Той ме използва за заместител - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121430)
 Любов и изневяра (29765)
 Секс и интимност (14392)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9613)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7313)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18589)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме използва за заместител
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2601 пъти
Чувствам се излъгана. В момента съм с мъж, който преди е бил сгоден. Приятелката му го е зарязала и той е страдал много. Така и не са стигнали до сватба. След това е слушал само тъжни песни. Търсел е ново момиче постоянно. Като че ли да я изтрие от съзнанието си. Намира мен. Живее с мен вече доста години, но за деца и дума да не става. Не иска и да чува тъжни песни. Знам че е защото му напомнят за нея. Казва, че не му пука за нея, но когато питам нещо крие и се ядосва и не иска да говорим. Толкова години живях заблудена, а май... съм заместител. Не вярвах, че отново ще стигна до тук, мислих че съм се спасила от това нещастие да си сам и тъжен и все да страдаш от любов. Да, може би сега е с мен и т. н., но аз се чувствам зле, че се е хванал с мен след поредица от канене на момичета...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 07a146381f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   накарай го да й се обади и да се съберат, и нека да е щастлив. Просто много я обича, ще вземе да умре от мъка, той не живее.. , или живее напук, неговия живот е ад един вид, не е щастлив, защото иска да е с нея..

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: eb8e4d42a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Щом се чувстваш като заместител, му го кажи всичкото това, което си написала тук. Дори не е нужно той да ти отговаря нещо, кажи му как се чувстваш, а ако не иска да говори си е негов проблем, той губи от това повече. Кажи му и това, което си написала тук, че искаш деца и т. н. Постави си условията и после се отдръпни, за да видиш реакцията му. Остави му вратичката към теб отворена, но вече с ясните претенции и условия. Ако преосмисли поведението си - бъдете заедно, но ако не иска- здраве да е, потърси си по-подходящ мъж, който няма да те тормози психически. Помисли и над това, че ти сама си се поставила в това положение и си се съгласила да си заместител след като си останала с него, прости си за постъпката и ако той не се осъзнае след разговора ви продължи напред без него. Дай си шанса да бъдеш със стойностен човек, който ще те направи щастлива и ще те обича без да те наранява. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f087801193
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "но когато питам нещо крие и се ядосва и не иска да говорим" - събери кураж и постави въпросите си ребром, видно е, че сегашната ситуация не те удовлетворява, помисли си какво имаш да губиш и какво би спечелила ако си изясниш нещата. Винаги съм твърдял, че недоразуменията се изчистват с откровен разговор, ако трябва предварително си напиши въпросите, на които искаш да получиш отговор, бъди и ти откровена и му сподели как се чувстваш, може би ще те разбере, а ако не те разбере ти избираш дали да продължиш да се тормозиш с човек, който никога няма да те обикне, да поиска деца, да иска да те вижда щастлива и т. н.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5866d2c2e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Какво те кара точно в момента да се чувстваш така? През годините не си ли го усетила? Как се държеше?
Помисли, че щом е с теб, значи иска да е с теб, ако не- щеше да си стои сам и да си страда за нея, за какво му е друг човек. Ти по държанието според можеш да усетош дали има чувства?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e7d30ded22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 5, това изказване "щом е с теб, значи иска да е с теб, ако не - щеше да си стои сам и да си страда за нея, за какво му е друг човек" звучи логично, но често не отговаря на истината, за съжаление!

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5866d2c2e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, да съгласна съм, че има и хора, които стоят във връзка, която им е удобна, а мечтаят за друг. :( Това е гадно, да лъжеш така човека до себе си. А има и кризи, които отшумяват и чувствата се възвръщат, или пък се разделят. Но е гадно да залъгваш някой, обящавайки му разни неща. Мисля си, че би се усетило по държанието дали те иска наистина или просто си му удобно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 55290eb55d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И моята бивша ме "заряза" и бяхме сгодени за което според всички близки, приятели и семейство трябва да съм благодарен на Господ. Мъжкото сърце не е като женското. Читавите мъже не можем да обичаме няколко наведнъж. А щом се е стигнало до годеж с предишната, предполагам че е като при мен - мислил си е че тя е единствената и тя ще му е завинаги. Е уви на Вас жените като ви се предложи сигурност удобство, щастие и вярна любов ви омръзва бързо и бягате надалеч, губейки се смисъла изобщо от преживяното до момента или в другият случай просто мъжът се държи лошо и жената с право бяга от него. В този ред на мисли и аз и той сме се чувствали предадени и излъгани с разбити сърца. Едните ставаме гадни к*пел*та - такива ни правят бившите - другите си хващат заместител и живеят със сянката на бившата. Приеми го, моят съвет е да говорите и да му кажеш как се чувстваш, ако те разбере и положи старание - ок, ако не дайте си време разделени да усети какво губи, понякога имаме нужда по трудният начин да ни се покаже. А и само да ти кажа при повечето мъже преживели този катаклизъм - разбито сърце - шансът да повярват в любовта, брака и смисъла да имаш дете и да създадеш поколение както си му е редът е минимален. Прави си сметката и първо мисли и поставяй себе си, а после половинката, защото това не е егоизъм, а себеуважение. Не ти пожелавам да се присъединиш в клуба на "душевно осакатените"

М23...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker