Женена за чужденец - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Женена за чужденец
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3899 пъти
Здравейте
Женена съм от девет години за един мъж от нигерия и имаме девет годишен син. Аз работя в една баничарица а той мете улиците. Когато го видях за първи път разбрах че това е мъжът на мечтие ми, любов от пръв поглед. Не е висок, но е много черен и със ситно къдрава коса и очие му са малко накървени. Пробмът е че сина ни няма приятли и няма с кого да играе. До като бше в детската градина имаше две деца с които играеше, но и те започнаха да го отбягват защото много хапе. Баща му все казва да не се притеснявам защото и той и братята му като биле малки и те правели така, но като станали на по 15 - 16 гдини се поспрели. Мисех че като започне да ходи на училище нещата ще се подобрят, но точно обратнот- влошиха се. Другите деца му викат шибан негър, миризлив циганин, маймуна, кожата му била цвят на лайно и какво ли о ще не. Сега мислиме да го местиме в дуго училище и се надявам нещата да са по добре там.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4c208f424d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако не познавах едно мулатче в моя град (5-годишно момиченце), което също хапе веднага щях да заключа, че историята е измислена. Сега пак си мисля, че е, но да дам съвет все пак- хранете го това дете повече, егати, в баничарница уж работиш.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: acc128fa91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти преди да се ожениш за този човек предполагам си помислила какви ще са последствията за децата ви. Ако ли не, сега ще усетиш отношението на хората с което ще се наложи да живеете, а то в повечето случаи не е позитивно, защото страната ни не е била колониална и хората нямат опит с хора от смесени раси. Детето ви е мулатче предполагам.... С какво едното училище ще е по-добро от другото. Обмислили ли сте го добре. Да не стане по-лошо.
Говори с детето и му обясни някои неща, подготви го за всякакьв вид отношение, за да не е болезнено. Понякога децата могат да бьдат жестоки едно кьм друго, но нека то да си има изградена емоционална защита, за да не се травмира излишно.

Може да го запишеш да спортува, да танцува, да пее или друго в което има талант. Там ще се чувства мотивиран да се развива, приет и може да си създаде и приятели.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 84797debe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   егати и селяните прости са в това училище. Изобщо силно ме изумява повсеместния расизъм в бг. ужким страна на кръстопът, пък ако може да се затвори и капсулира - евала! съчувствам ви и аз мисля, че ако го запишете на някакъв отборен спорт, че бъде приет добре и
ще си намери там приятели, защото успехът на групата ще зависи от сплотеността ?.

за хапенето му говорете, обяснете му, за първи път чувам за това. не е хубаво да му показвате, че това е нормално и да чакате да му мине. той в какви ситуации хапе? заведете го на психолог, поне да каже как да се справите с това.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 64fb78e84f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не е проблем нито цвета на кожата. Проблемът е в родителите на детето ви. Още първия път като сте разбрали за охапване е трябвало да говорите с него.
Казвате Другите деца му викат... , но не споделяте той какво им е правил за да го нападат.
На кои ли ще му е приятно дете, което се държи като куче?
Ако детето ви беше бяло и пак хапеше, нямаше ли да го нападат децата?
Ако детето ви беше добър, услужлив и приятелски настроен съученик, щяха да му казват, че кожата му е с цвят на шоколад или мляко с какао.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5a2ac19ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Работя с деца от тази възрастова група и с голямо съжаление ви казвам, че, където и да го запишете, все това го чака. Децата са извънредно жестоки и невъзпитани. А към различните са безпощадни. В България е така. Много, много тъжно.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a30d8f63b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В детската градина на дъщеря ми също има едно мулатче, което хапе наред. Когато ухапа дъщеричката ми, реших, че е случайно и оставих случая да се размине, но сега разбирам, че е характерно за негрите да хапят, и че е вероятно то да ухапе дъщеря ми отново. Ако се случи това, ще бъда решителна и ще настоявам да преместят мулатчето, за да не местим всички деца. Освен това има по някаква програма и циганче, което се изходи пред шкафчето на детето и то съвсем умишлено. Като си мисля, че сега може пратят и сирийчета, си представям какво нетърпимо положение може да стане!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ad0a9655ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ми... прави са си децата... Детето ви е разлчно от тях... Какво очаквате, да го издигат на пиедестал, само защото е черно ли?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 549b9e9640
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Нали знаете старият лаф: не че съм расист, ама мразя негри:) Ами не очаквайте позитивно отношение към чернокожите в България, особено сред децата, които по природа са искрени и поради това по-жестоки понякога, особено към различните, както вече беше споменал някой. Късно е да ти кажа да не си се омъжила за чернокож, но правейки тази крачка, си поела и кръста си. А и това с хапането предполагам е само една от негативните етно-културни особености, характерни за расата му...
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: acc128fa91
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това, че хапи децата вие как го приемате? Не сте ли говорили с него, че това е неприемливо, дори като защитна реакция ако е бил предизвикан преди това от тях. Не така....

Децата виждат едно дете, че е различно от тях и започват да странят от него... Но кьде са учителите и вьзпитателите. Не трябва ли да се стараят да сьздадат такава атмосфера в детския колектив, че детето да не се чувства изолирано. Нямат ли там някакви изисквания, наредби и други стандарти в училище относно "различните" деца.

Ние живеем в Англия. Моята дьщеря от 4 год възраст започна заедно в група с деца, в която има деца от различен произход-латвийчета, нигерийчета, бразилчета, филипинчета, полячета, арабчета, пакистанчета, индийчета и англичанчета разбира се.. Една трета (близо 30% )от децата в групата/класа и училището бяха деца от друг произход различен от основния-английския.

Да ви кажа честно никога не усетихме лошо отношение кьм детето ми на база етнос през всичките тези 11 години откакто сме тук. От една год. е в друго училище за по-големи деца, но и там е сьщото. Там така ги учат и вьзпитават, че децата приемат различието още от ранна вьзраст. Те знаят, че има хора от различни раси, цвят, култура, етнос и други такива и че хората от различните части на света изглеждат различно и няма напрежение заради това...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: be131bc415
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От авторката
Много сме му говорили и ние и учителите да спре с това хапане ама спиране няма и вече две деца родителите им ги преместиха в други училища. Хапало ме е и мене и то много силно. Колегите ми казват че когато човек се жени не трябва да мисли само за оная си работа ами и за последствията, защото децта са тези които страдат при такива смесени бракове.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 912320d577
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако можете сменете държавата. Тук голяма част от хората са прости и ограничени. Аз също живея с нигериец. Обаче сме в друга държава. Тук хората ни приемАт нормално. За сега не мисля за деца въпреки, че той много иска. Имам едно от първия ми брак.

Относно хапането мисля, че може да е признак на някаква емоция. Аз понякога толкова силни чувства изпитвам към детето ми, че от обич го захапвам лекичко. Естествено, че з мога да се съобразя със силата на захапването си0 но едно дете може би не. Може като е ядосано детето да хапе, да се отбранява.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2d82b6e928
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И аз имам приятел нигериец той е всичко ,което искам ,но връзката ни има хиляди трудности заради това ,че няма образование,заради хилядите такси които трябва да плати за да му дадат разрешително за работа и тн.И двамата имаме деца от предишни бракове и май няма да имаме наше общо.Усещам ,че трудностите ще станат много повече.Той самия е внимателен .Не мога да си представя да хапе или нещо такова.Да заспивам в прегръдките му е най-сладкото нещо....
.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3875dd8d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторке, прекрасно са ти го казали колегите ти. А, виж сега-ако си умна и неограничена, /като 12 де... / сменИ държавата! На мене-простият и ограниченият, не ми трабва да живея с индивиди, които провалят живота си заради един голям член, или хубаво тяло и после другите са им виновни.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2b7e8b79b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Драги ми сънароднички, това че ви харесват негри и араби си е ваша работа. Ако щете да да се омъжвате за тях правете го, но не започвайте да се оплаквате след като те ви покажат истинското си лице. Имам колежка която ходи с един мъж от Того и ни беше дошло до гуша да слушаме колко нежен и внимателен е бил а не обикнвен както нашите Българи. Всеки път преди секс първо и правел масажи, след това орален и посе колко пози са сменяли. Всичко е било добре докато един ден с някакъв негов сънародник яко я дрогирали и така я бяха разпрали че след това изкара четири дена в болница и вече повече от два месеца още не се е оправила напълно. Дадоха и наистина хубава походка и се надявам да си я задържи поне за много дълго време като спомен. Когато се прибрала от болницата видяла че въпросните господа напълно и изпразнили арартамента, мебели, дрехи и всичко останало. Така че драги ми сънароднички задниците ви са си ваши и правете каквото си искате с тях само си помислете за бъдещите ви деца.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4effab4df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   От N7: Жените с мъже-чужденци по-скоро искат ние българките да напуснем страната си и да се изселим, за да има повече място, на което да си пускат децата да се хапят. Ами ако се ние се махнем те с кои - с филипинците ли ще се хапят. Тук идва въпросът защо като мъжът ти е нигериец не си живеете в Нигерия, ами просите да ви приемаме, детето ми да учи ненужни предмети, тип Расова толерантост и т. н.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b7ae0bb0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От авторката
Аз му предложих ако иска да отидеме да живеме в нигерия но той не иска и да чуе за такова нещо. Каза ми че с много трудности е успял да се махне от там и само като чуе думата африка му става лошо. Не знам но на последък само проблеми. В момента спестяваме пари за самолетни билети за двамата му братя които искат да идват и те да живеят тука. Ума ми не го побира как ще се оправяме. Ние живееме в малък едностаен апартамент и още сега ни е тясно а с още двама човека ще е напаво кошмар.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ecca5ab1d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   N7, защо те е страх от сирийчетата, какво очакваш от тях?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b6fdb3f968
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   №18 - арабите са много по-агресивни, лукави и коварни от българите. Сирийците също!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 413ad2a623
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   авторке, това е от стандартните действия на африканците: след като са напуснали Африка, те се стараят никога да не се върнат там. един от най-лесните начини е да се оженят за европейка. не казвам, че мъжът ти не те обича, защото не го познавам, но оставането в Европа е сред водещите им мотиви.
и да, следващата стъпка е да доведат колкото се може роднини, за да ги измъкнат от джунглата. така че или тропни с крак, ако жилището е твое, или се приготви да станете повече, и то за доста време. тук също не е розово, както виждаш и за българите има безработица, а какво остава за негри от Африка, които не знаят езика и имат неизвестно каква квалификация.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f68486247a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Хората са лоши, аз гледах едно мулатче 2 години, и се влюбих в нея (не буквално). Гледах си я като мое детенце, и много си я обичам. Та ако някой не приема детето ти такова каквото е, е негов проблем. Няма смисъл да се моли на хората, или да сменя училища, защото на всякъде ще го обиждат ако има животни в училището или в къщите на децата. Опитай да говориш с учителката! :) Целувки за детето ти. А Ако хапе, помисли колко българчета псуват, бият и хапят и няма нищо общо с цвета... но все пак поскарайте му се, за да е по общителен

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9347eb564f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До №18
Сирийците ако не сте забелядали са мюсулмани а аз на тях не им вярвам. На мохамеданите от малки са им натъпкали в простите глави да мразят хората от другите религи. Това е лукава религя с две лица. Казват че са за мир, а в същото време промъквайки се между нормални хора отиват да се самоубиват с бомби за да убият и тях за да ги направи алах мартири. Последователите на абсолютно никоя друга религия не ги правят тези идиотщини. Уж проповядват мир а сеят смърт. Ако това не е лукаво двуличие, аз не знам какво друго е! Ако на някои хора 500 години не им бяха достатъчни, нека да продължават така.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 912320d577
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   От 12 до 14. Защо си мислиш, че българките, които сме с нигерийци сме с тях заради големия им член. Това за черната раса и размера на пениса е просто мит. казвам го от личен опит. Всеки има право да си се жени за който си иска. Аз познавам 2-3 българо-сирийски семества живеещи в България. Ми те си живеят като нормалните български семейства. Просто всичко си е въпрос на късмет на какъв човек ще попаднеш. Престанете с това закостеняло мислене.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 94d5cbd3b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ей бива расизъм и нетолерантност ама това минава граници... не само тук в коментарите, ами в цялата страна като цяло. Как може майки да казват Аз не искам детето ми да учи толерантност, етноси и раси .. ами затова децата по училищата са малки нацисти, мама и тате като нон стоп говорят как всеки различен е маймуна, боклук, чернилка и т. н. Ми и аз не съм женена за българин и какво? Вярно мъжа ми е датчанин и бял и рус със сини очи ама пак е грешен сигурно щото нали не е българин ;хВиждаме ги българските мъже какви са прекрасници. Относно детето ти авторке, доколкото разбирам би трябвало да е на поне 8-9, така че съвсем спокойно можеш да говориш с него-не е бебе и е наясно с това какво прави и защо го прави. Ако смяташ, че само ти не си достатъчна-психолог. Относно братята-казвай не! Достатъчно е, че с и аз не знам кой акъл като работиш в баничарница(надали взимаш повече от 350-400лв) правиш семейство с мъж с по-ниски и от твоите доходи и живеете в ЕДНОСТАЕН апартамент с това детенце. Братята му ако идват да си намират жилище сами и билетите сами да си плащат! От какъв зор ти ще платиш, да не са 1-2лв.. Африка си е далече. Но ти пожелавам да си силна и да стискаш зъби, защото сама виждаш живота ти няма да е лек в толкова нетолерантна страна. Хората винаги ще говорят и злобеят, опитай се да се абстрахираш от тях и си гледай ти и детето ти да сте добре.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8915383254
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   До 23 от 14-Става дума за грешната ви преценка-дали член, тяло или друго, не сте мислили за сериозни неща като последиците например. А се вижда, че последиците от решенията ви са разностранни. Само любов, без някакво количество разум, се вижда че не стига. А това, че разума отсъства, и продължава да властват емоциите се вижда и от твърдението, че размера им е мит. ПотърсИ и прочетИ където трябва и ще разбереш, че не е така-хора на които това им е работата го казват. Твоя "опит" очевидно е недостатъчен. Разбира се, че всеки има право да се жени за който си иска. Но никой няма право да прехвърля неудачите си на околните. Както и аз имам право да искам детето ми да не е хапано от хулиганче/ха сега пък прочетИ какво значи хулиган... / Както предполагам е в страната където си сега. Ако не си в Ангола де... Да-има и късмет в една връзка. Но когате грешките се повтарят/повече бракове например... /, проблема най-вероятно не е в околните... Когато едно мислене има здрава почва, много неща са лесни и свободни. Да правиш каквото си искаш без да мислиш или друг някакъв контрол е слободия. Престанете да прокламирате абсолютната свобода-това е анархия! И възпитавайте вас и децата си!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9347eb564f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Следвай сърцето си, но вземи със себе си и разума си. Любовта е от ден до пладне и рано или късно отшумява, но последствията остават. Сега до края на живота си ще трябва да гледаш как много от хората ще третират детето ти като втора класа човек. В която и друга държава да отидеш ще видиш че винаги ще се сблъскаш с хора расисти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker