Аз, той и другият - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз, той и другият
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2264 пъти
Здравейте! Нямам представа откъде да започна с историята си, а и ми е ужасно трудно да говоря за това, но ми е много тежко в момента и имам нужда да споделя някъде мъката си.

И така, аз съм момиче на 20. Имам приятел от 3 години, много неща сме преживели заедно през това време, но той превърна живота ми през последните няколко месеца в истински ад (не казвам, че аз нямам вина за нищо, просто той беше инициатор на повечето от споровете ни). Беше прекалено изнервен от работата си и вечер, когато се видехме си изкарваше всичко на мен. Всичко го дразнеше, всичко го изнервяше, дори най-малките неща, това от своя страна изнервяше и мен и тогава ставаше скандала, карахме се дълго, ожесточено дори и всичко достигна до един момент, в който нямаше минута, в която да не се караме, тогава беше и моментът, в който всичко свърши, но никой искаше да го признае и да захвърли изведнъж всичкото време (голяма грешка, сега го разбирам).

За тези 3 години не съм и погледнала дори някой друг като нещо повече от просто някой, явно така е, когато всичко е наред.. Но лятото започнах работа за 2 месеца, където срещнах момче, което имаше способността да ми оправя настроението, без дори да прави нещо конкретно, просто му се получаваше от нищото. Имало е моменти, когато цяла нощ съм била като размазана, плакала съм и т. н., но на следващия ден съм отивала с усмивка на работа, само защото знаех, че ще го видя.

И така малко по малко започнах да се влюбвам, а и той ми отвърна по някакъв начин – всичко започна с невинни докосвания, прерастна в държане на ръце, 1-2 прегръдки по негова инициатива, докато не ми се наложи да отсъствам за една седмица. Когато се върнах и го видях, усетих, че доста ми е липсвал и някак си без да се усещам какво правя го дарих с доста прегръдки, когато бяхме сами. В края на деня последваха и няколко целувки от негова страна. От тогава започна нещо между нас, но дори аз не съм сигурна какво беше то. Той не изглежда като някой, който може да бъде сериозен по някакъв начин, от това, което разбрах за него за това време, стана ясно, че е от типа момчета, които могат да имат всяка и го правят, а след това преминават нататък (с една дума „женкари”). С него просто се шегувахме, забавлявахме, но и се държахме като повече от приятели и въпреки това не бях сигурна да му кажа ли, че на практика не съм сама, исках, тежеше ми, но и до известна степен усещах, че не му пука нито за мен, нито за нищо и това беше нещото, което ме спираше да бъда честна и да му разкрия всичко. Но аз продължавах да се влюбвам все повече и повече... Дори за добро или за лошо, от глупост или не си легнах с него. Исках го – направих го, не знам дали да го наричам грешка, вече и без това не може да бъде поправено..


В това време продължавах да съм с моя „приятел” и отношенията ни продължаваха да са все така напрегнати. Имаше една вечер, когато така се изпокарахме и ми удари един шамар с цялата злоба, която събра в себе си може би.. тогава беше моментът, когато трябваше да си тръгна без да се обръщам, но не бяхме в града, където живеем и нямаше как да се осъществи в пълния си смисъл, затова нещата пак трябваше да си продължат по течението.. На по-късен етап, една вечер отново, този път у нас, беше доста късно, поне 2-3-4 ч., пак се карахме (естествено), аз не можех да издържа повече и го изгоних го, тръгна си бесен, по пътя е катастрофирал, беше в безсъзнание известно време, направо на косъм му се размина и му казаха поне месец никакво напрежение и за нищо да не се ядосва и аз тъй като се чувствах виновна, пък и съм си добра душа, се грижех за него първите дни и сега гледам нищо да не подхващам, нещата поутихнаха, но все пак...

През това време лятната работа свърши и аз събрах сили да споделя с другото момче какво ми е на главата, без да му спестявам нищо, пък каквото ще да става. Направих няколко опита да поискам да се видим, но той не пожела, на последния най-накрая ми даде обяснение, че знае, че имам приятел и затова не иска. И без това бях решила, че поне трябва да узнае цялата история, реших, че щом не иска да ме вижда, поне трябва да му я напиша. Така и направих, разказах му всичко, а той каза, че след като не съм била откровена с него, няма как да се получи нищо между нас, не правел компромиси, приех решението му, знаех, че нямам право да искам нищо повече от него, спрях да го притеснявам.. но вече мина седмица и не спирам да мисля за него и глупавата си грешка, само ако му бях споменала, нещата в момента можеха да изглеждат по съвсем различен начин.. но не мога да върна времето назад, така ми се пада...

И сега осъзнавам, че се оказах в най-ужасната ситуация, в която има едно момче, което ме иска, но аз не искам вече и едно друго, което аз искам, но той не ме иска вече...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8d869e2ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се обвиняваей изобщо! Дори да си казала на момчето, че си имаш приятел от 3 години, не се знае дали щеше да се съберете и т. н. Дори щеше да те отблъсне, защото си обвързана и търсиш друг, ще си мисли както сега има приятел и е с мен, един ден ако сме заедно, тя пак ще потърси друг, като имаме проблеми.
Така че, преспал е с теб и това, което си му казала му е напълно достатъчно за оправдание да те зареже и той да е жертвата, защото "не знаел"...
Сама казваш, че е женкар, тогава не очаквай нищо и не се унижавай с такъв пикльо!!! Нека си ги бройка, защо да се подиграва с теб...
Не му се моли изобщо! Да се маха... Момчетата много обичат да им се молят и да тичат след тях, но ти го отрежи.
Ако те потълси, ти му кажи, че след тази случка с него си осъзнала колко обичаш приятеля си и сега сте щастливи и не ти трябват женкари и любовници.
Знаеш ли кога ще осъзнаеш какво значи приятелят ти за теб- чак когато го видиш с друга, която се опитва да заеме твоето място!
Да, отношенията между вас в момента са напрегнати, този етап го има във всяка една връзка. Постарайте се да ги изгладите, ако се обичате.
Направи му изненада, свещи, вино, листа от рози и т. н. Като се прибере от работа да види това и дали няма да му стане супер приятно, дори оютно.
Това с женкарчето е било просто моментно увлечение и свалка, приеми го! Иначе много ще се унижиш, като се молиш на момче, което не те иска, нито пък иска връзка.
Mss Sadness, 24.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 385a271633
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма да ставам многословна, просто ще ти кажа нещо, което ще срине тезата в историята ти из основи. Това, че не иска да те вижда въпросният момък, понеже не си му казала истината е просто най-лесното оправдание за да те разкара. Сама каза - женкар е! Ако ти е по-лесно и ти гъделичка самочувствието да мислиш, че е влюбен в теб - ок. В повечето случаи най-простия отговор е верния отговор, ние просто обичаме да търсим под вола теле и да си градим въздушни кули...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6648ac65fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От авторката:

Благодаря за мненията! Както казах, не съм си въобразявала, че би искал нещо сериозно от мен или пък, че е "влюбен", това са си просто моите мисли и емоции в момента. Исках да отбележа само, че имаше все пак някои събития, които не съм споменала, които го правят една идея не чак толкова лош колкото изглежда. Както и да е, не съм си и помисляла да му се моля, не бих си го позволила! Споделих историята си тук, защото доста размишлявам над това в последните дни, така го преживявам, а и е по-лесно, когато разкажеш на някой. Приемам всякакви мнения, съвети, критики, обвинения или каквото и да е и съм благодарна, че донякъде ми помогнахте да си отворя очите за някои неща, които дълбоко в себе си знаех, но се опитвах да отричам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 31af6aa3e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Значи, още с шамара съм "за" да скъсаш с гаджето. А онзи момък ти е знак, че някъде там ще има мъж, който наистина ще те кара да се усмихваш! Майната му, можеш и сама! И не си го слагай така от една сериозна връзка на друга. :) Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bfcdbcbab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Наистина не ми харесва да пиша негативни коментари, ама ще ме извиняваш, това твоето е доста гадно! Не казвам, че нямаш право на щастие, казвам, че нямаш право да правиш така, като си обвързана. Ако имаш симпатии към някой (бил той женкар или не) поне скъсай с гаджето първо, то това вашето е направо долно! Напълно съм съгласен, че не си притежание на никой, но ми е много интересно и ще се радвам да ми отговориш как го правиш? Как ти е възможно да се отдадеш на някой друг, докато си обвързана? Аз не мога да го побера, мисля, че трябва да нямаш никаква, ама подчертавам никаква, съвест, за да не те е срам пред самата себе си до степен на самоизяждане, само като докосваш друг по този начин. Приятелят ти може да е всякакъв, но все пак е твоят партньор, когото по принцип си длъжна да уважаваш поне колкото да скъсаш с него преди да имаш каквото и да е с друг. Съжалявам, но не мога да застана на твоя страна тук, наистина трябва да те е срам, то днес вече и на най-близкия си да не можеш да вярваш, направо.... ебаси сбъркания свят!
S. A. D.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker