Оплешивях и тя ме заряза - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Оплешивях и тя ме заряза
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3521 пъти
Здравейте читатели.

Щеше ми се да напиша нещо хубаво, позитивно. Да споделя за прекрасната обич, дори и за хубавото време навън, но... уви.

Бяхме заедно седем години. Аз съм на 28, а тя е на 27, ако това има значение. Запознахме се в студентските години. Всичко беше супер, обичахме се и прекарах най-хубавите дни от живота си. С времето обаче, започна да ми оредява косата. И аз знаех, че така ще стане защото поколението ми е с такъв ген, че всички по веригата - дядо, баща, прадядо, че дори и чичовците ми - всичките са с малко коса, но не и напълно плешиви.

Ето го и проблема. Преди около месец и половина, тя ме напусна под предтекст, че вече ги нямали същите чувства, че не съм я привличал. Като се запознахме имах коса, която тя много харесваше. Доставяше и удоволствие да впива пръсти в нея и да я роши. Както и да е. Според нея съм станал непривлекателен така. Аз работя в ИТ сектора (програмист съм). Получавам отлично възнаграждение, не се лишавам от нищо. По цял ден съм натоварен с отговорности, тъй като съм старши вече и контролирам Java отдела... Не мога да кажа, че работя под стрес, но не мога и да кажа, че го няма. Явно и това е повлияло. Сега се чувствам много зле, подтиснат, без самочувствие.

Пробвах какви ли не препарати. Дадох много пари по дерматолози, френски и немски продукти. Но ефекта беше минимален. Не мога да кажа, че не съм красив, съвсем нормален средностатистически човек. Сега тя е с друг, по-млад от нея (естествено с хубава черна коса), вижда се на снимките, които публикува в социалните мрежи. Споделих всичко това, с надеждата да ми дадете съвет. Най-вече се обръщам към жените, искам да ми кажете, това проблем ли е за вас? Има ли жена, която ще иска да бъде с мен, въпреки че оплешивявам?

Благодаря Ви най-сърдечно.
Гого 28г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 22be0a0618
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лично за мен това не е причина да напусна някого. Трябва да си с кифленска нагласа, както сега ги наричат, та това да ти е от съществено значение във връзката. Ти си познаваш най-добре момичето, но всъщност истинската причина може да е на съвсем друго място. А пък, ако това е причината, просто няма за какво да съжаляваш, че сте се разделили.

ж45

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e313da0e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей Гого, така първо ако те е обичала истински нямаше да те зареже само защото ти е опадала косата. Според мен тя е повърхностна жена, която я интересува само външния вид, по начина, по който пишеш изглежда, че си интелигентен и добър мъж. Щом оплешивяването ти е заложено в гена, каквито и продукти да използваш няма да ти помогнат особено много. И ще ти кажа само едно, ако някоя жена те обича истински, тя ще те обича заради самия теб, заради прекрасния ти характер, а не заради това дали имаш гъста буйна коса или нямаш никаква коса. Така че не се отчайвай и за теб ще се намери някоя, която ще те оцени такъв какъвто си. Дори аз, която съм едва на 17, бих оценила човека до себе си, за това как се държи с мен, а не за това дали е принц Чаровник или не. Пожелавам ти успех за в бъдеще!
Даниела 17

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9b521f9047
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не мисля, че това е причината. За седем години човек вижда бая гнусни и гадни неща от половинката си, предполагам и тя ще е видяла прекалено много от теб, че оплешивяването да я стресне и откаже. По-скоро това ти е толкова голям комплекс, че не можеш да видиш по-далеч от носа си. Не се притеснявай за косата. Има мацки, на които това им допада. Прави си някакви маски, ползвай някакви продукти ходи по-лекари или каквото там ти дойде на ума, щом те кара да се чувстваш по-добре, но не си вярвай, че е чак толкова зле. И баща ми започна да оплешивява сравнително рано (30-35 год. ), но никой дори не отрази това.

Както и да е. Бившата ти се е отказала, защото и е липсвала тръпката от това да бъде с мъж. В началото на връзките е много хубаво- всичко е ново, опознаваш другия, приятно ти е, по-спокойно, по-леко. Обаче това отминава. С времето свиквате един с друг и няма нищо ново, тръпката малко по-малко намалява. Някои хора предпочитат онова спокойствие, когато са свикнали с другият. Приятно им е. Чувствата им не изчезват с времето, просто стават по-дълбоки и уравновесени. Докато при други е чисто мъчение. Е, жената очевидно е спряла да има чувства към теб, омръзнало и е и това е всичко.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 52d9aa789c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си тъпо парче. След 10 години като спре да ти става и какво?
Причината едва ли е в това което описа, това са оправдания, макар че признавам съм чувал далеч по нелепи такива.
Намерила е друг някъде... по някое време и се е пренасочила.
Хубавата част за теб, макар и още да не можеш да го асимилираш е, че скоро няма да те потърси, докато не се наиграе някъде и не разбере, че реално повечето съществени неща не зависят от някой друг.
Лошата новина е, че вероятно някъде по пътя ще се усети и ще реши че трябва да се чуете или недай си боже да се видите.
Разбира се има и друг вариант, в който да си купиш перука, да започнеш да и звъниш всеки ден, опитвайки се да докажеш колко държиш на нея, докато един ден не се раздробиш на парчета от самоунижение и глупост.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 543a810c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Човек? Аз съм на 24 г и съм хубава и пак не мога да срещна някого... всичко давам да имам някого до себе си. И не ме интересува дали е плешив или не.... Плешивите мъже също са секси... Така че само напред и нагоре! Не е това причината си мисля. Каквато и да е, факт е, че не сте заедно и явно не е твоя човек. Успех! :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cfdfc18e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Щом те е напуснала заради косата, значи е била доста повърхностна. Ще намериш друга, която да те приема такъв какъвто си. А за косата няма какво да направиш, това е ген, носи я късо и да не ти пука.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: be5109b5f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз мисля, че много се вторачваш в оредяващата си коса и ти е удобно да си мислиш, че това е причината за раздялата. Не разсъждавай така елементарно! Просто се е случило приятелката ти да охладнее към теб с времето за съжаление.
Явно, че плешивостта ти е голям комплекс. Но за мен е просто странно. Колко много гологлави мъже има, а и на много им стои добре, така че хич да не ти пука. Аз лично най-много харесвам супер късо подстригани мъже, а и гологлавите често са секси. Не ми харесват някакви развяти перчеми, не са ми мъжествени. Пък и нали знаеш, че често причината за оплешивяването при мъжете е повишеният тестостерон - а това пък е гаранция, че мъжът е достатъчно буен в леглото и ми навява приятни асоциации ;)

Ж, 30 г.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f1f7ac2d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Съгласна съм с н2 и н3. Определено косата ти не истинската причина.
Пробвал ли си да се подстрижеш нула номер? Има някои мъже дето супер много ви отива гола глава :))

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 89dd2671bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ако тя беше оплешивяла, ти как щеше да постъпиш?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ef1451ea46
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Пич, трябва да свикнеш с новия имидж, бръсни главата и гледай ефекта върху жените само. Високите нива на тестостерон блокират едни неща в косменитге фоликули, което води до плешивост. Много други неща видят до плешивост (съвсем не толкова "хубави"), но повечето жени не са много умни и обикновено се сещат само за тази връзка - "плешив ли е, значи е тестостеронно животно и ще се събуждам сутрин с усмивка ".
Така че дерзай, просто ти трябва нова мацка, която си пада по плешиви по горните причини.
_Az_

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 436966a886
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пич, не е заради косата, сигурно много си се привързал и си почнал да й играеш по свирката. Мен бившето ми гадже ме скъса след 2 годишна връзка точно тогава като бях се влюбил много в нея и й изпълянвах всяко желание. А работата е там, че тярбва жената да усети, че си мъж и че изпълняваш своите желания на първо място, а нейните - на второ.

Ако косата те притеснява карай с гола глава, аз съм така 2/3 от годината, въпреки че косата си ми е наред. И приятелите ми ми казват, че ми отива еднакво много с и без коса.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: fbdfc6dbfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   на 28 си, обръсни си главата и гледай какво се случва от мадами... ще се сдухва заради някакви измислици, които са преодолими. Въобще, , много си се вживял. Тя може да те я зарязала по съвсем някакви си нейни, женски причини.

Да играе бръснача щом ти създава проблеми със самочувствието това и смело напред към следващата любов. Тя те чака някъде там

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d88bfe51e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   не е причината косата ти. Причината е че когато си нямал този пробем си обръщал внимание на други дейности, а сега отделяш прекалено много време и енергия за прическата си.
Когато хората са заедно повече от две години, чувствата им не се влияят от промяната на външния вид на партньора, а от промяната в отношението към самите тях и от промяната на самочувствието на партньора.
Та коя иска да е с мъж който седи с часове пред огледалото и си брой космите??? Който се интересува само какъв нов продукт за проблема му е излязъл на пазара!!! Това са женски черти.
И напълно плешив да си ако иммаш самочувствие няма да ет зарежат.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7e2bd61475
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Ако хората се напускаха заради външността, нямаше да има 1 двойка, която да е останала завинаги. Всички остаряваме, кожата ни се сбръчква. Това е естествено. Ако те е напуснала заради опелшивяването, значи е повърхносттна и неузряла жена. Затова не съжалявай. Живота е пред теб и жени, които харесват сериозни мъже (какъвто мисля че си) има много. Времето ще излекува болката ти. Почти всички минават през такъв период на любовно разочарование. Даже е препоръчително да минеш през такова разочарование сега, а не след като станеш на 35-40.

Но все пак, помисли и за друга причина, за да не се повтаря това в бъдеще.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ee4fe12a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Бях на 16, когато косата ми оредя и растеше само към тила и отстрани. Изглеждах като 50 год. чичко. Решението-почнах да се подстригвам 0 номер, а от няколко години се бръсна и никой било мъже или жени не ми е казвал, че изглеждам зле. Друго да ти кажа-има доста момичета, които голата глава ги привлича. Така, че бръсни се и давай напред!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0b31697ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Здравей, Гого!
Жена съм на 35г. и много се трогнах от твоята история. Това, което искам да ти кажа е, че тя не те обича и просто си е търсила предтекст да те зареже. Не може да кажеш на човек, който обичаш, че вече не е привлекателен, не може да не ти пука, че ще го нараниш и травмираш!
Виж, по-добре, че така е станало. Очевидно не те заслужава мацката. Сигурна съм, че ще намериш точното момиче, което да те обича такъв, какъвто си. А плешивостта не е проблем, това е просто външност... Мисля си, ами какво би се случило, ако не дай Боже легнеш болен, имаш нужда от помощ и грижи? Тя пак ли щеше да си бие камшика? Та с възрастта много хора губят привлекателността си, разболяват се, някои оглушават, други ослепяват, трети на легло.... И какво се случва, зарязват ли ги половинките им? ! Не! Защото ги обичат! Ох, много мога да пиша, но най-важното искам да ти кажа-не си създавай излишни комплекси, това момиче просто не пука за теб. Относно това аз как мисля-ами никога не бих зарязала половинката си заради такова нещо, никога не бих го зарязала заради нещо, над което няма контрол, нещо, което касае само и единствено външността му и нищо друго. Та аз го обичам и бих го обичала винаги, както и да изглежда.

Не се отчайвай, избий и комплексите и си живей живота!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3571d19cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Едва ли ако те е обичала истински щеше да те зареже заради този, , проблем''. Ж. 21

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 656a726e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   хаха ; Сега тя е с друг, по-млад от нея (естествено с хубава черна коса)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8d33d33beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Баща ми също е започнал да оплешивява на твоите години. Гледайки снимки от тогава, а и виждайки го сега, мога да кажа, че той е изключително красив мъж. А и майка ми не го е зарязала. Мисълта ми е, че има много мъже, на които това им е чар. Аз лично нямам нищо против, даже мисля, че това е маловажно. От чисто физиологична гледна точка даже е смешно тези неща да играят ролята на жизненоважни и да бъдат определящи за отношенията между хората. Неизбежни са такива процеси като този. А с възрастта ще се увеличават, но това е живота и съдбата на човешкият организъм. И все пак, запитай се дали наистина тя те е оставила заради това, или това са си твои комплекси. Ако оплешивяването наистина е причината, то тогава тя просто не те заслужава. :]

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a68af97787
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ако беше въпрос за коса, с моя мъж нямаше да се оженим изобщо... Защото още преди да се оженим взе да му оредява косата. При тях си е генетично -и баща му и дядо му са така. И какво толкова, това ли е най-важното за един мъж -да има коса. Постригвам го с машинката на 3 и така.
Толкова други качества биха превлекли една жена в мъжа като поведение, отношение, ценности и т. н, че това не го забелязвам даже...
Спомням си, че навремето когато им го представих на нашите баща ми може би от ревност ми каза:"Ми той няма коса"... и какво -аз трябваше да го зарежа ли? Нищо подобно -заедно сме си повече от 20 год. напук на всички "естети", които все са неудовлетворени във връзките си...

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 858586cd7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Ах, ние мъжете сме много тъпи понякога! Казват, че си умен, ако е така и ти самият знаеш отговора на проблема, или просто искаш да го прикриеш и да си намерш извинение, че те е зарязала. След седем години, връзката ви не се е развила, на къде сте вървели? .. Може ( и съм почти сигурен), че тя също си е задала този въпрос и за да се отърве от теб, ти е набила в омъглания от комптъра мозък, че не си вече привликателен. Казват, че мъжете с възръста стават по привлекателни, а ти си на 28 год. От личен опит го знам в една връзка нямали развитие до 2, 3 год, тя се разпада, дори и мен ако ме питаш доста дълго те е търпяла! С една дума Гого, тя си търси мъж, който да и направи бебе, защото биологичният и часовник тик-така, е ти няма си този. Вие момчетата, които печелят добре си мислите, че с парите, с които залагвате жените около вас, са ви вързани в кърпа, да ама не е! .. Този, който ще и направи бебето, нито няма да е по умен от теб, нито по хубав, нито пък добре печелещ, но ще я направи толкова много щастлива, ( защото е истински мъж) че през седемте години, които е била с теб, ще се равняват на загубено време и още съм по сигурен, че ще обвинява един ден теб, защото си и загубил времето! Така, че престани да ревеш, като малко момиченце!

Волф 32

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4e7e975e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Изобщо не си заслужава за тази по-горе са ти дали съвет. Аз ще те попитам нещо, което ме заинтригува. Работиш като програмист би ли ми казал къде завърши средно и къде учи висше? И ако може да издадеш сумата, която получаваш :) Аз искрено ти завиждам за работата ако може да ми обясниш малко :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d1cb5e9599
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Всички ти казаха най-правилните неща. Но, ако ти я обичаш, знам, каквото и да говорим ние тук, теб пак ще те боли. Истината е, че такъв човек НЕ ТИ ТРЯБВА! Господи, та какво щеше да стане, ако се беше разболял, катастрофирал, осакатял? От все сърце ти желая да си здрав, но нима има някой застрахован? Леле, чак се радвам, че съдбата те е отървала от такъв душевно сакат човек! Никак, никак да не съжаляваш за нея, ами да празнуваш даже! Освободила е място за нова истинска любов. Искрено ти я желая!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d33b438e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Здравей, Гого :)
Спри да търсиш връзка между оплешивяването и края на връзката ти.
Аз съм жена на 26. Преди година приключих връзка с мъж, отговарящ на твоя профил не заради физиологични промени, настъпващи в организма му (като оплешивяване), а защото бяхме много години заедно без развитие, забързани всеки в неговото си ежедневие.
Един съвет: Ние жените имаме нужда от това, след определено време, връзката да се развива и да преминава в други етапи; мъжът до нас да предприеме по-сериозни стъпки и инициативност. Ако не го получим, го търсим другаде....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 43f29a0c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Пич, не се обвинявай. Не те е напуснала нито защото си оплешивял, нито защото връзката нямала развитие. Жени, които чакат всичко да идва от мъжа са най-опасни. И на Марс да я заведеш, пак няма станеш достатъчно инициативен. Тази жена просто не те е обичала. Била е с теб заради пари, заради това, че не е имала по-добра партия за момента, заради някаква друга изгода, но не и заради теб самият.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d7d1891a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   :) Липсата на коса определено е голям проблем... само, че само за теб :)
Доста си комплексиран и това си личи от всяка твоя дума в поста.. особено за по-младото гадже с хубавата черна коса:)) слагам усмивки защото е някак си наивно тъжно-смешно.. не за друго ами защото косата ти или липсата й изобщо не е причината за раздялата ви и ти много добре го знаеш... пусни я тази горчилка да ти се излее от сърцето по изгубеното момиче и дай напред. С коса или без важното е, че имаш сърце и душа и си по детски наивен щом искаш така да тушираш мъката си, а това е по-важно от всичко друго.
Поздрави,
Деси, 26

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9a6163b472
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   От Гого (автора):
Здравейте! Благодаря Ви, за всичко, което написахте. Трогнахте ме. Радвам се, че има такива като Вас, които да дават съвет и да споделят емоциите и чувствата на пишещите.
Относно запитването на 23: Завърших КСТ в Техническия университет, средното ми е в Механотехникум (компютърен профил). Заплатата ми е между 3 и 4 хил. лв., взависимост от изпълнението на проекта, финансовия резултат и куп други неща. Взимал съм и над посочените суми, но това беше извънреден случай.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7c83d43321
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Ех, по - важно е в главата вътре какво имаш, а не върху нея :) Не всички сме манекени от списание, човек когато обича, приема другия какъвто е. И аз обичам много косата на мъжа си, което не значи, че ако оплешивее ще го напусна. Мисля си, че девойката наистина не е имала чувства към теб, просто й е харесвало да се грижиш за нея и да я осигуряваш докато е намерила сегашната си "голяма тръпка". Пожелавам ти късмет и да откриеш жената, която ще те накара да разбереш, че те цени дори и без коса.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2473828855
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Не е причината в коса, но ти така го виждаш. Само едната коса не променя човека.

На мен не би ми пукало дали един мъж е плешив или не, а какво има в тая тиква. :))

Не обиждайте жената, че е повърхностна.
Това, че автора мисли, че тя го е оставила заради оплешивяването, не значи ЧЕ Е ТАКА.

Може връзката им да се е изчерпала, да са си омръзнали, да няма тръпка.
Това се случва ежедневно и далеч не само на "повърхностните" хора.

Успех на автора и да не ти пука за косата!

- Еделвайс

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1a7b012c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Пострижи се нула номер и се радвай че си се отървал от този парцал!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 819a868725
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Това е абсурдно. На човекът, когото обичам и крайниците да опадат, няма да го изоставя. 100% има други причина.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 111688d0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Пич, вземи се стегни! Щом изкарваш добри парички, значи би могъл да отделиш част от тях да се погрижиш за себе си: започни да тренираш, смени лосиона за акнето, обнови си гардероба, но с вкус; ако имаш проблеми с избора, можеш да вземеш някой да помогне. Направи всичко само и единствено за себе си, за да се почувствах добре, не, за да те харесват жените. Обръсни главата, усмихни се и съм сигурна, че съвсем скоро ще намериш свястно момиче, което ще те приеме такъв, какъвто си. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker