И един мъж ли няма да ме вземе на сериозно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

И един мъж ли няма да ме вземе на сериозно?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 4143 пъти
Здравейте!
Принципно съм много безгрижна и позитивна личност, но все по-често ми прави впечатление отношението на мъжете/момчетата към мен.

На 20 години съм. Няма да си правя сама описания, защото е глупаво и не се знае колко е обективна гледната ми точка.
Работя като танцьорка в клуб в Австрия. НЕ стриптизьорка, макар че за повечето хора няма разлика. Издържам се сама. Родителите ми са тотално отчаяни и се срамуват от мен, а аз фактически не правя нищо лошо.

Те никога не са били доволни от мен, така че не го приемам много навътре. Неприятно ми е отношението на мъжете, с които общувам.

Още като се нанесох един от съседите дойде да се запознае с мен. Държеше се страхотно и беше много мил. След 2-3 наши срещи му казах с какво се занимавам и той се отдръпна. Оттогава веднъж не ме е потърсил, само ми се усмихва, когато се засечем. Това далеч не единственият такъв случай. С доста мъже съм имала контакти. Много засмени и мили, а когато разберат, че съм танцьорка изчезват някъде безследно.
Другото нещо, което доста често ми се случва е да ме търсят, защото ме смятат за крайно лесна и навита на всеки.

Аз се усмихван на хората и съм мила с тях, защото смятам, че така е редно. Ефектът на огледалото. За повечето една усмивка е равна на "навита съм ти".
Може да съм на 20, но далеч не мисля за щури пиянски вечери и секс. Не, имам по-различни амбиции, включващи сериозна връзка и приятел, който ще ме уважава.

Запитването ми е основно към мъжете (но нищо не пречи и жени да коментират): Какво би било отношението ви към момиче, което танцува в клуб? Бихте ли погледнали сериозно на такава личност?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 485832b3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   По принцип мъж когато види танцьорка, първото което му минава през ума или, че е лесна(както ти сама каза) и спи с всички, които са и навити или, че е проститутка. Просто като срещнеш мъж трябва да му докажеш и да му вдъхнеш доверие, че не си такава или да си смениш професията. :)

Мъж

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9d55709acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Според мен мъжете са прави... И смятам, че е нормално да не гледат сериозно на теб.
Ти си на 20 и си избрала възможно най-лесния начин за печелене на пари.
Вероятно изглеждаш разкрепостена, а знаеш, че хората се влияят от първото впечатление и поради тази причина никой не желае да те опознае по-сериозно.
Родителите ти също са прави.... Ако моята дъщеря един ден реши да ходи по чужбина и да се кълчи в разни клубове, бъди сигурна, че никак няма да съм доволна....
Ако искаш сериозно отношение си намери сериозна работа!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c3fa727e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Имай предвид, че в немалко клубове работата на момичетата не се приключва само с танците, хората знаят това и си правят кардинални, макар и погрешни изводи. От друга страна, дори да приемем, че не правиш секс с клиентите на заведението, твоята работа е да ги караш да се възбуждат, да те жадуват - ами не е най-приятното изживяване, което може да предизвикаш в евентуалния си приятел. Т. е. за да имаш сериозен приятел трябва да имаш и сериозна работа, а твоята определено не е такава, каквото и да си мислиш, каквото и да си говорим. Ако има някаква градация на продажбата на плът, то и твоята работа е някъде в пирамидата, макар и да става дума основно за воайорство. Не си писала дали учиш? Ако да, то дано по-скоро завършиш и да започнеш по-читава работа, тогава ще дойдат и сполуките в личния ти живот. Сама съзнаваш, че така стоят нещата, няма какво да се лъжем, предразсъдъците са важно нещо в обществото ни и дори да прочетеш някой и друг коментар, че работата ти си е ок и няма проблем да си я работиш и всичко ще се нареди, реално не е така, и животът ти дотук е живото доказателство за думите ми. Успех, момиче!
М, 35

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ff9a4183e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   За мен лично това не е от значение, по-скоро трябва да опозная самата жена, но професията и работата и не са чак толкова важни.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: edfab9bce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мъж на 25 и чистосърдечно си признавам, че не бих гледал насериозно на момиче, което танцува в клуб. Сори. Сигурно някъде има и пич, който ще те оцени.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8e53bc6667
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Толкова ли не можеш да си намериш нормална работа? Цял живот ли ще си въртиш гъза на дансинга? Сега е момента да си подсигуриш бъдещето, а ти го играеш проститутка-моралиска!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6077fd8041
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   А ти учиш ли? Съжалявам, но е доста глупаво ако си в Австрия само за да градиш кариера като таньорка. Ако все пак учиш, има и други начини да изкарваш пари. И аз съм момиче на твоята възраст, уча и работя в друга държава, но не се занимавам с такава работа. Сервитьорка съм и мога да ти кажа, че е пълно с много други момичета, всякакви националности, които работят по ресторанти, кафета, някои даже чистят стаи по хотели, което според мен е най-изморителната работа от всички. И много от тези момичета изглеждат перфектно, но не са станали танцьорки, нали? Не вярвам парите да не ти стигат ако работиш нещо друго, ще се лишиш от някои неща за известно време като козметика и дрехи, друг е въпросът, че на теб ти харесва тази работа. Предполагам, че ще ти е трудно да почнеш нещо нормално, щом вече си свикнала на лесните пари... наистина с другото няма да изкарваш толкова, но пък ще имаш шанса да срещнеш нормално момче... всичко е избор в този живот, и да, налага се да го направиш в зависимост от това за кое ти пука повече.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6c0303a8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Така, ще се опитам да отговоря и на двата ти въпроса.
Защо ме мислят за лека?
Не смятам, че те мислят а лека, просто някои жени са много лъчезарни и привлекателни и ти се иска да си все покрай тях, почти се чувстваш длъжен да се пробваш.
Всички ли ще бягат заради професията ми?
За съжаление, мисля, че да. И аз никога не бих се обвързал здраво за жена, която всяка вечер по собствено желание показва тялото си на мъже-клиенти, които си представят какво ли не с нея и тя няма нищо против.
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8eefc32bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   жена съм, но ще се изкажа по темата. ти вече си видяла отношението на хората към теб, така че каквото и успокоително да ти кажем, реалността е друга. сериозните личности не са танцьорки (сори, ако те обиждам), а учат, градят образование и кариера.
сериозното отношение предполага доста по-различнаа професия, каквото и да ти напишат тук някои, както сама си забелязала, реалността е друга. по филмите наистина има истории как някой среща танцьорка, стриптийзьорка или дори проститутка, опознава прекрасната й душа и се влюбва в нея. практически обаче нещата не стават точно така. хората, които наистина нямат предразсъдъци, а не само на думи, са малко.
освен това сериозната връзка, която казваш, че искаш, трудно се връзва с висене в клубове всяка вечер. приятелят ти няма ли да иска да излезете някъде като нормална двойка - ресторант, кино, театър? да не говорим за деца, чието гледане пък изобщо не се връзва с професията и работното ти време.
Ж42

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b489e05b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   She's a dirty, dirty dancer, dirty, dirty dancer
Never ever lonely
She's a dirty, dirty dancer, dirty, dirty dancer
You'll never be her only

Enrique Iglesias

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 55f0efaa72
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Отношението ми е скептично. Бих правил секс с теб ако те харесам, бих чувствал нещо, но не бих си позволил да имам сериозна връзка с теб, защото знам че ако го направя, ще съм за посмещище, че съм обвързан с жена, която си вее оная работа на ляво или дясно. Да не говорим за ревността, която ще се породи от твоята "работа". Защо по дяволите да искам жена, която вместо да ми дава спокойствие, увереност и разбирателство, да дава само нерви, безсънни нощи и проблеми.
Така че драга ми авторке, искам да ти кажа, че не е важно дали човек е красив, дали е умен, важно е да разбере че всяко нещо си има цена и да може да живее с последствията от изборите си, а не да вини другите заради тях.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a7f3eee86b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Е, хайде сега! Няма нужда да ме характеризирате като "проститутка-моралисТка". Въобще не съм на мнение, че всички с уважавани и престижни професии сте с огромен морал и ценности. Не е нужно така да ме иронизираш и да злобееш.
Тази ми работа е като някаква временна алтернатива. Далеч не съм дошла тук, за да се "кълча", но понякога човек изпада в непредвидени ситуации. Не искам да се жалвам, разбира се, но не работя това с голямо желание и кеф.
С част от парите помагам и на близък, не трупам всичко за себе си. Никога не съм била голяма материалистка, така че не го правя от лакомия. Сигурно ви звуча много страдално, но наистина имам причина да правя всичко това.
Ще се задържа на тази работа още няколко месеца, след което планирам да започна ако не обучение, то поне някакви курсове.
Благодарна съм ви за коментарите, наистина, но не ми стана приятно от някои злобни нападки.
Ами това е.
Даааанке шон :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 55f0efaa72
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   14 до 15.
То тия временни работи точно бутат колибата. Точно защото е временна и си мислиш че не би ти попречило, един ден ще се чудиш какво става. То като "временната" изневяра, викаш си абе кво толкова кеф ми е, само двама сме, как някой ще разбере, едно ебане, един танц, нищо си работа.
Само че душицо, един ден ще срещнеш мистър Х, който ще е готин, умен, забавен, ще го обичаш, той теб също, обаче ненадейно в обкръжението ти ще се появи случайно някой който случайно пък е присъствал на твоите танци, та ще пийне, ще се разприказва и после нищо няма да е същото и ще викаш "Даааанке шон" та пушек ще се вдига.
Ни ще си първата, ни последната.
Наздраве до тогава, приятни танци :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ba1819b09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Абе ако те обичам за мен това няма да има значение.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0b01daf7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Подкрепям мнението на номер 13 :) :D..

В "разказчето" си пишеш, че никой не ти обръща внимание след като им споменеш това, после че всеки те търси и иска да прави секс с теб.

Не мога да те разбера. Ако работиш в стриптийз клуб значи си сприптийзьорка, а не "танцьорка". И аз не бих имал нищо общо с такова момиче. Друг е въпроса ако сме приятели секс :), би било интересно.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e0dc19d294
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Момиче вземи се в ръце и започни да правиш нещо смислено в живота си. Запиши се да учиш и се откажи от тази работа.
Ако искаш да ти провърви в живота не това е пътят. Свестни танцьорки дори и да има рано или късно се превръщат в отрепки. Ако не искаш да пропаднеш просто се откажи

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9c76afc47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не никога, що зачовек би бил сериозен като танцува, мята си прелестите, а кучетата от доло лаят и мятат някой лев или нещо от сорта. Ако не знаеш тоя вид танцьорки, фолк фурий, манекенки и други са в групата: стават само за 1 нещо и ДО ТАМ!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e390413c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ами смени ''танците'' в съмнителния клуб със зала за спортни танци. Няма да те затрупат с пари, но пък ще си намериш свестен мъж и няма да те отбягват съседите.


в.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b574a872a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Ако си готина и секси, бих погледнал много сериозно на твоята личност... честно хих

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6f0f59bfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Избрала си лесните пари и за всеки мъж ще си от лесните жени, има по-достойни начини човек да си изкарва хляба, дори и да не са толкова добре платени. Какво искаш да мислим за теб освен като за курветина. Вски гледа и си плакне очите с телесата ти, лъска бастуна и си в най-извратените му фантазии, е не мерси, предпочитам жена която го прави само с мен.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0e4ab365db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Здравей момиче на 20! Аз те подкрепям, не защото съм само мъж и искам да правя секс с теб. Защото всеки си прави избора в живота. На теб ти се отдава това. Танцувай докато можеш или докато намериш партньор, който ще те хареса и обикне за постоянна връзка въпреки професията ти. Но само до там. Защото като имаш деца и пораснат малко трудно се обяснява на децата и трудно ще те разберат. Имам познат, който има дъщеря и тя е била танцьорка. Сега е омъжена в Испания и няма проблем. Предполагам и тя е имала същите проблеми. Но сега в момента била брокерка. така, че дерзай момиче. Не обръщай внимание на това, че всеки пише лесно се изкарваш парите си. Да дойдат те на твоето място. Да един от коментарите е прав., че всеки мъж видял истинска и /или красива жена би искал да прави секс с нея. като му сподели какво работи може да му се усили либидото. Но повечето по-млади мъже на твоята и около твоета възраст трудно ще резберат. Не ти казвам да си хванеш някой дядо, но има хора различни от всички други, но ги е страх да изявят себе си. Дерзай дерзай момиче. От alager.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b8766949bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   работа, като всяка друга. какво, като си танцьорка. когато някой те обича истински, няма пречки за нищо. и важно е много взаимното доверие и уважение.
надявам се, че ще намериш мъжа до тебе, който ще те оцени, обича и ще държи на тебе като-човек с главно ч.
бъди винаги усмихната и много слънчеви и щастливи дни

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2bf18d9c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Здравей мила! Не съм танцьорка но съм в подобна ситуация... Като си харесам някой до 2-3 срещи са ок и в един момент изтърсват искам само секс... а не съм такава уча работя... отчаяна съм искам сериозни хора а те.... бройкаджии. Не се притеснявай просто не обръщай внимание на такива мили на пръв поглед мъже. Повярвай тва е поредния блъф не са такива!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5146f1ac49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Авторке, наистина ли търсиш съвет от сънародниците ни, голям процент от които са пълни с предрасъдъци, комплекси и злоба? ! Аз ти стискам палци да събереш нужните ти пари и занапред да се занимаваш с това, което ти е приятно, да изкараш някой курс, да намериш по- спокойна работа и мъж, който да те цени като човек и да не му пука, че си или си била танцьорка! Всъщност, ти не правиш нищо лошо, но малко хора го разбират. Биха го разбрали само, ако попаднат в твоята ситуация. Дано някой ден танцуваш само за собствено удоволствие и това да не плаши "уважаемите" господа. ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 12b2561d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   мила,

гледай напред и не се отчайвай. аз се имам за човек със солидна ценностна система и висок морал. преди известно време се запознах с момиче-барманка /мнението на повечето хора за тях е подобно на това за танцьорките/ и със сигурност мога да заявя, че това е едно от най-стойностните човешки същества, които познавам, уважавам я ужасно много, даже я боготворя до известна степен и съм готов на всичко за нея. въпреки "съветите" на много "професори" въобще да не се занимавам, не съжалявам нито за минута, че положих усилията да я опозная като човек /като външност е 10 от 10/ и съжалявам единствено за това, че животът най-вероятно ще ни отреди да се разминем със сериозна връзка и да делим една съдба... , но определено, като качества това е може би перфектният човек за мен... та мисълта ми е - без да звуча все едно имам прекалено голямо самочувствие - стойностни хора ще се намерят и ще дойдат в живота ти. просто като се появят гледай да ги прецениш правилно и ако си заслужават не ги отблъсквай, защото вероятно няма да са много /то не е и нужно да са много, де/... бъди щастлива!

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b104d58614
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Не знaм, дaли следиш темaтa още aвторке, но дa се изкaжa и aз;)
От хорa в Бг, друго мнение извън товa горе, едвa ли ще получиш.
Кaто си в Aвстрия, попитaй същото в техен форум и сaмa ще видиш колко рaзлични ще сa мнениятa. Бг, освен че сa си ориентaлци, сa и комплексирaни повечето. Кaк тaкa ще живее в ужaс той, че ще се появи някой ПО от него и ще те " грaбне"? !
Друг път, просто покaни човекa дa види с очите си, зa кaкво иде реч. Изобщо не се впечaтлявaй от мнения нa хорa, които още носят " белезите" нa ориентaлското. Още повече съдят по товa, което виждaт в Бг.
Сaмо еднa препоръкa- използвaй моментa дa учиш!
Или поне щом си тaм, знaеш че можеш дa се предложиш в някоя фирмa нa половин рaботен ден, кaто " ученичкa" зa стaж и опит!
Ще ти плaщaт нещо минимaлно, но ще излезеш с попълнение в CV-то и опит.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8eefc32bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   абе 30 и 32, вие не четете ли или просто си хейтвате, независимо от историята? момичето пише, че АВСТРИЙЦИТЕ се отдръпват след като разберат какво работи, а вие си пеете дежурните оплювки: ориенталщина, ганьовци, комплекси, злоба и т. н.
аман от хейтъри!
Ж42

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b489e05b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Споко, 33, тия са от "преуспелите" емигранти, дето във всяка тема, независимо за какво е тя, държат да отбележат колко са добре те, и колко са зле другите, останалите в България! ;)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 846a5dc052
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Не бих се занимавал има и други неща които да работиш и да взимаш същите пари

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 08a4bb1db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Авторке, ще ти напиша някои неща, но ще се постарая да не давам морални оценки на работата ти и взетите от теб решения. Само суха логика!
Щом кажеш на един мъж, че си танцьорка (но не състезателка по спортни танци или участничка в някой балет/група, която участва в различни програми или събития), в главата си той вижда следното: жена, която танцува пред други хора с цел да ги възбуди. Това без да включваме предразсъдъците, които вървят в комплект с тази дума. Какви логически изводи може да си направи на подсъзнателно ниво след думите ти?
1. Човек обикновено търси работа, в която е най-добър. Явно няма особени качества, щом я бива най-много за това. Ако пък умее и друго, но не го практикува в държава като Австрия (където безработицата е най-ниска в ЕС и хората имат много по-голям шанс за развитие), значи е страхливка или неуверена в способностите си и вместо да се опълчи на конкуренцията е предпочела работа, за която не са нужни много умения, а се намира място за всеки желаещ. Ако е търсила работа относително дълго и накрая е склонила на тази като компромис, трябва да има наистина сериозни причини за това, защото иначе явно тя няма нужната упоритост, за да постига целите си. А никой не иска до себе си хора, които се предават бързо!
2. Явно търси лесните неща в живота, защото не иска или не умее да се справи с по-трудните. Какво по-лесно от танците? Оттук следва, че си човек, който ще се огъне пред най-малката трудност и няма да бъде солидна опора за партньора си в моментите от връзката, когато ще му е нужен.
3. Не мога да разчитам на нея за сериозна връзка, защото въпросът с вярността ще е болезнен. Вярваш или не - за голяма част от хората е изневяра дори да танцуваш така пък все едно дали ще правиш секс с клиентите си. Ти танцуваш, зрителите ти се възбуждат от движенията ти и тялото ти, което едва ли прикриваш с дебел кожух и потури от народната ни носия по време на представлението си и липсва само физическия контакт между вас. Сцени на ревност са ставали заради това, че някой/я е мислил/а за друг човек сексуално (имал/а е сексуални фантазии с него), та какво остава за тази ситуация, където липсва само физическия контакт между двамата, но все пак е на по-високо ниво от обикновените розови фантазийки, защото за тях не е нужно другият да танцува по определен начин пред теб и изобщо да те окуражава по някакъв начин, за да си го представяш в определени пози?
Мога да продължа и още, но не виждам смисъл от това. А и повечето мъже вече обмислят план за бягство след точка номер 3 или се готвят да си поискат секс (зависи какво търсят от жените - сериозна връзка или секс без обвързване). Накратко - пожелавам ти да намериш някой неземен мъж (почти ангел), който да те иска за нещо сериозно въпреки работата ти, но с тази професия това ще е трудно и дори невъзможно. Имаш две опции: намираш си друга работа (нали твърдиш, че тази е временна? ) и едва тогава търсиш сериозна връзка или оставаш на тази цял живот и се примиряваш с положението си. Защото няма начин да промениш обществото - колко трябва да си силен, за да пребориш милиони хора на тази Земя, които мислят различно от теб? Силата е на тяхна страна - независимо дали ти харесва или не, те ще наложат мнението си. Колкото и да ти се иска да стане на твоята и да не се променяш заради другите, обикновено се налага да го направиш. Ако не напълно, то поне донякъде (т. е. да направиш малък компромис със себе си)! Всичко останало е достойно за книга като "Утопия" на Т. Мор. Надявам се да направиш най-добрия избор за себе си - т. е. този, който ще доведе до най-благоприятен развой на събитията от твоя гледна точка.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5146f1ac49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Номер 30 съм и искам да се обърна към номера 33 и 35. Първо да уточня, че съм жена. Второ, номер 33, в разказа на авторката не става дума за това дали само австрийци или само българи се отдръпват от нея и не е въпрос на националност, а на личностни качества на хората. Не съм от хейтващите за спорта, нито писах в темата за да плюя по сънародниците си. Прочети много внимателно всички коментари и ще разбереш защо започнах с комплексите и злобата на българите. Каквото имах да кажа на авторката го казах, дано ме е разбрала. А ти интересно, разпозна се в определенията ми ли? ! Номер 35, да, емигрантка съм, от доста години. Прочете ли някъде да подчертавам това в предишният си коментар или да описвам кой е по- добре или кой е по- зле? Не ми приписвай думи, ако обичаш! Всеки може да бъде добре или зле в родината си или извън нея. Благодаря за вниманието.

Ж 39

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a5d050e97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   33- имaх предвид мнениятa от форумa, но явно фобиятa ти....
35- не съм кaзвaлa подобно нещо, но щом питaш- ДA, имaм всичко, което ми трябвa, че и отгоре.
След кaто съветвaм aвторкaтa дa зaдaде същият въпрос в aвстрийски форум, знaчи знaм! ;)))
Н 32

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker