Не ми позволява да ходя на фитнес и да се гримирам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121201)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми позволява да ходя на фитнес и да се гримирам
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 3966 пъти
Здравейте,
омъжена съм от 5 години, но нямам деца. Няколко пъти исках, но съпруга ми все казваше, че не можем да гледаме дете и отбиваше. Както и да е. Напоследък се изморих само да ходя на работа и да се прибирам у дома. Реших, че искам да ходя на фитнес, малко да си оправя косата и да се почувствам красива. Само че той ми забранява да ходя в който и да е било фитнес. Само мастиите ходили на фитнес и влагали във външния си вид, защото изкарвали пари от това. Напоследък се чувствам невзрачна от всичко онова, което той ми налага. Преди бях красива и всички се заглеждаха по мен, а сега съм като сянка. Това, че искам да се гримирам, да си правя прически прави ли ме лека жена?
Угнетявам се като ходя само на работа и дори не мога да си позволя да бъда женствена.
Моля за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 68c79a2cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Въпросът ми е : Какво още правиш с този човек? Не искам да съм груба, но миличка така живях 3 години с подобен мъж.. бягай, бягай далеч докато все още нямате деца.. Защо трябва да си сянка, защо питаш лека жена ли си, ако се поддържаш? Той до такава степен е промил съзнанието ти, че ти се чувстваш едва ли не грешница, че желаеш да си направиш прическа и т. н. Животът ти с този човек ще е свързан само с подобни изблици от негова страна, знам го от личен опит...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e06ec4e7d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

2.   Съжалявам, че го казвам, но понякога се чудя българските жени дали изобщо имат акъл в главите си.. Вие докога ще се оставяте някакви боклуци да ви мачкат бе?? Нямате ли някакво достойнство и чувство за самосъхранение?? Естествено, че ще си ходиш на фитнес и ще си се поддържаш. Какво изобщо го питаш някъв тъпанар може или не може? Вие някакви кюрди ли сте какви сте? Тука в турски сериал ли живееме не мога да разбера? След като си работиш какъв е проблема? Хем пари му изкарваш, хем той ще ти заповядва.. Я се осъзнай.. И лампичката трябва да ти светне и за факта, че той ти отказва да имате деца. Как така женени хора от 5 години и не иска деца? Тук нещо не е наред мила авторке - съвета ми е такъв индивид директно да го зарежеш и да заживееш в реалността.. Прости ми за силните думи, но някой неща трябват да бъдат казани. В крайна сметка не живеем в турското робство и комунизма свърши ОТДАВНА! УСПЕХ!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e62706ed31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Толкова е просто, когато гледаш ситуацията отстрани. А тя, ситуацията, е следната: Той си е намерил жена и си мисли, че си е уредил живота- сега ще си е само негова и ще си го гледа, независимо дали той се поддържа или не. Капанът е щракнал. Сега не му става приятно, че търсиш нови преживявания, ако ходенето на фитнес можем да окачествим като такова, и се опитва да те върне обратно в неговото блато на спокоен и с нищо непроменящ се живот. Предполагам сте млади още, а той още от сега е станал залежал чичка и диктатор.
Бих казала, че е наложително една жена да се грижи за себе си. Ако не започнеш като млада да си обръщаш внимание, като навлезеш в менопауза ще накачиш едни килограми- външния вид едно на ръка, ами здравословните проблеми? Козметиката- тя вече си е въпрос на суетност, но кремовете против бръчки след една определена възраст са задължителни. Вземи се в ръце и не оставяй някакъв си закоренял мъж да решава къде да ходиш и какво да правиш. Прозвучах като феминистка сигурно, ама както и да е :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e9a4579003
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, не бъди от тия, които като получат няколко коментара, които не искат да чуят и изчезват. Иначе и аз съм съгласна с предходните - осъзнай се. Не казвам веднага да го зарежеш, ама проведи един зрял разговор с тоя мъж и ако не вдене си взимай багажчето - и да те няма. Аз примерно не обичам да се гримирам (слагала съм грим 3 пъти в живота си), но ако мъжът ми се отнася така с мен... Взел те е за своя собственост, разпорежда се с живота ти, казва ти кое как, какво и защо, не иска деца (не си казала на колко години сте, не че е от голямо значение) и ти си тряеш. А е много вероятно да има и любовница (не казвам със сигурност, но фактът, че не желае деца нещо не ми харесва). Може би го е страх да "не го вържеш", а човечецът иска да се наживее

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 17d0cfc2a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Липсва ти самоуважение. Важна си ти и какво искаш точно ти, а не някой, когото се допуснала поради някакви причини някога в живота си. Както си го допуснала, така трябва и да го напуснеш, ако не проумее някои неща. Кой е той, че ще ти казва можеш ли да ходиш на фитнес, какво да обличаш, дали да се гримираш или изобщо да излезеш. Ако те прибира и от работа си имаш голям проблем - чиста проба патологичен ревнивец. Ти решаваш дали да си човека, чрез когото той ще си избива комплексите!

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: cb35893ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Съпругът ти е завършен егоист, страхува се че си нещо повече от него и си избива комплексите върху теб. Бягай бързо и надалеч!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: fd4121c9ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бягай от този човек. Това, което ти казва, не е нормално. Благодаря на Бога, че нямаш деца от него, защото можеш да си отидеш, без усложнения, наранявайки само този, който явно заслужава... Не наранявай себе си, нито неродените си деца, като ги изправиш пред предизвикателството такъв човек да им бъде баща. Задай си въпроса как ли би се държал с дъщерите ви?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: fcb86cafa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Твоя човек е с турски манталиет и каквто и да правиш, мисленето му няма да се промени. Проблема си е твой, и за това ти си решавай, дали ще можеш да живееш цял живот с него и просттиите му.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8916c914db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Радвай се, че нямаш дете от него и си намери от кого да имаш.
_Az_

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 376a4b2426
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Няма нито един коментар от горните, с който да не се съглася.
Аз съм мъж на 49 с две деца и съветът ми е час по-скоро да изчезнеш от този нещастник и да подредиш живота си с някой който заслужава, някой който ще иска деца, ще иска да си добре облечена, да си добре сложена и добре изглеждаща. И аз като другите съм удивен на търпението ти, не допускай да те смачка окончателно, вземи мерки за да нямаш деца от такъв човек, защото тогава ще настъпи адът!
Успех и бързай!

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 06fddfb1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

12.   Истинските мъже са рядкост, имаш голям късмет. Надявам се, че ще имате и детенце, а защо не и две. :) Кой набор сте? Помислете за детенце, времето си лети. Имаш нещо много по ценно от злато до себе си/ Български мъж, който брани традиционните семейни принципи, които съхраняваха 100 годишни стоманени благонравие и честност. Ако всички мъже бяха такива, нямаше да има такава деморализация в България. Благодарение на този тип поведение, българките намразваха смисъла на думите "изневяра и хойкане", а семействата живееха щастливо до старини. Мъже, не се навеждайте! Бъдете над чехъла! Съпруга ти има поводи да ревнува. Лъжа ли е, че повечето се поддържат и имат конкретни цели? Лъжа ли е, че ни набиват в главата да бъдем играчи и баровци, за да ги заслужим? Нека не си кривим душата, става ли? Бягай от този човек, в случай че искаш да бъдеш част от това последното. Спаси го човечеца, може би ще попадне на българка, която ще го обича повече.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c18c7df4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Не те разбирам защо още стоиш с този комплексар? !

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: aa09a0b930
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Съгласна съм с всички, освен с номер 12.

Мисля, че хората са по - висши същества, при които не е нужна дресировка и "вардене" за да има морал. И най - грозната и неподдържана жена ще изневери ако иска, дори и на работа ще го направи. За всеки влак си има пътници. Даже като я ограничаваш, ще го направи и напук.

Мъжът и жената се събират за да са щастливи заедно или поне така би трябвало да бъде. Именно жената е тази, която поддържа тръпката и романтиката, държи да е красива и желана за мъжа си. Когато сама не се харесваш, нямаш нито желание за нежности, нито настроение. За щастие, повечето мъже разбират това. Не знам номер 12 семеен ли е, но нека си представи своята дъщеря /ако има такава/ в ролята на авторката: отгледана, изучена, треперено й е години наред и изведнъж се появява големият Български мъж да я ограничава.... На големият Български мъж му трябва една Иранска жена, да си живеят честито до старини, но и в Иран май имат обичай да раждат деца, та може и там да не се впише хубостника.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a6839e4f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не може да ти забранява... какво ще направи... ще ти върже ръцете за да не се гримираш? Съмнявам се. Вдигни му нервите и направи всичко това, което ти 'забранява', поне да си отвориш очите с какъв човек живееш...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1442e28d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Драга, ти как ще реагираш, ако жена ти олеква пред очите ти?
Отговори честно, ако следиш тази тема. Само се оправдаваш и се правиш на жертва. Искала да бъде красива, угнетявала се и прочее.. Погледни го в очите и му кажи, че вече няма тръпка и интерес, освободи го човечеца. И не слушай съветите за деца на Н12, ще им развалиш детството. Няма смисъл да раждаш от този мъж, после ще се разделите поради факта, че ще ти цъфне розата и ще ти се дочука с някой друг. От километри се познавате, кифли.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2b9e71710c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   №16
Това че една жена държи на себе си и иска да изглежда добре не означава че е курва. Ти очевидно имаш турски манталитет и по всяка вероятност си такъв. Няма да се изненадам ако караш жена си, като излиза на вън да си слага и фередже.

 
  ...
преди: 10 години, 12 дни
hash: 063711c7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Един ужас за всички жени - бездетие и малки доходи. И сега си търсиш богат тъпкач, за да се тупаш в гърдите и да се наричаш борбена майка. Не знам за вас, но на мен ми става жал за бъдещия рогоносец. Абсолютна подкрепа към номер 12.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker