Влюбена съм в гаджето на най-добрата си приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в гаджето на най-добрата си приятелка
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 4709 пъти
Аз съм момиче на 17. Преди време най-добрата ми приятелка срещна момче, към което имаше големи симпатии. Всичко беше наред, докъто не се запознах с въпросното момче. Нещо ме привлече в него още като го видях и той също постоянно гледаше към мен (което приятелката ми забеляза). Често излизахме понякога тримата, понякога с други общи приятели и дори не усетих как се бях влюбила в него. Пазих това в тайна не признавах дори пред себеси, знаех че не е правилно и реших, че трябва да го оставя за приятелката ми. Но една вечер се срещнахме случайно и ме попита да идем на кафе. Отидохме. Започнахме да си говорим на най-различни теми и накрая реших да го попитам дали има симпатии към приятелката ми. При този въпрос той само се усмихна и каза ''тя е много хубава но не към нея имам симпатии а към теб''. След това много говирхме по темата и решихме да излизаме тайно без никой да знае. И така 2-3 месеца излизахме с него бях истински щастлива и просто се влюбихме много. А в същото време гледах как най-добрата ми приятелка се чудеше дали има шанс с него, чувстваше се зле и мислеше само за него. От там дойде съвестта, заради която проведох дълъг разговор с него и му казах да приключим това и да тръгне с нея. Беше ми тежко да съм без него и да ги гледам двамата и да знам че аз бях на нейното място. Тя беше щастлива, аз реших да го забравя. Това продължи до момента в който пак не останахме насаме. Той и изневери с мен... тогава всичко започна от начало, но този път е много по-неправилно от колкото беше преди. При всеки удобен момент сме заедно, когато сме заедно сме много щастливи забравям за всичко, а когато се разделим съвестта пак идва.. Благодаря ви за отделеното време, бих искала да видя вашата гледна точка и моля ви не ме убиждайте и аз не съм искала да става така и не се гордея с това, което правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: ab937839a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-добре признайте, насила хубост не става. Вие не сте виновни, че се харесвате. Недейте да се криете, така или иначе всичко един ден ще се разбере, по-добре приятелката ти да го чуе от теб. Ще я боли, но на 17 сте все пак - всичко минава бързо.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bad3644f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ей заради хора като теб ще намразя любовта, защо винаги трябва да стане така!!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 564c01af63
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   нищо лошо не правиш, по-добре ? кажи наистина как е станало всичко и гледай да не се засичат те двамата. тя и да се сърди, ще ? мине, все пак какво може да се направи ако той не я харесва.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e513165f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   мила замисли ли се че той и двете ви върти и ви полва за едно определено нещо? :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 689ed667cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Странно е, че говориш за нея така, все още я смяташ за най-добрата си приятелка. Хората са честни с най-добрите си приятели. Аз също имах подобен случай преди доста време, когато бях на твоите години (сега съм на 30), но никога не се стигна до нещо повече. И двамата го искахме, но при мисълта да направя нещо ми ставаше супер гадно. Започнах да излизам по-рядко с тях, за да не го виждам, да избягвам местата, където знаех, че ще се засечем. Момичето дори не ми беше толкова добра приятелка, просто бяхме в една компания. След години, когато се засякохме случайно, той вече не беше с нея, моите чувства бяха изстинали (предполагам и неговите). Останахме си добри познати.

Ако аз съм на мястото на приятелката ти и разбера какво става зад гърба ми просто няма да те погледна повече. Нито него. Не защото сте се харесали, спали сте и т. н. (на сърцето никой не може да заповяда), а защото никой не е имал доблестта да ме погледне в очите и да ми го каже още в началото. Сега и да го направиш - след дъжд качулка. Да, щяло е да и стане гадно в началото, най-вероятно е щяла да се почувства отблъсната, не достатъчно красива за него, да се комплексира, защото все пак той е избрал "най-добрата и приятелка" а не нея, но ако сега разбере освен всичко това ще се почувства и унизена, което въобще не е малко.

Моя съвет е - ако решиш да си с него, при всички положения трябва да и кажеш. По- добре ти, от колкото някой друг. Рано или късно всичко излиза наяве, а и според мен няма да издържиш гризенето на съвестта.
Ако решите да прекратите отношенията си с момчето имаш два варианта - пак си казваш всичко, или си мълчиш и се надяваш да не разбере никога, а чувството на вина, което изпитваш някакси да се махне във времето.

И в давата случая ще има последици, дали само за теб, дали само за нея или и за двете ви не е сигурно. Сигурно е само, че ще има.
И още един съвет от мен - научи се да бъдеш откровена с хората и по-смела. Особено с по-близките ти. Защото ако не поработиш над тази си черта от характера сега, за в бъдеще може да страдаш ти и околните много повече. Успех!

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4fc03a20da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами съберете се тримата, и си кажете всеки каквото чувства, гадно ще е, особено а приятелката ти, ама трябва да се направи иначе когато се разбере накрая ще е по-лошо. Не се крийте, това ще е лицемерно или се разберете коя да е с него и изберете любовта(на едната) или си останете приятелки като нито едната не е с него. Тук важното е какво цените-Ако цените щастието на другата ще и го отстъпите, ако цените собственото си щастие ще си искате правото да сте с него, а ако цените приятелството си ще останете заедно без него.
Всичко това разбира се почти се обезсмисля от факта, че сте на 17 и сте влюбени, което в крайна сметка ще доведе до дърпане на коси и клане с пили.
S. A. D.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 42bb3becfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен най - много вина има това вашето момче. Трябвало е още в началото, още в първия момент, когато е изпитал нещо към теб да прекрати отношенията с приятелката ти. Трябвало е за известно време да не общува нито с нея нито с теб.. за да може на нея да й мине поне малко, а през това време ти да подредиш своите си мисли на спокойствие. Трябвало е и двамата да й признаете какво изпитвате един към друг, но преди да сте си го казали/изяснили един на друг (а не примерно да идете при нея двамата заедно хванати за ръце).. трябвало е всеки един от вас да бъде искрен пред нея още в първия момент. Да, пак щеше да я боли, но шанса да прояви разбиране и към двама ви щеше да е много по - голям. Но нищо, нали живота е за това, да се учим от грешките си..

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bdc27a4873
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Любовта е като е тревата расте, докато не се появи една крава и я опасе.
Разбери смисъла!!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dc563ab6c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз мисля, че на него му е добре да върти и двете. Момчетата обожават да се хвалят с това в своята компания. За теб може да е най-добрия, но отстрани прави впечатление на обигран бройкаджия.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e513165f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   от авторката

Благодаря ви че ми помагате, ситуацията наистина е много заплетена.
До номер 5-Да спала съм с него, но аз повдигнах темата преди това той не ми беше направил дори лек намек. А с нея не е спал. Затова знам че не е от тези които ''вътят'' както ти се изрази.
Още веднъж благодаря на всички които ми помагат до тук!! :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3c6f3747d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   След като той не я обича нека се разделят! Вярно отначало тя ще страда, но във всеки случай ще я боли по-малко, отколкото ако разбере за вас... И когато продължи напред и го забрави или замени с друг, тогава можеш да и кажеш че си харесваш бившия и (примерно че наскоро сте се засекли някъде и той те е заговорил... ) и тя ако ти е толкова добра приятелка няма да има против да ходиш с бившия и. Но това е подлия вариант, който не е и много сигурен. По-добре е да избереш едно от двете любовта или приятелството.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 51db8acb66
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мила аз не съм съдник и мисля че никой не трябва да съди за подобно нещо смисъл аз вярвам че някоя част от които са оставили коментарите си тук им се е случвало в миналото да бъдат в подобна позиция и са лицемерни в момента. Наистина това което правиш е грешно и имаш огромна вина спрямо приятелката си това се отнася в още по-голема степен и към момчето. Не мога да разбера хората смисъл защо въобще е тръгнал с нея като изпитва симпатии с теб това е толкова неправилно и необяснимо и тъпо за мен че няма и на къде. А ти като си разбрала че изпитва симпатии и че е тръгнал с приятелката ти навярно за да го забележиш за да се сближи с теб защо си му казала да имат тайна връзка това е толкова гллупава и детинска и страшно наивна посттъпка. Трябвало е вместо това да кажеш да седнете тримата и да проведете сериозен разговор. Ти в момента трупаш лъжа след лъжа нищо хубаво няма да излезе винаги така става човек като почне да лъже се олива и накрая дадения човек напълно случайно разбира за дадената постъпка или лъжа и става грозно наистина. аз не знам ка кя гледаш не знам аз н мисля че си и най-добра приятелка а може би просто пирятелка защото мислещо момиче не би постъпило така. не те съдя млада си и допускаш грешки но мога да ти кажа отсега че не очаквай да останете пирятелка с нея след като разбере за ситуацията и горещо монго горещо ти препръчвам да и кажеш но заедно с момчето абсолютно без нищо да си премълчиш да зного ще я заболи и по вероятно никой от вас няма да е в живота и никой от вас няма да иска да вижда но е по-добре да разбере от вас отколкото някой друг да ви хване и да и разкаже за вас. А момчето не ми вдъхва доверие може да не е такава гад но не знам кой ти гарнтира като потръгнеш евентуално не си хареса някоя момиче след еди колко си време и не прави и теб на маймуна нищо в този живот е сигурно но може и да не е така. Но оправити си отоншенията с пирятелката просто чудя се на хората защ толкова нелогично и глупаво постъпваме в различни ситуации но да не бъда лицемерна и аз съм взимала грешни решения мислела съм че е правилон и така нататък но сед време разбирам че не е така. Разибрам гледнта ти точка че исакш да и спестиш болката от новината но ще ти кажа приятелко че ти и правиш мечешка услуга. Тя живее в една илюзия и е въпрос на време розовия и балон да се спука. Тя в момента е щастлива защото мисли че момчето я харесва обича навярно се грижи добре за нея и се държе добре но това всичко не е истинско а е една голяма лъжа и как мислиш че ще се почувства като разбере че ще лъгали че момчето всичко кавото и е казвал каквото е върше ли правел за нея са една лъжа заблуда от негова страна и че твоите съвети усмивки и така нататък когато ти е споделяла за него как се са прекарали какъв проблем имат и така нататък не са искрени ами ще бъде повече съсипана отколкото преди ако и бе казал както и момчето нещаат как стоят евентуално тогава след време можеше да и мине но ся. Пожелавам ти успех и се надявам да вземеш правилното решение.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7581ebea8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Ти си зла ку*ка. Та тя ти е приятелка, все пак. Поне да беше и казала още първият път като сте излезли с него.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c9c7a5f516
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Как, да-му-се-не-види, това момче е тръгнало с приятелката ти като не изпитва интерес към нея, а към теб? ! Само защото ти си го помолили ли? ! Звучи безумно! Сигурна ли си, че той изобщо знае коя от двете ви иска и за какво?

Трябвало е да признаете чувствата си на момичето преди изобщо да я замесите в този триъгълник. Така ще страда повече. Но вече нещата са се случили. Остава единствено той да прекрати отношенията си с нея и да помислите дали искате да сте заедно.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e513165f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   от автрката

Още веднъж благодаря за всички коментари-и добрите, и лошите :). Само не разбрах защо в 14 коментар трябваше да се използват цинизми още в началото помолих да не изпозвате обидни думи, и че не се гордея с постъпките си. Всеки има мнение и аз уважавам всяко едно, но може да се изразява по нормален начин. Повечето коментари съм сигурна, че са от хора много по големи от мен и с повече опит, сигурно имате деца и не вярвам да ви бъде приятно да ги наричат с обидни думи, без значение какво са направили. :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 178e7b22bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Моето мнение е да направите тройка. Ще ви хареса, бъдете убедени. Така ще бъдете всички щастливи и няма да има сърдити.

Ж21

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker