Искам да го изненадам...с тройка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да го изненадам...с тройка
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 9192 пъти
Семейна жена съм на 35. Скоро имаме личен повод за празник със съпруга ми. Много мислих с какво да го изненадам. Както повечето мъже, и той си фантазира за тройка с друга жена. Много искам това да е изненадата, но нямам опит в организацията. Притеснявам се, ако потърся в нета да не попадна на сводници и проститутки. Искам момичето да е студентка, чистоплътна и всичко да е анонимно, без размяна на коордонати. Това да не й е професия, а начин да си изкара допълнително някой лев за студентски живот. Дали има такива "птици", които да се навият въобще? Искам секса да е без презерватив, но дали ще иска да си направи изследвания? !! Дали идеята ми е осъществима и възможна въобще? Нямаме опит с 3-ки, но искаме да опитаме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 036433d519
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мога да Ви предложа дъщеря си. Не само ще я накарам да си направи пълни изследвания, но и мога да я напердаша, ако на съпругът Ви не му хареса нещо.
Вие пък можете да пратите вашата дъщеря при мен като ми доскучае. Хем ще стане бартер и всички ще са доволни.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f0ee66e205
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Потресена съм от номер 1. Честно ли бе? ! Наистина ли ще предложиш дъщеря си? ! Собствената си дъщеря? ! И ще я напердашиш? ! Ужас!!!
Иначе идеята на авторката е интересна. Аз не мога да си представя да деля мъжа си с друга, по какъвто и да е начин. Малко съм ревнива в това отношение :) Но след като и двамата сте отворени към такова нещо няма нищо лошо да го направите. Само внимавайте с девойката, която си изберете. Пълните изследвания са задължителни. Освен това, трябва да сте наясно, че сексът без презерватив може да ви коства много, ако девойчето реши да подаде оплакване за изнасилване, например. Или, ако ви излъже, че пие противозачатъчни, а после забременее. Тогава ДНК-то на мъжът ви ще е "веществено доказателство" номер 1. Обмислете добре всичко преди да се впуснете в подобно нещо.
А иначе, мисля, че има момичета, които биха се съгласили. Студентките по правило са доста разкрепостени. Пожелавам ви успех в осъществяването на идеята. :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e1d65155d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора:Към номер 1. Долавям иронията ти. Тук не става въпрос за секс с малолетни и непълнолетни. 23-25 годишните момичета са достатъчно зрели за това. Като чета постовете на 15-18 годишни ми настръхват косите, колко са разкрепостени и какви ги вършат. Исках съвет как да организирам нещата от двойки, които практикуват подобен вид секс, а не неоснователни нападки от моралисти. Благодаря ти все пак, за мнението!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 25a855ad94
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   Здравомислещите жени на 35 години държат съпрузите си на галактически разстояния от чистоплътни студентки, а вие сама се мъчите да му натресете свежо гадже. Направо Ви виждам отново тук след половин година с новия Ви пост: "Мъжът ми си има млада любовница и не ме иска в тройката, дайте съвет! " Ето Ви съвет в аванс: подарете му вратовръзка за празника или топлинки, че идва зима, и не си създавайте сама проблеми!
С най-добри пожелания! Ж42

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8759505fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Честно казано като прочетох и изумях... Ти си извратена и ненормална. Как може да ти хрумне да допуснеш непозната в леглото си... Не е ли по добре да го изненадаш като се полекуваш при съответният специалист....

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: db0e28cd47
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Евала на 1. Бартера ще компенсира евентуална разлика в класата. Простотията няма граници, затова търси допъл- нителни доходи между краката на другите

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ff289a2aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Авторке, уж ти трябва да си зрялата. 1 много добре ти е отговорил. Много безотговорно от твоя страна, мисленето ти е далеч от принципи и всякакъв морал. Обликът на една студентка би трябвало да бъде друг, а не очакваният от теб модел. Студентите са млади развиващи се хора, които се стремят към нещо, не би трябвало един зрял човек да подкопава тази представа и да ги превъзпитава към пороците на човека. Хора като теб с подобно мислене са опасни за обществото. Всеки индивид е отговорен за това накъде вървим, така че ти също носиш тази отговорност и би трябвало да те е срам от себе си.
Ако искаш тройка с мъжа си, точно проститутка си търси, защото името проститутка означава точно това, което ти търсиш. И да си носиш последствията за евентуални болести разбира се, все пак никой не те кара насила на разврат. Не е редно да си търсиш чисто момиче и да я омърсяваш с твоята пошлост.

От една студентка

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8047255b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Опааа, номер едно:
- е трол
- предлага доста добре сделка
- дори да си сериозен/на не е зле да покажеш на щерка си какво си написал/а.

По темата - определено ми прилича на измислена - искам да поканя момиче, ама да не разменяме кординати, та и без кондом, изследвания, трето, четвърто... С две думи - инфантилна работа.

xii

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: be117cff5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Направо се ужасявам. Аз мисля, че дори и наистина мъжете да мечтаят за тройка, те не могат да се навият реално с жена си. Да не сгафиш?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f2a0a72388
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Забавен отговор е дал 1, няма спор:) Няма какво иначе да коментирам, само ще отбележа, че подобни постове могат единствено да провокират реакции като на 1, иронията е напълно заслужена, дори да ти минават подобни идеи в главата, подобни на този сайт места са последното място, където би могла да получиш съвет и подкрепа.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 997877cc22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Предложи му. Само че първо с мъж. Ако се зарадва и приеме без проблеми, значи всичко е ок и следващия път можеш да му предложиш и направо групов с две жени и двама мъже.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e1d65155d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Авторката:Явно много Ви шокира думата "студентки". Имам наблюдения върху не толкова морални такива. Приемам мнението единствено на номер 8. Та спрямо него ще потърся нещо по-повехнало. Не бих си позволила квалификации към никой от вас, въпреки анонимността на форума. Благодаря все пак за вниманието! Считам темата за изчерпана-просто авторката е заплаха за обществото, нещо като сериен убиец.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a3586fa8a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Пфу, много моралисти много нещо. Чак, смешно да му стане на човек. ))))))))))
Авторке, имаш два вариянта- или викаш проститутка или ставате суингъри. Според мен малко тъпо да разправяш това с презервативите, не знам как не ви е шубе. Специално теста за СПИН, ти дава резултат три месеца назад. Който и от горните вариянти да избереш( ако въобще се решиш) пазете се от болести! Айде, да си изкарате страхотно!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8fa047446c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Авторке, абстрахирай се от морала и от иронията и вникни в смисъла на коментарите. А той е много прост - не го прави, не е добра идея. Знам, че си си го наумила и че никой няма да те разубеди, но повярвай ми, има логика. Мога да ти изброя поне 10 основателни причини, но няма смисъл, защото ти си си наумила и това е.

До 3 - ти сериозно ли си помисли, че човекът ще си предложи дъщерята? Някой ти е ампутирал чувството за хумор очевидно.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 11a3b4651a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До Авторката - Здравей!
До сега не бях сигурен дали просто не натискаш клавишите поради излишно свободно време. Обаче ОК - вече вярвам, че наистина те интересува. Или, може би наистина темата е изчерпана за теб. Ако четеш още, предполагам ще ти е полезен един „преразказ по действителен случай„
Започвам - Семейна двойка на около 40, естествено с деца, наслаждаващи се на екстрите предлагащ живота в голямия град/ столица например. Стандарт на живота - нормален / разбирай - собствен дом, коли и храна за семейството - осигурени. Семеен статус - и двамата работят, обичат се/ каквото и да значи това. Заедно са минали през изпитания и празници. Лични отношения - средно статистически. Общуват/говорят един с друг на ден около 30 минути. Та това беше погледа от страни.
Сега от вътре - както ти каза - „Както повечето мъже„ и в това семейство той си мечтаел за интересна и еротична ситуация с друга двойка/ или само с нежната част от нея е без значение. И... и споделил за тези негови фантазии с любимата му спътница в живота.
Е отначало за нея това било малко-много твърде разкрепостено/ Тя била ревнива. Обаче от друга страна си дала сметка, че е много сексуална съпруга и на нея също сексуалният живот и носи наслада и удоволствие. С една дума и още един цитат - „ Апетитът идвал с яденето„
То май стана дълго обяснение, а не съм уверен дали авторката иска да чуе развитието на историята. За това сега спирам да пълня ефира и ще очаквам знак за втората част.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c15990c4fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Авторке, недей! После между теб и съпруга ти нищо няма да бъде същото като преди. Той ще поиска пак, или и да не поиска - ще си намери сам. И, ако някой ден ти разбереш (а то ще стане), ще трябва да му простиш изневярата, защото ти ще бъдеш виновна за всичко - нали първият път ти си му подарила това. Не си усложнявай живота, че да не ревеш после!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ff289a2aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Авторке, това че има развратни студентки е едно, но е съвсем друго зряла жена да заявява публично как иска да спи със студентка като я спонсорира. Плащането означава само едно. Ти открито заявяваш, че си търсиш студентка, която автоматично превръщаш в проститутка, защото дали на нея ще и е за първи път да спи за пари или не, е без значение, тъй като това е проституция. Няма друго определение. Така че, да, заплаха си за обществото, точно правилната дума съм използвала. Това че има различни степени на думата заплаха, е друго. Серийният убиец е заплаха, но и ти също. Ти не убиваш хора, но убиваш ценности. Както сама каза, темата е изчерпана.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1f09826ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Съгласна съм с номер 25. И все пак ако си го решила, варианта, който си представяш ми се вижда невъзможнен за осъществяване. Освен ако не сте Брад Пит и Анджелина Джоли и не предполжите висока сума в някой сайт.. друг вариант не виждам да стане по "твоя начин".. Иначе има и елитни компаньонки, които са под медицински контрол, избираш си на външност, опитни са, правят каквото им кажете... и след това може и никога да не я видиш :) Но съответно няма да ти е евтино. Провери в ескорт сайтовете, има доста обяви. Айде и да пишеш какво си направила ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0a1d0520e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Наистина хората сме по-долу от свинете... Язък, че и на 35г. някой нямат мозък и колкото на едно прасе.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e1d65155d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Авторката-както писах, нямам опит. Разколебахте ме-май ще мина покрай сексшопа и ще си останем с покупките от там. Споненах за студентка, единствено, защото такава фантазия имаме, но не беше задължително да е такава. А относно морала ми, моля Ви, погледнете темата за паралелните връзки и колко често се срещали любовниците... Излиза, че всяко второ семеиство в България се крепи на лъжа. Аз искам, ако има трети чивек, да е с мое знание и удобрение и аз да определям правилата. Обичам си мъжа и исках да ми доставя това удоволствие. Винаги има опасност да стана излишна за него с или без ситуацията с тройката.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e1d65155d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   От авторката-до 26. Винаги е добре да чуеш нещата от "патили", така че дай и финала.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e1d65155d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Авторката-Добре де- на 35 годишна възраст с 12 годишен щастлив брак при положение, че сме правили стандартен секс(без извращения) и ни остават още поне 25 години активност, как продължаваме? Оставаме си на това ниво или търсим алтернативи?
Нали една жена тр. да е "дама в обществото и к-ва в леглото". Аз се опитвам да е така, защото не искам да ни доскучее и да започнем да се оглеждаме встрани. Искам мъжът ми да получва всичко в семейното ложе, а и аз съм отворена за различни удоволствия. Не съм тесногръда, а и съм в годините на зрялата женска сексуалност.
"Наживях се" в студентските си години и чуждите мъже не ме изкушават-искам си моя и да го правя щастлив във всяко отношение. Ако успея, той няма да има липси, които да запълва навън. Не завиждам на тези, дето осъзнават провала си в семеиството, крият се, лъжат и изневеряват. Аз съм любовницата и съпругата за моя мъж и той е тъкъв за мен. Затова не виждам нищо лошо да осъществя фантазията му. Не се чувствам заплашена от 2-ра жена. Сигурна съм в себе си и в него.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5637d6510c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   № 1 - Респект!
Относно темата:
Авторке, вие кум и кума нямате ли? Що не помислиш за този вариант. Не осъждам идеята, напротив.. това означава, че високо цениш себе си и имаш пълно доверие в съпруга си. Обиждам се от факта, че имаш обаче такова мнение за студентките. Аз като бивша такава (завърших преди 2 години) мога да кажа, че си меко казано много заблудена. Не, че няма такива "птици" както се изразяваш, но някоя от тях така може да полети с мъжлето ти на юг, че няма и да разбереш откъде ти е дошло. Младите момичета вече са доста по-умни.. не търсят секс за една вечер за пари, а отегчени съпрузи на който да им завъртят главата и ти да си дотам. Говоря само за въпросните "птици"
Иначе това за кумовете го казвам съвсем сериозно. Или трябва да е семейна приятелка или професионалистка т. е елитна проститутка.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f0ee66e205
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   От номер 3:
Пак се включвам. Стана ми много интересно колко много жени и мъже ги е срам от сексуалността им. Как правите секс бе хора? ! Само в спалнята, само на тъмно и само "мисионерската"? ! Разнообразието в секса е нещо страхотно. С моичкия сме "осветили" всички стаи, във всякави пози - на пода, на шкафа, на касата на вратата... Да не изреждам всичките. Имаме си любими пози и места, естествено, но разнообразяваме непрекъснато. Ползваме играчки, според моментните ни желания. Няма табута - ако не можем да се отпуснем напълно заедно, тогава е безсмислено. Пак казвам, че това с тройката не е за мен, но не виждам нищо лошо в него.
А колкото до моралистите - аз бях студентка до преди 3-4 години (понеже на всички ви се стори толкова УЖАСНО, че искат тройка със студентка). Повярвайте ми 80% от студентките са доста далеч от представите ви за чисти, невинни девойки, които учат съвестно уроците си. Голяма част от така наречените "компаньонки" имат повече свян от повечето студентки.
Авторката - какво стана с идеята? Успя ли да я осъществиш?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 993c912da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Евала, маце :) Това по повод коментар 33. Най-просто ми изглежда да се регистрираш в гепиме или нещо подобно, да заявиш ясно какво търсиш и ако проявиш и ти малко активност, ще се намери навита девойка — може и за единия кеф дори. Късмет!

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 085ca8b014
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Аз напук на моралистите, смятам да предложа да викнеш момиче от компаньонките-тези от обявите. При тях има медицински контрол, защото имат клиенти от по-висока класа. Конкретно пиши в гугъла "ескорт момичета"-там цената е по-висока, но си струва. Друг, по-евтин вариант, отново от обява е да викнеш момиче, което работи само за себе си-така можеш да договориш тарифата директно с нея, както и да обсъдите какво точно искаш.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b0c89b1729
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Ей много моралисти се навъдили тук, че и даже нарекоха авторката заплаха за обществото. Смях!

Авторката е осъзнала, че за да върви една връзка, трябва да има разнообразие. Дали е извратена или не, курва или не, живота си е техен и никой няма право да и казва как да си го живее. Жената попита как/къде да намери въпросния тип момиче, за да си задоволят взаимните фантазии, а една камара моралисти и скочиха да и казват да не го прави. Трябвало да държи мъжа си на "светлинни години" от нещо младо, че видиш ли на него щяло да му хареса и да избяга от нея. Това мнение може да дойде само от хора които са адски несигурно в себе си и техните връзки. Ако авторката беше моята жена, аз щях да я оважавам и обичам даже още повече затова че се опитва да държи връзката разнообразна и да ми достави допълнително удоволствие докато тя също се забавлява. Да доведея нещо младо и свежо на собствения си съпруг, само доказва колко дълбока и силна е тяхната връзка и как единия секс, пък било то и с по-млада жена, не може да развали по никъкав начин техните отношения, а само може да ги заздръви допълнително.

Авторке, аз искрено те поздравявам за това, че си намерила истински спътник в живота и имате една истинска връзка в която нищо не е забранено. Аплодирам те, за това, че имате дълбоко духовна връзка, която по никакъв начин не може да бъде нарушена от осъществяването на каквито и да е секс фантазии с който и да е. Ти сама каза, че си сугурна в себе си и него и друга жена, било то по-млада, не може да те застраши. Пожелавам на всеки такава истинска връзка, без нищо скрито и премълчано. Също, пожелавам на всеки мъж такава жена като авторката.

–От един истински мъж

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3a5873c7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Направи му кефа не ги слушаи тези уж морални пенсии

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7b71d4b6b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Браво на авторката (номер 33) за тези думи. Жена мечта :)!!

По малките.. вземете пример от нея ;)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f0c43c8ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Администраторите, колко коментара ще изтриете?
Искам да се запозная с авторката, да я подкрепя. Има нужда от човек като мен! Избери мен, зарежи тройките, зарежи подаръците. Аз мога да ти подаря цялото щастие на света, само за 35 минути. Щом искаш да викнеш друго момиче в леглото ви, значи мъжа ти не те харесва толкова, но аз ще те харесам! Нека се запознаем. :)))

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e1d65155d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   До администратора от Авторката-изчезна ми един пост,а нямаше нужда от цензура,според мен.Ще го възстановя по памет:

До N 34Кумата изневери на кума и се разведоха, а новата е задръстена по мое впечатление. Разсмя ме с този южен полет,но е истина,че чалга-културата е пуснала корени при част от девойките.
До N35(3) И ние така със съпруга-обичаме си се.Ами ти си наясно,че не е за теб това с 2та жена,а аз още се чудя. Че няма да е "високоморална саморазвиваща се студентка" вече реших твърдо.Не искам да ме съдят за склоняване...Всички сме минали през бурните години на студентството,а за които не се били бурни-жалко за тях.Само с наука и изпити не се живее-трябва и малко подправка,флирт,безсънни нощи,не само над учебниците...
До N 42-Е хайде пък и ти -не ме харесвал-харесва си ме той всеки ден подобаващо. А той не знае за моите намерения и не ми е поставял въпроса ребром.Не му е фикс идея, а фантазия.
Благодаря за подкрепящите (предимно от мъже;-)) мнения и предупредителните женски коментари.И двата вида са полезни като гледни точки.

Модератор: Всичките Ви коментари са налице. Може би, когато сте го публикували, не сте успели да го запаметите

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 18052a5e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Хайде сега когато темата затихва да добавя коментарче, , щом и двамата го искате седнете уточнете се точно какво искате, какво очаквате и как да го направите, ако тръгнеш направо на изненада има рискове да се получат неразбирателства. Все пак има разлика между фантазия и реалност. Добре е да си даваш сметка, че ако ще правите индцидентно изпълнение, то за това следва после да се забрави защото рискувата в момент на семеен конфлик някой да спомене за случилото се и да го вмени във вина на другия. Иначе за жена или мъж търсете из между кръга на не най-близките си, но все пак приятел. Става като се съберете и се поразвеселите и тогава някой подмята нещо като на шега, ако другите реагират положително ок, приказката в тази насока продължава, ако ли не, е какво толкова било е просто несполучлива шега.
Пусни една историика ако го направите колкото да споделиш опит, демек изфукай се.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1fd3285926
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Абе да ви се невиди и тесногръдото мислене! Една от 1000 жени решава да се държи разчупено и всички скачат да я разубеждават и обиждат! Авторке дерзай и недей им дава да те разубедят! Гордей се със себе си и това, което правиш за мъжа си, който ако е мислещ човек ще оцени това, което правиш и ще те заобича още повече. Да пишеш какво е станало!
S. A. D.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6e0897893b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   От 26 до авторката - започвам да довършвам „есето от нашата семейна идилия„
Бях разказал до момента, в който той споделил с нея за тези негови мисли и фантазии. И какво станало ? - тя го изслушала и започнала да размисля, дали има нещо интересно в този Новост или цялата тази тема е глупава, перверзна, опасна или ..... незнам още какво. Както и да е, отговора и бил - аз съм ревнива, но да пробваме - така, че да потърсим подходящ момък или двойка.
До тук добре, ще кажете навярно !? И се започнало едно търсене .... Та направо - той намерил доста ентусиасти, трябвало само тя да направи избора си и да се.. срещнат на кафе или един коктейл. И се надявал и чакал с нетърпение и се кефил че и в неговият живот мечтите се изпълнявали. Въобще - приказно семейство !
Покрай многото лирични оклонения, да не забравяме за нежната част от историята. Какво правила тя ? Хм, тя се зарадвала, че навлизат в един нов етап от съвместното си развитие, който ще обогати и без това активният им еротичен живот. Обаче, обаче, защо ли понякога има това „обаче„ ? Защото „милата тя - нежната„ малко модифицирала тяхното общо виждане и решила преди да представи „кандидата„ на мъжа си, просто малко да го тества/ нещо както функционален тест за пригодност.
Резултатът от неколкократните „сухи тренировки„ бил направо прекрасен - избраното доста по младо Жребче надминавало всякакви ерекционни мечти и се оказал направо Жокер.
И тя забравила да се каже и похвали на любимият съпруг, че търсенето е успешно и вече може да се срещнат всичките участници и заедно да се изживее/ или Не, отдавна обсъжданият момент. За сметка на това обаче, си позволявала да се дозареди с позитивна еротична енергия от „Извора на белоногия Жребец„ и тази енергия даже я споделяла и у дома - като се наслаждавала на рядкото преживяване да пиеш от два непресъхващи извора в един ден. Това че милият и незаменим мъж не знаел - е това е подробност. Пък и въобще какво значение има ?
Лау, то пак стана доста дълго споделяне - май за да ти отговоря най-накрая ще трябва да напиша и третата заключителна част ? Или вече за теб няма смисъл и не ти е в полза ??

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e1d65155d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   N44, съвета ти ми допадна-в режим на търсене съм между познати и не толкова... , но първо ще подпитам невинно мъжа, та да няма обратен ефект изненадата. Пък, кой знае -съдбата може да е благосклонна и да ни посичи подходящия човек;-))))Е, ако се случи и е за хвалене, ще се похваля.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d14c4bd82e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Надявам се, че това, което ще напиша ще ти бъде от полза.
Имам една приятелка, която от години не живее в България. Преди известно време (може да са минали 3-4 години оттогава) и тя, по същия начин като теб, беше решила да изненада приятеля си, като му доведе още едно момиче... В крайна сметка успя да реализира идеята, като убеди нейна приятелка да участва.
Сега - въпреки че за съжаление отказва да ми разкаже с подробности, знам че и на двамата много им е харесало, а и до ден днешен са си заедно и няма никакви индикации това да им се е отразило негативно на връзката. Та мисълта ми е - ако си убедена, че знаеш какво правиш - действай смело :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e1d65155d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   N26-Доколкото разбрах, извода е -"внимавай какво си пожелаваш"... Е, наистина кофти се е получило... Какъв е финала? Заедно ли сте още?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b47b895c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   От 26 - За кофти - да, но благодаря ти, и да - заедно сме. Извода ти е абсолютно точен!! Затова ти писах и описвах до сега - така можеш да вземеш твоето решение, имайки поглед отстрани. Днес и по по това време съм нещо морен. Ще ти напиша тези дни изводите ми и мнението ми къде, как и какво да търсиш / във връзка с идеята ти и питането ти. Чао и...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 83a0503b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Браво мацка, златна си! Къде и моята жена да искаше да ме изненада с тройка, ама няма. Ходи на кафе в студентските кафенета и със сигурнст нещо ще изскочи. Завиждам на мъжът ти!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d8d7bdd925
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Аз честни казано не ви разбирам що за хора сте вие? !! Въпроса на жената е прост и ясен!!! Какво ги увъртате вие тик, ама била извратена, имала нужда от преглед бля бля бля... Не можете ши да си за мълчите и просто да кажете нещо по темата (ако знаете)? Има всякакъв вид хора на този свят. Предполагам знаете, но не го разбирате буквално. Всички тези хора имат различни вкусове! И вие не сте перфектни! Поне жената е смела да попита! Евала Госпожа! Едва не ви изядоха....

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 634c011f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   По-лесно и по-приятно за теб ще е да намериш мъж за тройка. Аз така направих и вече не се сещам за жена.
Ж, 35

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 620933ca52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Aми, aко си пaднете много по "студенткaтa" - нaли все пaк Вие също сте женa... Дa не би товa дa Ви усложни животa си мисля... Aз, кaто мъж, съм бил и с жени, и с мъже... Веднъж прaихме тройкa със семейството нa мой познaт, (остaвaм aнонимен, зaтовa не Ви описвaм повече) и сегa имaме 4-годишно съвместно пaртньорство с него. Гордея се него. Но човек трябвa винaги дa преценявa отговорнотите си и последствиятa. Бившaтa му съпругa след рaзводa им се опитa дa ме съди зaщото съм искaл дa им рaзврaтя децaтa - понеже кaрaхa Коледa с мен и моя любим и техен бaщa.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 597f412363
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   Искането ти е правилно. Вече не си на 20 и е похвално, че искаш да дадеш на мъжа ти това, което ти самата не можеш. Само защо го искаш еднократно? Глупаво е! Трябва ви постоянна партньорка.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1a3c28bedc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   Ако искаш наистина да го изненадаш - организирай тройка с мъж! Изненадата ще е гарантирана.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d4f55e788b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

57.   Здравей аз съм Стефан,моето лично мнение е да слушаш сърцето си от личен опит го знам.щом си готова за това значи че държиш на човека до себе си.тройката даже ще подобри личният ви живот гарантирам ти го.но първо се опитай да разбереш от какво има нужда,желае и какво би опитал.също и докъде би стигнал.така ще разбереш каква жена ще му хареса.и вярвай ми изненадата или подаръка който искаш да направиш.ще си заслужава.можели да те попитам дали той би отвърнал на твоят жест.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker