Как да се откъсна?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се откъсна??
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2161 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 19г. Бях с мъж доста по-голям от мен, няма да споделям на колко и от къде беше, просто ще спомена, че беше от друг град. До сега съм имала само тази връзка, която трая около 3години.

Тя беше най-големият провал, кошмар и както и да я нарека, все ще е малко. Бях малка и наивна. Харесваше ми мъжа да се интересува така разпалено от мен, да го вълнува какво мисля, какво чувствам, да ме подкрепя и уважава, дори да дойде при мен и да заживеем заедно.

Така беше до този един момент, а после следваше ада. Блъскаше ме, удряше ме, лъжеше ме, плюеше ме, риташе ме, рогаеше ме, не спираше да говори и да не ми дава да кажа и гък. Беше се превърнала в един омагьосан кръг... В който аз бях много искрена в чувствата и действията си, докато той беше на своите периоди от това да е най- прекрасния мъж с мен верен и мил и това да е най -голямия изрод и да се гаври с мен. Разума ми постоянно ми говореше да бягам и да забравя за него, но сърцето ми не можеше да спре да бие за него.

Този човек не се справи и реализира, като дойде при мен да живеем заедно на квартира и за това се върна в неговия си град заедно с мен, с обещанието че ще се постарае да успее и че няма да имаме никакви дразги и гадости повече, че никога няма да ми посегне и ще се грижи за мен. Е да, ама не. Нещата се повтаряха той беше груб и с близките си, както и с мен... Опитвах се да му покажа правилния път, да го поправя, да му помогна, но вфекта беше нулев. Все повече осъзнавах, че този човек не е за мен, че не си струва, докато един ден след много много дълъг период сърцето ми се успокои и се съгласи с разума ми... Спря да бие така за него, започнах да го лъжа, да излизам с други, прибрах се при родителите ми и един ден добих смелост след ужасен панаир, отново за глупости и просто сложих точката. Смених си номера, Изтрих всекии спомен за него и започнах на чисто.

Проблемът е такъв, че дори след това, че му казах истината, че му казах че е боклук и за мен не струва, той продължава да търси контакт с мен, чрез познати и интернет, прави се на добър и не разбирам, дори какво очаква с това си поведение. Аз никога няма да се обърна назад повече.. Това нещо продължава вече 4 месеца... Не знам какво да правя, защото ми пречи, разстройва ме да ме връща назад.

Моля ви за съвет, защото се чувствам зле когато съм насаме със себе си, а не мога постоянно да съм с някой приятел???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1c19a6e9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, успокой се, най-лошото вече е минало... млада си, насъбрала си опит за години напред. Поучи се от тези отношения и не позволявай да се случи нещо подобно пак-
Той ще спре да те търси скоро... рано или късно и ти ще спреш дда се обвиняваш и да страддаш по миналото.
Всичко е наред, щом вече си сложила точка.
Аз също бях в подобна връзка и се измъкнах слава богу, 2 години бях с мъж, който се отнасяше лошо с мен, и го зарязах за много по добър човек, сега още ме търси от време на време ддаже е идвал до нас, но няма връщане назад. Всеки ще си сърба попарата.
Поздравления за правилния избор да се раздделиш с това лайно, защото съм сигурна, че те чакат много хубави неща в бъддеще.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 710d6b2435
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря за куража!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4d520d0d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Браво!!! Направила си нещо страхотно като си се махнала от него! Сега просто го игнорирай все някога ще спре да те търси независимо колко е нахален и инатлив! Пожелавам ти от сега натъка само щастие и хубави моменти ;)
R@y

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0cec0a9d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Радвам се за теб! Той няма да спре скоро, но ти бъди силна и с времето нещата ще се нормализират! Мисли за хубави неща, мечтай и се радвай на свободата си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker