Проблем с доверието - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблем с доверието
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 1966 пъти
Здравейте, читатели!

С приятеля ми съм от близо година и 3 месеца. Това не е кратка връзка, но не е и много дълга. Както вече се досетихте имам проблеми с доверието. Те идват още от семейството - баща ми изневери на майка ми, след това се караха 2 години докато се разделят и накрая се разделиха. Та, там са корените на проблема ми. Гледах доста дълго време мъжът именно баща ми в лошата му светлина - как лъжеше, как крещеше, как се измъкваше нощем, как потъпкваше майка ми и куп други неща, които се случваха в семейството по негова вина.

От там съм останала с много лошо впечатление за мъжа още от малка и сега когато самата аз съм в сериозна връзка, не смея да се отпусна. Приятелите на човекът до мен са ми близки и постоянно ми казват, че той не се интересува от друга, че няма от какво да се притеснявам и такива, но просто не мога да го повярвам и да го проумея. Живея постоянно в съмнения и мисли за него и друга, за начини по които може да постъпи, да ме предаде във всеки един момент.

Усещам как проблемът ми става по-сериозен, а виждам, че той не заслужава това, знае го и му тежи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 61238a16f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Психолог. Тук няма кой да ти окаже необходимата помощ. Просто си намираш свестен психолог и започваш да ходиш на сеанси. Ще отнеме доста време, но пък ще ти помогне.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4421e32e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не си проваляй връзката, заради нещо, което дори не е налице! Време ще мине и ще се увериш в него. В момента единственото нещо, което можеш да направиш е да се довериш на човека до себе си и на избора, който си направила като си го избрала.
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7b5ac7f27c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ами тук едва ли някой може да ти помогне. Според мен ти сама трябва да си пребориш тези страхове. Най-вече се опитай да имаш по-високо мнение за себе си. Да не позволяваш да бъдеш твърде лесно-ранима. Имай самочувствие. Разбери че има различни ситуации в живота, колкото са различни и хората. Някои ще те предадат, други ти ще разочароваш... Наслаждавай се на връзката си, имай си винаги към всеки едно на ум, но не и да живееш постоянно с мисълта, че твоя човек при всяка възможност ще хукне при друга. А ако усещаш, че е такъв, значи просто не е човека за теб. Най-вероятно и в твоето семейство е имало други неща, за които ти не знаеш. Все пак родителите ти си имат и личен живот извън този с теб. Нещата са по-сложни, след време ще ги осъзнаеш. Предполагам, че и майка ти е имала някаква вина... Нещата никога не са едностранни...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8fbdeb10f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така! В този сайт намери теми за изневерите, между двама и тн. Почти съм сигурен, че повечето са написани от жени. После осъзнай, че жените са също толкова долни, колкото мъжете и се успокой.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 702c8c1eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имаше едно стихотворение, в което поетесата се молеше да не стане така, че заради всички срещнати лъжци, да не повярва на нечии искрени очи. Травмата ти е голяма. Но той няма никаква вина за това. Не го карай да плаща за чужди вини. Накрая той няма да издържи, никой не би издържал постоянно да го подозират. Това е ужасно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker