Признах й чувствата си в чата, но мисля, че е по-добре да стане лице в лице - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Признах й чувствата си в чата, но мисля, че е по-добре да стане лице в лице
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2040 пъти
Здравейте, много ще съм Ви благодарен, ако ме посъветвате какво да направя.

Ситуацията е следната: преди време се запознах с едно много красиво момиче. На една от първите ни срещи както си говорихме разговора отиде към цулвки и натискане.

След време всеки тръгна по своя път аз си намерих гадже, тя също. Мина се извество време и двамата останахме без гаджета. Тя ми каза, че всичко с целувките не е било нищо сериозно за нея. Почнахме да излизаме всяка събота и неделя, доката накрая не започнахме да излизаме почти всеки ден. Попринцип съм веселяк и говорих само някакви забавни неща за да и е яко с мен. Грижих се за нея никога да не остава гладна, дори обичах да и правя подаръци. Накрая споделихме един на друг, че ни е много весело да излизаме заедно. Наистина с това момиче имам страшно много спомени. Адски бързо се сближихме един друг. Всеки ден ме търсеше за да излизаме заедно, непрекъснато ме тагваше в някакви нейни публикации.

До тук всичко ок, доката аз направих една глупост, една вечер както си писахме и лека полека и споделих, че я харесвам, тя каза, че също и допадам, бил съм забавен и т.н. и на следващия ден стана дума за това и тя ме отряза. Почувставх се доста кофти. Както и да е продължих напред. Останахме си приятели мина се известно време тя започна да ме държи за ръката докато вървим по улицата, да ме гали понякога, да ме целува по врата но само една целувка разбира се, а понякога дори да ме ближе. Кофти ми беше от една страна, защото си спомних как ме отряза.

Наистина доста направих за това момиче и може би в това ми е грешката. И аз глупака просто след като първия път ме отряза не смеех да опитам пак. След време тя тръгна с едно момче, той се оказа, че си е играел с нея през цялото време. Сега отново излизам с това момиче и просто гледам как понякога прекрачва приятелството, започва да ме гали по лицето както си говорим нещо и да се смее, винаги като ми се обади някое момиче пита коя е, дори като пътуваме в градския транспорт и иска да съм се залепил до нея. И просто мисля, че най-добре е на живо да поговря с нея, като преди това я предразположа, но ме е страх да го направя.

Разбарх, че самата тя доста е говорила за мен пред приятелите й. голяма грешка беше, че и споделих чувствата си в чата. Досега не съм говорил на живо с нея на тази тема. Моля Ви посъветвайте ме какво да направя, да действам ли или просто да се откажа. Адски много ми харесва това момиче..тя самата ми покзва дори, че предпочита да излиза с мен отколкото с определени хора.

Уж сме приятели а понякога се държи с мен се едно сме нещо повече...моля ви, много ще се радвам да ми дадете някакъв съвет, защото наистина съм объркан, благодря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 74de349015
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! И аз здравата обмислям да кажа на едно момче, но той е много далеч. В Пловдив е и си комуникираме само по скайп. Понеже няма как да отида до Пловдив, май и аз ще му призная в чата.
Моят съвет към теб е да и кажеш всичко лице в лице така както ти го усещащ и ти идва от вътре. Не го мисли предварително. Просто 1 ден като сте заедно (само двамата) и кажи всичко. Надявам се да съм ти помогнала! :)
Поздраве! :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2a29928fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А защо не пробваш и ти нейния начин, вместо да се измъчваш с тези въпроси?
Какато си говорите, вземи я погали, наклони се към нея за целувка. Нали си веселяк - прегърни я през раменете, стисни я малко по-силно и кажи нещо от сорта на "Ей, толкова си сладка, че мога да те стискам така цяла нощ" Направи го по забавния начин.
Ако тръгнеш с разговор.. ще си глътнеш граматиката, ще изръсиш нещо тъпо, ще се ядосаш не нещо, което не си разбрал правилно, ще вземеш да питаш "Ти тогава защо ме отряза"

Просто малко по малко скъсявай дистанцията. Закачай се с нея.

Някога, когато бях тийнейджър, имаше едно момче, в което бях влюбена. Първата ми най-красива любовна история. И двамата бяхме някакви чешити обаче и той подходи по един начин - сега ти го споделям, за да ти помогне евентуално ако еприложим към твоя случай.

Той все повтаряше нещо от сорта:
"Ако си ми гадже, никога нямаше да те пусна да излезеш с тая тениска" и аз вместо да обърна внимание на първата част, го питах защо. А той се смееше весело: "Защото нямаше въобще да те показвам на другите мъже - да те откраднат"
С това "ако ми беше гадже" и накрая станахме.

Веднъж му се изрепчих: "Е да, ама не съм ти", а той се засмя, погледна ме с някаква усмивка и ми каза "Дааа, но ако беше.. "

Боже, колко назад ме върна. :)) Спомени!
И така - направи го по забавния начин. Момичетата (и жените) си падаме по закачки, смях и мъже с чувство за хумор.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 38260108e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами пич, кажи и така и така харесваш ми, притежаваш качествата, които търся у една жена, виждам, че и ти си себе си с мен и ми вярваш, искаш ли само да се пробваме, без грандиозни очаквания и залози, и без това сме страшно близки, писна ми да те виждам с други, искам да си дадем шанс и ако не стане обещавам няма да те закачам повече, но го направи внимателно, защото вие в момента практически сте гаджета, като изключим титлата и секса, и като и намекнеш, че искаш да сте гаджета може да си помисли, че искаш само секса. Не отваряй дума за това, а ако тя те пита кажи, че просто искаш да си с нея, ако не иска да сте толкова интимни-няма, и така ако се съгласи и нещата потръгнат секса ще се дойде спонтанно.
S. A. D.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1f155463a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами... целуни я? Това е като универсален начин да си признаеш чувствата, когато думите не искат да излязат от устата ти. Другия вариант е този на номер 2, наистина е много мило и се получава добре. Правиш, каквото и тя, намеци, закачки и такива неща, докато накрая просто не я целунеш. Дано ви се получи любовната история- успех :3.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker