Не иска бебе - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не иска бебе
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2619 пъти
Запознах се с един мъж. Съвсем в началото на връзката ни преди около 6 години забременях и той пожела да направя аборт. Предложи ми брак, но каза, че ни е много рано за деца. Той е на 32, а аз на 27г. Все отбягва темата и не говори за деца. Аз искам семейство, но имам усещане, че просто не иска да е сам. Само да ми закъснее с 1 ден полудява и започва да се изнервя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 02c51b3de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не си бувства сигурен.
Може би го мъчи мисълта и съмнението, че няма да се справи, може би го е страх да не лишава детето си.
Все отлага, но едно дете те променя, имам чувството, че порастваш заедно с детето си.
Когато родиш и самата ти ще си като новородена, живота ти се променя, ставаш по-отговорен човек и изживяваш детството си отново, заедно с детенцето си.
Колко неща съм си спомнила и преживях наново от моето детство, и то благодарение на миговете, прекарани с детето ми..
Не знам, поговори с него, какво го плаши, че няма добра работа ли, или че няма да и добър баща... Питай го до кога мисли да отлага.
Щом толкова много искаш дете, отстоявай позицията си, просто разбери проблема и го разрешете заедно.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d482b2cce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Уффффф кви хора има. Аз и да искам, не мога да имам деца, а тоя.... Сигурна ли си, че точно той е Човека за теб?

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c4e6d868c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ако и ти не си фен на децата, няма лошо, човек може да си преживее живота и без тях. Но, ако ти искаш дете, имаш голям проблем. То е ясно, че този човек няма намерение да има деца и то даже е по-добре да няма, отколкото да създава нещастни, които няма да обича. Вижда се, че ще трябва да търсиш друг обект за тази цел. Не го насилвай този човек, после горчиво ще съжаляваш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 231b0d00e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Надявам се да не го приемеш като съдене, но има нещо, което не разбирам, никога не съм могла. Как така мъжът кара една жена да направи аборт и тя се съгласява само заради него? ! Наистина не разбирам! Един мъж по- важен ли е от животът, който вече се оформя в собственото ти тяло? ! Това вече е свършен факт, но много ми се иска да разбера мисленето ти по въпроса, авторке. А за останалото, според мен вариантите са ти два. Отново да поставиш този мъж на първо място и да живееш животът си с него, без деца, или да потърсиш щастието си без него и някой ден с дете. Редно е да постъпиш както ти диктува сърцето, както ти ще се чувстваш щастлива.

Като номер 2 и аз все се чудя на тази житейска несправедливост, как на хора нежелаещи да имат деца или нямащи способността да общуват с тях, им се дават, а на искащите и обичащите истински децата понякога им се отнема това щастие! ...

Ж 38

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5a870bcdd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ами като не иска ок, все пак това си е негово решение. Понеже ти искаш, виждам 2 варианта, или поговорете сериозно и го убеди (ако е възможно) или наистина трябва да си потърсиш друг. Тъжно, но факт. Ти си на 27г. не се знае колко време ще си търсиш човек, колко време ще отнеме нещата да станат достатъчно сериозни, за да се мисли за нещо такова с него. Да не стане абе аз исках, ама вече няма за кога. Не се осказвай от толкова достойна цел!
S. A. D.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b0d921ef47
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   в крайна сметка човекът има правото да иска или не деца и поне не те лъже по въпроса. негово право е да си решава за собствения живот. а и едно дете трябва да е желано и от двамата си родители. поговори сериозно с него и реши дали това е твоят човек, щом се разминавате по толкова важен въпрос.
и аз като 5 не искам да те съдя, но може ли в началото на връзката да не ползвате никакви средства за предпазване от бременност? хората са измислили начини да не се стига до такива ситуации.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 15ca6a7701
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   сигурно не иска дете, защото майката ще обръща внимание на детето, а не на него....

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8db996e58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Какви гадни хора има, направо немога да повярвам, не искал деца, а какво иска? ... Жалко, че Бог дава деца на тези дето не искат! Авторке, тъжно е това което ще чуеш, но е жив факт. Ти си си изгубила времето с този урод. Иде ми се д аму натрия носът едно хубаво, за какво ти е губил толкова времето. Как се ядосвам само. Зарът е хвърлен, веднага го напусни, ам, а хич не му мисли и си намери друг дето иска деца, има доста такива, те пък немогат да си намерят жена, дето иска... хахах да плаче ли човек да се смее ли? .. и аз незнам вече. По рано от 30 год няма да родиш, почти съм сигурен в това. Пък докато го преживееш, пък докато се решиш да си с някой, ч стане ч не стане много сложно става, но не и невъзможно. Колкото по рано го зарежеш още по добре за теб!

Волф 32

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 786d746e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Единия вариант е да е уплашен, а другия наистина да не иска. В моя случай например годеника ми не искаше деца, мнението му е, че има прекалено много деца по света без дом и семейство и няма смисъл от създаване на нови, тук бях съгласна с него, но пък му казах, че за мен е важно да родя, все пак това е най-важната функция на жената. В крайна сметка след дълги разговори стигнахме до извода, че ще направи компромис да си имаме наше и ще си осиновим няколко, по простата причина, че съм наистина важна и оценява мнението ми. Та съвета ми е говорете и намерете корена на проблема-защо не иска. Не очаквай чудеса от първия разговор.. отне ми няколко пъти, но накрая решихме проблема. Поне при мен беше открит какъв му е случая де.. та аз съм малко по-лесна. Успехи :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 67a5d30314
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Трябва да поговорите сериозно. След като ти си убедена, че искаш деца, а той е толкова несигурен ще имате сериозен проблем. Разбрете се и ако не можете да се синхронизирате по-добре си помисли дали искаш да се откажеш от нещо, което искаш, заради него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker