Дамски вагинален душ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Дамски вагинален душ
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 10626 пъти
Здравейте! Какво мислите за промивките с дамски вагинален душ? Правите ли си такива? Аз бях си купила такъв душ на Тантум роза и прахчета Розалгин. Веднъж си правих и след това питах гинеколога си какво мисли за тези промивки.Той ми отговори, че според него е по-добре да не се правят, защото се нарушава вътрешната флора на влагалището. И от тогава не съм си правила.Минаха може би около 3 години. Тези дни ми свърши мензиса и започна едно жълтеникаво като течение придружено със сърбеж и си мисля дали да не си направя 1-2 промивки с тетра и ако евентуално не ми мине да отида на лекар. Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9e4a16403f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-добрият дамски вагинален душ, ако е правилно приложен, води до 9 месеца почивка от менструация и всички свързани с нея неудобства и болки. Така че, скъпи дами, ползвайте го смело и редовно!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4b61b01080
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   №1, много ме разсмя! Не знам защо подозирам че си мъж. Защото вярно, че имаш почивка от кървене и болки, ама ако си мислиш, че бременността като състояние е върхът на сладоледа, няма нищо общо с истината!
До авторката: Течението едва ли ще се оправи с вагинален душ, особено пък щом е придружено и от сърбеж. Отивай на лекар.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6557a988ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не си прави! Правилно ти е казал гинеколога. А в тозидлучай със сърбежа и течението изобщо не прибягвай ди дамския душ!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8f2193a2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Смрадликата (тетра) е много добро средство за промивки и е напълно натурално. Подкрепям с 2 ръце. Ако не е сериозно при 2 промивки дневно за 4-5 дни проблемът трябва да отшуми. Ако не се оправиш обаче, задължително отивай на лекар.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6ac7453544
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз бях получила сърбеж от ползването на такива гелове. И на мен ми каза същото гинеколога. Само с вода се мие очевидно, което е малко странно, тъй като в днешно време се предлагат какви ли не продукти за всяко нещо, пък за интимната хигиена нищо.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5a0df78786
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само да кажа, че смадликата се прилага при рани и е изключително силна за такова крехко място. Пробвай да жабуркаш смрадлика в устата си, хич не е приятно, а долу е къде къде по-чувствително.
Лично аз като имам такова течение го лекувам с микомакс и полижинакс ако са гъбички, а в други случаи с флажил и полижинакс, според каквото ми каже гинеколога. Задължително на гинеколог, защото може да е всичко. Веднъж при мен се оказа, че нищо ми няма, въпреки течението и е било само хормонално.
А колкото до душовете - не ползвам и нищо ми няма от това, че не ползвам. Майка ми пък ползва - и на нея нищо и няма от това че ползва, така че наистина не знам дали са полезни или не.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 30e05d8ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не съм запозната с химичния състав на споменатия душ, но щом гинекологът е казал, че променя pH-то съм склонна да се доверя. Ето защо мога да направя извода, че ако приложиш душа сега това ще доведе до още повече проблеми по следната причина:
Във влагалището на една жена има бактерии (Лактобацили), които се хранят с произведеният от тялото глюкоген (glucogen- учила съм го на английски, така че ме поправете за името на български, ако е грешно) на това място. Те извършват ферментация и превръщат глюкогена в lactic acid, който е киселина и така прави влагалището киселинна среда. Много от бактериите и гъбите, склонни да причиняват болести, не могат да живеят в киселинна среда и затова не са способни да се размножават и да причиняват болести. Когато обаче pH-то се вдигне от този дамски душ, то и тези бактерии/гъбички виреят с радост там и причиняват течения и сърбежи. Така като чета, най-вероятно имаш подобна инфекция, сега- дали е заради вдигане на pH или просто някак са оцелели е друг въпрос. Ако се измиеш с този душ, то със сигурност ще им направиш живота по лесен и с радост ще те доразболеят и не дай Боже ще се разнесат и по-нагоре в половата с-ма. Разбира се, самият душ може и да убие част от тях, ако не са свикнали на по алкални условия, но други ще оцелеят и други видове също ще се появят след като вече не е киселинно там. Ето затова- никаква сода или други алкални сапуни не трябва да се прилагат там. Най-доброто решение е да пробваш с интимен гел с ниско pH, най-добре закупен от аптеката, а не от супермаркет (разбира се- с него миенето е само отвън). Той едва ли ще премахне инфекцията, но поне няма да я задълбочи. Ако течението не спре до 1-2 седмици задължително на лекар! Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker