Между двама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Между двама
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 1879 пъти
Започвам направо. Момиче съм на 22. От години живея и уча в София. Още преди 5 години срещнах него-чаровен, забавен и приятен за компания, но той тогава беше увлечен по друга и аз просто се примирих, че винаги ще е така. През годините си имах няколко приятели, но с него от време на време си пишехме как се развиват нещата около нас, общи приказки и някой друг бъзик. Сега сме заедно.

Другия го познавам от началното училище, той си е от родния ми град, още от малка изпитвам симпатии към него, но винаги съм мислела, че няма как да се получи между нас, докато не дойдох в София. Започнах да се прибирам в града ми рядко и той ми показваше че ме забелязва и има интерес и тъй като аз се увличах по него нещата стигаха до целувки и прегръдки, а на следващия ден като непознати, докъто пак не дойде вечерта.

И сега проблема ми. С момчето в София (на 25г е) сме заедно от 3 години. Той се държи с мен като богиня, показва ми че наистина аз съм всичко за него, НО това лято прекарах доста време в родния ми град и макар сериозно обвързана и много грешно аз прекарвах време с момчето от града ми. Той знае че мъжа до мен ме боготвори и често се чувства гузен заради постъпките ни, през деня си говорим той ми казва, че не е правилно това, което правя, но в същото време вечер ми се обажда с думите, че иска да се видим, че му липсвам, че иска аз да съм добре, че може би той винаги ще е самотен, че не е готов някоя да го командва и да и споделя всичко, а в същото време на мен ми има страшно доверие и ми споделя доста неща.

И сега не знам на къде. С приятеля ми се чувствам прекрасно, знам че е добър човек и дори понякога да ми липсва внимание то е затова, че работи и го прави заради нас, а от друга страна момчето от родния ми град не ми излиза от ума, макар да знам че от 7 години отношенията ни са си все едни и същи. През тези години той е нямал приятелка и това ме кара да мисля мен ли чака иска ли ме изобщо или просто ме чувства много близка, но не и за връзка и изобщо готов ли е за връзка.. много съм объркана на моменти се чудя да оставя ли приятеля си (макар че ще е много тежко и за двама ни) и да потърся щастие с момчето, с което толкова години не се получава..

Пиша защото искам да чуя чуждо мнение, безпристрастно и реално, защото аз наистина вече съм много объркана ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: fd06050bf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моетo мнение е - стой си с приятеля, да не стане единия смъртно ранен другия "ами не се получава" и да се откажеш от сигурно щастие и пълноценна връзка, междувременно наранявайки човека, който се грижи най-много за теб, зарди някой, с който се чувстваш длъжна да опиташ и да му дадеш шанс. Не си струва мила! Искаше безпристрастно мнение-давам ти моето и дано съм помогнал!
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f3467ae0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той те боготвори, а ти него? Леле.. Нямам думи!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4bceb9e41f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   "От два стола, на земята. " няма какво повече да се каже.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8c3f0d0a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Фетиша и тръпката към това, "което нямаш", е описван в не една книга. Спокойно, доста жени споделят подобни терзания. Общото между теб и тези жени е, че нито една няма да намери спокойствие и задоволство. Ако път хванеш да се разделиш с този ти приятел и се хванеш с другия, ще има момент на ентусиазъм и след това ще започнеш да гледаш този, който си зарязала, ще мислиш за него и ще се чудиш дали пък там случайно нещо няма тръпка.
Обикновено като пиша оставям една вратичка, която гласи " но.... ако направиш еди какво си, може би нещата ще се оправят" за по голям драматизъм, но... в случая: а дано, ама надали ще стане, пуст мерак и характер, дето се вика закодирано е в ДНК-то. Най травмиращото в случая е, че някъде там в миналото, настоящето или бъдещето, ще срещнеш или си срещнала човек, който ще остави диря в теб, защото ще го обичаш, но едва ли от описаното горе ще можеш да отсееш нещата на време и вероятно ще го нараниш точно толкова, колкото да може да ти каже "Майната ти" и известно време след този момент ще рабереш, че всички такива фетиши са били меко казано глупави, но както се пее в песента "Too late".
И между другото ще разбереш каква ти е посоката, когато спреш да описваш мъжете като цитирам:

"С приятеля ми се чувствам прекрасно, знам че е добър човек и дори понякога да ми липсва внимание то е затова, че работи и го прави заради нас. ",

Мъжа който ще обичаш, може да е най-големия непрокопсаник или пък собственик на "вериги заведения", може да си мислиш на моменти че е много лош или много добър, но със сигурност, няма да е по описания горе начин, той ще е просто ТОЙ и като се сетиш за него ще изпитваш доста неприятни неща ( в минало време).
Успех все пак, дано не се появи и трети мъж, че ще ни разплачеш с повторна тема.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b66ce32abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Абсолютно е така, номер 3 - това човешкото любопитство и влечение към дивото немат граници!
Момиче, замисляла ли си се, че не е особено честно отношението ти към човека до теб? Ще ти стиска ли да му признаеш открито, че му изневеряваш от известно време, макар и не точно физически (не че поясняваш до край)? Другото момче било гузно, ами ти? !

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6fbf8d0fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Бъди си със сериозния приятел. Не е хубаво да му изневеряваш с момчето от родния ти град.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker