Дали наистина ме обича, или просто иска секс..? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дали наистина ме обича, или просто иска секс..?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2946 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 17 години от 3 седмици започнах да ходя с момче на моята възраст, явно нещата се развиват много бързо, привързах към него. Аз съм напълно искрен и точен човек и реших да му кажа повечето неща за себе си. Не знам как да се уверя, че той ме обича. Звъни ми всяка вечер преди да заспи. Поканих го да дойде с мен и родителите ми на разходка за 2 дни, но не мислех, че ще се съгласи, но ме учуди и дойде. Когато излезем навън, пред приятелите му го е срам да ме прегърне или целуне или да седи до мен... след което на мен ми става много кофти, понякога се кара с мен за малки неща, но после се сдобряваме, аз съм тази която отстъпва, въпреки, че съм инат, но не виждам никакъв смисъл да се караме за дреболии. По цял ден играе на игри, като зомби и не ми обръща внимание, аз му казах ок, няма проблем не ме засяга, че играеш, приех го все едно това му е някакво хоби. През 2 или 3 дни идва да ме вижда, каза ми, че ако се виждаме много често ще си омръзнем. Когато дойде у нас или излизаме на кафе или гледаме филм. Докато гледаме филм има желание за секс. Всъщност на мен не ми е за секса, лесно ще го направим, но искам 1во да разбера дали наистина ме обича. Все пак е момче, но мисля, че е малко прибързано, някак си ми е странно, не знам ако го направим, може да реши че съм лесна или нещо от този сорт, след което може да скъса с мен. Искам мнение

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 001e29fe0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо всички веднага се задълбочават и като им дойде хубава възможност се чудят дали става въпрос за секс? ! Айде наслаждавай се.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e95593c5b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За първи път чувам обич от 3 седмици. Изчакай след третия месец, ако е още със теб. Инъче ще бъдеш много лесна.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b2a3a27785
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здравей! От описанието ти изглежда, че момчето наистина има чувства към теб - звъни ти всяка вечер, значи има нужда да те чуе, а и щом се притеснява в твое присъствие... Това, че се е запознал с родителите ти, също го показва. Явно обаче момчето е още на детски акъл щом твърди, че ако се виждате често, ще си писнете - просто още не е готов за сериозна връзка и има нужда от време за неговите си занимания. Помисли добре дали искаш да го направиш сега и още повече с момче, което още не е пораснало достатъчно. Иначе не ми изглежда от тези, които ще те зарежат след първия секс. Всичко зависи от това дали наистина го искаш!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c94a2fc1d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз мисля, че трябва да поизчакаш да мине още време. Това, че играе игри не е проблем, ама по цял ден и да не ти обръща внимание-ти ли си по-важната или играта? Освен това срама не е пречка за любовта, когато сте с други хора-прегръдка, целувка, близост до теб-никой няма да му се скара, а и ти ще се почувстваш добре. Споделям мнението на № 3 за детския акъл-детското не ще да отстъпи на чувствата и ти страдаш.
Изчакай!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 54357a1055
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Недей бърза, хубавите неща бавно стават :) Опознай го, и тогава му се довери (ако си сигурна в него)

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a6f42b54a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Всъщност, какво трябва да направя, за да ми обърне внимание и малко да позареже тези игри. Примерно, ако не му пиша няколко дни, за да почувства липсата ми..? Всъщност, аз самата още не мога да се убедя, че ме ме харесва или да се е привързал към мен, хората които го познават ми казват, че ме обича, но малко се съмнявам, дори и не мисля, че се е привързал към мен :/ От 2 дни, вече не ме търси, започвам да си мисля, че съм нещо като забавление.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ac75223092
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Оф опознай го, бъди сигурна, че е сериоен, изчакай... и за какво? По думите ти го обичаш, от написаното съдя, че и той те обича ами бъдете заедно кво толкова. Съгласен съм с номер едно-открила ти се е възможност ами направи го, момчето очевидно има дълги планове с теб щом се запознава с вашите. Ако толкова те е срам да пуснеш на човека, който обичаш, ок изчакай да станете на месец, месец и нещо.
Недейте усложнява толкова всичко, все пак това са малките радости на живота, просто ги изживейте и се кефете на слънцето.
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 02099cef0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   номер 2 отговора ти ме учуди 3 месеца то сегашното поколение не е като нашето сега като няма с**с 3 седмици късат директно ти 3 месеца!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0b91ea7299
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Историята ти е малко като моято, но аз съм на 14, а приятелят ми Беше на 22. Знам, че е голяма разлика, не ми обяснявайте! Ходехме 1г и 6 месеца. След първите 3 месеца ме натискаше за секс, аз исках, но исках и да видя какво ще стане по-натам. След всеки ден говерене, как е време и как му се иска един ден си изпусна нервите и се развика ''За какво съм с тебе 1 година като още не си ми пуснала... аз съм мъж, за да те чукам, не, за да те разбирам, малка ли си или, не '' Е не е мъж. После разбрах, че си има приятлка от 2 години, но уви и тя само за секс. С тая разлика, че тя му в пускала всеки ден, защото я е страх, той да не я остави. Аз прекалено много се обичам и уважавам, че да бъда с някой, за да ме ''чука''. Какво значи ''ще си омръзнеме''? :Д Абе май не те обича много, иска да спите и айде довиждане!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0028ca4df7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Странно как за по-малко от месец искаш да те обича... за мен това вашето е само харесване, не обич :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a6f42b54a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Да може би е само харесване, но не съм съгласна с номер 9, това, че си била тъпа аз нищо не мога да направя :) Не е като твоята история, според мен още не е готов за връзка!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 885324dc40
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво значение има? Ако ти се прави секс правете го. Едното не пречи на другото.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3d53dc5c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Какво да ти кажа! Имам коментари на много места и вероятно ще се досетиш кой съм? Аз съм като теб и ме е страх, че може момичето да постъпи по същия нащин! А тя дори на подозира, че го мисля! Зная, че ме харесва, но същевременно се пазя от това да свърши всичко след като се озовем в леглото! Искам и тя да ме разбере, че съм такъв!

Причината е, че като студент исках да намеря жена за сериозна връзка и друго въобще не ме интересуваше! Колежките ми се чукаха като за световно, бил съм на купони и съм виждал уникални неща, а тези към, които имах чувства се оказаха много леки и ефтини! Да не повярваш, но при мен нещата са от другата страна. Всъщност жените бяха далеч по-нахакани от повечето ми приятели. Да не говоря, че първото маце искаше чукане след като се бяхме запознали на първата среща! Е все на такива попадам. За безопасен секс дори и не искаше да чува, а се пусна мълвата, че е... , знаеш ли какво ми беше, а на нея "през центъра на гащите"! Много от жените постъпват по този начин, защото са свикнали с тях да се държат така!!! Когато намерят различните мъже и се шашкат, защото не могат да повярват, че има такива. Да точно така!!! Започнах да се замислям аз ли не правя нещата по правилния начин или трябва да намеря някоя узряла ябълка! Младите момичета за мен бяха още на тема свобода и живот, докато не видях онова момиче, за което мечтаех от години, но беше дете...! Беше!!! Тя за годините си е много узряла, изглежда страхотно, мисли трезво и има интелект, а на всичкото отгоре съм убеден, че е разкрепостена млада жена, жената за един мъж!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker