Той ми призна, че ми е изневерявал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ми призна, че ми е изневерявал
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 4182 пъти
От 2 години имам връзка с доста по-голям мъж от мен.
Живеем заедно, но последните седмици се сближихме много, защото на него му се случи доста неприятен инцидент, по цял ден се въртя край него и го обгрижвам.
Разбрах на какво съм готова за него и преосмислих връзката ни.
Виждам, че тази случка е променила и него. Виждам и разликата в отношението му към мен, опознавам го в нова светлина, която много ми харесва.
Мислих, че този неприятен инцидент всъщност може да укрепи връзката ни. Язък, много съм заблудена.
Една вечер се сгуших при него, след което ми каза, че ми е изневерявал, системно, без да подбира много.
Не съм мислила, че го прави... но не бях много изненадана.
Той със сълзи на очи започна да се кълне, че никога повече не би го направил, да иска от мен прошка и т. н., а аз и сега не съм наясно какво точно да правя.
Той ми дава сигурност, пази ме, подкрепя ме и беше откровен с мен. Поне това ценя, защото стисна топки и си каза всичко.
Аз не смятам изневярата за нещо хубаво. Аморална постъпка е, не ме убеждавайте в нещо друго. Аз никога не бих му изневерила. Възможности съм имала, но подобни изпълнения са ми жалки.
Какви възможности имам? !? - да го оставя, да си търся моя празник някъде, но дали ще дойде... съмнявам се.
Да остана с него и с надеждата, че той наистина няма да ми изневерява повече, макар че щом толкова пъти го е правил... някак нереално си е.
От друга страна животът е толкова хубав и кратък, а да си губя времето с подобни лъжи и жалки изпълнения не си струва.
Просто съм изгубила всякаква надежда. Не вярвам, че ще си намеря човек, който ще ме обича и няма да го деля с всякакви субекти от женски пол.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 13209f76d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може наистина да се е разкаял и да е разбрал какво има до себе си, покажи му че те е заболяло от тези неща, не бързай да го оставяш, опитай се да видиш как ще е и дали ще можеш да живееш с това, защото мъжете, повечето в днешно време не са много китки...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5d5ccb36ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко друго е по-добре, отколкото да се примиряваш с това положение. Щом не си щастлива, напусни го. Преодолей страха си да останеш сама. Успех! :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cae745df20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не оправдавам изневерите, но никой не е безгрешен. И на теб може да се случи, нищо че сега си мислиш, че няма как да стане. Ако наистина го обичаш и да искаш няма да можеш да си тръгнеш от него. Влюбеният търпи или прощава или се самозалъгва, че вече нямо да му изневерят- това е истината, колкото и да не ни се иска. Така че какво ще направиш зависи само и единствено от теб и твоите чувства.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cee4670294
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много, ама много се съмнявам да ти е изневерявал системно и изведнъж като с магическа пръчка да спре. Иска да ме убеди, че ако отиде на диско и някоя му се върти на оная работа и той ще каже "Сори, маце, много си секси, ама няма да стане"?

Така че определено ще ти изневерява, въпросът е дали ти си готова да преглътнеш това. Ако мислиш, че няма проблем да си търка инструмента в чужди дупки и после със същия да те такова тебе, бъди с него? Ако не те притеснява, че може да ти натресе въшки, да забремени някоя или да се влюби в нея или че при всяко скарване ще тича при друга, бъди с него.

Като мъж ти казвам, че с такъв не те чака нищо хубаво. Той от сега е такъв, а представи си след 20 брак примерно. Дали е готов да спи още 50 г. само с една? Съмнявам се. Или изневеряваш, или не? То си е заложено в човека и средно положение няма.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 13a3154b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Когато мъж осъзнае грешката си, значи ако пак сгафи, което не ми се вярва, но всичко е възможно ще ти каже. По-добре така отколкото като 90% от хората, които си изневеряват и мъжа казва: аа тя жена ми не знае, а жената си казва същото!

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 337ec3529b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Той е проумял, че при нужда само ти си до него, а признаването на изневярата е била необмислена реакция от негова страна. В момента, в който е споделил, е чувствал, че ти си правилната жена за него, докато преди това не е бил сигурен и затова е изневерявал. Според мен като се възстанови, пак би изневерил, просто явно инцидента го е накарал да бъде слаб и напълно откровен. Само че това ми прилича на човек с променливи настроения, който в един момент те убеждава как ти си всичко за него и едновременно си вярва, а в другия момент отива на другата крайност. Не знам доколко можеш да разчиташ на такъв човек.
Изчакай да се възстанови, виж как ще е през следващите седмици, виж как ще се държи след като се оправи и тогава вземи решение. Много хора докато са слаби и безпомощни, осъзнават колко е важно да са добри, но в момента в който си стъпят на краката, не можеш да ги познаеш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ec4da6944f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще можеш ли да простиш? Ще можеш ли пак да го гледаш със същите очи? Ще можеш ли да го целуваш, да имате интимност и да градите планове за общо бъдеще?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 35ae0a48f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мъж съм,
и бих ти отговорил/ ако сме приятели/ - 2 години са период в който можеш да си дадеш сметка за самия себе си и връзката ти/на този етап. Така че - ПОВЯРВАЙ МУ!! Надеждата и реалноста са много свързани. Да започнеш отначало / или с друг - е възможно винаги "чисто теоритично". Изневярата - това е нещо както Теория - за много от нас ужас, за други Теория или Факт. Така че на разсъзждавай просто! Или както сама каза - "От друга страна животът е толкова хубав и кратък"/ Ти го каза!! Така че - Действай!!
М44

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a0ea109459
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Абсурдно е че в някакви критични моменти за нас си даваме сметка кой е до нас е т. н.. според мен нито се е осъзнал нито си е дал сметка.. гузната му съвест е заговорила.. едва ли ще спре.. едва ли въобще смята че това което прави е кофти и че те наранява.. за мен този човек е пълен егоист и комплексар.. не само че си гледа собствения кеф.. но и постоянно се опитва да се доказва колко е вървежен и харесван въпреки че годините вървят за всеки.. сега е момента да му покажеш колко уважаваш себе си.. в живота си има ясни правила... след като си се хванал на хорото ще го играеш.. във всяка връзка си има съобразяване и ако не можеш да се съобразяваш по добре си остани сам и си прави каквото искаш.. за мен този човек не само че ти губи времето но и няма никакво уважение към теб.. за чувства да не говорим..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e818d5f340
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж, едно ще ти кажа. Хората сме много заблудени същества. Живеем с разни измислени правила, с възприятия, които са ни били втълпявани от обществото години наред.
Не бъди с този мъж само защото "ще си останеш стара мома", защото имаш съмнения, че няма да срещнеш отново любовта и т. н. Това са глупости и е нечестно спрямо ТЕБ да си губиш времето, мислейки такива неща за себе си. Моят съвет - зарежи го. А и такива мъже обикновено - като им се прости, те пак го правят. Прошката, съзнават ли го или не, ги поощрява (в повечето случаи).
Само че този път може хич да не разбереш като го прави. Загубеното доверие трудно се връща и ти няма да си щастлива повече. Ще станеш параноична и нещастна. Накрая на него ще му омръзне и той сам ще скъса с теб. Така става обикновено. Не знам дали ще бъде така и с теб. Но...
Заслужава ли си този мъж, просто защото ти дава "сигурност"? (чудна работа, жена да казва, че има сигурност от мъж, който системно й е изневерявал).

Аз бих си тръгнала, нито миг не бих си губила времето. Знам, че е трудно, но той си го заслужава.
Погледни живота си в перспектива, дай си мъничко време щом искаш, но ще осъзнаеш, че ти повече с този човек няма да си щастлива. Ако си - евала, признавам те. :)

И все пак - не ти налагам мнението си. Потърси дълбоко в сърцето си отговора. Интуицията - нея слушай. :))

И повярвай ми, дори вече да не сте заедно - аз съм убедена, че отново би срещнала любовта и дори тогава ще е още по-хубаво.

Успех!

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: adcf1e066d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Като мъж ти го казвам - приеми, че се е гаврил с теб, жертвай егото си и не се самозалъгвай с някакви безмислени извинения за поведението му... сбъркала си, боли, но е по-добре да страдаш сега и да имаш шанс за нещо истинско в бъдеще, отколкото цял живот да ти е гадно... (сори, мразя разни хейтъри по форумите, които само депресират хората, но той не те заслужава... особено като видях и за разликата във възрастта :Х )

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c9bcb7a969
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма смисъл, мила, да се мъчиш с някой, с когото си само от две години. Това не е кой знае колко, за да си толкова чак обвързана. А и нямаш деца. Той щом ти е изневерявал сега, още кажи-речи в началото на връзката ви, какво ще стане след 10г. примерно? Няма да се спре. А тогава може да стане много по-сложно да го напуснеш, ако имаш деца, трябва да мислиш и за тях. Сега мисли само за себе си. Сигурна съм, че ще си намериш друг. Ако останеш с него, няма да ти е лесно, наистина все ще го подозираш, като го няма ще се питаш сега дали не е с някоя друга, знам го от личен опит, защото и моят мъж ми изневери и ми призна и той ме моли много за прошка и ръка ми целува, ама сега пак си живея със съмненията и не е лесно ( един път преобърне ли се каруцата, казват хората, трудно се вдига). Но моят случай е друг, аз имам деца, едното още малко и ме е страх да остана сама, защото и той ми дава на мен сигурност, а и го обичам. Но ти си друго, още не си толкова обвързана, така че помисли дали няма да страдаш цял живот с неговите изневери.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9d59d41686
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Здравей :) Може би му е тежало. Аз съм на мнение, че ако се случи не трябва да си признаваш никога, защото не е ок. Сама си видяла. Обаче... помисли какво значи прошката. Опитай да простиш и се наблюдавай. Ако си ок... и не се вкараваш във филми, значи наистина си простила и значи ще си добре. Ама ако му простиш(уж) и продължите напред и се тръшкаш и му го натякваш, тогава не си струва. Раздели се с него. :) Успех! Чуй сърцето!
С. 24

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c091a61aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   то и да не си признае човек ако има съвест.. ще се чувства много зле и рано или късно ще си каже.. това съвеста е най големия ни съдник, но не всеки я има..

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2cb759b9e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ей за това съм казвал винаги, изневяра не се признава дори на калъп да те хванат... защото винаги има последствия... случва се да съгреши човек(но не системно де) минало е...

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5d5ccb36ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Aко не си го напуснала все още, напусни го. Мъжете, които са курвари такива и си остават, колкото и да ти се иска не можеш да го промениш, това е като болестно състояние. Няма смисъл да си губиш времето и след 5, 10 години да си задаваш редовно този въпрос. Имал е момент на слабост и затова ти е признал всичко, но повярвай ми ще бъдеш оценена докато се оправи и после пак ще почне с номерата, които ти е играл до сега.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 54741ec804
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Не прощавай, ще си мисли постоянно, че ще му го върнеш. Нещатата между вас няма да бъдат същите. Аз простих изневяра, не си заслужава.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 46783e3d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не казваш нищо за себе си, да не си на 18 години? Давал и бил сигурност - задавала ли си си въпроса колко сигурна ще си ако се влюби в поредната, с която ти изневери - също както сега плачейки и мрънкайки ще дойде да ти каже колко много е привързан към теб, как истински те обича, но видите ли в сърцето му е влязла друга. Решавай сама дали имаш достойнство и си съгласна да се въргаляш в чаршафите с човек, който няма и грам уважение към теб - в същност каквото и друго да кажа, просто ще повторя горните коментари. Аз не бих задавал въпроси, щях да се изнеса дори без да си събирам багажа, ако ще и да пука след мен - не му го пожелавам де!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker