат...", моля да го изкоментира и за мен... Благодаря предварително!

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: caf008bec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не смятам че е обигран, а чее достатъчно умен да всеме бързо и адекватно решение. Ако той ти беше предложил да се разделите първи, сега ти можеше да имаш един ход пред него.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 73a06f30bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен това момче ИЗОБЩО не те заслужава! Съгласна съм с всичко, което казва номер 2, да не говорим, че в момента и аз преживявам същата тежка раздяла. Колко пъти ми се искаше да дойде и да ми каже, че съжалява, че иска пак да сме заедно... щях да му простя, дори щях да му се моля по скайп, с есемеси... Слава богу, осъзнах се навреме и не паднах толкова ниско.

Той не заслужава всичко това, защото отдавна не ме обичаше, а само се преструваше, залъгваше се и в един момент просто му писна, реши да скъсаме, наговори ми цял куп ужасни неща... и сега сигурно си е добре.
А аз как го преживях.. мисля, че ти много добре знаеш.

Абсолютно те разбирам, че си съгласна на всичко, само и само да си пак до него, защото много го обичаш и много ти липсва, но недей! Реално погледнато, не си струва. Ще срещнеш друг, който заслужава обичта ти. Повярвай ми, така е. Знам колко те боли, но ако му позволиш "да те чука, когато му се прииска" това ще е огромна грешка! Не падай толкова ниско, не се наранявай сама така жестоко.
Животът продължава, ще имаш още много щастливи моменти и без това момче. Бъди сигурна.
Успех, мила. Аз съм с теб :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 5a33c277ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Благодаря! наистина..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker