Преди да умра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Преди да умра
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3112 пъти
Здравейте, искам да споделя голямата болка в живота ми, а това е, че не съм изпитал взаимна любов. Аз съм обичал много, но мен никога. Тежи ми, че може живота ми да приключи в един момент, а аз не съм изпитал това чувство. Пиша тези редове докато съм пиян, но това е утехата ми, съжалявам. Ако намеря жена която да прекара известен период от време с мен, ако не и за по дълго, ще изчезне чувството за празнота в живота ми. Напоследък много често ми минават мисли за самоубийство, но все още се спирам от това. Здрав човек не бива да го прави. Всичко което желая сега е да имам жена с която да прекарам поне една година, да отидем на планина, на море и да се обичаме. Живота се изнизва доста бързо и вече забелязвам остаряването си, осъзнавам какво пропускам. На последък много пия, опитвам се да притъпя чувството. Понякога си казвам това е съдбата, едни ги дарява, а други не. Не мога да се сърдя, такъв е живота. Eто наливам си поредната чаша алкохол. Искам поне една година да имам жена и да си прекараме добре. След това не ме интересува нищо, това ще е достатъчно за мен. Наливам още една чаша. Не се знае какво ще стане утре или следващата седмица, исках да споделя това с вас скъпи хора, някои може да си кажат има къде по-големи проблеми от твоя, така е обаче за мен е голям проблем. Пия още за ваше здраве и ви пожелавам всичко най-добро. Преди да умра искам да изпитам това чувство на споделената любов.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 719e8f8621
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не знам на колко години си, това не е и важно. На каквато и възраст да си, аз не съм от хората, които ще ти кажат, че преувеличаваш нещата и че има хора с къде- къде по- големи проблеми. Това да се чувстваш самотен и необичан е проблем. Човек не е създаден, за да е сам. Сам да си седиш, да си пиеш и да си вегетираш- това не е смисъла на живота, прав си. Писанието ти е повляно от алкохола, но думите ти са истински, болката също. Желая ти oт сърце да си намериш твоята половинка и да се обичате не само една година, а цял живот. Докато се намерите, трябва наистина да осъзнаеш, колкото и банално да звучи, какво имаш- а ти имаш здраве, живот, подарен ти от Бог за да го живееш, а не да мислиш за самоубийство, а сигурно имаш и някои качества, с които да си полезен на себе си и на хората. Дерзай, живота е пред теб! И да пишеш в графата "Любов" когато някои ден, когато най-малко я очакваш, любовта те срещне!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: aa16a3eef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Много ми е мъчно за теб, друже. Искрено ти съчувствам, но това нито се купува с пари, нито може някоя да те обикне от съжаление...
Според мен обаче има надежда! Както се казва: "За всеки влак си има пътници!". Но ти явно не правиш нещо като хората... Излизаш ли достатъчно навън? Срещаш ли се с хора с подобни на твоите интереси и мироглед? Нещо клубове по интереси, курсове, хобита, танци ако щеш, или някакви групи за духовно развитие?...
Не казваш какво работиш, какви са ти интересите. Махни го този алкохол, за какво ти е? Той само притъпява болката, а тя е полезна за развитието ти! Как предпочиташ - сега да те поболи малко повече, но това да те накара да се размърдаш, да я преодолееш и да намериш своята голяма взаимна любов, или до самия си край да живуркаш изтръпнал от алкохола?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bdb323fb6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Тези, които умеят да чакат, накрая получават най-доброто! :))))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7f22daeb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се предавай, остави алкохола и се взими в ръце. А и не бива да ти минава през ума за самоубийство.... Работиш ли, няма ли колежки? Има разни сайтове за запознанства, пиши там. За всеки влак си има пътници. Търси упорито!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ab2f2afb82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Толкова много самотни жени има. Трябва да откриеш някоя от тях и да си се заобичате. Потърси и в интернет, но недей да звучиш толкова отчаяно.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 038219ce33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   незнам какъв ти е характера но определено проблема е при теб когато бях по-млад аз също не можех да си намеря приятелка и това много ме потискаше бях много самотен аз съм от малко населено място и избора беше много ограничен която и да погледна все нещо не ми допадаше след това отидох във варна живях 5 години там на квартира но там аз си създадах своето семейство още от първата година на своето пребиваваневъв варна сега имам едно дете и работим със жена ми за второ. Вземи остави сега този алкохол преди да е станало късно за теб и да се превърнеш в алкохолик и направи нещо по въпроса има толкова много жени които мечтаят да имат до себе си сериозен и стабилен човек всичко зависи от теб проблема ти е само в главата това е

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 860baf54ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ходи по-често но дискотеки и барове, дори и да не ти е много приятно, харесвай си хени с твоята класа, не някои барбита или прекалено млади, нито пък прекалено стари.. Горе долу на твоята възраст. Харесай си някоя, увери се, че не е омъжена или няма приятел, прави и комплименти, подари и цветя.. И е твоя

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 72fd194e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Пич, ти си болен, търсиш нещо където го няма, любовта е в теб, а не извън теб, ако ти не се обичаш, никой няма да те обича. Ще хленчиш за някоя коза :)) ужас, обичай себе си, прави каквото си искаш и не на последно място прочети някоя и друга книга. А моето мнение за теб :)) не ти трябва да го знаеш :))

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: db0b0d6b96
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Стегни се! Предстои сигурна съм. Може би има причина да не го получаваш точно сега. Може би си съгрешил в миналия живот. Вземи си животинка, за да изразяваш любов. На мен ми помогна. Трябва да си самодостатъчен и тогава ще дойде. Пробвай със сайт за запознанства. Не се отказвай, но не мисли постоянно за това.
На 24г. съм :) Момиче. Успех! И ще видиш, че ще дойде! И да напишеш ей!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c4d3435975
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Човека не казва че не може да си намери приятелка, а казва че иска споделена любов... Приятелки и гаджета много, но истинка любов не се среща лесно. Моят съвет е носи се по течението, такива предопределени срещи с тая и оная никога не се оказват подходящи. Живота сам ще те сблъска с нея- истинската жена, въпроса е ти да я разпознаеш и да нея подминеш, ако вече не си го направил.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9e165445ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Я се стегни. Всички остаряваме и всички в даден момент сме били отчаяни до степен да ни минават черни мисли. Но няма как да очакваш, че любовта ще ти почука на вратата докато си наливаш поредната чаша алкохол. Приятели нямаш ли? Не ми се вярва. Излизай, срещай се с хора.. Ако си толкова самотен вземи си животинка у вас.. куче, котка все едно. Някой за който да се грижиш. А и странно ми звучи това - искам жена за една година? ! Ще видиш, че ако направиш тези неща много скоро ще срещнеш някой, който може би ще е за цял живот.
Успех.
Д. 27

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 560b455ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не може да очакваш различни резултати, ако винаги правиш едно и също. Направи нещо различно, за да получиш различен резултат.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7c99b3c886
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Приятелю, вземи се в ръце. Не обичай толкова другите. Както горе ти казаха. Обичай себе си, започни оттам. Когато някоя те хареса, не и казвай че и ти я харесваш. Нека тя се постарае. Не си раздавай енергията бъди малко по-прибран. Така ще можеш да изпиташ усещане че те обичат. Уважавай себе си, дръж се малко по- на високо ниво и си дръж езика зад зъбите. Гледай какво ще направи отсрещната стена без да влагаш емоции. И ще се получи.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7799284f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Любовта е надежда, за нещо ново и желано. Никога не спирай да мечтаеш за нея и ще я срещнеш. Аз също мечтая за мъж, на когото да се посветя, да обичам и да бъда обичана, да се разхождаме и да почиваме заедно.... да живеем един за друг. Много ли искам, не не мисля и знам, че рано или късно ще я намеря, ще намеря Човека за мен и ще му дам цялата топлина и нежност, която крия в себе си. Сигурна съм, че и ти ще я намериш....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker