Имам ли повод да ревнувам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121364)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам ли повод да ревнувам?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3164 пъти
Имам един проблем с приятелката ми. Ревнив съм си, не съм маниак, но просто ми пука за момичето. С нея имаме симпатична разлика - 7 години. Бившето и гадже е било още по-голямо, явно са и слабост. И на мен ми го е казвала, има си лични причини.
Преди няколко месеца се е запознала с някакъв в интернет. Не го е крила от мен. Той е на нейните години, доста по-различен от идеалите, които ми е изреждала. Говориха си често, аз съм ги чувал. Хахо-хихи, празни разговори. Спокойно ми беше, защото той живее във Франция. Приятелката ми не криеше че общува с него и не ме е пренебрегвала, затова не съм и казвал нищо.
Преди няколко седмици той и каза, че ще си идва в България. Тя изпадна в някаква еуфория, че най-накрая ще може да се видят и два часа стояха на скайп да си приказват. Неприятно ми стана, защото тя му отдели цялата си вечер. Освен това пресилената му усмивка ме дразнеше много.
Най-накрая той пристигна в България. Разбраха се с приятелката ми да се видят. Тя извика и мен, но на мен ми е неприятен, лигав, затова отказах. Тя си излезе, върна се с подаръци и усмивка до уши.
Оттогава се виждат почти всеки ден. Веднъж и аз отидох, но на онзи му беше видимо некомфортно. Стоя 20 минути и му изникна "спешна работа", тръгна си.
После пак е звънял на приятелката ми, идвал е дори да я вземе от нас. С наглата си усмивка, все едно съм му длъжен. Много неприятно момченце.
Ревнувам, не искам повече да се чуват, да си пишат или каквото и да било. Опитах се да обясня на момичето, но тя го изтълкува като недоверие, опт за командване и само се отдръпна от мен.
Не искам един смешен лигльо да ми съсипе връзката. Дразни ме, и мисля, че повод за ревност имам. Възможно ли е отношенията им да са чисто приятелски, както приятелката ми го описва?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0f99f3d577
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много теми изкачат с добри и сериозни момчета, които техните приятелки ги използват. Ами, пич не искам да съм черноглед, но и ти ще пиеш една студена вода. Да не ти пука. Бъди мъж. :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2e756acb9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Определено НЕ! Няма такова нещо като приятелство м/у мъж и жена... Да, можеш да се видиш с някой познат на кафе, ама не всеки ден нали? Не я притискай твоята приятелка защото така само ще я тласнеш пове4е към него, но и не бъди много в страни да не се окажеш в последствие излишен
Тифани

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3645494966
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   И аз бих се отдръпнала ако приятелят ми се дразни от това, че контактувам с други мъже.
Виж... трябва да проумееш, че хората не се притежават. Какво като е твоя приятелка, това не ти е част от тялото. Това е отделна личност и утре може да се влюби в друг - какво ще направиш това? Ще го пребиеш?

Ревнивите мъже са голяма казън. Моят приятел беше такъв, докато не го зарязах, именно затова. Не считам за нормално да се дразни от това, че линията на телефона ми е заета, когато иска да ме чуе, примерно.

Бяхме разделени няколко месеца, беше ми трудно, защото го обичам и така и не съм търсила друг мъж. Исках да мине време. Той една вечер дойде и каза "Сгреших. Ето разделени сме от няколко месеца, а ти си сама. " Тогава разбрах, че е подозирал един мой бивш съученик, който даже е гей. и мислел, че го зарязвам, за да тръгна с това момче. Аз започнах да се смея, вкарах го вътре и му показах едни интимни снимки на моя съученик с неговия приятел. Моят господин гледаше като ритната кокошка.

След още седмица отново се събрахме. Промени коренно разбирането си за връзката ни., Сега съм свободна, не чувствам вече онзи затвор на подозрението му. Излизам с приятели, мъже. Общувам, запознавам се... но и аз направих компромис и за ад е по-спокоен и за да свикне по-лесно му разказвам всичко.

Така.. моята откровеност и неговото желание да намали тази своя ревност ни заздравиха връзката.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b329bdf729
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Егати овцата. Абе пич, вземи я стегни малко. Казваш и, че не приемаш и ако за нея е по-важно да се вижда с някъв лигав измекяр, значи смятай колко държи на теб. Приятелство между мъж и жена е менте история в 90% от случаите. За такова приятелство трябва и двамата да са много зрели и да се чувстват не приятели, а брат и сестра. Заеби тия работи от сорта: "ми той ми е само приятел". Дори за нея да е така към момента след време при някви емоционални сривове у нея, пича 100% ще я налази.

Работата е такава. Много жени имат набор от мъжки приятели, сред които поне половината са някви жени в мъжки тела. Тия пичове често са влюбени в мацката, излизат с нея, знаят и целия живот и тайно искат да спят с нея, но понеже ги е страх да си заявят директно желанията си, защото си знаят, че ще ги отреже, тайничко се надяват някога тя да им позволи да преминат границата. Понякога се случва, щото да речем мацката е съсипана от трудна връзка и понеже намира разбиране в такава мъжка приятелка, вземе че си легне с него. Това обаче е унизително. Тоя пич ми прилича точно на някво нийди, което и купува разни неща, води я насам натам, а тя се чука с друг. Ако пък ти играят театро и имат интимна връзка им тегли по една майна и по шибни по един шамар и приключвай. Лесно ще разбереш ако е второто, но лично мен и първото би ме подразнило, щото макар тя да го възприема като приятел, смята, че на жена не може да се има 100% доверие, щото утре нещо ще и прищрака в главата (я некви емоционални сривове, я пиянство или нещо трето) и ще се изчука и ще иде коня у ряката.

Впрочем не се впрягай чак толкова пред нея. Даже, ако искаш ходи с нея на срещите с тоя мърляч. Хващай я за гъза пред него, целувай я и му виж реакциите. Лесно можеш да разбереш дали е влюбен и дали иска да спи с нея, но съм почти 100% убеден, че е това.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9afed6e94a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Категорично не е нормална тази работа. Очевидно е, че тя си иска да се забавлява с него, да си изживее тръпката, но и теб да не изпуска. Аз също съм от хората, които не вярват в приятелството между мъж и жена. Ти най-добре си я познаваш. Не слушай нас, ние не я познаваме и не я обичаме. Само ти можеш да решиш какво да се случва занапред.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 22f33ca004
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хората не се притежават, но трябва да имат елементарно уважение един към друг.
младеж, напоследък жените ще извадят от девет кладенеца вода, за да оправдаят ************* си поведение. Тук явно не става дума са инцидентен или социален контакт, като се опитват да го изопачат по-горе, а за явно незачитане на чувствата и достойнството ти.
Предложи на мацката да си го вземете "французина" да спи между вас - ей така, приятелски :)
Колкото повече търпиш това, толкова падаш в очите и на приятелката си. Намеси се, но го направи спокойно, уверено, без да покаваш излишна ревност. А пък ако реши да те зареже, радвай се, че не е станало, когато сте задълбочили отношенията си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7ba76ed2ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   най-добре ходи всеки път с нея! така няколко пъти и след това се срещни с това "момче" и му кажи, че момичето е заето.
Няма друг вариант. Не притискай момичето повече защото ако няма нищо между тях ще стане зле (може тя да го харесва само като приятел - но ТОЙ със сигурност иска повече)
затова действай и не губи време!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2947bda815
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Щом иска и ти да идваш на срещите им, няма нищо обезпокоително от нейна страна. Тя го приема като приятел. Но той нея не точно. Питай я какво толкова й харесва в това момче, защо му отделя толкова време и може ли да й даде той нещо, което ти не може да й дадеш. Просто разговаряй с нея.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 771a60f454
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами пич, напълно си прав в това, което си написал. По-интересното е как приятелката ти се е запознала с този човек ей така от нищото. Тя явно се оглежда за нещо и теб те държи просто защото все още не си е намерила друг по-добър. Дано не съм прав, но поведението й е обидно спрямо теб.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d10dd64543
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   След като тя няма нищо против ти да излизаш с тях, защо не го правиш? Така веднъж, два пъти, три пъти и ония накрая сам ще се откаже да търси приятелката ти. Стисни малко зъби и изтрай някой друг час противната му усмивка!

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c68df19ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз бях излязъл с една приятелка уж да се видим само. Тя си имаше приятел ревнив, който и звънна няколко пъти докато бяхме заедно, а тя му каза, че всичко е ок. Половин час след последния разговор с него правихме секс! Ти си прави изводите можеш ли да вярваш на приятелката си. Освен това момиче имах още няколко такива случаи. Бил съм от двете страни и на жена вяра нямам, защото съм видял какви са, когато си им гадже и когато си приятеля, който ги забавлява.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 56a16d2bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се обиждай, но момичето ти не ми звучи много надеждно. Карай си кефа с нея докато можеш и да не ти пука, но се оглеждай за някоя по-стойностна. За мен това НЕ е нормално!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2a84dfb2c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Извинявай, ама за мен това е абсурдно...
Според мен тя май е влюбена в него, той вероятно също изпитва нещо към нея. Апък ти като добра овчица се съгласяваш на всичко, само и само не й нарушиш кефа...
Тая работа е малко като на кучето-хем не яде кокала, хем не го пуска....
Вместо да се оплакваш по сайтове, говори с нея. Ако не те разбере и реагира остро -значи не зачита нито меннието ти, нито тревогите ти. А щом е така.... прави си изводите.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2a84dfb2c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Представям си моя приятел как ще реагира, само дори ако разбере, че разговарям с други мъже по скайп... пък какво остава да изляза с някого, който познавам от интернет....
Ей това е проблема-явно няма респект от теб, затова ще ти се качи на главата..
Много сте добрички и после се жалвате

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4b62160a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Момченце, дай да ти обясня нещо. Вместо да пишеш глупости по тия сайтове, вземи си говори с гаджето преди да е станало късно. Разговорът трябва да е на следната основа:
1. без обвинения - никога не помагат в такава ситуация
2. без обиди по негов или по нейн адрес - само ще я вбесиш
3. казваш и точно как се чувстваш - мъжете/момчетата хич не обичате да говорите за чувствата си, но повярвай ми това е единствения начин. Казваш и например, че се чувстваш несигурен, наранен, ревнуваш, не ти е приятно да се виждат толкова често.
4. подчертаваш дебело, че вярваш на гаджето си, но нямаш доверие на този и я молиш много да внимава с него, защото ти се струва съмнителен

Пак казвам, че този разговор трябва да се проведе спокойно - без истерии, изцепки, обиди, крясъци и т.н.
Успех
Ж27

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e82879a46f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   За мен това поведение на приятелката ти, дори и наистина да не изпитва повече от приятелски интерес към другия, не е особено уважително спрямо теб и зряло. Той не е просто неин приятел/познат, тя целенасочено се е запознала с него в интернет, нещата са стигнали не просто до 1 среща, а поредица от такива - че той да не е кандидат за най-добра "приятелка" хахаха
От негова страна, както го описваш, интересът далеч не е само приятелски. От нейна не се знае - ти си я познаваш най-добре. Но да се оставиш така да те разиграват... Аз не бих го позволила на твое място. Препоръките на номер 15 са много добри!
Ж 32

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1e1ee3901a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Имаш.
Няма нищо лошо да има и приятели момчета, но да отделя по толкова време само на него, да те пренебрегва заради него, да излизат само двамата а не в компания, да й прави скъпи подаръци - имаш пич, имаш повод да ревнуваш. То остава само да я опъне, ако все още не е. Какво чакаш, а не предприемеш нещо?
М28

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 939fa4b26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Н15, Само, като видя, как се изрязаваш "Момченце" и ми става смешно от такива, като теб. Гледай си семейния живот и не обяснявай глупавите ти неща. Наясно сме, какво ще стане с Автора и неговия филм.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 904bfed56e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Оставил си нещата да стигнат много далеч.
От позицията на жена ти казвам, че щом тя продължава да излиза с него значи намира нещо, което ти не й предоставяш.
След като работи във Франция, предполагам, че й говори за разхоки нагоре-надолу, чужди страни и т. н.
Прави ми много лошо впечатление, че днешните мъже сте страхотно заседнали - от работа в къщи и най-много да изведете жената до себе си в кръчмата пред блока.
Пък на жените им ври и кипи за приключения, да видят свят.
Заведи я някъде докато този е в България.
С един удар - 2 заека. Хем ще избегнеш да се срещат докато онзи е тук, хем ще й начешеш крастата да пътува.
И бъди по-категоричен, не допускай повторно такива ситуации.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3ad95bb519
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Абе я му завърти два шамара на тоя да осъзнае къде се намира. Дошъл Сульо от м... ната си и ще ти взима момичето. Бати англия а ти го оставяш да си разиграва коня.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ce5ca2387c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ти защо не излезеш с някоя твоя приятелка и то всеки ден? Да видим тогава приятелката ти как ще се почувства.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker