Вече омъжена, а в живота ми отново се появи старата любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече омъжена, а в живота ми отново се появи старата любов
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 3356 пъти
Здравейте реших да споделя моята история защото незнам какъв точно е проблема при мен....

Накратко ще ви разкажа моята история... омъжена съм на 23 г.

Когато не бях семейна имаше едно момче което много обичах той беше много голям женкар но въпреки това всеки път се връщах при него когато ме викнеше задържахме се най много 4 месеца... всеки път ме нараняваше като се занимаваше с други момичета но въпреки това не спрях да го обичам... а знаех че той не испитва нищо към мен просто гледаше да му минава времето...

След завършването ми се запознах с едно момче което не е от нашия град.... излизахме и не след дълго се оженихме вече 3 години сме заедно...

И сега в един момент бившето момче в живота ми се появи пак... намери ме в фейсбук и ми пише че искал да се видим че съжалявал много за мен че не ме бил оценил и че искал да ме види... По принцип аз съм от типа хора които имат принципи и държат на тях.... за мен това е много грешно да имаш съпруг а да излезеш с друг... (против изневерите съм) чесно казано съм доста консервативен човек и много много не ги приемам тези взаимоотношения като на пр... живеене на семейни начала или полови взаимоотношениа преди брака) и сега в един момент се появява в живота ми и не съм очаквала че аз ще реагирам така мисля само за него напоследък припомнх си всички мигове заедно... и започнах да съжалявам че съм прибързала с решението си за брак... немога в никакъв случаи да се върна назаад защото това ще съсипе родителите ми и няма как да ги погледна а и по този начин ще си разбия целия живот.. , защото съпругът ми е пълен с много добродетели и буквално ме носи на ръце.... угажда ми винаги става на мойто... а желанието в мен напира да изляза с бившия ми приятел.... знаейки че той сега иска от мен само едно... понеже преди не сме стигали далеч... когато пишем аз се правя на много недостъпна но всъщност умирам от желание да излезнем!!!

Помогнете ми с съвет просто незнам къде се намирам, незнам как да постъпя??? а и самата аз незнам как се чувствам - обичам ли изобщо съпруга си вече това се питам???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: e88d486903
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ето, ти си типичен пример докъде тези криворазбрани "добродетели" могат да доведат човек. Не си си изживяла пълноценно връзката с другия, появил се е друг мъж, бидейки вече горе-долу възрастни хора, единственият начин да си продължите взаимоотношенията като такива е бил да се ожените, това сте и направили. Сега си видяла, че нещо май този човек не е точно този, когото искаш, ама кой ти да знае, като преди брака не си била наясно с чувствата си, бившият, към когото имаш чувства, се е завъртял наблизо и ето ти готов сценарий за разбито семейство. А колко щеше да е лесно да се беше освободила от "морала" си (умишлено го пиша в кавички, това е абсолютно изкривен морал за мен), щеше да знаеш с кого си пасваш сексуално, с кого можеш да съжителстваш добре и като цяло да си много по-наясно с чувствата си и да не се поддаваш толкова лесно на такива желания. Престъпно си постъпила спрямо себе си - млада жена в 21ви век да прави грешките, които нашите майки и баби са допускали от незнание и липса на лична свобода...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 09f1d6f0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами първо не звучиш като зряла жена, появил се някакъв от миналото и вече си мислиш колко е недостатъчен съпругът ти за теб. Добре, зарежи го и се хвани със старото гадже, но къде е гаранцията че след година няма да срещнеш сегашният си съпруг пак и няма да почнеш да си мислиш същото. Как той е по добрият, дали да не се хванеш пак с него и т. н. И в един момент като се обърнеш ще видиш че животът ти е минал, ти имаш няколко брака зад гърба си но не и семейство. И поработи над правописа си, все пак си на 23.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: cf86830b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Значи искрено се ядосвам на подобни истории. При все, че такива има безброй и краят им е винаги един и същ, какво му мислите и умувате толкова не знам! Хората сме така устроени, все да искаме онова, което нямаме. Може да нямаме нужда от него, да не се сещаме за съществуването му, но в момента, в който го видим или някой ни го спомене, моментално си въобразяваме, че го искаме. Разбирам да имаш 10-15-20 годишен брак, да сте отчуждени със съпругът ти, да няма вече какво да те задържа... тогава няма и какво да му мислиш - хвърляш се с главата напред и изживяваш момента. Разбира се, че обичаш мъжа си, но понеже позволяваш на другите мисли да ти завладяват съзнанието, започваш да си внушаваш, че май не е така.
Аз съм само 2 години по-голяма от теб, скоро се омъжих и ми се случи нещо подобно малко преди сватбата. И макар, че нищо не ми пречеше да направя някоя глупост, си казах, че няма смисъл. Решила съм да се омъжа, защото съм срещнала невероятен човек, когото обичам истински. Няма да се правя на монахиня и признавам, че този другия ми е бил голяма слабост и евентуално винаги ще ми остане някаква тръпка, но ако започнем да се поддаваме на всяко изкушение до къде ще стигнем. А и не ти ли е малко гадно като си представиш, че вече всяко второ момиче няма никакви морални ценности и задръжки, не ти ли се иска да си изключение, да държиш главата си гордо, когато мъжът ти ти повтаря колко си прекрасна и как те обича... Лично аз ще се срамувам като знам, че съм направила нещо зад гърба му, само и само защото ''не знам какво ми стана''. Ами другата страна? Ако това се случваше с мъжа ти, ти би ли искала той да го направи? Съветвам те да не правиш нищо, което не желаеш на теб да ти се случи някой ден. Изтрий го от фейсбука, блокирай го дори, изтрий всякакви други контакти с него, ако евентуално го видиш някой ден просто го подмини. Не позволявай да проявяваш слабост заради нещо неизживяно, на което мястото му е в миналото ти.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c4478eab89
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти вече падаш в капана му. Ти вече си се омъжила и имаш щастлив брак. Женкарят, който не ти се е обаждал от 3 години те е намерил на фейса и съжалява, че те е използвал и не е гледал на теб като на човек с чувства, а като една ОПЦИЯ. Той иска да зарежеш съпруга си, който толкова много е дал за теб, и да се върнеш при него, че да ти пооправи задника и да те напусне, а ти да ревеш и да си задаваш въпроса: Защо все на мен? Защо все аз съм прецаканата? Защо никой не ме уважава? Това ти го казвам накратко!! И ДА НЕ МУ ПАДНЕШ В КАПАНА! Вземи правилното решение!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5264a0732e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Знаеш ли, много се дразня на такива като теб! И се чудя защо жените сте такива, колкото по ви тъпчат и ви правят на боклуци, вие все повече летите по този човек! Ти имаш ли свръдка с главния мозък бе момиче? ИМаш съпруг който казваш, че те носи на ръце а искаш да излезеш с този дето едно време само те е използвал! До**ало му се е и те е намерил и ще иска за пореден път да те използва и после чупката! Чудя му се и на тоя боклук защо ти мъти главата... абе за*би, само се ядосвам на подобни истории! А най се дразня на такива дето още тъгуват по бившите си! Ама най ги мразя такива индивиди! ЦЯл живот щял да и бъде тръпка и т. н! И кво, всеки път като wидиш тръпката си ще изневеряваш на съпругат ти ли? При мен няма такива неща, колкото и да обичам един човек, щом ме е наранил, повече не може да ми бъде тръпка!

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2586e31fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Бягай далече от тази стара любов!!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: afed1c3605
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Евала на момичето с коментар 3. Аз съм момче на 25, и ако те познавах щях да изпреваря мъжа ти :)

Харесвам мисленето ти, че мислиш първо с главата си и можеш да удържаш нагона си.

На авторката ще кажа - от написаното стигам до извода че не си правила секс с предишния, щото си консервативна.

Ако се върнеш при него има много "акота" :D

1-той заслужава ли си развалянето на едно семейство
2-дали тези твои мисли няма да се появят отново за бившия ти съпруг или някой друг (НАМЕКВАМ ТИ ЧЕ СИ КЕЛЕШ И НЕ ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ)
3-Ако зарежеш мъжа си, тръгнеш с тоя, дали той ще се спре
да ходи по жени.

Според мен е видял твоя снимка и си е казал... ех готино парче ама не можах да го мина, дали мога да направя нещо
по въпроса. Я да я потърся, нищо че е женена, и да и я провбам.. ако върже- върже!

Може и да има по-романтичен сценарий - да е паднала тухла на главата му, да се е събудил от тежка кома и да не си спомня че е женкар, да си спомня само твоя лик обграден от рози и сърчица, и да знае че ти си любовта на живота му? !

Момиче, сега мъжа ти ще бере пешкира с тебе ми се струва, дано ти дойде акъла в главата.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b3980e97fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Историята Ви е банална. Много от двойките след брака особено се вглеждат в " доброто старо време" поне това са моите наблюдения. Това е абсурдно и малоумно разбира се както и вашата история драга ми авторке! Все пак няма нищо случайно мисла че има нещо между тебе и мъжа ти. Пишете молко повечко какви са Ви взаимоотношенията как е секса например. Ти казваш че те носи на ръце, но мисля че има и нещо друго. Ако има нещо между теб и съпруга ти се бори да оправиш нещата. Прекрати това със старата любов

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 04ad7aba5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Изтриваш го от фейса и забравяш за него докато не си направила някоя глупост. Не са занимавай с тоя женкар, нищо добро няма да ти донесе.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8ef9988d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Малка си се омъжила, това е проблема.. брака не е детска игра и според мен на 23 изобщо не си узряла за подобни взаимоотношения. Не си взел аот живота това, което да ти покаже, 4е съпруга ти е тоничт за теб човек водена от някакви предрасъдъци и странни морални обети. Затова сега стисни зъби и продължи напред въпреки, че наитина това може да с еокаже любовта на живота ти

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b39e6fb9d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Реших и аз да пиша, макар и да съм по-малка. Виж, ясно е, че си обичала бившия, че все още имаш някакви чувства към него, но това не означава, че не обичаш съпруга си. Просто изведнъж се връща старата ти любов и това навява спомени за миналото, за всичко, което си преживяла с него и си мислиш вече, че не обичаш мъжа си... според мен ще е временно. Представи си се разделяш с мъжа си? Ти сама каза, че онзи занимава всяка, каква ползва от него тогава? Ще си го обичаш, а той ще си играе с теб. Просто го отрежи, миналото си е минало. Ако пък видиш. че дори след месеци продължаваш да мислиш за него, излез... Но не мисля, че трябва да рискуваш брака си за една забивка, поне от негова страна е такава. И все пак ти си решаваш, просто ще съжаляваш след време :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e41ab99176
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   това ще е най голямата ти грешка отидеш ли веднъш краи намя да спреш повече ако искаш да си съсипеш брака отивай той иска просто да спи с теб нищо друго а съпругът ти явно те обича стой си при мажа си за да не плачеш после

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 89ec86de27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Та ти си само с година по-голяма от мен! Още дете. Ненаживяла се, все още незряла... недостатъчно опит... Опитът е ключът, от него идва зрелостта (не става въпрос за опит само с мъже, а с живота). Само опитът ще ти покаже от какво се нуждаеш, кое е правилно и кое не.
Иронията знаеш ли каква е? Именно хората, които твърдят, че не са сигурни, че са с точния човек, или тези, които се съмняват, че са с любовта на живота си, всъщност имат по-голям шанс за успешен брак, именно защото осмислят нещата и са по-предпазливи. Тоест ти навремето си си мислила, че този човек е единствен, неповторим, избързали сте и сега се появя някой си и на теб веднага ти омекват краката. Ако нямате дете още, можеш да се разведеш, ако имате, ще извиняваш, но ще вложиш някакво старание да си запазиш семейството. Да си мислила навремето.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 56ab9f9852
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Защо си се омъжила на 23? Разбирам да е имало непланувана бременност, но не споменаваш за това. Наистина са прави като ти казват, че не си се "наживяла", но споко ще ти мине. Забрави стария, той като е бил женкар вероятно ще си остане женкар... такъв човек ли ти трябва?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker