Да убиеш това което си ?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да убиеш това което си ?!
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 3281 пъти
Здравейте отново аз съм момчето от темата " Как да повярвам на жена? " В последните дни се въртят някакви по сериозни мисли във главата ми. А те са свързани именно със заглавието от темата. Замислям се сериозно към пълна промяна на същноста си. Писна ми да бъда романтичния глупак който все бива размазан на края. Не искам вече да ми е тъпо, искам просто да съм щастлив. Не мога а и не искам вече да бъда стъпкван. Вече няма да вярвам на жените, вместо това ще отмъщавам на всяка следваща за грешките на една. Бях добър, отнасях се с уважение. Не изневерявах въпреки че съм имал възможност, не съм лъгал за нищо и какво получих? ! Едно голямо нищо. Просто ще се превърна в поредния боклук, защото ми писна вечно да съм в калта. Да си добър май не е хубаво нещо в днешно време. Мисълта ми към вас драги съфорумци. Дали е редно да убиеш това което си? Защо е толкова трудно някой да оцени това което си...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: f154be9469
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От едната крайност отиваш в другата. И това е губеща позиция. Казвам ти го от сега, за да загубиш още няколко години от живота си.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4498561ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зависи много с кого си добър. Как да го кажа... има жени и жени. Такива, които те обичат, такива, които не те обичат. Едни ще търсят с теб само забавление, други ще се опитат да забравят някого с теб... Такъв е живота. В един момент ще разбереш кога си обичан. Много е трудно да намериш обич. Чиста, без задни мисли и да се отдадеш.
И 100 пъти по - добре в калта с разбито сърце, отколкото боклук. Защото боклук е диагноза до живот, а другото... то винаги дава сили за ново начало.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 70a31940ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   :D
На колко години си ми е любопитно. Не ми се рови да ти търся предната тема, за да видя и там, че си отчаян. Моля те да изчакаш малко, за да ти мине. И това нещо не се променя. Бог вижда добрите хора. Майка Тереза е казала "Прави добро, въпреки всичко... ", т. е. не спирай. И най-голямата грешка ще ти е насила да се променяш. Една промяна става след някаква болка, но тя става от самосебе си. В момента и аз не знам какво да правя. Писна ми да не ми се получава и реших да правя само секс, да бъда кучка... и така не ми се получава, че даже повече боли. Сега даже се срещам с едно момче по-малко от мен с две години и едва ли иска някаква връзка и като цяло не знам какво иска :D Но... смятам да бъда силна и да го *** и да си вървя. Защото съм наплашена до ента степен, че някой ще ме нарани.
С. 24 г. Бургас

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3b76c16777
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Недей да променяш, това което си, заради някви тъпи п*тки. Бъди си, какъвто си, някой ден ще дойде жената, която ще го оцени. А и един съвет-никоя от следващите ти приятелки, няма да е виновна, затова, че бившите ти са били прости к*рви и са те наранили, затова не си го изкарвай на тях!!! Успех, дано намериш своя правилен път. :))))

Момиче, 17

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e6e87c0eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ще те посъветвам да бъдеш такъв какъвто си а не да се опитваш да се променяш тези, които не виждат всъщност какъв си няма смисъл, да се занимаваш с тях. Аз съм момиче и също като теб си казвам понякога не искам да съм добра искам да бъда като другите да не ми пука и да се насоча към следващия да ама не, не мога да съм като другите ние сме индивидуални личности.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d85b8938a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Глупак. Ако "предателството" е комплимент към друг мъж от приятелката ти (както описа в другата история), то ти си незрял комплексар!!

Не смей да имаш повече приятелки и да нараняваш жените, които не са ти виновни за инфантилността!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6405f5358e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич за да пусна тази тема явно провинението е много по голямо не мислиш ли? Инфантилен не съм. Въпросното момиче само от въздуха където не ме ревнуваше. И манекенчетата за тях не ме ебе, знам колко струвам и повярвай ми аз съм по ценен от някакъв балък дето всяка вечер чука различна. Стана ми тъпо защото ме накара да махна всички момичета с които си пиша, а тя направи именно обратното. Но за да допълня картинката докато се зарибявах с въпросната госпожица имах друга доста по сериозна кандидатка която отрязах заради нея. И на края излезна "Грешен Избор". Комплекси нямам братле, аз съм такъв какъвто съм и се приемам с всичките си плюсове и минуси. По странно ми е обаче защо като съм влюбен до уши, и тя ме размаза в момента не чувствам нищо. Просто една странна празнота...
Автора...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: dc62625e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   ... и много ми е интересно как ще си отмъщаваш на жени дето не им пука за теб... нали като почнеш да се даржиш като кретен ще те отсвирят и пак ще лапаш мухите...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e2b5330357
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Пичага, така ще се прецакаш още повече. Нищо хубаво не те чака, ако се превърнеш в боклук и почнеш да се държиш с жените като гадняр. Аз съм преживял нещо несравнимо по-страшно от теб. Бях женен за жена, от която имам и дете и въпреки гнусната и изневяра и чудовищно предателство, не съм намразил женския пол, защото, макар повечето днес да са мърши, има и добри, обичливи, честни и достойни жени. Ако тръгнеш с лошо, може да изпуснеш някоя стойностна. Ще ти мине огорчението, споко. На мен ми се струва обаче, че си имал малко наивна представа за жените и след като си се разочаровал, сега тръгваш в другата, не по-малко лоша крайност. Научи си урока и гледай напред. Озлобиш ли се срещу всички жени, читава нема да намериш. Знам колко те боли, знам какво е да се чувстваш предаден и съсипан, когато са се подиграли с чувствата ти и буквално са се изгаврили с теб, но не попадай в такава дупка. Вярно, че днешните жени са уникум, но пък и сред тях има свестни бе пич. Аз съм патил повече от теб от жените и ти казвам, горе главата.

Обаче спри да бъдеш наивния и романтичен добряк. Като казвам това, нямам предвид да станеш киселяк или грубиян, а да бъдеш по-разсъдлив, по-проницателен, да не се хвърляш на някоя, която ти демонстрира интерес или даже ти се кълне в любов. Изпитвай я. Жените пич, са елементарни, просто наша грешка е, че им позволяваме да ни сметнат за даденост и така те губят интерес към нас. Жената трябва да бъде в напрежение, но не и в страх от теб или да бъде унижавана.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 472e151501
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много си комплексиран и разсъждаваш детински. Не бих искала да имам нищо общо с мъж като теб. По- добре ли ще е да слушаш от половинката си само сиперлативи по твой адрес и да знаеш, че са без покритие. Когато видя хубава жена или мъж нд се притеснявам да го кажа. Този е хубав, има хубави черти, изглежда добре. Това обаче съвсем не значи, че искам да му дкоча в леглото!

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e07cd1e0b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И защо трябва да променяш себе си, заради някой, който не те е оценил?? Пробвай да се промениш и ще видиш, че пак ще останеш разочарован. Няма смисъл да се променяш и да бъдеш някой, който не си. Няма да си удовлетворен от себе си, защото няма да си ти. Ще си поредния фалшив човек, който има празни и безцелни социални контакти, и един лист пълен с 1000 човек, които ти се пишат "приятели", но нито един истински сред тях или момиче, което да те обича защото си романтичен и верен и т. н... ти искаш да си точно обратното, за да те обичат. По твоята логика и тя трябва да бъде като новото ти "ти" - т. e да не е романтична глупачка, а някоя бунтарка, която не си пада по нещата, които се опитваш да промениш, щото не са те оценили. Щастлив ли ще си тогава? Не мисля. Не се променяй, просто спри да се доказваш на всеки/всяка срещната с които не виждаш общо бъдеще заедно.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a1845bd032
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ето една песничка за всички :)

Tech N9ne-Believe

http://www.youtube.com/watch?v=rjWjlWhw4dc

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 586bfe5863
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Пич, ако станеш мръсник нсъмнено е че ще си намериш по-голема мръсница от тебе резултата ще е пак същия...
Така че нема смисъл.
Не си слагай грех на душата :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3d5eb33e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Каквото номер 6 каза. И на мен са ми изневерявали, не мразя момичетата. Мой приятел беше тръгнал с подобна нагласа да си отмъщава, турих му наморника.

Това, че си п*тьо, не е вина на идущите момичета (които май няма да са много като си тръгнал така). Престани да се лиглиш, слез на земята и не посягай на момичета, недорасло. Гнус ме е от такива като теб и бъди спокоен - секундата когато надушат какво инфантилно кифленце си, жените веднага ще те отсвирят... язък за отмъщението, а?

Съвет - веднъж в живота си бъди мъж, преглътни лигавщината си, поеми отговорност за себе си и мисли с горната си глава като избираш момиче. Или ако искаш си бъди нараненото момченце, мрънкай на мама и си го връщай на невинни момичета - ще си умреш сам в тоз случай.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6405f5358e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Благодаря ви за отговорите, приемам всяка критика и ще се постарая за напред да стана по добър. Мисля че сте прави.. няма нужда от промяна :) Благодаря на всички отново! (у)
Автора...

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 32501db561
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторе, така... като чета какво си писал, нещо ми се губи. Не си достатъчно искрен с аудиториата, въпреки, че си анонимен... , което показва, че и ти си имаш трески за дялкане. И причината за всичките ти душевни терзания не е коментара на приятелката ти относно манекена, а факта, че те е накарала да си изтриеш другите гаджета.
Познавам мъжете от зодия риби до болка-моят мъж е от вашата зодия. Да! Романтични сте, добри сте, нежни сте, не сте конфликтни.... но сте толкова скрити-покрити, лесно се влюбвате наляво и надясно и най-гадното е, че адски много ви личи... Не знам дали наистина по рождение сте лишени от способност да покриете влюбеността си или го правите, защото не ви пука, за човека до вас, но това, че като се влюбите в поредната, дори виртуална фльорца, наранявате безпощадно, човека, когото до преди 5 минути сте се клели, че обичате е меко казано... нахалство от ваша страна.
И... питам се, за какво са ти тези списъци с e-mail, Skype адреси и телефонни номера на девойчици, с които сте били или искате да бъдете, след като вече имате до себе си жена. Не питам за какво са ви девойчиците-то е ясно: за да си избивате комплексите, когато се обидите или ви зарежат. Питам, защо тези безкрайни, нескончаеми листи така ревностно се пазят от мъжете - рибки?
И последно: от себе си човек не може да избяга.... та... как ли би се променил?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5d60989401
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Бил си добър и искаш да минеш от лошата страна и да отмъщаваш. Давай и аз бях като теб, бях използвана и започнах да наранявам и да отмъщавам. Един ден срещнах много добро момче не исках да го нараня, но в един момент не успях да овладея самия рефлекс. Потъпках го и него като много други, но с него бях дълго време заедно и може би затова ми стана съвестно. Още сме приятели, понеже ние не само излизахме и спяхме заедно той беше и най-добрият ми приятел. Наскоро излязохме да се видим. Превърнах го в чудовище, в използвач, в бройкаджия, както още ги наричат. Говорихме си, но аз го познавам и знам, че е защото сега и той е наранен, както бях аз преди да го срещна и ме гризе съвестта. Недей се озлобява, защото много боли да гледаш как си причинил на невинен раните, които са причинили на теб. Трудно е, но се овладей и не го прави. Имай вяра.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 030d56cd2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Нямаш право, пич, да убиваш себе си.
Тук си, на земята си, за да изразяваш себе си, за да си си ти.
Единственото ти задължения е да не се самоизоставяш.
Това е най-голямото предателство.
Уверявам те, даже ти обещавам, че ще срещнеш момиче, което ще те види такъв, какъвто си и ще те обикне.
Сега търпение и сила.
Всичко ще е наред.

От една жена

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b8877b0785
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Колко позната история е това за мен, до н тА СТЕПЕН!! Последната ми връска се разви именно по подобен начин, което много ме нарани и дори ми изневери по най- наглия начин "госпожицата "! Това е че при мен работим на кораби всеки ден трябва да се засичам с това изчадие на ада, което е повярвай ми много по гадно от всичко което можеч да си представиш за дадената ситуация! Само това мога да те посаветвам приятел по неволя.... не се променяй заради дяволски прищевки и аругантно поведение на отсрещния пол, осузнай себе си и продължавай напред без да се обръштАШ
Вземи си урок както аз направих със себе си и продължавай да си добър с хората!!! Добротата ще спаси света от тази паплач неверна!!!!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4aca60e326
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   НЕ НЕ НЕ ЩЕ НАПРАВИШ ГОЛЯМА ГРЕШКА!!! Това, че някой те е разочаровал не значи, че трябва да слагаш всички под един знаменател. Може би си обкръжен от такава среда и трябва да я смениш. Аз ако имах приятел със сигурност щях да го уважавам и обичам. Да ти кажа, че някои момичета харесват и по-романтични мъже. Единственото, което трябва да промениш е може би вкуса си съм жените. Тогава всичко ще се нареди ще видиш

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3e84569ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Да отмъщаваш съвсем не е толкова лесно ако наистина си добър. Преде време бях лудо влюбен в едно момиче. Тя се подигра с мен. Минаха 9 години и Тя се върна един ден. Първо мислех да си отмъстя, но много бързо се привързах и я обикнах силно както когато бяхме деца. В краина сметка тя пак ме заряза, а на тръгване дори ме нахули и изрече един куп обиди по мой адрес. Ако си добър няма да можеш да причиниш зло никому

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 361887969b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Да се промениш е най - голямата грешка, която можеш да направиш. Боклук е всеки втори на улицата, малко са истинските момчета, които не ги е страх да отидат при момичето и да признаят чувствата си. Повярвай ми все ще се намери някоя късметлийка, която ще оцени това, което наистина си. Гордей се със себе си.. Не ставай като всички останали.. Само това мога да ти кажа :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6405f5358e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Благодаря ви! 22 прав си! Нямаш си на идея как ми повлия това. Благодаря още веднъж на всички.
Автора!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker